Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğimiz kadarıyla yok ama Asya gibi sıralayanlar var. Benim kızım da sıralıyor. Asya ya da maşallah pamuk şeker de hızlı çıkanlardanyürüyen bebişler var mı acaba epeydir uğrayamıyorum buraya![]()
Hosgeldin canim.yok sıralama asamasina kadar gelindi.bakalim grubun ilk yuruyeni kim olacakyürüyen bebişler var mı acaba epeydir uğrayamıyorum buraya![]()
Şu bilinmezlik yokmu en çok o üzüyor insanı. O Ali varya o ali tam ısırmalik. Söyle ona belki İstanbul'dan bir hayvan gelir, oda seni guzelce öper de. Kız senin isin cok zor. Bizimki o kadar akıllı değil, yediği haltı, koşa koşa anlatmaya geliyor, Ödül vercez ya.Kizlar bu sabah fark ettim benim kızin eli bu halde uyandı.acaba alerjik mi diye düşündüm ama ne alerjiler yasadık böyle bisey görmedim.bastan morarmış gibi geldi acaba dolaşım problemi mi dedim.aldim ovaladım falan dedim gecmedi.sonra abisine sordum.oglum bu ne dedim.bana direk ben tırmalamadım deyiverdi.kendini ele verdi ama bu tırmik izine benzemiyor.sanki ezilmiş gibisonra emin misin kim yapmış o zaman dedim.belki ormandan hayvanlar gelmiştir tırmalamişlardır gibi absürd hayali şeyler söyledi
ben de oğlum ezmis olabilir misin üstüne basmış olabilir misin dedim.belki ormandan hayvanlar gelip öpmüştür dedi
acaba öperek mi yaptı.mama yerken bu elini 1 kere kullandi sadece.acaba koca gece bu el yuzunden mi ayaktaydik
2 ile 4 arasi uyuduk.4ten sonra 6.30 a kadar kıpır kıpır hiç durmadık
Fotoğrafta net çıkmamış ama bayagi mor![]()
mesaj attım çocuklar aramızı açmasın biz onların arasını yapalım dedim ama meğer ona üzülmemiş öyle dedi yani. yeğenim areli yere yapıştırıp saçını çekince ablam anlık bi yükseldi yeğenime hatta yegenim ablamada kızdıHelinnnnn canım hiç üzülme gelininiz de çok düşünceliymiş ne güzel. Başkası olsa aman vursun nolacak falan der o da üzülmüş. Biz de abimlerle içli dışlıyız çocukların arasında az yaş farkı var kavga dövüş oldu tabi ama sık görüştükleri için orta yolu bulmayı bir şekilde öğrendiler. Bir de dışarda parkta bahçede az olur itişmeler. Ben açıkcası sana biri vurunca kendini savun dedim hep kızlara
. Okul hayatında da oluyor çünkü. Arel de öğrenir bu şekilde kendini korumayı hem.
sekerimparem foto da morluk goremedim. somurdu mu acaba ?Kizlar bu sabah fark ettim benim kızin eli bu halde uyandı.acaba alerjik mi diye düşündüm ama ne alerjiler yasadık böyle bisey görmedim.bastan morarmış gibi geldi acaba dolaşım problemi mi dedim.aldim ovaladım falan dedim gecmedi.sonra abisine sordum.oglum bu ne dedim.bana direk ben tırmalamadım deyiverdi.kendini ele verdi ama bu tırmik izine benzemiyor.sanki ezilmiş gibisonra emin misin kim yapmış o zaman dedim.belki ormandan hayvanlar gelmiştir tırmalamişlardır gibi absürd hayali şeyler söyledi
ben de oğlum ezmis olabilir misin üstüne basmış olabilir misin dedim.belki ormandan hayvanlar gelip öpmüştür dedi
acaba öperek mi yaptı.mama yerken bu elini 1 kere kullandi sadece.acaba koca gece bu el yuzunden mi ayaktaydik
Oy canim benim abisi mi yapti acaba sekerparem yaKizlar bu sabah fark ettim benim kızin eli bu halde uyandı.acaba alerjik mi diye düşündüm ama ne alerjiler yasadık böyle bisey görmedim.bastan morarmış gibi geldi acaba dolaşım problemi mi dedim.aldim ovaladım falan dedim gecmedi.sonra abisine sordum.oglum bu ne dedim.bana direk ben tırmalamadım deyiverdi.kendini ele verdi ama bu tırmik izine benzemiyor.sanki ezilmiş gibisonra emin misin kim yapmış o zaman dedim.belki ormandan hayvanlar gelmiştir tırmalamişlardır gibi absürd hayali şeyler söyledi
Kıyamam kuzuma mor olduğu belli zaten. Acaba emmiş mi eliniKizlar bu sabah fark ettim benim kızin eli bu halde uyandı.acaba alerjik mi diye düşündüm ama ne alerjiler yasadık böyle bisey görmedim.bastan morarmış gibi geldi acaba dolaşım problemi mi dedim.aldim ovaladım falan dedim gecmedi.sonra abisine sordum.oglum bu ne dedim.bana direk ben tırmalamadım deyiverdi.kendini ele verdi ama bu tırmik izine benzemiyor.sanki ezilmiş gibisonra emin misin kim yapmış o zaman dedim.belki ormandan hayvanlar gelmiştir tırmalamişlardır gibi absürd hayali şeyler söyledi
Ben varım aşk olsun sen istenmez misin gözümden kaçmış demekki. Digerleri sende zaten varmış, Asım posteri benim hakkımhanımlar nasılsınız, nasil kuzular? Asim bugun tıraş oldu. koca adam gibi göründü gözüme. bir tuhaf hissettim niyeyse.
