• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
hadi azıcık dert yanim. benim büyük oğlan areli biliyorsunuz abimin 9 ay ondan küçük yeğenimden azıcık şiddet görüyor her an 🤐 daha iletişim kurmayı beceremediler. arel yeğenim ona sarılmak istese bile artık korkup tepki veriyor çok ağladı çok. neyse çocuktur anlaşacaklar diyorum ama söyle bir durum oldu bi sefer. abimin eşi çok gerildi ve sürekli tetikte oğlu arele zarar vermesin derdine düştü. haftasonu babamlara gelmiştik onlarda bizde ama huzurlu olmadi sanki bu sefer. ve üzüldüm bu kadar gerilmesine gerildim. yasağa rağmen bu akşamdan gittiler acaba bu durumdan mi diye de takildim. ne desem bilemedim. çocuktur diyorum. biz dayak yiyoruz ses etmiyoruz rahat ol diyorum yok. yani beni üzen bu sebeplerden mesafe açılırsa diye off ne bilim öyle.

Bak canim bir örnek.kadin evde yokken alip gitmis babası.mahkeme zamanina kadar göstermediler.mahkeme bebegi anneye verdi.ama mahkeme sonucu çıkana kadar garibim cok ugraşti yavrusunu göremedi.
Bak Minik boşanma ya da bosan diyemiyorum.ama anladığim kadarıyla bu evliliği sürdürmek için kocanı değil ailesini idare etmen gerekecek.galiba ailesiyle iyi olsan kocanla da iyi oluyorsun.ama bu şekilde yaşayabiliyor musun? Bunu kendine sor canım

misskokulumm misskokulumm hamdolsun. Rabbim bir daha göstermesin. Geçmiş olsun. Değeri de çabucak yükselsin inşallah Göktuğ umuzun. @Zeyay1420 kıxlar kartpostal gibi Maaşallah. Ata nın üstündekiler el örgüsü. Anacağazım işlemiş koymuş göremediği torununa. Hepsine rahmet olsun. SonsuzUmut SonsuzUmut yoğurt mayalayıp dolaba koyarken eğer gevşek olmuşsa da kaynar suya oturtup üzerini kapatıyorum kerpiç gibi oluyor gerçekten kurtarıcı. S Susam_tanesi hava güzeldi bugün sabahtan sonra tüm komşular ve çocuklar bahçedeydik. Eşim çocuklara badminton öğretti. Ata da ilgiyle izledi onları. Kalppare Kalppare m sokağa çıktığı heran Atacık çok keyifli.
Yaa ne yöntemler varmış ben bi haber😀

hadi azıcık dert yanim. benim büyük oğlan areli biliyorsunuz abimin 9 ay ondan küçük yeğenimden azıcık şiddet görüyor her an 🤐 daha iletişim kurmayı beceremediler. arel yeğenim ona sarılmak istese bile artık korkup tepki veriyor çok ağladı çok. neyse çocuktur anlaşacaklar diyorum ama söyle bir durum oldu bi sefer. abimin eşi çok gerildi ve sürekli tetikte oğlu arele zarar vermesin derdine düştü. haftasonu babamlara gelmiştik onlarda bizde ama huzurlu olmadi sanki bu sefer. ve üzüldüm bu kadar gerilmesine gerildim. yasağa rağmen bu akşamdan gittiler acaba bu durumdan mi diye de takildim. ne desem bilemedim. çocuktur diyorum. biz dayak yiyoruz ses etmiyoruz rahat ol diyorum yok. yani beni üzen bu sebeplerden mesafe açılırsa diye off ne bilim öyle.
Canım bence bu sebepten hemen aranız açılmaz yaa o da kendi oğlu zarar verdiği için mahçup olmuştur ondan gerilmiştir belki. Belki özel gününde falandır. Daha yaşları çok küçük ilerde çokk güzel arkadaş olurlar. Takma o kadar kafana bence

Yengeni çok iyi anlıyorum.onun cocuğu daha küçük zarar vermenin mantığıni bilemez ki.Arel de uyumlu sakin bir kuzu belli ki..Arele zarar geldikce kimbilir kendini nasil kastı.insan üzülüyor boyle durumlarda.araniz açılmaz korkma ya..ne incesin yaaaaa 😍😍😍 bal bir görumcesin baaaal 😍 aramiz bozulmasin diye korkan bir görumceye ancak saygi duyulur 🤩😍💕💕💕

