2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sena nın kilo tam 8 olmuş şükür . Bugun kontrole gitmiştik bıngıldak kapanmadı büyükmüş daha normaline göre . Baş çevresi de büyük dedi 48 cm çıktı . İki ay sonra tekrar bakacak . Kafama takıldı sorayım dedim .
Bazen bıngıldak geç kapanır sen d vitaminini ihmal etme kaç damla veriyorsun acaba

Sena nın kilo tam 8 olmuş şükür . Bugun kontrole gitmiştik bıngıldak kapanmadı büyükmüş daha normaline göre . Baş çevresi de büyük dedi 48 cm çıktı . İki ay sonra tekrar bakacak . Kafama takıldı sorayım dedim .
Maşallah sena'mıza inşallah en kısa zamanda istahida düzene girer.
Bıngıldak 18 aya kadar kapanması beklenir, daha çok var o zamana. Nereden baksan 9 ay var.

🤣🤣🤣 Yakışıklı kuzum elini sallasa ellisi 😍

Oyy bağrıma basasim geldi nasıl şirin masallahh🤩😍😍

9.ayda rutin kan tahlili oluyomus bilsek biz önce tahlil sonra aşi yaptirirdik kimse de uyarmadi ordayken 😬
Sizin sağlık ocakları 9 ay aşısını yaptı, kiminin kan degerine baktı. Bizimkisi bugün arıyor, sakın hastaneye gidip kan tahlili yaptırma. Sen demire 3 ay daha devam et, ortalık hafiflesin gitme dedi. Hem corona hem havalar cok soğuk kalsın dedi.oğlunun 2 yaş kaninida yaptırma dedi.randevu almıştım pazartesiye kafam karıştı.

Pek yorucu bir hafta ya dönemin sonu okul işleri bitti şükür bugün defterleri doldurup not dişlerimi imzaladım Bi Ohh dedim kazasız belasız bitti birinci dönem bir yandan yol hazırlıkları nasipse pazartesi deplasmana gidiyoruz ara tatilde kayınvalidenin yanındayız bakalım dönüşte onuda alıp gelicez. Bugün biraz alışveriş yaptım haftasonu da çamaşırları yıkarım valiz toplarım. Ayşe arabada hiç durmuyor kara kara onu düşünüyorum nasıl oyalarız diye 2 saat uyusa geriye 3-4 saat kalıyor nasıl geçicek bakalım.yolda pratik ne yedirebilirim uzun yol yapanlar Bi fikir verin. Sabah kahvaltısını yaptırıp çıkarım yola. avaakado ve yoğurt ile bir öğünü kurtarsam mama meme bide buharda sebze mi haşlassm yada tok tutacak ve yolda bozulmayacak ne olabilir🥴

Ya ben dun sirmamisim 9 ay aşısında iste sdece kizamk asisi oldu banyo yasagi var mi diye. Ya bi de dun banyo yaptirdm ben kadn demeyince napicam bilemiyorm yasak olsa sylerdi diye dusundm 🤦‍♀️ insallh yasak degildr oyle deym bna yaaa 😔
Yasak değil canım, biz de yıkadık kuzuyu aşıdan gelince

Bazen bıngıldak geç kapanır sen d vitaminini ihmal etme kaç damla veriyorsun acaba
Hiç unuttuğum olmadı D vitaminini . Ocean kullanıyorum şimdi . Fısfıslı ağzıyla bir fıs veriyorum . Bundan önce de pedia-D filan kullanmıştım onları da 3 er damla idi hep.
Maşallah sena'mıza inşallah en kısa zamanda istahida düzene girer.
Bıngıldak 18 aya kadar kapanması beklenir, daha çok var o zamana. Nereden baksan 9 ay var.
Evet daha çok var o zamana kadar kapanır inşallah . İnternetten bakınca mübarek bir sürü şey yazıyor .

Eki Görüntüle 2765948 Yollar gidişime kızlar gülüşüme hasta😎😎
Gelinimizi almaya geldik N Nehir8077 🥳🥳🥳
Vuhuu artizz atlamış arabaya nasıl da ağzı kulaklarında yerimm 🤩🤩
Pek yorucu bir hafta ya dönemin sonu okul işleri bitti şükür bugün defterleri doldurup not dişlerimi imzaladım Bi Ohh dedim kazasız belasız bitti birinci dönem bir yandan yol hazırlıkları nasipse pazartesi deplasmana gidiyoruz ara tatilde kayınvalidenin yanındayız bakalım dönüşte onuda alıp gelicez. Bugün biraz alışveriş yaptım haftasonu da çamaşırları yıkarım valiz toplarım. Ayşe arabada hiç durmuyor kara kara onu düşünüyorum nasıl oyalarız diye 2 saat uyusa geriye 3-4 saat kalıyor nasıl geçicek bakalım.yolda pratik ne yedirebilirim uzun yol yapanlar Bi fikir verin. Sabah kahvaltısını yaptırıp çıkarım yola. avaakado ve yoğurt ile bir öğünü kurtarsam mama meme bide buharda sebze mi haşlassm yada tok tutacak ve yolda bozulmayacak ne olabilir🥴
Muzz 😁

Ağzını burnunu yediğim maşallah benim damadıma.🧿🧿🧿

Seve seve bak mutlu olduk hayran hayran bakıyoruz.
IMG-20210104-WA0009~2.webp

Hayırlı yolculuklar.
Kek börek poğaça muz ben olsam sebze isine hiç girmezdim.

kaynar kaynar bir corba koyup kavanoza ağzını kapatıp, önce kağıda sonra havluya sarıp ilk öğünde verirdim ben. o zaman yenilecek ısıya ancak geliyordu. iyi yolculuklar, inşallah çoook kolay geçer yolculuğunuz..🥰🥰

Hahhahahaha Allah seni napmasın e mi miss 😁😁 göktuğ o ne gülüş goktugggg 🥰🧿
Yaa bilmiyodm bnu ama basndan alamiyorm fena halde takildi uzun zamndr da ooyle nasl unutturacagm ki sekerpare5939
Canim miss gerekli aciklamayi yapmis zaten.donen seylere bakmalari iyi gelmiyor.dikkatini dağıtmaya çalış 💕
Elife bak sen hele yaramazlıklarda yaparmış ama boya pekte yakışmamış mı💕
😍 tesekkur ederizzz 🥰🥰🥰
bir yandan yol hazırlıkları nasipse pazartesi deplasmana gidiyoruz ara tatilde kayınvalidenin yanındayız bakalım
Çok guldum yaa deplasman ha 🤣🤣🤣

Back
X