2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayyyy çatlıycam şimdi bende benimkine sordum napcan tavuğu dedi🤣🤣🤣 3 gün gülerim buna ben 😝😝😝🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Buram buram romatizm koktu buralar bugün seçilmiş gibiler 🤪🤣🤣
Kızlar size de sürekli yüzük, bileklik falan reklamı çıkıyor mu sayfanın altında üstünde 🤪🤪🤪 çok fenalar ya ne yazışsak reklamı geliyor 🤣baget yüzük bir de🤭
Daha çok canımız istesin diye 😂 dinliyolar bizi canım ben de Engin Eraydın coğrafya notları cikiyo son reklamlarda 😒 kocandan hayır yok atan da kendin al mesajı veriyo kanımca 🤣🤣🤣 ders çalışmaya baslicam aldım bı kaç kitap 😎🤩
😊😊
Aynn ya benimkinde sanki elma yiyor surat falan yapmıyor hiç
Ayy ne diyecem yarın hepimiz limon yedirip videoya alalım mı
Yapaliiimmm bene uyar 😊
benden nasil ümidini kestilerse, tel gibi yazdım diye. hala lc defacto reklamları çıkıyor, hu huuuu en azindan bir üst markaya çıkarın benim reklamları da. 🤪🤪🤪
Benden de kesmişler bacım benden de 😬
Rüyamda seni ve haydoyu gördüm dün gece aynı sıkıntıları yaşamışız ondan demek ki karlı bir yoldan gidiyoruz sen haydo un elini tutmuş beni bekliyorsun benimde elimde poşetler var sohbet ede ede gidiyoruz birden hava düzelmiş günlük güneşlik bir park görüyoruz ve haydocum orda salıncağa biniyor 🤪rüya değil mi işte ne alaka🥴
Yaa ay ama çok güzel bı rüyaa hayrolsun inşallah..Aamaan rüyana girdigime sevindim 🥰 ne güzel ♥️♥️♥️

Kizlar hediye flan demisken, benim esim dogru durust hic oyle hediye vs almadi ihtiyacim olan seyleri birlikte aldik genelde yemege cikariz oyle gunlerde unutmazsak :) bence ozel gun vs sadece kutlamasi yeterli diye düşünüyorum geçtiğimiz anneler gununde bir tek düşünmüş onda da gidip kocaman ayicik almisti 🙈 cok gülmüştüm hediye almamasi daha iyi bence 😁
O degilde aile disinda hala amca arkds vs kimseden dogru durust taki gelmedi bebise bizim taktigimiz cok kisi oldu ama herkes koronayi bahane edip es gecti sanki, kizin cani sagolsun ama insan bekliyor yinede.
Biz ilk çıkmaya başladığımızda eşim bana Bi hediye almış bende açıp beğenmediğimi belli edip çok ayıp etmiştim o günden sonra hep en yakın arkadaşıma sorar onunla çok güzel sürprizler hazırladı. Evlendikten sonra evin ihtiyaçları moduna giriyordu ki yok öyle dedim evde kullanılacak diye ev eşyası almayı aklından bile geçirme eve lazımsa eve alınır ben ev iyim. Şimdi saolsun özel günleri alamaz beni gözlemler istemsizce beğendiğim şeyleri takip eder bazen dayanamaz sana şunu alıcam ama karar veremedim hangisi olsun diye sorar. Ben seviyorum hediyeleşmeyi ihtiyaç zaten alınıyor bir şekilde beni düşünüp bişeyler yapmasını seviyorum ben de çok özeniyorum ona hediye konusunda ama erkekler için biraz daha sınırlı seçenekler var

Ben bi ders çalışayım dedim uyuduğu zaten 9.30 Du şu saate kadar 6 7 kere kalktı bir de matematik çalışmaya çalışıyorum ya zaten sözelci adamım 🙄🙄🙄 iyice soğuyorum böyle olunca
Hem de matematik ya Allah kolaylık versin hiç sevmem şimdiden pazarlık yapıyorum eşimle Zeynebin matematik ödevleri sende diye

