• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlaar size ipek in yaptığı çok komik bişey anlatcam. Bizim kız hocalığa soyunmuş. Elinde tespih fısır fısır bişeyler diyor bi de dudaklarını kıpırdatıyor 🤣🤣🤣😂😂😍🤩🤩🤩 Ay gülmekten öldük dün akşam eşimle ama bir türlü videoya alamadık biz gülcez derken o yapmayı bırakıyor gülmeye başlıyor şaşkoloz. Bakıcı teyzesinden öğrenmiş. Yakında namaza da başlar 🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂
Artık taklit etmeye başladılar herşeyi 😀

Kizlar ekstta bir sey yapmıyorum
Aklimda kaliyor bir kere okuyunca az
Ugrassam ezber oluyor okulda fayfasini col gordum bunun
Fotografik hafiza gibi gozume geliordu notlar
Ama iste its a gift and curse diyordu dizide mr..monk
Detayci olmak incr dusunmek beni cok yipratti acikcasi
Ama bakiniz Sevgi22884550 Sevgi22884550
Sevgicimi unutmusum kusura bakma canim nasilsin sen insallah gecer mastit neden oldu emiyor diyordun azaldi mi emmesi oglunun.

Ilaclik mi oldun insallah geçer

Emmeyi kendi birakana kadar emziricez mi kizlar ya nasil oluyor
Azalmadı da anlamadım. Pek emmedş gerçi o göğsümü ama mastit olacak kadar da değildi. Bilemedim valla şişliğim epey gitti ama ağrısı çok hala

Ben mastit oldum ya. Anlamadım nasıl oldu ama izin aldım geldim işten. Göğüsüm çok sert ateş falan hiç kendimde değilim. Sıpa emmedi gece. Normalde de çok emmiyor gece ama anlamadım nasıl oldu. 🤷‍♀️
canim ateş de varsa bekleme dr antibiyotiğe başlatır hemen. emzirmeye de devam edersin. ihmal etme olur mu 🙄
Kızlaar size ipek in yaptığı çok komik bişey anlatcam. Bizim kız hocalığa soyunmuş. Elinde tespih fısır fısır bişeyler diyor bi de dudaklarını kıpırdatıyor 🤣🤣🤣😂😂😍🤩🤩🤩 Ay gülmekten öldük dün akşam eşimle ama bir türlü videoya alamadık biz gülcez derken o yapmayı bırakıyor gülmeye başlıyor şaşkoloz. Bakıcı teyzesinden öğrenmiş. Yakında namaza da başlar 🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂
ya yerim ben ipektosü allahimmm çok tatlı bu kız
ihmmn burada Asimi ilgilendiren durumlar olmus sanırsam.. Ipekcigim isterse Asim da olur ki bahriyeli... benim güzel gelinim yapmaz ki hem öyle şey 😊😊
ya dilzar ya ne tatlısın 😂

canim ateş de varsa bekleme dr antibiyotiğe başlatır hemen. emzirmeye de devam edersin. ihmal etme olur mu 🙄

Ateşim düştü şükür. 24 saatte düzelmezse öyle antibiyotik deniliyormuş. Daha önce de olmuştum bu ikinci. Ondan da hemen ateşle başlamıştı. Ateş çok kötü etti serumla düştü şükür

🥰🥰🥰🥰 Asım beklesin yarın ipektoşun fotoları da gelecek 😬
gerçekten.. dur söylemeyeyim sonra gece uyumazsa heyecandan.. kayinvalide olaraktan ben bile heyecanlandıysam. 🥰🥰🥰

insallah rahat geçirirsiniz, çooook guzel hatıralar biriktirirsiniz.

cocuk gibi şımarırmisim şimdi 🥰🥰🥰 o senin tatlılığın helincigim🤩🤩😍😍

Günaydın kuzum 🥰 ah ne güzel düşünmüştüm valla insan senle 100 kilo olur 🤣
😁😁😁🎊🎊🎊💃💃💃Eşim diyor dersten çıkıyorum sürekli mutfakta sın bir çık şuradan diye. Hee dedim yerken öyle demiyonuz🤪🤪 kolay mı evde 5 boğaz ✌️✌️
Canım senin taktiklerle bime girince direk aktüel ürünlerin olduğu tarafa hızlı adımlarla ilerleyerek kalabalık bir ayy Bi tavaya bunca para mı verilir🤪 diyen kalabalık bir teyze grubu içerisinden kibarca tereyağından kıl çeker gibi aldım kaptım tavayı ve hızla uzaklaştım koşar adım geldim eve zafer edasıyla ablama teslim ettim tavayı top onda artık lahmacun mu yapar gözleme i yapar lavaş mı hazırlar ona kalmış bide dersim vardı ne cesaret gittiyse o ara markete Allah tan yakında derse yetişebildim ama çok heyecanlıydı 🤪
👏👏👏Hah işte beklediğim haber aferin kız bize de bu yakışırdı 💪💪 ben de almıştım bimdn pilav tenceresi gibi lava nın hatta bugün kıymalı kaynabahar yaptım lezzeti farklı oluyor gerçekten. Güle güle kullan canım 😘
@sekerpare5939

