- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Cam rendede öyle bi eziyorum ki ikisinide aman yesinde pütürsüz yesin diyeKızım mincirip atiyor onu ya isirip bizden daha iyisin galiba sevgi ekgidada hic üzülme
Ohh ne güzel bazen boşver ek lazım keyfine bak sen canım afiyet olsunAh insallah saglk olsunda gec olsun onemli degilöpüyorum Göktuğ u..
Aynen Allah akil fikir versin sagol canim. Aksam annemi birakti eve gec geldi yemek koyuyorum dedim beyefendi bana cevap vermiyor konusmuyormus yani cokta umurumda karya yi attim ona cayimi iciyorum baksin biraz.:)
Yol beni de çok yoruyor şimdi daha yola çıkmadan düşüncesi bile yordu Zeynep severdi yolculuğu arabaya binsin uyurdu araba durunca uyandırdı Ayşecik öyle değil pandemi bebeği çıkmadı ki garibim doktordan başka bir yere arabaya binince acaba doktora mı gidiyoruz sanıyor kiDinlenmek neydinapıyım kuzum eşim grip oldu bi çorba kaynatam dedim yoksa halimiz yokki bişeye sıpalardan beni yol yorardı eskiden şimdi bide asyaya şebeklik yapıoz yolda her oyıncakla 2.5 dk oynuyor
Ah canım bizde almadık karne hediyesi hiç umurunda da değil okulun olmaması ona en büyük hediyeteşekkür ederim..oğlum kolumu cekeliyor kızım da bacağima tutunup kalkip düşüp tekrar tutunmuyor olsaydi muhtemelen daha faydali olabilirdim ama..
Oyy dünür oyy..kıyamam sana..oku annecigine..ben de okuyayım..
Çalışan anne olmak zor... ama siz paslasabildiginiz için şanslısın bence
Allah mutluluğunuzu daim etsin..senin herseye şu mutlu bakan bakış açın içimi açıyor
Iyi geceler diliyorum tatlı damadima ve sanagüzelce dinlenin insAllah canim oglumla
Yaaa işte benim.kız da yapti aynısıni ama korkmadi ağlamadı sırıttı yane tuhaf bi kiz bu ya oglum bisey devirince daha hala korkar..ama bu kız neden böyle aşırı cesur
Oyy gelinim ilk karnesini mi almış..karne hediyesi de alamiyorum uzaktan neyse onu aldigimizda topluca butun karnelerin hediyesini aliriz artik
Kına kına nedir diye bir baktim simdi.ilk defa duydum..ıspanaği arttir diyorsun yani..tamam.. peki bu şurubu kızima da verebilir miyim yani Ferrum umu? Yoksa ona damla mi alayim? Ayy seni bunalttim özür dilerim
Al iste bunlar tam çiftbizimki de ha bre yakamda anne bu harf hangi harfin küçugu hangisinin büyüğü diye.harfleri bildigi yetnedi simdi de kucuk buyuk derdinde masAllahi var gelinimin..oyy onu yerim..içime sokasim geliyor guzel kızımı
Bende merakta kaldım kimdi ki sabah buraya yazınca hemen çıkarmıştım takiptenSadece burdakiler ortak anaaa kim ki aşırı merak ettim
Alicim kuzum canının yanacağını bilememiştir annesi çok da üzülmüştür canın yanınca. İyi misin şimdi hiç yazmamışsın bugünGünaydin kızlar Ali dun karnima kafasıyla vurdu.kendince kendini kucağıma attı.ama canım cok yandi.2 saate yakin midem bile ağrıdı..bugun de dikis yerim aciyor çok