Yer belki yaa 😌 ipeğin en sevdiği şeyler hamur işi makarna mantı kek ekmek bayılıyor. Bugün 2 tane yedi bundan. Akşam ne güzel zeytinyağlı yer elması ve sebzeli erişte yaptım. Erişteden aldı bir iki ağzına gittiği kadarıyla, yer elmasını mıncırdı mıncırdı bıraktı. Bir süre sonra az yedi diye kekten verdim 1 taneyi yedi 😁
Ayşe de aynı modelden faydalı şeylere açmaz ağzını ekmek makarna vs. Ver bayılır babaannesine çekmiş galiba. Kayınvalidem hamırişlerinde süperdir hem yapmayı hem yedirmeyiz sever bakalım kaç kilo geri dönücem siparişleri verdik bile🤦‍♀️

Ben mutfağı toparlarken Ayşeciği eşim beyefendiye ve çocuklarla beraber salona bırakmıştım Bi ağlama sesi düşmüş kafasını vurmuş eşim elinde tel oyun oynuyor neyse bişey olmamış ama korkmuş yavrucak sakinleştirdim tekrar bıraktım hazırlık yapıyorum bir yandanda bu sefer daha fena Bi ağlama aynı zamanda Zeynep de ağlıyor yeğenim Ayşeyi kapmış geliyor yavrumun gözlerinden boncuk gibi yaşlar dökülüyor Zeynep kucağına almış yere bırakırken de kafasını vurmuş anlattığına göre kulağının arka üstüne doğru şişti kafası kuzunun baya canı acımış ve korkmuş ki hiç geçmedi mızırtısı ancak uyutabildim ama kımıldamaya korkuyorum uyanacak diye 🥺🤕
ya artık düşmeler daha da artacak sanirim. yetişemiyorum bende ama aysemiz kötü düşmüş sanirim. çok geçmiş olsun canim .
Biz ilk çıkmaya başladığımızda eşim bana Bi hediye almış bende açıp beğenmediğimi belli edip çok ayıp etmiştim o günden sonra hep en yakın arkadaşıma sorar onunla çok güzel sürprizler hazırladı. Evlendikten sonra evin ihtiyaçları moduna giriyordu ki yok öyle dedim evde kullanılacak diye ev eşyası almayı aklından bile geçirme eve lazımsa eve alınır ben ev iyim. Şimdi saolsun özel günleri alamaz beni gözlemler istemsizce beğendiğim şeyleri takip eder bazen dayanamaz sana şunu alıcam ama karar veremedim hangisi olsun diye sorar. Ben seviyorum hediyeleşmeyi ihtiyaç zaten alınıyor bir şekilde beni düşünüp bişeyler yapmasını seviyorum ben de çok özeniyorum ona hediye konusunda ama erkekler için biraz daha sınırlı seçenekler var
ah ne güzel. bence hiç bitmemeli. valla ben üzülmemek için bazen hatırlatma bile yapıyorum ama o zamanda hevesini kaçırmış oluyormuşum 😡
Hem de matematik ya Allah kolaylık versin hiç sevmem şimdiden pazarlık yapıyorum eşimle Zeynebin matematik ödevleri sende diye
en sevdiğim matematiktir. tarih ne severim ne anlarım. zaten tarih coğrafya yapsam atanirdim da yok olmuyor bende o kafa 🤷‍♀️

Şu emojilerine hastayım 😂
Kendimi böyle tam ifade edebiliyorum 😁😄😁
Benim eşimde anneler gününde gitmiş kurbağa almış . Bir şey bulamamış alacak ,onu kapmış gelmiş . Bir de koltuğa oturtmuş üstüne not yazarak . Gözüm de pek seçmiyor , uzaktan bir yeşillik gördüm koltuğun üstünde ama ne ki ola dedim . Çok gülmüştüm . Ne yapayım kızın almış sana demişti . Ama gülmenin sonu ağlayarak bitmişti . Çok da duygulanmıştım . Çok bekleyip çocuk sahibi olunca , anne kelimesi bile beni duygulandırırken, anneler gününde hediye almak beni ağlatmıştı
Allah seni umudum oyle daan diye Kurbaga almiş denir mi 😳😁 yeminle gerçek kurbaga sandım 🤦‍♀️🙆‍♀️ bi de koltuğa oturtmus deyince lokma bogazima takıldı oluyodum gız 😄 sonradan anladim oyuncak oldugunu 😁😁
canim menenjit değil de onun gibi aslında hala net değil. yarın çocuk nöroloji gorecek bakalim.

cok gec yaziyirum zaten arkadaslar da yazmış bence korkmasaydın verseydin fitili keşke

var var samsung harbi robot yardımcı çıkarmış. ah insta da videosu vardı. masayi felan topluyordu 🥰

susam cok tanidik geldi. benim eşim bi de sigaradan dolayi disarida oluyor iyice yalniz hissediyor insan. eskiden böyle değildi sanki. sorumluluk arttıkça daha çok kaçamak arayışına giriliyor.