Amiin insallah Allah yaptiklarini ciksrtsn🙏 tekrar evlilik cok zor benm icin galiba oyle bsey belki bi 20 30 yil snra belkide yine asla buyk knusmam ama evlilik bana cok uzak artk. Beni tehdit ediyolar iste bska napacaklar ki ellernden gelen tek sey o cnku beni byle istemiyolar ama bosanma knusunu acmiyolaf onlarda acmiyo en cok o tuhafima gidiyo. Yapamam diye dusunuyolar cnku bi de. Iş bulana kdar evde yapilan isler oluyor iskur uzerinden onlari yaparm bi sekilde cabalayacagm ben iste. Onlar dusunsun. Kv bi de dio 1 ay orda kalicam yarn gelip cocugu asla eline bile vermicem iş guc yapacak o bna hizmetcilik yapacak dio tmm dio adam
Ne kadar hatırlarsın bilmiyorum ama yazın bende eşimle ailesi yüzünden boşanma aşamasına geldim buraya da yazmıştım hatta eşim çoğunlukla benden yana olsa da artık nefret ediyorduk birbirimize ve gerçekten bu yok mahkeme sana verse bile almak için her şeyi yaparım öyle benden kurtulmak kolay olmaz çoöuk sadece senin mi falan dedi en son o kadar uyuz oldum ki ailesini çağırtttım nesiniz ya dedim K bkamyın çocuğumu birakmam gücüm yetene kadar ama baktım olmuyor ileride anlatırım artık onda onun seçimi ben biliyorum ki benim çoçuğum beni seçer ama kendimi ve çoçuğumu böyle kötülüklerde büyütmeyeceğim alın oğlunuzu millet biliyor ne olduğunuzu ister evlendirin ister kendi evlensin beni mumla ararsınız dedim tartıştık ettik sonuç onlar özür diledi şimdi çok çok iyiler
Yanlış anlama sadece yaşadığımı anlatıyorum çok alttan aldım Ama insanlıktan anlamlılar onlar gibi olacaksın onu anladım hala büyük görümce ile konuşmuyorum kime dedikodu yaptıysalar aradım on katını söyledim ben takmadım onlar takmak zorunda kaldılar şimdi düzeldiler ama ben bir daha eskisi gibi olmam onlara
Her evlilikte dönüm noktası vardır belki senin de bıdur hakkında hayırlısı

Helinnnnn Helinnnnn im ince helinim. Siz güçlü bağlarla bağlısınız. Arel yeğenin ve Civan ayrılmaz üçlü olacaklar . Ve bu çok da uzak bir zamanda değil. Yengende hassas anladığım kadarıyla. Geçici bir durum. Sen üzülme canım komşum

Bu Arada Helinnnnn Helinnnnn fotoğrafçıya giderken beni unutmazsan çok sevinirim. @bharkk keşke yakınımızda olsan kuzum
unutmam tabiki. ben instagramdan sana detaylı bilgileri vereyim sonra da randevuyu kesinlestirelim 🥰
Canım bence bu sebepten hemen aranız açılmaz yaa o da kendi oğlu zarar verdiği için mahçup olmuştur ondan gerilmiştir belki. Belki özel gününde falandır. Daha yaşları çok küçük ilerde çokk güzel arkadaş olurlar. Takma o kadar kafana bence
bence kesinlikle arkadaş olacaklar bizler izin verip teşvik esersek. biraz hassas davrandı ama sanirim ben biraz adım atıp gevsetmeliyim. bize cagiracam gelmezse de biz gideriz 🤗
Yengeni çok iyi anlıyorum.onun cocuğu daha küçük zarar vermenin mantığıni bilemez ki.Arel de uyumlu sakin bir kuzu belli ki..Arele zarar geldikce kimbilir kendini nasil kastı.insan üzülüyor boyle durumlarda.araniz açılmaz korkma ya..ne incesin yaaaaa 😍😍😍 bal bir görumcesin baaaal 😍 aramiz bozulmasin diye korkan bir görumceye ancak saygi duyulur 🤩😍💕💕💕
bozulmak gibi değil de hani soğur mesafe olur istemem böyle şeyler olsun ne bizim aramızda ne de çocuklar arasında. Arel vuran biri değildir pek ve bu ara daha da kolay ağlar oldu gözyaşları da hemen pit pit iniyor 🙈 ama aşacaz kanki olacaklar 🙏
Helinnnnn Helinnnnn im ince helinim. Siz güçlü bağlarla bağlısınız. Arel yeğenin ve Civan ayrılmaz üçlü olacaklar . Ve bu çok da uzak bir zamanda değil. Yengende hassas anladığım kadarıyla. Geçici bir durum. Sen üzülme canım komşum
yeşim canim 4lu ekip bunlar çünkü bi dr arelden 9 ay buyuk yegenim var o diger abimin oglu. ikisi bu ara takılıyor zaten. şu son dönemlerde anlaşır oldular. onlarda ilk öyleydi ama şimdi biribirlerini nasıl ozluyorlar anlatamam heyecanını mutluluğunu. civan da katılacak aralarına inşallah 4u b8rlikte oynarlar.