Yanlız değilsin zaman zaman hepimiz de sınırların zorlandığı anlar oluyor ama onlar daha minicik ler ve dertlerini sıkıntılarını anlatamıyor lar biraz sabırlı olmak düşüyor bizeAlmila ile uyumak işkence oldu bana işin en kötü yanı sinirlerime artık hakim olamıyorum sesim yükseliyor sonrada ağlıyorum oturup ay çok kötüyüm ya ben nasıl böyle biri oldum
Hadi gözünüz aydın inci gibi sıra sıra dizilsin ipekciğin dişleri. Zeynebin de öyle çıkmıştı hiç anlamamıştık ama Ayşecik baya zorlandıKızlar bardağa tık tık yapıyorsa diş çıkmış demek midir çıkacak demek midir? Elime gelmedi ama bişey bardağa geliyor. Bi aydınlatın beni yaa cahallık zor iş
Bende veriyorum avakadoyla ya da cennet hurmasıyla onlar bağırsakları çalıştırınca dengeliyorZeyay1420 dün yazacaktım unuttum bizim kronik kabızlığımız var teee 2 aylıktan beri. Geçen ay bir yazı okudum ek gıdada hiçbirşeyden öekinmeyin bağırsakların alışması için diyordu. Muz vermiyordum ben de. Geçen ay başladım akşam yatmadan yarım saat önce çeyrek avokado yarım muz bir çeviz karıştırıyorum yiyor. Bugğn sade muz verdim hergün yediriyorum alıştı artık günde ortalama 2 kere yapıyor şükür sıkıntısız. Alışsın sen de ver muz çok faydalı hem
Ahh kuzum ya hava değişimi mi oldu kiBenim hanım kızda grip oldu sanırım burnu akıyor genzi hırıltılı biraz ama başka bir şey yok şükür
Avakado hiç itirazsız yediği ender şeylerden bende karıştırıyorum muz ve cevizleMuzu bende sık veriyorum ilk başlarda kontrollü verdim bi sıkıntı olmadı avakado ile her gün yiyor nerdeyse. Seviyor ikisini.
Ayy miss sorma ya bende birden bire baya kilo aldım geçen yıl ki 6 aylık hamile halime döndüm resmen aynı göbek yaza kadar normale dönmem gerekTakıldım sana dünürümson halimi atmadım pek napalım sağlık olsun da verilir de alınır da 3-5. Kilo da yüzüme yakışıyor da şu göbek olmayaydı iyiydi 6 aylık gibi kaldım yerimde
Oooo sana da öyle diyorsa maşallahı var ya 3 çocukla bütün gün hareket halindesin bu eşler iyi hoş yardım ediyorsa peşinden konuşunca hiç kıymeti kalmıyor benim eşimde yardım eder ama yaptığını söyleyip durunca sinir oluyorum.Umudum- gidecek misiniz Ankaraya? Son karar ne oldu canım?
Biz bugün bir güzel kapıştık eşimle biraz da ağır konuştum ama haketti. Allah sonumuzu hayır getire. 2 ev süpürüyor diye sen ne iş yapıyorsun bu evde dedi bana dün. Ben cevap vermedim şiştim şiştim bugün de bir güzel patladım. Yaptığım yemeği yemedi yumurta kırmış zavallı kendine. Ben de onun çayını içmedim kendime çay demledim içtim.Robot süpürge bakıyorum şimdi gezsin gezsin süpürsün çenesi olmaz bari. Rabbim evlatlarıma iyi eşler nasip etsin en önemlisi bu gerçekten ne iş, ne para hiçbiri değil iyi birini çıkarsın karşılarına
Eşim hediye konusunda çok uyanık zaten Eylül ekim gibi almayı planladığımız şeyi doğum sonrası aldı oda oldu doğum hediyesiKızlar bu arada size bişey sorcam. Size eşleriniz doğum hediyesi aldı mı? Kolye küpe vs.?
