2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
🥳🥳🥳Taburcu olduk kızlar biz şükür değerimiz yükseldi akşam üstü sonucu aldık hemen çıktık koşa koşa geldik yıkadım kuşumu uyutuyorum şimdi🥰🥰
Rabbim kimselere göstemesin hastalık yavrularımızdan uzak etsin inşallah ❤️❤️❤️
Gözünüzaydın canım benim çok sevindim güçlü Göktuğum bunu da atlattı 🤲🏼🤲🏼🤲🏼❤️

🥳🥳🥳Taburcu olduk kızlar biz şükür değerimiz yükseldi akşam üstü sonucu aldık hemen çıktık koşa koşa geldik yıkadım kuşumu uyutuyorum şimdi🥰🥰
Çok şükür canım cok sevindim. Çok çok geçmiş olsun.❤️

İyi Pazarlar teyzelerim. Biz sabah gezmemizi yaptık. Tavuklarla horozlarla görüştük geldik.
Maşallah 🧿 Atacığa bu arada örgü mü kıyafetleri bayıldım💕
Zeyay1420 Zeyay1420 canım çok tatlısınz ya hele o Kard’a oturup ağladığı fotoya bayıldım
S Susam_tanesi ya sizde İpekçim çok tatlıydı kar yemesi yazacaktım unuttum
Ayy benim memlekette de çok kar yağar rahat 10 yıla yakındır doğru düzgün kar görmedim hep Farklı şehirlerdeyim nasıl güzel nasıl özledim
Saol canım evet kara oturunca eli kara battı ve birden soğuk gelince ağlamaya başladı sonrada eline baktı baktı ağladı🤪
Zeyay1420 Zeyay1420 bayıldımm fotolara kızlar harika görünüyor. Kar nasıl keyif vermiş fotolar anlatıyor ❄️

misskokulumm misskokulumm bugün nasıl oldunuz? Tedavi nasıl gidiyor?
Zeynep içeri girmiyor zaten hep dışarda hasta olmaz inş. Ayşeciği de kısacık çıkarttık çok da uykusu vardı uyuyup uyanmasını beklesem geç olacaktı soğuğa kalacaktı böyle de biraz huysuzlandı ama dilini çıkartıp yağan karları yedi 🤪 ama eline verince tutmadı çok soğuk geldi küçük hanıma

Miisss çok sevindim çoookk Rabbim kimseyi evladıyla heleki evladının sağlığıyla imtihan etmesin tüm annelerin korkulu rüyası bununla geçmiş olsun inş. Kuzum özlemiştir evini ablalarını banyosu şifalı olsun sıhhatler olsun inş dinlenin bol bol💕

Canım hakkinda hayırlısı neyse o olsun.bisey sormak istiyorum bu adam seni sadece annesiyle konuşmuyorsun diye ni dövüyor? Kac defa dayat attı?

Oo en lezzetli menüyü bulmuş.Elifin de favorisi 🥴🤣 çorbasi neyin yapılıyor mu acaba? 😁
Bugün hicbisey yemedi resmen bos mide 🙄 sabag en azindan yumurtasini yedi.tam bitiremese de.biirkac kasik labne.1 bucuk biskuvi.oglen cay kasigin ucuyla 3 defa kisir çeyrek kurabiye.sabah gene yedi sayilir.resmen aç..bi de aksi..az önce tatasini yapti.kanama oldu. 2 gündür kv me bıraktım ev isleri yapmak icin. aksamlari ben gittim aksam yemeginde yanindaydim.ama kendi evin gibi olmuyor işte😑mama sandalyesi yok.çocuk yadirgiyor.dun beni gordu ya bidir bdiir konusuyor ne anlatiyor ddersen hicbir fikrim yok..ama sanki ozlemis gibi geldi.yani oyle hissettim 😍

Ben de cesaret edemedim.nnetten arastirdim bilgi bulamadim.amma sumagın ishale iyi geldigini yogurt corbasina sumak katip icirirsek cocuklarin iyilesecegini okudum.ama hangi ayda baslabir yazmamislar🤷‍♀️

O ben de de oldu gecen de attim.nasil uzuldum.herkese sordum kimse bisi demedi.sagol canim.ben de firini 40 dereceye getirip 2 saat firinda tutuyorum.sonra firini sondurup 1 saat daha tutuyorum.hazirdan farki yok.yalniz fan acarak yapiyorum.en azindan böyle tutmama ihtimali yok gibi.
Aynen canın bende üzülüyordum belki çörek olur falan bi sorayım dedim annem öyle söyleyince denedim oldu

Süper haber çok sevindim

Canım dikkat et lütfen ailenle hep iletişim halinde ol darp raporunu yarın mı alacaksın i
Canım hakkinda hayırlısı neyse o olsun.bisey sormak istiyorum bu adam seni sadece annesiyle konuşmuyorsun diye ni dövüyor? Kac defa dayat attı?