Cizgi filmden ziyade tabketten oyun oynuyor kuzenleriyle online oyun var ya da oynayanlari izliyor ogreniyor takipteyim.tabiki biliorum.ne oynuyor ne izliyor.
Deneyeyim canim ben eba tv yi.
ogrenmis zatem sayi harf falan da
Ben gunesten once ne etkinlikler oyunlar yaptırırdim ona da napalim saglik olsun illaki öğrenecek. Cok hâreketli ya dikkatini de vermiyor pek

misskokulumm misskokulumm

Ne güzelmiş missimm yaa
Burasi soguk olsa da güneşli orasi kar baya tutmuş şaşırdım biraz.

Poğaçan yumusak oluyor mu midemi yakiyor bemim mayali pogaca sonradan vsr midir bir puf noktası

Jadesi Jadesi

Canim.asya buyuyunce o minimalist cesit çeşit renk renk bebekler tokalar oyuncaklar boncuklar kıyafetler olmadan taşınmaniz super oldu daha az yorulucaksin hehejej
Valla ben de çok şaşırdım gece yatarken çok şiddetli yağıyordu tipi gibi öncesinde yağmur yapmasına rağmen epey tutmuştu öğlen epey eridi güneşle ama sabah kara uyanmak gibisi var mı💃 poğaçayı kabartma tozuyla yaptım canım sabah 3-2-1 poğaçayı tavsiye ederim güzel ve pratik oluyor. Benim de midem yanar hele sade poğaça yersem yanında bişeyler yemezsem iflah olmaz midem. Mayalı yapacaksan iyi mayalanması lazım bir de mayasını fazla koyma az koy ki midene dokunmasın.
Kizlar ne sıklıkta yıkıyorsunuz bebekleri cocuklariii
Ben artık bakıyorum ne zaman kirli gelirse gözüme yıkıyorum küvetin içine leğenini koydum orda ayakta duruyor 2 dk da yıkayıp çıkarıyorum. Sabah kahvaltıdan sonra salatalık vermiştim her yanı salya salatalık karışımı olmuş aldım uykudan önce yıkadım yatırdım. Genelde 3-4 güne bir oluyor sanırım. Meme kesmeyi de bilmiyorum canım bakacaz emzirme danışmanları kendiniz kesmeyin bebek bırakana kadar diyor 🤪 büyük kızım çok düşkün değildi 1,5 yaşında kendi bıraktı istemedi. Küçük kızım 21 aylıkken ben bırakırdım ramazan a giriyorduk yeter dedim 2 kez limon sürdüm. Ekşi olmuş meme artık dedim 1-2 istedi ağladı sonra unuttu bir süre geceleri tek öğün uykuda besledim sütüm de yavaş yavaş çekildi hem sıkıntı yaşamadık o şekilde olunca

Ben mastit oldum ya. Anlamadım nasıl oldu ama izin aldım geldim işten. Göğüsüm çok sert ateş falan hiç kendimde değilim. Sıpa emmedi gece. Normalde de çok emmiyor gece ama anlamadım nasıl oldu. 🤷‍♀️
Aaaa geçmiş olsun bende olmuştum çok zor Allah yardımcın olsun bol bol emzir ama antibiyotik şart ☹️

cok gecmis olsun canim. o da cok zor...

ben küçük kizimda cok sık rahatsizlanirdim. sol memede bir sıkıntı var. hep o tikanir. ondan alıştım simdi az bir sertleşme olsa hemen banyoda masajla sagiyorum. ilerlerse fena cunku. vucut agrisi da yapıyor bende. grip gibi bacaklarım ağrımaya baslarsa hemen meme muayenesi yapiyorum. sertlik olmus mu diye. insallah cabuk gecer.

bir ileri seviyesi sari, açık yeşile çalan süt. onu da kimi doktor emzir diyor kimi emzirme. öyle kalıyor insan hangisini dinlesem diye.

Bim macerasıyla başladığım güne eve yetişip dersle devam ettim dersten sonrada Ayşe uyurken mutfağı topladım süpürdüm sildim Ohh dedim yemeğe kadar başka bişey yapmayacağım Ayşe uyandı Zeynep le beraber ayşeyi oynattık bu ara ali babanın çiftliğine takmış durumda ablası ona hayvan resimleri çizip seslerini öğretiyor😍eşim geldi çok yoruldum demiştim gitmiş hazır bişeyler almış kızartmalık 🤬kendince işimi kolaylaştırmak istemiş ama kızarma olunca heryer battı yine yemeğini yiyen kalktı ablamla Ayşe uyumaya gitti ben o güzelce temizlediği mutfağın içinde bulaşıklar ve silinecek ocak tezgah ve boşaltılacak bulaşık mak kaldım başbaşa hiç yerimden kalkasım yok😭😭😭