Bizim iştahsızlık dişlerdendi sanırım 2 haftadır bayağı yol katetti en azından sevdiklerini Yiyor reddetmiyor 4 5 çeşit onlardaKız benimki hiç ağzını açmıyor . Sen yat kalk şükretSevgi22884550 . Bize ortam değişikliği filan lazım sanırım . Ya da ek gıdada tatil filan gerçekten çok sinir bozucu . Sen çok takılmıyorsun sanırım bu duruma dalgasını geçiyorsun ya bugünkü menümüz peçete filan diye
Merak etme iş ağzını açmasındaCam rendede öyle bi eziyorum ki ikisinide aman yesinde pütürsüz yesin diyeUmudum- ile sizi geriden takip ediyoruz bence bugün kahvaltıda ilk kez peynir verdim ufak ufak yedi çıkarmadı alışıyor yavaş yavaş
Eşin ayıp etmiş sen ne iş yapıyorsun bu evde derken. Bi gün hiç bi iş yapma bakalım noluyor. Kadınların mı tek yükü bu ev işi.Umudum- gidecek misiniz Ankaraya? Son karar ne oldu canım?
Biz bugün bir güzel kapıştık eşimle biraz da ağır konuştum ama haketti. Allah sonumuzu hayır getire. 2 ev süpürüyor diye sen ne iş yapıyorsun bu evde dedi bana dün. Ben cevap vermedim şiştim şiştim bugün de bir güzel patladım. Yaptığım yemeği yemedi yumurta kırmış zavallı kendine. Ben de onun çayını içmedim kendime çay demledim içtim.Robot süpürge bakıyorum şimdi gezsin gezsin süpürsün çenesi olmaz bari. Rabbim evlatlarıma iyi eşler nasip etsin en önemlisi bu gerçekten ne iş, ne para hiçbiri değil iyi birini çıkarsın karşılarına
Bende var ama o kadar rahat gelmedi bana bu sefer de sürekli toplu olması gerekiyor. Yok ona takılmasın yok buna takılmasın. Haftada 2 anca süpürttürüyorum. Bi de harita çıkarıyor bazen kafası karışıyor mutfağa gönderiyorum odada dolanıyor. İyiyce sinirim bozuluyor artık.Eşin ayıp etmiş sen ne iş yapıyorsun bu evde derken. Bi gün hiç bi iş yapma bakalım noluyor. Kadınların mı tek yükü bu ev işi.
Valla varsa paran al o süpürgedençocuklu evler için bence çok güzel bi kolaylık. Ben haftada iki anca süpürebiliyorum. Her gün süpürsen yine çıkıyor bisürü şey. 4 kişiyiz yani oğlanla. Kalabalıkda sayılmayız ama. Artık eşimde rahatsız Oğlan gezdiği için hoşlanmıyor alırız belki bizde diye umuyorum bakalım.
Eline veriyordum ama koparıyordu bu sefer yutamayıp kusuyordu yediğini olanı da çıkarınca çokta vermedim sonra sonra. Keyfi olmazsa sevdiği şeyi de yemiyor. Keyifli anlarında hep yedirmeye çalışıyorum. Bugün yoğurt yedi hiç kıpırdamadı yerindenMerak etme iş ağzını açmasındaağzını açıyorsa bir şekilde alışır . Sen eline de ver . Ben eline veriyordum , boğazına takılıyordu ama kendi çıkarıyordu geri kusarak. Böyle böyle alışacaklardır herhalde . Ama bizimki hiç ağzını açmıyor . Bir ayı geçti böyle . Dişten dedim ama dişi de patladı. Başlarda sıkıntı dişti ama sonraları da herhalde benim gerginliğimi hissetti koşullandı sanırım . Mama içiyor şükür ama çabuk çabuk acıkmaya başladı . 120-130 içerken 3 saatte bir şimdilerde ek gıda almayınca 2 ya da 2 buçuk saatte 150 cc yi içiyor . Ben yavaş yavaş mamayı azaltayım ek gıda yı artırayım derken hepten mamaya düştü
Evet çok sandalyeli köşeli evler için uygun değil diyorlar toplayıp öyle salmak gerekiyor heralde. Ben razıyım önünü açarım süpürsün yeter kiBende var ama o kadar rahat gelmedi bana bu sefer de sürekli toplu olması gerekiyor. Yok ona takılmasın yok buna takılmasın. Haftada 2 anca süpürttürüyorum. Bi de harita çıkarıyor bazen kafası karışıyor mutfağa gönderiyorum odada dolanıyor. İyiyce sinirim bozuluyor artık.
