- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Zeynebi görür görmez vuruldum yalan yokCanım yol çok uzun değilmiş aslında. Geçen ankaraya giderken biz muz aldım ben. Bir de sebze pişirmiştim onunla kahvaltısında yaptığım sebzeli pankek aldım yanıma. Uyku saatinde çıktık toplam 2 saat uyanık kaldı biraz da mola verdik orda hava alıp yoruldu binince uyudu tekrar sıkıntı olmadı. Çubuk kraker aldım bir de yanımıza bıdırdadıkça verdi annem iyi oyaladı onu
Oyyy gelinimmmm güzel gelinimmm ne seversen söyle de yapıp yollayıım canımm gelinimmpek güzelsin Maşşallah sana
Boyutunu değiştirdin şeker olayın diğer çocuklara da hazır bulayım şurdan diyorsun ha akıllıca
Bence Senaya özel hiçbirşey yapma bir süre canım. Her sofranızda otursun o da. Sizin yemeklerden tuzsuz ver hatta ben artık az tuz da atıyorum damak tadı oluştu artık. Siz yemek yerken izlesin isterse heves ederse ver. Göktuğ anlıyor mesela ona ayrı yemek yaptığımı bizimkilerden istiyor. Gerilmeden güle oynaya oturun kalkın sofradan.

Ya tabi burda şakalaşmaca bizim işimiz..Allah vericek kismetlerini..size şoyle bi anımı anlatayim.cocukken komsumuz beni gelinim diye severdi. Sonra taşındılar.yillar sonra paat diye geldiler..cocugun adi Hasandı hic unutmam.ben bi tırstım.bi de demesinelr mi anneme eee gelinimizi hakikaten alsak mi yuzuk ölçüsü almaya geldik diye

Aman diyim o sözü demesinŞekerparem sen verimkar olmayınca ben de konuyu açmadım. Çocuğum “ya benimsin ya toprağım” dedi. Nerdeyse kanka olacaklardı. Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.

Neyse konumuza geciyorum.

Simdi dünür mü olduk yani yesimcan

Ben biraz naz yapayim dedim, sen de benim.kiymetli ogluma kız mi yok dedin haaa

Korktum.simdi kizim da bana benzerse bu iş yürümez gibi

Valla fazla naz aşik usandırdiYeşimcim çok hoşsun canım ya verimkar kelimesini ilk kez gördümşekerpare ağırdan alırken damadı kaçıracaksın bak yeşim gibi kayınvalide bulamazsın
![]()

Canım ya ben de coledan kullanıyorum.1 damla mi 2 damla mı verilmeli mi? herkes baska diyorOcean kullandığım dönem almilanın bıngıldağu kapanmadı biliyor musunbende devit 50.000 var 8 damla kullanıyorum bir ayda fark etti bazı bebeklere yeterli gelmiyor o doz. Ben bebeklerime artırma yapardım hep doktorun ile görüş istersen

Teşekkür ederiz teyzelerin balıAhahah elif yaay bu çocuklar zararlı şeyleri nerden bulur ya
Elifimin çakmak gözlerine maşallahgüzelliğine ayrı maşallah

Hahahahha Arele de kısmet bak burda güzel doluohh şüküraşk var artık ❤
ya şekerparem bugün akşam yemeğinde dedim civan basını bağladım arel sen yan derdine diye
baharcim şaşkınlıkla okudum. yani arelle yaşları aynı sayılır nerdeyse ve bu yasta toplama olayı yeni yeni başlarken bu derece titizlik ne desem bilemedim. ben paso arkalarını topluyorumarel de cizgifilmlerden sanirim ingilizceye takmış. renklerin ing söylüyor. bakalim daha neler gorecez. bu arada duruya masallah nasil.guzel ya
canim dünürum benim 2. cocuk tecrubeli denilebilir ama arele hep baskalari bakti ya sanki civan ilk cocuk gibi. aslinda su anda herseyi agza götüreceği bir donem. senij stresin mi etkiliyor. civan da.bazen hic yemez aman meme aliyor derim ama arelle ugrasirim 2lokma yesin diye. tarif istersen bolca yazarim sana. ben et tavuk balik baklagil sebze boyle sirayla gidiyorum. bazen corba oluyor. kahvalti ogleb meyve aksam yemegi sonra meyve. bazen gunde 1 bazen 2 oluyor meyve sirf dursun diye oyalansin diye. ben 3 ogun ne yedim ne de y2dirdim gun yetmiyor bana.
annenin yanında az tutsaymış kendini. insan daha çok üzülüyor kadın da takılır şimdi eşine de tepki alır. sen unutsan o unutmaz arada kalirsin. ben dün eşime dedim evle ilgili ne diyorsam he de yap sorgulama anlatacak enerjim bile yok ama vardır bir bildiğim diretme dellendirme dedim![]()

@misskokulumm @ogretmen61Kalppare masallah nisan bebeleri coşmuş yine nasıl güzelsiniz. gülen yüzlerimiz gözleriniz hep gülsün
![]()