2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım haydoma 🥰
Sağol beynim😍
biz çekmece aşığı çıktık ama sabah bir parmağını kıstırdı 😔 oyyy canımdan can gitti ama yine vazgeçmiyor uslanmaz sipam
Yürek yemiş sanki kıyamam 😅 öğrenecekler daha başındayız dur bakalim
Geçmiş olsun canım.insallah iyi sonuclar alırsınız. Göktürk bağışıklık sağlamdır, çöp kutusu merakı onu güçlendirmiştir.
😂😂 İyi yönünden bakıyoruz 😜 bence deee

@Helinnnnn bizim ki de çekmece , dolap çok seviyor . Mutfakta iş yaparken bir dolap kapağı ya da çekmece açtığım anda nefes nefese dibimde bitiyor 😁 nasıl merak ediyor ne var dolapta diye . Bir gün videosunu atayım o halinin 😁
Kızlar bu arada yakın zamanda doktora gidenler baş çevreniz kaç çıktı ?
9 aylıkken gittiğimde 46.6 çıkmıştı canım

Gecen bizim kız da boya kovasıyla aşk yaşadı 🥴😅 boya kovasi kapalıydı ama dışında varmış az boya.onu once eline sonra yanaklarina sürdü.ben nasil panikledim eyvah eyvah çıkmazsa cani yanacak diye.gozumjn onunde oldu.yetisene kadar surdu zaten 🥴napsak napsak diye dört dönüyorum, eşim de gülüyor resmini çek resmini diyor..resmimizi çektik 😅 profile koyuyorum 😅 bu arada boya hemen çıkti çok şükür 😊
Yaa onlar boya mıydı ben de mesajını görmeden bakmıştım profil resmine yoğurt falan sandım 🤣🤣
@Helinnnnn bizim ki de çekmece , dolap çok seviyor . Mutfakta iş yaparken bir dolap kapağı ya da çekmece açtığım anda nefes nefese dibimde bitiyor 😁 nasıl merak ediyor ne var dolapta diye . Bir gün videosunu atayım o halinin 😁
Kızlar bu arada yakın zamanda doktora gidenler baş çevreniz kaç çıktı ?
43 çıktı bizimki geriden geliyor ama kendi içinde büyümesi normal diye sorun etmiyor doktorumuz

Valla aynen çöpçü çıktılar 🤣🤣

Benim ki çok devirdi devirince korkup hızlıca kaciyo 😂😂 anası da napsin Katya hemen temizliğe girişiyo lan seni eşşolusu diye 🤪
Hepimiz birer Katyayiz 😄😄:temizlik:
Ya bi benm oglanda yomus o huy😁 cop kovasini grunce direk gidiyo bi de camasr makinasi delisi calisinca hic ayrilamio basndan
Çamaşır makinasini uzun uzun izlettirme canim.uzun uzun dönen biseylere bakmak tehlike ar Edebiliyor saglik acısından 👐
Her gun yeni bir yaramazlik kesfediyorlar valla 🥴
Kizlar bizim enfeksiyon değeri yüksek çıkmış demiştim ya doktora gittik bugün aşı ne zaman oldu kaç gün sonra kan tahlili yapıldı diye sordu aşı dan iki gün sonra kan verdik dedim o zaman yüksek çıkması normal çünkü kandaki bişeyler bişeyler(tıbbi şeyler söyledi) yükselip düşebilir canlı aşı falan dedi ama emin olmak için bugün tekrar bakmam lazım dedi biz yine kan verdik ve gerçekten de o enfeksiyon değerleri düşüşe geçmiş baya e nabizdan baktim bakalım birazdan sonuç göstermeye gidecek eşim 🙏
Oh cok şükür iyi olmanıza sevindim 🥰🥰
misskokulumm misskokulumm Canim sizin degerler de guzel gelmis..sukurler olsun atlattiniz 🥰🥰
biz çekmece aşığı çıktık ama sabah bir parmağını kıstırdı 😔 oyyy canımdan can gitti ama yine vazgeçmiyor uslanmaz sipam
Kiyamam civanima 😔😔 evet dolap cekmece kilitleri lazim artik 😑 ben de tazeleyecegim 😑
Azcık mızmızlanam anamın hatıralarını kıram iş yaptırmayam 🤣🤣🤣 ahh ahh kankiler hep anı teyzesi 😝😝😝
Hic sorma jadem bal jadem yoruyor bu kizce beni 🤪 demek evinize gidiyorsunuz hadi bakalim 😊😊😊 saglikla varin insAllah 💕