Ben de kendi hediyemi kendim alıcam bu gidişle. Eşim o konularda çok düşüncelidir ama doğumda sınıfta kaldı. Pandemi falan filan mı dedim ama kaç zaman geçti üstüne bir kaç kez de söyledim ama yok. Yaşına girecekler nerdeyse yok.Bak bir daha kavga konusu bu da arada söylerim zaten bir çiçek bile almadı bu kez kızlarda almıştı bunda iyice oduna bağladıaslında ben kendime bileklik alacaktım parayı hazırlamıştım son ayki maaşla da doğum yapacaktım ki bikekliğin parası doğuma gitti oğlum da odun olacak zaar ki anasını hediyesiz koydu para sende al ne istersen diyip çıktı işin içinden beyfendi
Çok gelmiyor canım hakkı o da işte nerdee. Güle güle tak çok da güzel olmuşBana kolye bileklik ve yüzük, sana çok gelmesin işi bu zaten. Kendisi yaptı maliyeti ucuza geliyor diye. Alıyor olsa idi birini alırdı, diye tahmin ediyorum.
Sağol baharcım inşallah diğerleri de sıkıntısız çıkarCanim yorumlarina.cok gülüyorum Allah ta seni güldürsün cook tatlısın
Annem gitti esimle dun aksam konuşmuyorduk. O kadar yorgundumki uyumusun sabahta konustuk kendince haklı iste uzatmadim bende rahatsiz oldugum seyleri soyledim sadece. Suan aramiz iyi cok sukur :)
Canim ipek cimin disi hayirli olsuunust disler baya sıkıntı yapti bizde. Insallah agrisiz sizisiz hepsi guzelce cikar.
Evet canim esim annem gelince yapiyor o da cok titiz bizimkilerde biraz rahat onlari.bahane ediyor..strese girmis vs bahaneler btmiyor zaten. Birazda kiskanclik var. Neyse ki suan problem yok.
Yok canim nerdee oyle hediyelee flan :)
misskokulumm aman bsver erkekler iste cocuk gibiler. Bizimkide.dun aksam demledigim cayi icmemis tatlıyida yememisti sabahta kalkti hemen kahvaltiya kostu, banada instagrama foto koyma gecen hafta sanki buyulenmis gibiydin seni taniyamadim diyor cok komik ya biraz sert ciktim tepki verdim diye nazara büyüye bagladi
Teşekkürler canım hepsi kolay kolay çıkarsınlarOhh ne güzel bazen boşver ek lazım keyfine bak sen canım afiyet olsun
Yol beni de çok yoruyor şimdi daha yola çıkmadan düşüncesi bile yordu Zeynep severdi yolculuğu arabaya binsin uyurdu araba durunca uyandırdı Ayşecik öyle değil pandemi bebeği çıkmadı ki garibim doktordan başka bir yere arabaya binince acaba doktora mı gidiyoruz sanıyor ki
Ah canım bizde almadık karne hediyesi hiç umurunda da değil okulun olmaması ona en büyük hediye
Bende merakta kaldım kimdi ki sabah buraya yazınca hemen çıkarmıştım takipten
Alicim kuzum canının yanacağını bilememiştir annesi çok da üzülmüştür canın yanınca. İyi misin şimdi hiç yazmamışsın bugün
Yanlız değilsin zaman zaman hepimiz de sınırların zorlandığı anlar oluyor ama onlar daha minicik ler ve dertlerini sıkıntılarını anlatamıyor lar biraz sabırlı olmak düşüyor bize
Hadi gözünüz aydın inci gibi sıra sıra dizilsin ipekciğin dişleri. Zeynebin de öyle çıkmıştı hiç anlamamıştık ama Ayşecik baya zorlandı
Bende veriyorum avakadoyla ya da cennet hurmasıyla onlar bağırsakları çalıştırınca dengeliyor
Ahh kuzum ya hava değişimi mi oldu ki
Avakado hiç itirazsız yediği ender şeylerden bende karıştırıyorum muz ve cevizle
Ayy miss sorma ya bende birden bire baya kilo aldım geçen yıl ki 6 aylık hamile halime döndüm resmen aynı göbek yaza kadar normale dönmem gerek
Oooo sana da öyle diyorsa maşallahı var ya 3 çocukla bütün gün hareket halindesin bu eşler iyi hoş yardım ediyorsa peşinden konuşunca hiç kıymeti kalmıyor benim eşimde yardım eder ama yaptığını söyleyip durunca sinir oluyorum.
