- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Tüh yaa kaçırdık deseneAlmila'yla bağladık başını artık başka kız yok susamcım
Hakkınızda hayırlısı olsun. Düzelirse tabi ki yuvayı yıkmak istemez hiç kimse. Ama kendini ezdirmemek için böyle olmak gerekiyor. Bu erkekler iyiliği eziklik, acizlik sanıyorlar. İlla ki yaptırım uygulamak lazım. Niye kadın iyi olsun diye uğraşırken kıymetini bilmezler anlayamıyorum. Hemen hepimiz benzer durumları farklı olaylarla yaşıyoruz. Kimisi sözlü kimisi psikolojik kimisi de fiziksel şiddet uyguluyor. Şunu öğrendim ki karşındaki hak etmiyorsa fazla iyi olmanın anlayışlı olmanın anlamı yok. Çok geçmiş olsun. Bu günleri unutacağınız kadar huzurlu, mutlu bir aile olmanızı dilerim.Dun aksam 9 gbi eve döndum ben. Yine enistesi benimle knusmaya geldi biz seji cok seviyorz bak ogln var yuva yikma duzelir şans ver vs die snra esim aksam gelmek istems yanima enistesi de bende geliym iyice netlessin knusalm demis.
Cicek almis bna barismak icin hatalar sylendi sözleri de verdk tm dedik denensin dedik bosanmk istemem ben dedi o bende ayni syler yasanirsa bu sfer byke bi imkan vermem ona dedm acikcasi. Farki da oldu olmadi diyemem bugn de basvurdugm yere gttik dava acilmasn diyerek imzayi attk. Orda adam vurdugu icin bna sesini yuksetmis yapamazsn diyerk bu da ona bagirms o yzden uzaklastirmayi iptal etmedi yksa edilecekti oyle bakalm.
Ha bu arada kaynm da artkbzle yasamayacak kurtuldum annesigl de o yzddn ankaraya tasincakms ama kesinlkle oyle surekli gorusme olaylari arama olaylari olmayacak denildi oyle iste durum smdilk byle artk snrasini zaman gsterecek
Hoşgeldin Ebru seni ve almila yı merak ettik. Yerleştin mi alışabildin mi yeni şehrinize evinize. Ekliyorum şimdi instagramdan
Benim oğlum da sürünüyor geri geri gidiyor emekliyemiyor. Olacaktır zamanı var diyorum. Her çocuğun gelişimi tepkileri farklı oluyormuş.
Canım Göktuğ um tekrar geçmiş olsun. Sağlıkla büyü. Bu arada çöpeayrımerakları var Ata da çöpe gidiyor hayır yasak ellemiyoruz diyorum. Duruyor sonra yine gidiyor. Çok tatlılar kuzular.
Almila'yla bağladık başını artık başka kız yok susamcım
Çok teşekkür ederimmmMaşallah boncuk gözlünün bandanasını sevsinler
Yok kız bizim de yok dişimizİpeğe serum fizyolojik yetmiyor ben sterimar baby kullanıyorum. Zaten onlar tek başına yetmiyor aspiratörü de kullandırtmıyor ama yaparken sinirleniyor burnunu silerken de sinirleniyor. Ağlayıp burnundan solurken çıkıyor pislikler. Değilse çok zor açılmaz
Dişiniz hayırlı olsun bi biz bi de haydo kaldı herhalde dişsiz
Ben buhar makinası kullanmama rağmen 40 ın üstüne çıkmıyor nem. Halbuki 60 olması lazımmış.biz kaloriferi çok yakıyoruz ondan oluyor herhalde
Bizim aşıklar birbirini bekliyor bence aslıEvet hala dişsiz hayata devam ne çıkmaz diş miş ya sanırım ata ve asya da çıkarmadı daha tembel çıktı bunlar dişte çok hareketli olan geç mi cikariyo ne
Hosgeldin canımNeler olmuş böyle çok geçmiş olsun inşallah bir daha olumsuzluk yaşamazsınız
