2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızım mincirip atiyor onu ya isirip bizden daha iyisin galiba sevgi ekgidada hic üzülme
Cam rendede öyle bi eziyorum ki ikisinide aman yesinde pütürsüz yesin diye Umudum- ile sizi geriden takip ediyoruz bence bugün kahvaltıda ilk kez peynir verdim ufak ufak yedi çıkarmadı alışıyor yavaş yavaş

Ohh ne güzel bazen boşver ek lazım keyfine bak sen canım afiyet olsun
Dinlenmek neydi napıyım kuzum eşim grip oldu bi çorba kaynatam dedim yoksa halimiz yokki bişeye sıpalardan beni yol yorardı eskiden şimdi bide asyaya şebeklik yapıoz yolda her oyıncakla 2.5 dk oynuyor
Yol beni de çok yoruyor şimdi daha yola çıkmadan düşüncesi bile yordu Zeynep severdi yolculuğu arabaya binsin uyurdu araba durunca uyandırdı Ayşecik öyle değil pandemi bebeği çıkmadı ki garibim doktordan başka bir yere arabaya binince acaba doktora mı gidiyoruz sanıyor ki
Ah canım bizde almadık karne hediyesi hiç umurunda da değil okulun olmaması ona en büyük hediye
Sadece burdakiler ortak anaaa kim ki aşırı merak ettim
Bende merakta kaldım kimdi ki sabah buraya yazınca hemen çıkarmıştım takipten
Günaydin kızlar Ali dun karnima kafasıyla vurdu.kendince kendini kucağıma attı.ama canım cok yandi.2 saate yakin midem bile ağrıdı..bugun de dikis yerim aciyor çok
Alicim kuzum canının yanacağını bilememiştir annesi çok da üzülmüştür canın yanınca. İyi misin şimdi hiç yazmamışsın bugün
Almila ile uyumak işkence oldu bana işin en kötü yanı sinirlerime artık hakim olamıyorum sesim yükseliyor sonrada ağlıyorum oturup ay çok kötüyüm ya ben nasıl böyle biri oldum
Yanlız değilsin zaman zaman hepimiz de sınırların zorlandığı anlar oluyor ama onlar daha minicik ler ve dertlerini sıkıntılarını anlatamıyor lar biraz sabırlı olmak düşüyor bize
Kızlar bardağa tık tık yapıyorsa diş çıkmış demek midir çıkacak demek midir? Elime gelmedi ama bişey bardağa geliyor. Bi aydınlatın beni yaa cahallık zor iş
Hadi gözünüz aydın inci gibi sıra sıra dizilsin ipekciğin dişleri. Zeynebin de öyle çıkmıştı hiç anlamamıştık ama Ayşecik baya zorlandı
Bende veriyorum avakadoyla ya da cennet hurmasıyla onlar bağırsakları çalıştırınca dengeliyor
Benim hanım kızda grip oldu sanırım burnu akıyor genzi hırıltılı biraz ama başka bir şey yok şükür
Ahh kuzum ya hava değişimi mi oldu ki
Muzu bende sık veriyorum ilk başlarda kontrollü verdim bi sıkıntı olmadı avakado ile her gün yiyor nerdeyse. Seviyor ikisini.
Avakado hiç itirazsız yediği ender şeylerden bende karıştırıyorum muz ve cevizle
Takıldım sana dünürüm son halimi atmadım pek napalım sağlık olsun da verilir de alınır da 3-5. Kilo da yüzüme yakışıyor da şu göbek olmayaydı iyiydi 6 aylık gibi kaldım yerimde
Ayy miss sorma ya bende birden bire baya kilo aldım geçen yıl ki 6 aylık hamile halime döndüm resmen aynı göbek yaza kadar normale dönmem gerek
Oooo sana da öyle diyorsa maşallahı var ya 3 çocukla bütün gün hareket halindesin bu eşler iyi hoş yardım ediyorsa peşinden konuşunca hiç kıymeti kalmıyor benim eşimde yardım eder ama yaptığını söyleyip durunca sinir oluyorum.
Kızlar bu arada size bişey sorcam. Size eşleriniz doğum hediyesi aldı mı? Kolye küpe vs.?
Eşim hediye konusunda çok uyanık zaten Eylül ekim gibi almayı planladığımız şeyi doğum sonrası aldı oda oldu doğum hediyesi

Bizim iştahsızlık dişlerdendi sanırım 2 haftadır bayağı yol katetti en azından sevdiklerini Yiyor reddetmiyor 4 5 çeşit onlarda yeni tadlara katı gıdaya da alışır inşallah.