Oo en lezzetli menüyü bulmuş.Elifin de favorisi 🥴🤣 çorbasi neyin yapılıyor mu acaba? 😁
Bugün hicbisey yemedi resmen bos mide 🙄 sabag en azindan yumurtasini yedi.tam bitiremese de.biirkac kasik labne.1 bucuk biskuvi.oglen cay kasigin ucuyla 3 defa kisir çeyrek kurabiye.sabah gene yedi sayilir.resmen aç..bi de aksi..az önce tatasini yapti.kanama oldu. 2 gündür kv me bıraktım ev isleri yapmak icin. aksamlari ben gittim aksam yemeginde yanindaydim.ama kendi evin gibi olmuyor işte😑mama sandalyesi yok.çocuk yadirgiyor.dun beni gordu ya bidir bdiir konusuyor ne anlatiyor ddersen hicbir fikrim yok..ama sanki ozlemis gibi geldi.yani oyle hissettim 😍

Ben de cesaret edemedim.nnetten arastirdim bilgi bulamadim.amma sumagın ishale iyi geldigini yogurt corbasina sumak katip icirirsek cocuklarin iyilesecegini okudum.ama hangi ayda baslabir yazmamislar🤷‍♀️

O ben de de oldu gecen de attim.nasil uzuldum.herkese sordum kimse bisi demedi.sagol canim.ben de firini 40 dereceye getirip 2 saat firinda tutuyorum.sonra firini sondurup 1 saat daha tutuyorum.hazirdan farki yok.yalniz fan acarak yapiyorum.en azindan böyle tutmama ihtimali yok gibi.
misskokulumm misskokulumm cok sevindim cook gecmis olsun. 💕💕💕
minikbebegim9640 minikbebegim9640 bence en iyisini yapiyorsun bakalim sonrasinda ne yapacaklar. Hep dik dur gelirlerse hemen affetme
Ya suan kafam cok karisik lutfen bi akıl verin. Yarn bize gelicez dediler ailesi annesi babasi olaylari dymuslar tabi kardesi anlatms ayn 5.inde elinizden alicaz cocugu szde nsparsanz yapn vs bilmem ne flan tm dio mal adam ya yarn erken gelirleerse ailemden once smdi uygulamayi indirmistm zaten polisi cagirmali miym. Onlar hakli cikartmak icin ugrasacaklar yalanlarla sizce oglumu alirlar mi nolur akil verin bna suan ya polisi cagiracagm ailemi beklemeden yada yarn ailemi bekleym diyorm ama bzde gelicez dediler bi ton igrenc laflar oldu yine

Ohh çok şükür canım çok sevindim 🙏🏻🙏🏻☺️☺️

Gözünüzaydın canım benim çok sevindim güçlü Göktuğum bunu da atlattı 🤲🏼🤲🏼🤲🏼❤️

Çok şükür canım cok sevindim. Çok çok geçmiş olsun.❤️

misskokulumm misskokulumm cok sevindim cook gecmis olsun. 💕💕💕
minikbebegim9640 minikbebegim9640 bence en iyisini yapiyorsun bakalim sonrasinda ne yapacaklar. Hep dik dur gelirlerse hemen affetme

Miisss çok sevindim çoookk Rabbim kimseyi evladıyla heleki evladının sağlığıyla imtihan etmesin tüm annelerin korkulu rüyası bununla geçmiş olsun inş. Kuzum özlemiştir evini ablalarını banyosu şifalı olsun sıhhatler olsun inş dinlenin bol bol💕

Süper haber çok sevindim
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar desteğiniz için ❤️❤️❤️.
Kuzum özlemiş evini ablalarını banyo yaptırdık annemle. Annemden korktu kendine zarar mı verecek anlamaya çalıştı yaklaşınca. Zamanla unutacak inşallah. Bir de hastane odasında dolap kapağı açıp kapatıyorduk oyun diye eve geldik çekmece açıyor artık🤣 yandık ki ne yandık hayırlısı bundan sonrası dans💃💃
Değerimiz 600 lerde bugün antibiyotik kullanmaya devam edecez dikkat edecez bir süre kimseyle görüşmeyecez çarşamba kontrol var inşallah 1500 lere çıkar Değerimiz.

