2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hakkınızda hayırlısı olsun. Düzelirse tabi ki yuvayı yıkmak istemez hiç kimse. Ama kendini ezdirmemek için böyle olmak gerekiyor. Bu erkekler iyiliği eziklik, acizlik sanıyorlar. İlla ki yaptırım uygulamak lazım. Niye kadın iyi olsun diye uğraşırken kıymetini bilmezler anlayamıyorum. Hemen hepimiz benzer durumları farklı olaylarla yaşıyoruz. Kimisi sözlü kimisi psikolojik kimisi de fiziksel şiddet uyguluyor. Şunu öğrendim ki karşındaki hak etmiyorsa fazla iyi olmanın anlayışlı olmanın anlamı yok. Çok geçmiş olsun. Bu günleri unutacağınız kadar huzurlu, mutlu bir aile olmanızı dilerim.

Hoşgeldin Ebru seni ve almila yı merak ettik. Yerleştin mi alışabildin mi yeni şehrinize evinize. Ekliyorum şimdi instagramdan

Almila'yla bağladık başını artık başka kız yok susamcım

Maşallah boncuk gözlünün bandanasını sevsinler
Çok teşekkür ederimmm gurbete alışılır mı bilmiyorum ki aslında pek alışmadım ama nasip diyorum Ya napalım mecbur onun dışında iyitiz şükür bende sizleri çok özledim

Yok kız bizim de yok dişimiz

Gezelim mi beraber
MasAllah Almila nasil da büyümüş
Trafige kapali alanda kapışalım
Benim kızim çok deli bir şöför ama söfor nebahatin 7. Gobekten torunu sofor elif en sevdigi hareketler arabanin yanlarina ayaklarini vurmak ve tab ki yuvarlanmak

Ayy Allahim bugun ne zor gecti bana..butun gun ya kolumda ya pacamdaydi..bi insan bulasik makinasini saatler sonra anca ki doldurur bi tabak koyuyorum eahhh diye bagiriyor yaramazlik had safhada bizim de benim nisan cicegim vardi.boyu 1 metreden yüksek.onu dusurmesin diye alip yemek masasi ile duvar arasina sıkıştırmıştım..ama Elif e engel mi..gir masanin altina itele itele dusur cicegi vazoyu Allahtan masa vardi da kafasina gelmedi..sadece sogan dograyayim dedim ya bi de nasil mutlu nasil mutlu zafer kazanmis zillim

Çok şükür. Rabbim korusun yavrularimizi.

Evet evet tontişkolar biz de 10.500 ondan kalkmıyor toto
Benimkide kilosu var 10900 du en son ama son 1 ayda hic kilo almamis. Emeklemiyor baya zaman oldu yuvarlaniyor surekli son 2 haftadir da donup kalkip oturuyor 2 gundur ise emekleme pozisyonuna geciyor fakat devriliyor popoyu kaldiramiyor
Saglik olsunda gec olsun onemli degil
Bu arada hos geldin ebru ekliyecegim instadan

Benim de almamıştır bir ay oluyor tartalı iştahsız artık yok biz sadece yuvarlanıyoruz öyle oturma popo kaldırma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…