- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 773
- 41
Yok canım parasetamol verdim calpol yani. 4 saate bir yarım ölçek. Doktorlar öyle birşey söylemiyor kendileri de parol verdi ilk gün burda ateş için serumla. Dedikleri şey viral enfeksiyonlar bunu yapabiliyor. Döküntüler geçti vucuttaki genel durumu iyi bakalım bunlar insanı mutlu ediyor tabi halimize şükür. Evden etkinlik malzemesi istedim biraz zaman geçiririz hem. Koridora çıkıp hava alıyoruz vip odaları geziyoruzmisskokulumm misss balyanak oğlumuz bugün nasil? Yaptiginiz etkinlikleri okudum.gene her sartta muhtesemsin canım
Bi sey duymuştum cocukken ağır hastalik geçiren bireyler hayatta karsisina cikan zorluklara karsi daha dayanıklı olurmuş. Bu gecirdiginiz zorluk Göktuğ paşaya hem bedenen hem ruhen bağışıklık kazandıracak insAllah.bi de sen doktora gitmeden evvel dolven tarzı ibubrofen içeren bir ilac vermiş miydin? Yanılıyor olabilirim ama bu ilaç bağışıkliği baskılıyor.
Parasetamolun öyle bir etkisini duymadim zaten canım.daha iyi olmanıza sevindim cancağzımYok canım parasetamol verdim calpol yani. 4 saate bir yarım ölçek. Doktorlar öyle birşey söylemiyor kendileri de parol verdi ilk gün burda ateş için serumla. Dedikleri şey viral enfeksiyonlar bunu yapabiliyor. Döküntüler geçti vucuttaki genel durumu iyi bakalım bunlar insanı mutlu ediyor tabi halimize şükür. Evden etkinlik malzemesi istedim biraz zaman geçiririz hem. Koridora çıkıp hava alıyoruz vip odaları geziyoruznasık mutlu oluyor kuzum. Vip odalar da tam saray Maşşallah
Benim kiz da ayni canım..üstüne bi de hastalik eklenmiş ondan da tükürmesi artmıştır.az kaldı.iyileseceksiniz insAllahKızlar bu arada Göktuğ yemekleri ağzından çıkarmayı öğrendibilmiyordu istemediğinde en son ağlayarak ifade ediyordu kendini. Şimdi ilk lokmayı dahi hemen çıkıyor. Nerden öğrendiyse diliyle itiyor artık bir de gülüyor. Pek iştahı da kalmadı zaten mama bile içmiyor emiyor bolca inşallah vardır sütüm yeterince. Her hastalık yeni bir huy kazandıracak bunlara öyle olur Yani hep
Keyifli bir pazar sabahi olmuşİyi Pazarlar teyzelerim. Biz sabah gezmemizi yaptık. Tavuklarla horozlarla görüştük geldik.
minikbebegim9640 baştan beri söylediğim HİÇBİR İNSAN DEĞİŞMEZ!.. ne yazık ki eşin de değişmez, değişmeyecek. İnsan yavrusu için bazen bazı durumlara katlanabilir Belki ama işin içinde şiddet varsa oradan hızla uzaklaşıp ailenin yanında ayaklarının üzerinde durman gerekir. Bu en çok KADİR cik için gerekir. Hayat senin acıyı maddi manevi sıkıntıyı çeken sensin. İnsanlar hep konuşur . Konuşacaklardır. Kulağını tıkayıp önüne bakacaksın. Hayat hep kötülerden ibaret değil . Elbet güzel mevlam seni de bir yola koyacaktır. Bebeğinle sabırla önce belki zorlu ama sonrasında güneşli günleri göreceğini unutma. Biz ablaların olarak elimizden geldiğince sana ve Kadire yardımcı olmak isteriz. Allahım yar ve yardımcınız olsun.
Ailemle konustm anlattm yarin gelecekler onlar babam bizde dur bekle dedi ben karakola gidecegm uzaklastirma ve darp raporu icin ki oglumu elimden alirlar diye dedm annem ablam da hak verdiler zaten. Ablamda gelmeye calisacak bakalm.minikbebegim9640 canım bitanem ailenin haberi var mı? Yani dayak olaylarından? Sen benim kardeşim olsan bu tercihi sana bırakmazdım.seni o lanet herifin yanından söker alırdım.
bak canım anlıyorum 2. Evliligi de bozuldu demek ki sorun bu kadında demelerinden korkuyorsun.. bak sana iki soru iki cevap..
Birgün birisi bir bilgeden bi nasihat istemiş.bilge ona; "Rabbin seni bilir mi"demis.o adam da "evet bilir" demiş.Bilge; "o zaman başkasının bilmesine ne gerek var?" demiş.Adam ısrarla ikinci nasihatı istemiş.Bilge sormuş; "sen Rabbini bilir misin?" Adam; "bilirim tabi" demiş.Bilge ; "o zaman başkasını bilmesen de olur" demiş.