şükür iyi canim. yarın dr a gidecekler. bakalım inşallah iyi haberler alırız 🙏
Allahim en kisa zamanda iyileşsin su yavrucak..gun icinde surekli dua ediyorum 🤲
Ben mutfağı toparlarken Ayşeciği eşim beyefendiye ve çocuklarla beraber salona bırakmıştım Bi ağlama sesi düşmüş kafasını vurmuş eşim elinde tel oyun oynuyor neyse bişey olmamış ama korkmuş yavrucak sakinleştirdim tekrar bıraktım hazırlık yapıyorum bir yandanda bu sefer daha fena Bi ağlama aynı zamanda Zeynep de ağlıyor yeğenim Ayşeyi kapmış geliyor yavrumun gözlerinden boncuk gibi yaşlar dökülüyor Zeynep kucağına almış yere bırakırken de kafasını vurmuş anlattığına göre kulağının arka üstüne doğru şişti kafası kuzunun baya canı acımış ve korkmuş ki hiç geçmedi mızırtısı ancak uyutabildim ama kımıldamaya korkuyorum uyanacak diye 🥺🤕
Burasi bizim evin özeti olmuş 🙄🙄
Ayseme kıyamam 😔

ya artık düşmeler daha da artacak sanirim. yetişemiyorum bende ama aysemiz kötü düşmüş sanirim. çok geçmiş olsun canim .

ah ne güzel. bence hiç bitmemeli. valla ben üzülmemek için bazen hatırlatma bile yapıyorum ama o zamanda hevesini kaçırmış oluyormuşum 😡

en sevdiğim matematiktir. tarih ne severim ne anlarım. zaten tarih coğrafya yapsam atanirdim da yok olmuyor bende o kafa 🤷‍♀️
Bazen gözünün önünde iken bile düşüyor. Anlamıyorum bile. Rabbim korusun hepsini

Kendimi böyle tam ifade edebiliyorum 😁😄😁

Allah seni umudum oyle daan diye Kurbaga almiş denir mi 😳😁 yeminle gerçek kurbaga sandım 🤦‍♀️🙆‍♀️ bi de koltuğa oturtmus deyince lokma bogazima takıldı oluyodum gız 😄 sonradan anladim oyuncak oldugunu 😁😁

Allahim en kisa zamanda iyileşsin su yavrucak..gun icinde surekli dua ediyorum 🤲

Burasi bizim evin özeti olmuş 🙄🙄
Ayseme kıyamam 😔
Ahahah bende bir an gerçek kurbağa mı diye geçirdim içimden 😂😂😂

Diğer 2 torun surekli orada haftanin 3- 4 günü orada kalıyorlar. Evleri çok yakın, onlara çok düşkün. Onlar kiskaniyormuş piskolejileri bozuluyormuş. Onlar orada iken arar bu gün gelmeyin sevemiyorum der. Eşimde bir kaç kez onlar orada iken gitti, gerçekten oyle yapacakmi diye. Malesef oglumada kizimada yabancı gibi davrandı. Kucağına almayı bırak sözlü bile sevmedi. Böyle boyle aramız açıldı. Onlar yokken arar gelin rahat rahat seveyim der. Eşim gondermez gitmek istemez. Komşuma bıraksam inan bakardı. Yani anlıyacağın diğer torunlarla gönlü doymuş, benimkliere yer kalmamış. Birde oğlunu aldım ya kiymetlisini ondan sanırım.
Ayrımı olur mu işte madem kıymetli oğlu o onunkini ayırsın 🙄🙄 eşin çok haklı bende annem evlatlarıma böyle davransa çok terslerdim Rabbim senin gücüne güç katsın sen size yetersin🤲 kimseye muhtaç olmayalım hiç birimiz 💖

@misskokulumm bana tava reklami çıkmasını beklerdim amaa 😆😆😆 kapadokya tatili reklami çıkıyor.google bile abla senin koca sana baget neyin almaz..sen onu bir tatile ikna et diyor :D
Aslihaydo Aslihaydo asli haydoma kıyamam zerafet akiyor bu cocuktan maşşAllah oglusuma🧿🧿🥰🥰
Jadesi Jadesi Baget tavuk mesajini okudugumdan beri yüzümü toplayamiyorum ifade aynen şu🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Ben anlamaz demiştim💁‍♀️ güttüğüm davarı bilirim ben 🤣🤣🤣 Bende baya güldüm ya gruptaki romantik erkek sayısı nasıl göz yaşartıcı 😝😝😝