Eşim hediye konusunda çok uyanık zaten Eylül ekim gibi almayı planladığımız şeyi doğum sonrası aldı oda oldu doğum hediyesi
Valla çok dedim parkuru tamamlayınca ödülüm ne diye ama bişey gelmediKızlar bu arada size bişey sorcam. Size eşleriniz doğum hediyesi aldı mı? Kolye küpe vs.?
Çalışan annelerin dramı bence buBak bir daha kavga konusu bu da arada söylerim zaten bir çiçek bile almadı bu kez kızlarda almıştı bunda iyice oduna bağladıaslında ben kendime bileklik alacaktım parayı hazırlamıştım son ayki maaşla da doğum yapacaktım ki bikekliğin parası doğuma gitti oğlum da odun olacak zaar ki anasını hediyesiz koydu para sende al ne istersen diyip çıktı işin içinden beyfendi
iki kizimda bir buket gül getirmisti, Asim da o da olmadı. bir iki de citlatmistim aslinda. bir arkadaş vardi, o aaa çiçek alınır mı doğum hediyesi,demişti. ben de anlatmıştım eşime, bak böyle diyorlar diye. bu defa hiç almadı.Kızlar bu arada size bişey sorcam. Size eşleriniz doğum hediyesi aldı mı? Kolye küpe vs.?
Ah kuzum güneş enerjik ve yaramazEvet jadem suan bile zorla yaziyorum telefonu istiyor agliyor bir auru seyler
Sen de gittin geldin iyiydi dimi bir sorun olmadi inşallah
Evet coştu yürüse daha mi rahat olacak bilmiorum
Aşk olsun neyine yetmiyor koskoca 1 saatneyse 1.5 saat kadar izin verdi de paşam, cayi demledim, kızlarla oynadım, bir bardak da çay içtim, şimdi agladi yine mesaiye devam.
tokmak kafam benim, arada bozussak da çok sürmüyor Allah'tan. koskoca 1 saat izin verdi daha ne yapsin de mi?
Aşı olurken ağlamayan bebek mi Allahım nasip etTeşekkürler canım hakkaten yaa normalde zaten huysuzlar çok huysuzluk yaşamıyoruz. Gerçi hakkını yemiyim minnoş aşı olurken bile ağlamaz. Dayanıklı kuzum benim
İnşallah hala inanamyorum öylece çıktı mı yani sessiz sedasız
Çok şükür
Sağol canımm
Ama susam o ne soğuktu evlerde duramadıSağol yeşimcim
Geçmiş olsun Ankara soğuğu ayazı bu kadarla atlatmak bile iyi
Kız benimki hiç ağzını açmıyor . Sen yat kalk şükretSevgi22884550 . Bize ortam değişikliği filan lazım sanırım . Ya da ek gıdada tatil filan gerçekten çok sinir bozucu . Sen çok takılmıyorsun sanırım bu duruma dalgasını geçiyorsun ya bugünkü menümüz peçete filan diye
Ah ne demek o evlat yetiştirmek kolay iş miUmudum- gidecek misiniz Ankaraya? Son karar ne oldu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?