Merak etme iş ağzını açmasında ağzını açıyorsa bir şekilde alışır . Sen eline de ver . Ben eline veriyordum , boğazına takılıyordu ama kendi çıkarıyordu geri kusarak. Böyle böyle alışacaklardır herhalde . Ama bizimki hiç ağzını açmıyor . Bir ayı geçti böyle . Dişten dedim ama dişi de patladı. Başlarda sıkıntı dişti ama sonraları da herhalde benim gerginliğimi hissetti koşullandı sanırım . Mama içiyor şükür ama çabuk çabuk acıkmaya başladı . 120-130 içerken 3 saatte bir şimdilerde ek gıda almayınca 2 ya da 2 buçuk saatte 150 cc yi içiyor . Ben yavaş yavaş mamayı azaltayım ek gıda yı artırayım derken hepten mamaya düştü

Eşin ayıp etmiş sen ne iş yapıyorsun bu evde derken. Bi gün hiç bi iş yapma bakalım noluyor. Kadınların mı tek yükü bu ev işi.
Valla varsa paran al o süpürgeden çocuklu evler için bence çok güzel bi kolaylık. Ben haftada iki anca süpürebiliyorum. Her gün süpürsen yine çıkıyor bisürü şey. 4 kişiyiz yani oğlanla. Kalabalıkda sayılmayız ama. Artık eşimde rahatsız Oğlan gezdiği için hoşlanmıyor alırız belki bizde diye umuyorum bakalım.

Bende var ama o kadar rahat gelmedi bana bu sefer de sürekli toplu olması gerekiyor. Yok ona takılmasın yok buna takılmasın. Haftada 2 anca süpürttürüyorum. Bi de harita çıkarıyor bazen kafası karışıyor mutfağa gönderiyorum odada dolanıyor. İyiyce sinirim bozuluyor artık.

Eline veriyordum ama koparıyordu bu sefer yutamayıp kusuyordu yediğini olanı da çıkarınca çokta vermedim sonra sonra. Keyfi olmazsa sevdiği şeyi de yemiyor. Keyifli anlarında hep yedirmeye çalışıyorum. Bugün yoğurt yedi hiç kıpırdamadı yerinden işte yoğurtta karın doyurmuyor olsun yesin de mama yesin alışacaklar. Neşeli keyifli anlarında vermeye çalış. Kaşık maması var hipp in ben ondan aldım belki yer diye. Fena değil yine bir yemek kaşığı yapıyorum yarısını yiyor. Demeyebilirsin daha tok tutar belki. Mamaya yakındır tadı heralde. Unuttum mamanın tadını

Evet çok sandalyeli köşeli evler için uygun değil diyorlar toplayıp öyle salmak gerekiyor heralde. Ben razıyım önünü açarım süpürsün yeter ki bide benim ki süpürgeden korkuyor. Acele acele süpürüyorum hep

Ben de kendi hediyemi kendim alıcam bu gidişle. Eşim o konularda çok düşüncelidir ama doğumda sınıfta kaldı. Pandemi falan filan mı dedim ama kaç zaman geçti üstüne bir kaç kez de söyledim ama yok. Yaşına girecekler nerdeyse yok.

Hamileyken de cinsiyetini öğrendiğimiz gün gittim kendime nazar boncuklu kolye beğendim eşim ödemeye kalktı. Hayır dedim bunu ben düşündüm sen kendi hediyeni kendin al. Sağolsun orda da almadı doğumda da..

Annemler doğum hediyesi bilezik almışlardı. Takamam onu kendime takabileceğim bişeye çevirip takayım diyorum.

Ne bileyim 10 çocuklu fatma teyze gibi muamele görmek beni biraz üzüyor açıkçası. Belki de hayatımızda bir kere yaşayacağımız bir olay.