IMG_20210121_143023.jpg
Yollar gidişime kızlar gülüşüme hasta😎😎
Gelinimizi almaya geldik N Nehir8077 🥳🥳🥳

Çok tatlı maşallah 🧿
Tşkr ederiz canm
Kimsin sen badi Ekrem falan mı🤣🤣🤣
Hemen benşm kıza gösteriyorum bağırıp mızmızlanacağona bi işe yarasın🙄🙄🙄 ben bunu temizlikte yorayım da uyusun 🐣
ajahha bende bir şey var diyordum bu eşofmanda badi Ekrem uydu bak
Göster kız şimdiden işliyoruz büyüyünce anneye yardım

Sena nın kilo tam 8 olmuş şükür . Bugun kontrole gitmiştik bıngıldak kapanmadı büyükmüş daha normaline göre . Baş çevresi de büyük dedi 48 cm çıktı . İki ay sonra tekrar bakacak . Kafama takıldı sorayım dedim .
Bizimkini ölçmedi geçenki muayenede ben evde bir bakıyım kaçmış. Büyük olması sıkıntı mı ki bence yapısal. Birine çekmiştir ailede. Bizimkinin kafa tipi küçük mesela

Yaa bilmiyodm bnu ama basndan alamiyorm fena halde takildi uzun zamndr da ooyle nasl unutturacagm ki sekerpare5939
Benim oğlan da çamaşır makinası hastası canım. Çalıştığını duysun nasıl gidiyor bakmaya. Eşim biraz oturtuyor sonra ilgisini çekecek başka bişey gösteriyoruz falan unutuyor. Dolabın içinde makina kapatıyorum kapısını genelde çalışırken. Sen de hangi odadaysa kapat dönen şeyleri izlemeleri pek iyi gelmiyormuş tazecik beyinlere😊

Benim oğlan da çamaşır makinası hastası canım. Çalıştığını duysun nasıl gidiyor bakmaya. Eşim biraz oturtuyor sonra ilgisini çekecek başka bişey gösteriyoruz falan unutuyor. Dolabın içinde makina kapatıyorum kapısını genelde çalışırken. Sen de hangi odadaysa kapat dönen şeyleri izlemeleri pek iyi gelmiyormuş tazecik beyinlere😊
Dha dikkat ederm artk ya ben zarar dir blmiyodm ama zten unutmasinj istiyodm ugrasirm

😂😂😂 Tamam tamam aralarına girmiyoruz çekiliyoruz rota yeniden oluşturulsun 🙋🏼‍♀️😂
🤣🤣🤣 Yakışıklı kuzum elini sallasa ellisi 😍
Eki Görüntüle 2765948 Yollar gidişime kızlar gülüşüme hasta😎😎
Gelinimizi almaya geldik N Nehir8077 🥳🥳🥳
Oyy bağrıma basasim geldi nasıl şirin masallahh🤩😍😍
Aslihaydo Aslihaydo hadi gözün aydın canım. Aşıdan sonra tahlil yapıldığını da ilk kez duydum😒 boş yere telaş yaptırdı doktor da size
9.ayda rutin kan tahlili oluyomus bilsek biz önce tahlil sonra aşi yaptirirdik kimse de uyarmadi ordayken 😬

Back
X