@Jadesi nerelerdesin yoktun sanki bugün asyacık nasıl Umudum- Umudum- seninde sesin çıkmıyor senanın keyfi yerinde mi
Çok şükür iyiyiz canım . Günler yoğun geçiyor. Okullar kapanacak son haftaya girdik şükür . Sena bugun geç uyudu dalamadı bir türlü . Ben de bu saat oldu yarın ki dersler için not hazırladım 😑
Kızlara bayıldım bu arada , ne güzel olmuş fotoğraflarınız . Bizim burda daha yer kar tutmadı hep inceden yağdı geçti .
misskokulumm misskokulumm onunla geçmiş olsun. Bir daha hasta olmayın inşallah uzak olsun hastalık tüm çocuklardan .

çatlak olduğunu nerden anladin canim başka birşey olmasın 🙄😐
Daha once de oldu çünkü 😔 çok kötü kızarmış pişmiş 😔 kabız olmuştu yaparken cok zorlandi agladı.altini alirken bi de baktım ciğer gibi pişmiş.sildirmek istemedi agladı.en son silmede islak mendile kan geldi 😔 şimdi gene kaka yaptı bayagı kizarip bozardı gene.aldim temizledjm kremledim.uyutmaya çalışıyorum. Dün 1 bardak dolusu süt içtim.süt alerjimiz tam gecmedi.benim ictigim süt hala dokunuyor kaka mukuslu cıvık sayılır ama zor yapıyor ağlıyor.

Helincim bu sebepten aranız açılmaz. Çünkü yengede senin gibi düşünceli biri. Areli korumak adına gitmiş olabilir. Ve bunda bir şey yok. Yengenle ben aynı durumdayım, inan insan hem üzülüyor hemde utanıyor. 3 saat oturacağım yerde 10 dakika otururdum, her hafta goruscekken ayda bir gorusurdum. Mesela umut boyle bir cocuk değildi, vurmasi etmesi yoktu. Kendi den buyuklerin dayağını yiye yiye, birde duru geldi ustune kiskançlik.huy degisti. 2 oynar bir çakar. Lafta anlamaz. Aslinda oyle bir durum varsa bir birilerini ozlemekte fayda var. Mesela her hafta degilde ayda bir iki görüşmeler olsa, daha iyi olur. Ben oğluma onu yapıyorum. Vurmuyor özlüyor çünkü, daha cok oyun oynuyorlar. Sık görüşmelerde hırçınlık yaptırıyor. Umut bir yasindayken çok dayak yerdi, komşu cocugundan. Ben senin kadar olgun davranamadim. Çünkü oda yengen gibi değildi. Kalkıp tutmazdi oğlunu hic bir sey demezdi. Cocuk surekli dislerini gecirir kafasina vururdu. Bir gün ben dayanamıyorum, benim gozumden sakindigim çocuğum, siz geldiğinizde mahfoluyor. Ya görüşmeyi azaltalim yada cocuguna sahip çık dedim bir gün. Oda hiç görüşmemeyi seçti. Benim oglumun var şimdi vurması, ama kimsenin çocuğuna zarar vermesin diye evimizdeyiz. Görüşmeleri minimuma düşürdüm. Ama sizler ailesiniz, yengede düşüncesiz biri değil, sizin iliskinize hiç bir sey olmaz.

