2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahahhaha ay kuzum ya bağlamak ne 🤣🤣 Sonsuz kuzum kız baya coşmuş senin girmiyorsun pek yazmıyorsun da bu sıra kıyamam 🙄
Evet jadem suan bile zorla yaziyorum telefonu istiyor agliyor bir auru seyler
Sen de gittin geldin iyiydi dimi bir sorun olmadi inşallah

Evet coştu yürüse daha mi rahat olacak bilmiorum

Allah affetsin çok güldüm 🤣🤣🤣
neyse 1.5 saat kadar izin verdi de paşam, cayi demledim, kızlarla oynadım, bir bardak da çay içtim, şimdi agladi yine mesaiye devam🤣🤣.

tokmak kafam benim, arada bozussak da çok sürmüyor Allah'tan. koskoca 1 saat izin verdi daha ne yapsin de mi? 😄😄😄

Olmaz insallah olmadiysa sussam bence
Bizimkiler kudurmaktan dise odaklanamiyor bence
Bez degistirirken agaldigi kadar aglatmaz dis hirpalamaz eminim bu bemim kizi amida kalkıyoruz resmen
Yuh simdi baktim petegin vanasini yemeye calsiiyor hayranım bunun istahinia😅

Disiniz hayirli olsun agrisizi sancisizi uzasınlar dizilsinler insaallahh susamcim
Teşekkürler canım hakkaten yaa normalde zaten huysuzlar çok huysuzluk yaşamıyoruz. Gerçi hakkını yemiyim minnoş aşı olurken bile ağlamaz. Dayanıklı kuzum benim 🥰
yastık iyiymiş 👍

netlik yok hala canim. kontrol altında. ateş sürekli yükseliyor.

sagolasin sekerparem🙏

beni de eklemiş de kabul etmemistim burdan kimse mesaj atmayınca dikkatimi cekmemis

kimmiş ya ne enteresan iş

haydi hayırlısı olsunnnn🥳🥳🥳🥳

illa aras huysuzluk olacak diye birşey yok canim. oh cok sukur ipektosa. inşallah diğerleri de böyle usul usul gelirler 🥰
İnşallah hala inanamyorum öylece çıktı mı yani sessiz sedasız 🤩
Önce oluyordu canım bizim de olmamıştı ateş çok şükür 🙏🏼
Çok şükür
İnci gibi dizilsin dişler ipek böceğimin🥰
Sağol canımm ☺️

S Sonsuzsukurler sükürüm kaydırağı düşünememişim. Oysa öyle paketlerde varmış. Alırız ekstradan. Birleştiririz oynasın kuzum.
Almak da bişey değil ama ev doluyor ya😀 bizim bi odayı sırf oyun odası gibi yaptık kaydıraktan bende düşünüyorum ama yer sıkıntısı var😀

@Zeyay1420 dün yazacaktım unuttum bizim kronik kabızlığımız var teee 2 aylıktan beri. Geçen ay bir yazı okudum ek gıdada hiçbirşeyden öekinmeyin bağırsakların alışması için diyordu. Muz vermiyordum ben de. Geçen ay başladım akşam yatmadan yarım saat önce çeyrek avokado yarım muz bir çeviz karıştırıyorum yiyor. Bugğn sade muz verdim hergün yediriyorum alıştı artık günde ortalama 2 kere yapıyor şükür sıkıntısız. Alışsın sen de ver muz çok faydalı hem
Muzu bende sık veriyorum ilk başlarda kontrollü verdim bi sıkıntı olmadı avakado ile her gün yiyor nerdeyse. Seviyor ikisini.

neyse 1.5 saat kadar izin verdi de paşam, cayi demledim, kızlarla oynadım, bir bardak da çay içtim, şimdi agladi yine mesaiye devam🤣🤣.

tokmak kafam benim, arada bozussak da çok sürmüyor Allah'tan. koskoca 1 saat izin verdi daha ne yapsin de mi? 😄😄😄
Akıllı Asım daha ne yapsın annesi😁 erken mi gece uykusuna yatıyor

Suratıma suratıma vurdun dünürüm yağlarımı🤪🤪 ödem değil de yağlıyım 😝
Beni affet öyle birşey demek istemedim. Dikişler kabarık duruyordu ya, sanki kalınmış içi şiş gibiydi. O iste bende fucidin kremle geçti. Hem benim ne haddime senin kilona dil uzaticam. Sen 3 çocuk doğurmuş, ve hakkıyla da bakan birisin. Gayette hoş ve güzel görünüyorsun. Resimler de ben oyle kiloda görmedim. Hatta az once bütün duvarını tekrar gezdim. Ben, sen gibi paralasaydim kendimi, bırak fiziği, bu insanmı derdin. Kendine haksızlık etme. Aramızda 3 - 5 kilonun lafı mı olur 😘