30 yıl önce babam bile anneme almıştı her çocuğunda ayrı ayrı. Bilmiyorum bizim ailede adet diye mi bana bu kadar koydu. Hatta kv gil bile almış annemgile.
Bana kolye bileklik ve yüzük, sana çok gelmesin işi bu zaten. Kendisi yaptı maliyeti ucuza geliyor diye. Alıyor olsa idi birini alırdı, diye tahmin ediyorum.
Çok gelmiyor canım hakkı o da işte nerdee. Güle güle tak çok da güzel olmuş
Sağol baharcım inşallah diğerleri de sıkıntısız çıkar
Teşekkürler canım hepsi kolay kolay çıkarsınlar

Kızlar bu arada size bişey sorcam. Size eşleriniz doğum hediyesi aldı mı? Kolye küpe vs.?
Valla çok dedim parkuru tamamlayınca ödülüm ne diye ama bişey gelmedi pek yoğun geçti zaten eşimin sezeryan sonrası. Ben bi ayaklanamadım oğlan onda annesi benim annem ben derken pek kalabalık geçti günleri sonraya sakladım hakkımı artık

Çalışan annelerin dramı bence bu para geçiyor ele ama hep yetişilemeyen yere veriliyor. Bende sezeryan olma ihtimalime karşılık parayı biriktirip koydum kenara hamileleik boyunca

iki kizimda bir buket gül getirmisti, Asim da o da olmadı. bir iki de citlatmistim aslinda. bir arkadaş vardi, o aaa çiçek alınır mı doğum hediyesi,demişti. ben de anlatmıştım eşime, bak böyle diyorlar diye. bu defa hiç almadı.

böyle düşününce içim bir cizz ediyor, keşke düşünseydi diyorum ama sonra once midem bulandigi için, sonra erken doğum riski sebebiyle, tüm evi çekip çevirmesi, yemekten temizliğe herseyi yapması aklima geliyor. amaaan diyorum, en güzel hediye bu.

gecende de film izlerken gözleri doldu, bebek doğmuş, hastane odasi kalabalık bir sahne. yanyana ağlaştık, kimsemiz yoktu yanımızda da şehrimizde de, aksamdan kendi çorbami, kompostomu hazır etmiştim. kizlar desen arkadaşta kalmışlardı. çiçek bile aklina gelmedi o yüzden bu sefer.

boyle teselli ediyorum iste kendimi. züğürt tesellisi de olabilir.

Allah sağlık sıhhat versin

Evet jadem suan bile zorla yaziyorum telefonu istiyor agliyor bir auru seyler
Sen de gittin geldin iyiydi dimi bir sorun olmadi inşallah
Evet coştu yürüse daha mi rahat olacak bilmiorum
Ah kuzum güneş enerjik ve yaramaz
Gittik geldik şükür dinlendim desem yalan kimsenin kucağına gitmedi ki hafifletir özlem giderdim diyebilirim
Yürüse daha zor olur bence ben şimdi bile sürekli arkasındayım emekleyerek salonu gezip duruyoruz her durak 4 dk yürüse evi turlarız öyle

Aşk olsun neyine yetmiyor koskoca 1 saat
Yerim ben onun tokmak kafasını çayını içmişsin daha ne ben kahvem soğuyor diye kendime soğuk kahve yaptım

Aşı olurken ağlamayan bebek mi Allahım nasip et benimki aşı olduğu aklına geldikçe ağlıyor

Takiyorum aslinda. zorluyorum.
Ne oyunlarla iki lokma yediriyorum.
Bazen kafasini elini tutup.
Esim diyor zorlama o da ni kahvaltıda iste.
Üzülüyorum yemiyor,emiyor sut de vitamun mi kaldi mama yine vitaminli.
Ama iste baktim degistiremiyorum gülüyorum
Cidden o peteceyi agzinxa nsil cigniyor,çeviriyor görsen gulersin sen de
Ne bileyim isteyerek yemesi çok az patlamis misir yedi bi istekle en çok
Bi kere et doner acava diorum tadi guzel seyleri mi istiyor.
Meyveyi aliyor kopariyor yuttuvunu bilmiorum da cikardigi tükürdüğü cok oluor.
Muzu koparıyor heh yicek diyorum hop cikariyor.
Bilmiorum yani sen tabi agzini hic acmior o daha kotu ama gunes de yemekleere acmior yani reklamla verdim bugun corbasini Allah affetsin valla

Ah ne demek o evlat yetiştirmek kolay iş mi öyle demek istememiştir sinir halidir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…