Yani kimsenin ne düşünecegi umrunda olmasın.yani ben bosan demiyorum diyemem de. Ama bu işin bir hal çaresini bulmalı yavrum bu böyle olmaz.sen sırf ikinci evliligin diye ömür boyu dayak mi yiyeceksin? Dogruyu soyle birinci eşin veya ailesi duyar da bak iste gittigi yerde de durmadi der diye mi düşünüyorsun?
Bak güzelim akşam bile kötü kötü baktı diyorsun. Bu adam hiç akıllanmamış..ayrıca kaynının o evde işi yok.baştan beri dedik bunu.
Biz burdan sadece konusuruz.yasayan çeken sensin, en iyi sen bilirsin.bak canım senin ailenle konuşup bu meseleyi çözmen lazım.sonsuz umutun dedigi uyulamayi indir.çünku ne zaman ne olacağıni hiç bilemezsin.biz burda neler okuyoruz.
Parasetamolun öyle bir etkisini duymadim zaten canım.daha iyi olmanıza sevindim cancağzımooo orda da gezmeler yapıyorsunuz demek
Benim kiz da ayni canım..üstüne bi de hastalik eklenmiş ondan da tükürmesi artmıştır.az kaldı.iyileseceksiniz insAllahee bir söz var ya çocuğun hasta olduguna mi yanayım huy kaptığına mi yanayim diye.her hastalıkta yeni bir huy kapıyorlar sıpalar.ama bu tükürme olayı normal sanırım hastanede denk geldi sizeg
Ben 1 kere dolmaya katmıştım öyle dolmadan çok az vermiştim ama verilir mi hiç bilmiyorumKızlar sumak kullandınız mi bebelerde?
Canım dikkat et lütfen ailenle hep iletişim halinde ol darp raporunu yarın mı alacaksın iAilemle konustm anlattm yarin gelecekler onlar babam bizde dur bekle dedi ben karakola gidecegm uzaklastirma ve darp raporu icin ki oglumu elimden alirlar diye dedm annem ablam da hak verdiler zaten. Ablamda gelmeye calisacak bakalm.
Işin garip yani babasi babami aramis konusalm diye gelip aliym seni brdaymissen demis ki buna eminim kaynm aradi mesaj atti syledi durumu dha beni sikayet icin senin kzin byle bilmem ne demek icin babamla lnusmak istedi babam da gidelm ne dicek demis bakalm diyecekleri cok basit belli syler zaten. Babam da yarn alcagz demicek haberi olmayacak iste
Canım hakkinda hayırlısı neyse o olsun.bisey sormak istiyorum bu adam seni sadece annesiyle konuşmuyorsun diye ni dövüyor? Kac defa dayat attı?Ailemle konustm anlattm yarin gelecekler onlar babam bizde dur bekle dedi ben karakola gidecegm uzaklastirma ve darp raporu icin ki oglumu elimden alirlar diye dedm annem ablam da hak verdiler zaten. Ablamda gelmeye calisacak bakalm.
Işin garip yani babasi babami aramis konusalm diye gelip aliym seni brdaymissen demis ki buna eminim kaynm aradi mesaj atti syledi durumu dha beni sikayet icin senin kzin byle bilmem ne demek icin babamla lnusmak istedi babam da gidelm ne dicek demis bakalm diyecekleri cok basit belli syler zaten. Babam da yarn alcagz demicek haberi olmayacak iste
Oo en lezzetli menüyü bulmuş.Elifin de favorisiGunes agzinda yemek yokken bile tukuruor o derece yemek karsiti oldu bu kiz a
Simdiki menusu kumanda muz verdim az omce tukurdu kumanda daha lezzetli herhalde
Ben de cesaret edemedim.nnetten arastirdim bilgi bulamadim.amma sumagın ishale iyi geldigini yogurt corbasina sumak katip icirirsek cocuklarin iyilesecegini okudum.ama hangi ayda baslabir yazmamislarBen 1 kere dolmaya katmıştım öyle dolmadan çok az vermiştim ama verilir mi hiç bilmiyorum
O ben de de oldu gecen de attim.nasil uzuldum.herkese sordum kimse bisi demedi.sagol canim.ben de firini 40 dereceye getirip 2 saat firinda tutuyorum.sonra firini sondurup 1 saat daha tutuyorum.hazirdan farki yok.yalniz fan acarak yapiyorum.en azindan böyle tutmama ihtimali yok gibi.kızlar yoğurdu son zamanlarda ben mayalıyordum söylemesi ayıp çok da güzel oluyordu 2 gün önce yine mayalayayım dedim ama süt olduğu gibi kaldı biraz soğukken mayaladım sanrım anneme söyledim dedi ki bir kaba sıcak su koy sütü de kabıyla koy suya biraz ılıyınca tekrar mayala denedim oldu baya da katı oldu hatta sütüm ziyan olmadı aklınızda bulunsun
Ohh çok şükür canım çok sevindimTaburcu olduk kızlar biz şükür değerimiz yükseldi akşam üstü sonucu aldık hemen çıktık koşa koşa geldik yıkadım kuşumu uyutuyorum şimdi
Rabbim kimselere göstemesin hastalık yavrularımızdan uzak etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?