Canım hakkinda hayırlısı neyse o olsun.bisey sormak istiyorum bu adam seni sadece annesiyle konuşmuyorsun diye ni dövüyor? Kac defa dayat attı?
Oo en lezzetli menüyü bulmuş.Elifin de favorisi

çorbasi neyin yapılıyor mu acaba?

Bugün hicbisey yemedi resmen bos mide

sabag en azindan yumurtasini yedi.tam bitiremese de.biirkac kasik labne.1 bucuk biskuvi.oglen cay kasigin ucuyla 3 defa kisir çeyrek kurabiye.sabah gene yedi sayilir.resmen aç..bi de aksi..az önce tatasini yapti.kanama oldu. 2 gündür kv me bıraktım ev isleri yapmak icin. aksamlari ben gittim aksam yemeginde yanindaydim.ama kendi evin gibi olmuyor işte

mama sandalyesi yok.çocuk yadirgiyor.dun beni gordu ya bidir bdiir konusuyor ne anlatiyor ddersen hicbir fikrim yok..ama sanki ozlemis gibi geldi.yani oyle hissettim
Ben de cesaret edemedim.nnetten arastirdim bilgi bulamadim.amma sumagın ishale iyi geldigini yogurt corbasina sumak katip icirirsek cocuklarin iyilesecegini okudum.ama hangi ayda baslabir yazmamislar
O ben de de oldu gecen de attim.nasil uzuldum.herkese sordum kimse bisi demedi.sagol canim.ben de firini 40 dereceye getirip 2 saat firinda tutuyorum.sonra firini sondurup 1 saat daha tutuyorum.hazirdan farki yok.yalniz fan acarak yapiyorum.en azindan böyle tutmama ihtimali yok gibi.