Ah kıyamam geçmiş olsun güzel gözlüme😔 o telefonu o an alıp duvara çalacaksın işte 😒 sen hangi birine yetişesin😔🙄

Jadesi ya çok güldüm buna ben de sorsam eşime kesin aynı cevabı alırım benim eşim yemek öğrt ya aklına ilk bu gelir senin ki de yemekle uğraşmayı sevince çağrışım yaptı demek ki 😆😆😆
Bu beni hiç şaşırtmadı müzik aletini bilmez ekmeğin de adını bildiğini sanmam geriye tavuk kaldı 😝 beni şaşırt be adam😒

Kafaya geçirmedim amaa sürekli lafini ettim..o da pisman o tavayi aldığına ama hala arada soruyor tavandan memnun musun diye..benim ifade aynen şu 😏😆😅😆
Hahhahajaja ayy kızlar ne güldum gece gece yaaaa :D omürluksunuz iyi ki varsiniz 🥰😍
Canım benim kiyamam sana..çok mu yogun isleri eşinin 🙄 insAllah ise basladiginda hersey daha iyi ve guzel olur sizin icin canım😊
Hahahahah 😁😁 ben de diyorum Asli ne diyior 😆😅😆
Hay Allah fobisi mi var nedir..aman bırakma sen de ona.. kendine sakla çocuklarını boşver canım 💕
Ohh masAllah masAllah 🥰🥰 güzel Asyam yürüdü demek 😊😊 kutlayalım..🤗 gelsin havai fisekler ✨🎇🎆✨🎇🎆🎉🎊🎉🎊🏆🏆🥇🥇 Allah o güzel ayaklara Kabe yüzü göstersin 🥰 ben hep oyle dua ediyorum benimkilere..Allah ayaklarınızı Kabeye götürsün diyorum 🥰 Allah o minik ayakları hep hayırda koştursun.kimsenin tuzağına düşürmesin 🤲 amin
Valla bilmeden 🙈 acaba zamaninda tava reklamina mi ic gecirdim.nedir hahahahaj :D
Hahahahah erkek kafasi iste..ama herkes cesaret edemez tava almaya 😄😄😄 hahahahahha hahahah 😄😄😄
Yok yürüme demeyelim de 2 adım atıverdi diyelim😝 ne güzel dua saf tertemiz kocaman amin diyorum🤲🤲🤲
Bilmeden oluyordur canııım🤣🤣🤣 Bende bilmeden bi sayıklayım uykuda istediklerini dur sen 🤣🤣🤣
Değil mi deli cesareti valla adam öldürsen lohusasın diye indirim alırsın 😈😈😈😈

Buram buram romatizm koktu buralar bugün seçilmiş gibiler 🤪🤣🤣
Daha çok canımız istesin diye 😂 dinliyolar bizi canım ben de Engin Eraydın coğrafya notları cikiyo son reklamlarda 😒 kocandan hayır yok atan da kendin al mesajı veriyo kanımca 🤣🤣🤣 ders çalışmaya baslicam aldım bı kaç kitap 😎🤩
Yapaliiimmm bene uyar 😊
Benden de kesmişler bacım benden de 😬
Yaa ay ama çok güzel bı rüyaa hayrolsun inşallah..Aamaan rüyana girdigime sevindim 🥰 ne güzel ♥️♥️♥️
Aslım senin meslek ne ay Rabbim nasip etsin bizlere güzel işler 🤲🤲🤲
Alma çalıltırmıyor bu haydutlar 12 tane matematik sorusunu çözmek 3 saatimi aldı öyle düşün ayıldı daha yenş uyudu şimdi de ben uyuyacağım 🤣🤣🤣🤣

Bizde geçtik o yollardan başta yapıp sonra yapmayınca ağırına gidiyor insanın😒
Bende ona doğum gününde ev eşyası alırım bana ev eşyası alırsa eğer robot süpürge mi alsam 🤣🤣🤣
Hediyeleşmek sünnettir dinsiz misin be adam diye bağırasım mı sabah😝😝😝😝😝

Back
X