instagramda baska kimler vardı ki, asli, bahar, sonsuz umut, susam tanesi ve jadesi var ben de? yoksa beni istemiyor musunuz? beni de listesine ekleyene tam boy Asim posteri verecemhem de tıraşli
Sıhhatler olsun güle güle uzasın saçları. Gerçi erkeklere böyle denmez herhalde onların saçlarının uzaması iyi bişey değil ancak masraf. Ailede erkek olmadığından bilmiyomhanımlar nasılsınız, nasil kuzular? Asim bugun tıraş oldu. koca adam gibi göründü gözüme. bir tuhaf hissettim niyeyse.
instagramda baska kimler vardı ki, asli, bahar, sonsuz umut, susam tanesi ve jadesi var ben de? yoksa beni istemiyor musunuz? beni de listesine ekleyene tam boy Asim posteri verecemhem de tıraşli
İyi yapmışsınız değişiklik olmuş. Demek ki cok sevilen birileri siniz.Kızlar naparsınız nedersiniz? Bugün buralar çok sessiz? Biz cuma günü doktordan sonra kayınvalidegile gelmiştik. Sokağa çıkma yasağından dolayı pek göremiyorlardı bebişi. Bugün artık dönüyoruz. Şehir içi aslında ama şehirlerarası gibi 3 gece yatılı kaldıkben öyle istedim o kadar bavul hazırladım bari kalalım 2-3 gün diye. Hadi biz neyse de bebişin eşyaları çok teferruatlı. Bi de işe başlayınca artık hafta sonları kendime ayırırım böyle bişey yapamam.
Kayınvalidem anneme sürekli siz şanslısınız geldiler mi 2-3 gün görüyorsunuz. Biz bir kaç saat görüyoruz der durur. Haftada 1 yüzyüze görürler. 2-3 ayda bir 2-3 gün görüşmekle kıyaslıyor işte kendince. Şimdi de siz hep görüntülü konuşuyorsunuz şansılısınız diyormuş. Yazık annem de bişey diyemiyor. He diyor geçiyor. Ben de diyorum yüzyüze görmesi sevmesi öpmesi koklaması gibi var mı desene anne sen de laf bilmiyorsun. Halbuki gurbette olan onlar kim kime derleniyorsa artık
Neyse yani geldik 3 gündür saat 7 de dikiyoruz herkesi ayağa gün içinde herkes bir köşede uyuyakalıyor. Bebek bakımının sevmekten ibaret olmadığını anladılarKv falan diz, bel pert de 15 yaşında görümcem var. O çok iyi ilgileniyor. Ben 3 öğün mutfakta bebişe yemek hazırladım, uyutma süreçleri desen ayrı uzun. Ama sağolsun bize oda hazırlamışlar görümcemin beşiği de kurmuşlar çok rahat ettik.
Bu gece uyumuyoruz.popo çatlağı canını yakıyor gazını tutuyor karnı kocaman oldu.inşAllah rahatlar da uyur yavrum.neden oldu anlamadım da![]()
Geçmiş olsun canimm alerjiydi cetlakti yavrum benim yaDaha once de oldu çünküçok kötü kızarmış pişmiş
kabız olmuştu yaparken cok zorlandi agladı.altini alirken bi de baktım ciğer gibi pişmiş.sildirmek istemedi agladı.en son silmede islak mendile kan geldi
şimdi gene kaka yaptı bayagı kizarip bozardı gene.aldim temizledjm kremledim.uyutmaya çalışıyorum. Dün 1 bardak dolusu süt içtim.süt alerjimiz tam gecmedi.benim ictigim süt hala dokunuyor kaka mukuslu cıvık sayılır ama zor yapıyor ağlıyor.
Hih tam erkek adamhanımlar nasılsınız, nasil kuzular? Asim bugun tıraş oldu. koca adam gibi göründü gözüme. bir tuhaf hissettim niyeyse.
Çok yakışmış maşallah koca adam oluyorlarhanımlar nasılsınız, nasil kuzular? Asim bugun tıraş oldu. koca adam gibi göründü gözüme. bir tuhaf hissettim niyeyse.