Daha once de oldu çünkü 😔 çok kötü kızarmış pişmiş 😔 kabız olmuştu yaparken cok zorlandi agladı.altini alirken bi de baktım ciğer gibi pişmiş.sildirmek istemedi agladı.en son silmede islak mendile kan geldi 😔 şimdi gene kaka yaptı bayagı kizarip bozardı gene.aldim temizledjm kremledim.uyutmaya çalışıyorum. Dün 1 bardak dolusu süt içtim.süt alerjimiz tam gecmedi.benim ictigim süt hala dokunuyor kaka mukuslu cıvık sayılır ama zor yapıyor ağlıyor.
ayyy kıyamam ya çok geçmiş olsun canim. alerji olayı hala devam ediyor demekki. zor isiniz valla. Allah yardimciniz olsun canim.
Helincim bu sebepten aranız açılmaz. Çünkü yengede senin gibi düşünceli biri. Areli korumak adına gitmiş olabilir. Ve bunda bir şey yok. Yengenle ben aynı durumdayım, inan insan hem üzülüyor hemde utanıyor. 3 saat oturacağım yerde 10 dakika otururdum, her hafta goruscekken ayda bir gorusurdum. Mesela umut boyle bir cocuk değildi, vurmasi etmesi yoktu. Kendi den buyuklerin dayağını yiye yiye, birde duru geldi ustune kiskançlik.huy degisti. 2 oynar bir çakar. Lafta anlamaz. Aslinda oyle bir durum varsa bir birilerini ozlemekte fayda var. Mesela her hafta degilde ayda bir iki görüşmeler olsa, daha iyi olur. Ben oğluma onu yapıyorum. Vurmuyor özlüyor çünkü, daha cok oyun oynuyorlar. Sık görüşmelerde hırçınlık yaptırıyor. Umut bir yasindayken çok dayak yerdi, komşu cocugundan. Ben senin kadar olgun davranamadim. Çünkü oda yengen gibi değildi. Kalkıp tutmazdi oğlunu hic bir sey demezdi. Cocuk surekli dislerini gecirir kafasina vururdu. Bir gün ben dayanamıyorum, benim gozumden sakindigim çocuğum, siz geldiğinizde mahfoluyor. Ya görüşmeyi azaltalim yada cocuguna sahip çık dedim bir gün. Oda hiç görüşmemeyi seçti. Benim oglumun var şimdi vurması, ama kimsenin çocuğuna zarar vermesin diye evimizdeyiz. Görüşmeleri minimuma düşürdüm. Ama sizler ailesiniz, yengede düşüncesiz biri değil, sizin iliskinize hiç bir sey olmaz.
çok sağol baharcim. çok güzel ifade etmişsin şimdi daha geniş bakabiliyorum. zamanla üstesinden gelecegizdir🙏

Helinnnnn Helinnnnn canım hiç üzülme gelininiz de çok düşünceliymiş ne güzel. Başkası olsa aman vursun nolacak falan der o da üzülmüş. Biz de abimlerle içli dışlıyız çocukların arasında az yaş farkı var kavga dövüş oldu tabi ama sık görüştükleri için orta yolu bulmayı bir şekilde öğrendiler. Bir de dışarda parkta bahçede az olur itişmeler. Ben açıkcası sana biri vurunca kendini savun dedim hep kızlara😬. Okul hayatında da oluyor çünkü. Arel de öğrenir bu şekilde kendini korumayı hem.

Kizlar bu sabah fark ettim benim kızin eli bu halde uyandı.acaba alerjik mi diye düşündüm ama ne alerjiler yasadık böyle bisey görmedim.bastan morarmış gibi geldi acaba dolaşım problemi mi dedim.aldim ovaladım falan dedim gecmedi.sonra abisine sordum.oglum bu ne dedim.bana direk ben tırmalamadım deyiverdi.kendini ele verdi ama bu tırmik izine benzemiyor.sanki ezilmiş gibi :KK43: sonra emin misin kim yapmış o zaman dedim.belki ormandan hayvanlar gelmiştir tırmalamişlardır gibi absürd hayali şeyler söyledi 🤷‍♀️ ben de oğlum ezmis olabilir misin üstüne basmış olabilir misin dedim.belki ormandan hayvanlar gelip öpmüştür dedi🥴 acaba öperek mi yaptı.mama yerken bu elini 1 kere kullandi sadece.acaba koca gece bu el yuzunden mi ayaktaydik🙄 2 ile 4 arasi uyuduk.4ten sonra 6.30 a kadar kıpır kıpır hiç durmadık 😔
Fotoğrafta net çıkmamış ama bayagi mor :(

Eklentiler

• 20210118_130724.webp
    20210118_130724.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 39
ayyy kıyamam ya çok geçmiş olsun canim. alerji olayı hala devam ediyor demekki. zor isiniz valla. Allah yardimciniz olsun canim.

çok sağol baharcim. çok güzel ifade etmişsin şimdi daha geniş bakabiliyorum. zamanla üstesinden gelecegizdir🙏
Teşekkür ederim canim.evet simdilik o da kasar peyniri, lor peyniri ve sut tuketemiyor.ben ise sütü sadece hamurislerinde kullanabiliyorum.sade ictim dokunuyor.
minikbebegim9640 minikbebegim9640 naptın?merak ediyorum seni. İnşallah herşey gönlündeki gibi olur.
Kalppare Kalppare canım çok geçmiş olsun Elifim ize. Baya da yol aldınız şu alerjide ama halen var demek ki. 1 yaş a kadar tamamen geçer inşallah canım yaa sabır
Evet canim yukarda da yazdim.bazi besinler devam ama gececek insAllah..ogluma gore daha cabuk toparladik.oglum cok daha gec toplamisti.hatta hala lor dokunuyor fazla ust uste yerse🤷‍♀️

Back
X