Ya suan kafam cok karisik lutfen bi akıl verin. Yarn bize gelicez dediler ailesi annesi babasi olaylari dymuslar tabi kardesi anlatms ayn 5.inde elinizden alicaz cocugu szde nsparsanz yapn vs bilmem ne flan tm dio mal adam ya yarn erken gelirleerse ailemden once smdi uygulamayi indirmistm zaten polisi cagirmali miym. Onlar hakli cikartmak icin ugrasacaklar yalanlarla sizce oglumu alirlar mi nolur akil verin bna suan ya polisi cagiracagm ailemi beklemeden yada yarn ailemi bekleym diyorm ama bzde gelicez dediler bi ton igrenc laflar oldu yine
Kim kimin çocuğunu alabiliyormuş öyle kolay mıymış canım o işler. Ara polisi anlat onlar sana yol gösterir. İstedikleri yalanı söylesinler çocuğunu senden sen istemediğin sürece kimse alamaz. Sakin ol sen bir de kadın hakları hattı var 183 orayı ararsan da seni yönlendirirler ne yapman gerektiği hakkında.

çok şükür çok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam. gelmiş geçmiş olsun. hastalıklar uzak olsun 🙏

Nednrn söyleşin ki yarın ailenin geleceğini ya teli elinden alırlarsa ve nednen ayın 5i ben senin yerinde olsam onlar gelir gelmez ararım polisi beni öldürmeye çalıştılar tehdit ediyorlar bilmem ne bir ton saydırırım ziynet eşyaların varsa al şimdiden sütyenbanka(iççamaşırına ) koy alamasınlar senden yada şimden ara ailen ne diyor bende bilemedim ki ama şimdi aramakdaha mantıklı yarın seni daha çok üzerler gibi

Kim kimin çocuğunu alabiliyormuş öyle kolay mıymış canım o işler. Ara polisi anlat onlar sana yol gösterir. İstedikleri yalanı söylesinler çocuğunu senden sen istemediğin sürece kimse alamaz. Sakin ol sen bir de kadın hakları hattı var 183 orayı ararsan da seni yönlendirirler ne yapman gerektiği hakkında.
O kdar vaktm yok ablamla knustm direk işe gider gitmez taksiyle karakola gidecegn ben sikayetci olacagm olanlari anlatacagm onlar beni ordan alacaklar. Erken gelirler annesi babasi belki diyerek byle bsey dusundm ha evden cikamadan gelirlerse baktm ustume cok geliyolar kades uygulamasndan polis cagiracagm.

Daha benm salak kocam dedigm adam neler neler dediler beni sildi dksina ya neler syledi o da anlamiyorm nasl byle kör bu adam nasl beynini yıkıyolar. Tutmus kb ayn5inde alicaz oglani o gorsn gnunu dio tm dio ya byle de olunmaz ki benm aklim almio artk.

misskokulumm misskokulumm hamdolsun. Rabbim bir daha göstermesin. Geçmiş olsun. Değeri de çabucak yükselsin inşallah Göktuğ umuzun. Zeyay1420 Zeyay1420 kıxlar kartpostal gibi Maaşallah. Ata nın üstündekiler el örgüsü. Anacağazım işlemiş koymuş göremediği torununa. Hepsine rahmet olsun. SonsuzUmut SonsuzUmut yoğurt mayalayıp dolaba koyarken eğer gevşek olmuşsa da kaynar suya oturtup üzerini kapatıyorum kerpiç gibi oluyor gerçekten kurtarıcı. S Susam_tanesi hava güzeldi bugün sabahtan sonra tüm komşular ve çocuklar bahçedeydik. Eşim çocuklara badminton öğretti. Ata da ilgiyle izledi onları. Kalppare Kalppare m sokağa çıktığı heran Atacık çok keyifli.