Epey dişsiz nine ve dede varmış gruptaYok kız bizim de yok dişimiz
MasAllah Almila nasil da büyümüşGezelim mi beraber
Almila ile yerleşmeye çalıştımHosgeldin canımnerelerdeydin bakalim
Bir nine de bizizEpey dişsiz nine ve dede varmış grupta
Bizde bizde bazen geri geri de devriliyoruz ona göreMasAllah Almila nasil da büyümüş
Trafige kapali alanda kapışalım
Benim kızim çok deli bir şöför amasöfor nebahatin 7. Gobekten torunu sofor elif en sevdigi hareketler arabanin yanlarina ayaklarini vurmak ve tab ki yuvarlanmak
Çok şükür. Rabbim korusun yavrularimizi.Benim şapşik büyüdü de yaramazlık yapıyor kızlarbugün yatakodasında giyiniyorum hızlı hızlı hastaneye gidecez malum. Bu sessizce banyoya geçmiş bezlerini attığımız çöp kovası ayrı kapının yanında duruyor. Onu devirmiş içinden de pis bezini almış tam elindeyken yakaladım aldım kovayı küvetin içine koydum. Bir de ağlıyor aldım diye.tamam yaramzlık yap da en pisinden de başlanmaz be oğlum zaten o pis bezlerine hiç kıyamaz top haline getirince çıldırıyor almak için saklaya saklaya götürüyoruz yanından
Tekrar kan verdik bugün şükür değerimiz yükselmiş normal sınırlara gelmiş bir sıkıntı yok dedi doktora tekrar muayene edin isterseniz boğazına bir bakın dedi eşim. Göktuğ yıktı ortalığı aman neysr hocam zaten baya etkilendi çocuk değerler iyiyse dedim Tamam gerek yok o zaman dedi çıktık geldik şükür kaça kaça
Grubun en tembeli kızımı ilan ediyorum. 8. ayı dolunca tam dönmeyi öğrendi. Bir aydır evde döne döne dolanıyor. Parkenin üstünde geri itiyor kendini, halıda yapmıyor bile. Biraz fazla enerji harcaması lazım çünküPopomu azıcık kaldirayim emekleyeyim yok, işi gücü elinden tutturup kendini yürüttürecek. Adım da atmıyordu da annem öğretti. Bir de öyle koltuğa tutunup kalkma, yattığı yerden oturma pozisyonuna geçme falan yok sadece elimizi tutup kalkıyor, elinden tutunca oturuyor Tombisim benim
Benimkide kilosu var 10900 du en son ama son 1 ayda hic kilo almamis. Emeklemiyor baya zaman oldu yuvarlaniyor surekli son 2 haftadir da donup kalkip oturuyor 2 gundur ise emekleme pozisyonuna geciyor fakat devriliyor popoyu kaldiramiyorEvet evet tontişkolar biz de 10.500 ondan kalkmıyor toto
Sarı şekerimTemizlik kimden sorulur görün teyzoşlArı arkadaşlarına da gösterin
Aşk olsun hic unutur muyuz canımAlmila ile yerleşmeye çalıştımetiketimi gördüm beni unutmamışsınız teşekkür ederim
Yaaa Zara temiz titiz kiz yerim seniiTemizlik kimden sorulur görün teyzoşlArı arkadaşlarına da gösterin
Benim de almamıştır bir ay oluyor tartalı iştahsız artıkÇok şükür. Rabbim korusun yavrularimizi.
Benimkide kilosu var 10900 du en son ama son 1 ayda hic kilo almamis. Emeklemiyor baya zaman oldu yuvarlaniyor surekli son 2 haftadir da donup kalkip oturuyor 2 gundur ise emekleme pozisyonuna geciyor fakat devriliyor popoyu kaldiramiyor
Saglik olsunda gec olsun onemli degil
Bu arada hos geldin ebru ekliyecegim instadan
Herkesi kabul ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?