Kızım mincirip atiyor onu ya isirip bizden daha iyisin galiba sevgi ekgidada hic üzülme 😅
Kız benimki hiç ağzını açmıyor . Sen yat kalk şükret Sevgi22884550 Sevgi22884550 . Bize ortam değişikliği filan lazım sanırım . Ya da ek gıdada tatil filan 😁 gerçekten çok sinir bozucu . Sen çok takılmıyorsun sanırım bu duruma dalgasını geçiyorsun ya bugünkü menümüz peçete filan diye 😁

Beni affet öyle birşey demek istemedim. Dikişler kabarık duruyordu ya, sanki kalınmış içi şiş gibiydi. O iste bende fucidin kremle geçti. Hem benim ne haddime senin kilona dil uzaticam. Sen 3 çocuk doğurmuş, ve hakkıyla da bakan birisin. Gayette hoş ve güzel görünüyorsun. Resimler de ben oyle kiloda görmedim. Hatta az once bütün duvarını tekrar gezdim. Ben, sen gibi paralasaydim kendimi, bırak fiziği, bu insanmı derdin. Kendine haksızlık etme. Aramızda 3 - 5 kilonun lafı mı olur 😘
Takıldım sana dünürüm ❤️son halimi atmadım pek 😝 napalım sağlık olsun da verilir de alınır da 3-5. Kilo da yüzüme yakışıyor da şu göbek olmayaydı iyiydi 6 aylık gibi kaldım yerimde🤪

Takıldım sana dünürüm ❤️son halimi atmadım pek 😝 napalım sağlık olsun da verilir de alınır da 3-5. Kilo da yüzüme yakışıyor da şu göbek olmayaydı iyiydi 6 aylık gibi kaldım yerimde🤪
Miss başlarda Erşad bey için çok kızgındım ama şimdilerde bakıyorum da dikişim in yeri bile kayboluyor sanki . Enfeksiyon filan kapmıştım belki hatırlarsın . Sadece orta kısmında akıntımın olduğu yerde iz kalacak gibi . Diğer taraflar çok belli bile değil .

O göbek kolay kafalar bir rahatlasın yaza gider. Çocuklara bakmaktan kendine hiç zamanın yokki. Amann ister zayıf olalım ister kilolu, huzurumuz olsun be canım. 😘

Akıllı Asım daha ne yapsın annesi😁 erken mi gece uykusuna yatıyor
gündüz uyku durumuna göre uyuyor canim. bugun ikinci uykusunu sadece 15 dk yaptığı için 8i geçerek uyumak istedi. sozumona uyudu ama siyam ikizi gibi beraberiz işte..🙄🙄🙄

Miss başlarda Erşad bey için çok kızgındım ama şimdilerde bakıyorum da dikişim in yeri bile kayboluyor sanki . Enfeksiyon filan kapmıştım belki hatırlarsın . Sadece orta kısmında akıntımın olduğu yerde iz kalacak gibi . Diğer taraflar çok belli bile değil .
İlacmi kullanmistin

Akşam oyun oynadık kitap seçtik okuduk hadi toplayalım diyince sevinerek geldi benim paşa. Dedim aha toplayacak aldı oyuncak kutusunu devirdi bir de kahkaha atıyor sonra da eliyle dağıtıp üzerlerinden emekleyerek geçti gitti 🤣🤣
Bir de ağlamasını değiştirdi benimki daha derin daha yırtınarak ağlıyor 🥴damar yolu takılırkenki ağlamasını yapıyor artık herşeye😖 baktı ki bu kadar ağlanıyormuş ağlayım gitsin diyor sanırım ki😝

Ay hadi inşallah bizim de dişimiz çıktı sonunda 🥳🥳
Gözle de pek bişey belli olmuyor ama. Ağrılı ateşli dönem bundan sonra mı oluyor önce mi olmalıydı biz pas geçtik acaba??
Pas geçmişiniz her çocuk diş çıkarırken ateslenmiyor. Benimkiler hiç ateşlenme den çıkardı. Ama cok huysuzlugu oldu. Tabi birazda yapısal sanırım, normaldede biraz gıcık. Gözünüz aydın hayırlı olsun. İlk alt dişler cok sıkıntı degilde, uslerde cosuyorlar. İnşallah ipek kızımız hanım hanım çıkartır.

Back
X