minikbebegim9640 minikbebegim9640 kuzum oğlanı almak ne demek ya. Sen sakin kalmaya çalış. Kadir bebek hiçbir kanun babaya vermez zaten de. Baba kendini idare edemiyor ailesi “güdüyor” geri adım atma. Çocuğunu da hiçbir zaman bırakma. Aslan gibi onurlu bir şekilde ayakta dur. Defet gitsin . O adam sana sadece zarar verir. Böyle evlilik olmaz. Dayakla kavgayla olmaz. Hep bir kişinin özverisi ile olmaz. İki taraf eşit eğilmezse olmaz. Bundan sonra insanları daha iyi analiz etmeye çalış. İlerde kendine yeniden bir hayat kurarsın. Evlenirsin. Herkes kötü değil. Ama kendini ve oğlunu ezdirmeden üzülmeden inşallah. Yıllar sonra bekli bambaşka ve musmutlu bir hayatınız olur Kadir bebekle. Tabi bu adamdan kurtulup yaralarını sarabildikten sonra. Allahım yardım etsin. O kocan olacak adamı Allah’a havale ediyorum. Rabbim senin ahını yerde koymasın.

minikbebegim9640 minikbebegim9640 kuzum oğlanı almak ne demek ya. Sen sakin kalmaya çalış. Kadir bebek hiçbir kanun babaya vermez zaten de. Baba kendini idare edemiyor ailesi “güdüyor” geri adım atma. Çocuğunu da hiçbir zaman bırakma. Aslan gibi onurlu bir şekilde ayakta dur. Defet gitsin . O adam sana sadece zarar verir. Böyle evlilik olmaz. Dayakla kavgayla olmaz. Hep bir kişinin özverisi ile olmaz. İki taraf eşit eğilmezse olmaz. Bundan sonra insanları daha iyi analiz etmeye çalış. İlerde kendine yeniden bir hayat kurarsın. Evlenirsin. Herkes kötü değil. Ama kendini ve oğlunu ezdirmeden üzülmeden inşallah. Yıllar sonra bekli bambaşka ve musmutlu bir hayatınız olur Kadir bebekle. Tabi bu adamdan kurtulup yaralarını sarabildikten sonra. Allahım yardım etsin. O kocan olacak adamı Allah’a havale ediyorum. Rabbim senin ahını yerde koymasın.
Amiin insallah Allah yaptiklarini ciksrtsn🙏 tekrar evlilik cok zor benm icin galiba oyle bsey belki bi 20 30 yil snra belkide yine asla buyk knusmam ama evlilik bana cok uzak artk. Beni tehdit ediyolar iste bska napacaklar ki ellernden gelen tek sey o cnku beni byle istemiyolar ama bosanma knusunu acmiyolaf onlarda acmiyo en cok o tuhafima gidiyo. Yapamam diye dusunuyolar cnku bi de. Iş bulana kdar evde yapilan isler oluyor iskur uzerinden onlari yaparm bi sekilde cabalayacagm ben iste. Onlar dusunsun. Kv bi de dio 1 ay orda kalicam yarn gelip cocugu asla eline bile vermicem iş guc yapacak o bna hizmetcilik yapacak dio tmm dio adam

Amiin insallah Allah yaptiklarini ciksrtsn🙏 tekrar evlilik cok zor benm icin galiba oyle bsey belki bi 20 30 yil snra belkide yine asla buyk knusmam ama evlilik bana cok uzak artk. Beni tehdit ediyolar iste bska napacaklar ki ellernden gelen tek sey o cnku beni byle istemiyolar ama bosanma knusunu acmiyolaf onlarda acmiyo en cok o tuhafima gidiyo. Yapamam diye dusunuyolar cnku bi de. Iş bulana kdar evde yapilan isler oluyor iskur uzerinden onlari yaparm bi sekilde cabalayacagm ben iste. Onlar dusunsun. Kv bi de dio 1 ay orda kalicam yarn gelip cocugu asla eline bile vermicem iş guc yapacak o bna hizmetcilik yapacak dio tmm dio adam
nasıl insanlar ya mutsuz kalbi kötü offf aklım kalbim kabul etmiyor böyle varlıkları. cehalet değil bu . bu kötülük kötü bu insanlar ya. minik sen de değiştir artık kendini. bak kaçarak evlendin ama ailen nasıl.arkanda. yanlış yapma onlara. baban annen ablan masallah arkandalar. kıymetini bil. beş kuruş etmez insanlar için üzme seni sevenleri. kimseye de minnet etme.

Back
X