Sevgi22884550 Sevgi22884550 ayy ne zordur mastit zeynebin zamanında olurdum da aman Allah ım evlerden ırak 40 derece ateşte zangır zangır titrerdim. Hemen Bi duş al ve o göğsünü masala sağ birde beyaz kalıp sabunla masaj yapılıyordu galiba eğer sütün renginde değişim varsa sağ dök sağ dök rahatlarsın inş çok çok geçmiş olsun

😁😁
İnşallah rahat geçer meraktayım. Yenidoğan çekimi 4 saat sürmüştü 😱😱
Nasılda güzel olur ipek kuzusu ya inş güzel geçer merakla bekliyoruz doğum gününü ne zaman yapacaksın Ramazana denk geliyor bizim kızların ki iftar telaşına sıkışması Ramazan başlamadan önceki son cumartesi yapayım diyorum gün içinde rahat rahat herkes gelsin zaman sıkıntısı olmasın diye

Kizlar eve salincak alim tavsiyemdir.
Bir de kaydirak park ayağıniza geldi soguk havalarda😅

Uyuyorlar ikisi de uyuyor salincakta canim salimcak benim yapamadığını basaran guzel salincakkkk
Zeynebin zamanında bizde annemlere almıştık tavana asmalı resmen kurtarıcısı bebeklerini alır orda sallanırdı o zamanı getirdin aklıma şimdi zeynebin odasında var ama svava salıncaklardan Zeynep çok seviyor Ayşede bayılıyor ama o tehlikeli henüz Ayşe için. İşimi görüyorsa ne güzel eylenir çocuklar sende dinlenirsin biraz

@BKGK

Baharimm.karya hanim da mi dustu gecmis olsun canim
Annendesin mi simdi ne kadar kalacaksın
Insallah iyi gelir enerji depolarsin.
Duse duse ogrenir canım poposu ustune.
Pek acimaz zaten biraz dusmesine musade etmek lazim.
Gunese ben ne yaoarsam yapayım dusuyor mama sandalyesi anne yanı besikten düştü bugun.
Neler yapiyorsun

Jadesi Jadesi

Hayirli olsun jadem kolaylikla halledin insallah.
Belin de kötüydü nasil oldun.
Ben de fenayim ya birden bi agri sokuluor tutuluyorum.

Asya hanim nasil neler yapıyorsunuz.
Iyi oldu mu ayagi asyanin. Yoktur insallah bir sorun

@Aslihaydo

Cok gecmis olsun asli ya.
Surekli bir duame kaza hali oluyor rabbim korusun beterinden

Simdi nasil haydom.
Burnu acıyor mu indi mi şişliği.
Acele edior sanirim gunes gibi yururken..
Ablasi nasil neler yapiorsunuz.
Evi her gun silip supurebilmene imrendim ya keske yapabilsem.
Karman corman ev yerler her gun suprpulmeden de olmuor bi kek ver eline 5 odada kirinti var.
Nasil bir program yapoorsun diyecektim hatırladım uyurlarken demiştin.
Ben de heveslendim ama uyaniuorlar bunlar sabah 7 de ya da ben yanindan gidince.

@ogretmen61

Masallah canim cok yakisikli deniz bey.
Cok da yakismis karizmatik olmus kaptan haliyle.
Gidiyor musun okula.
Nasilsiniz.

@minikbebegim9640
Nerelerdesinn canim napiyorsun.
Kadir bey nasil.

@hansela
Sen nasilsin canimm.
2 cocukla nasill gidiyor. Biri buyuk allahtan ya.
Suuyu ben kaynatmiorum sise suyu. Annemdeyse aritmadan veriyorum.

@Sonsuz umut
Hanimaga nasil canim. Yuruyorsunuz sanirim.
Neler yapiorsunuz.
Ders mi calisiorsun pek goremedim seni.
Kabizligiiniz duzeldi mi

D dilzar

Nasilsiniz canim asim kizlar nasil.
Cok artmış orda virus okula gidiyor musunuz.
Neler yapiorsunuz.

ebru_can_ebru ebru_can_ebru

Sivasa mi gectiniz ebrucum cok soguktur ya. Nasilsin.
Nasil almila neler yapiorsunuz.
Gunes de benimle uyuyor ya duvar dibine yatıyor da tabi harreket halinde insaah dusmezler.
Besige alisacagini hic sanmıyorum.
Ayyyy kader ortağım benim 😍 park beşik deneyim diyorum ama eşim boşuna uğraşma diyor😂 bizde öyle duvara yapıştırdık ayağına yastıklar koyuyorum filan ama bilemedim 🤷🏻‍♀️ iyiiym şükür bende psikolojik olarak sınavdan geçiyorum inan dün uyumuyor diye oturdum ağladım bir saat 😞 psikolojik destek almayı düşünüyorum belki ilaçsız da çözebiliriz. Böbreklerinde sorun mu var kuzunun ben mi yanlış okudum 😞

Saol kuzum evet ya yürüyor hiç ayrılamıyeoım peşinden çok huysuz ağlar bir bebe oldu şu ara😌
Evet ders yapıyorum ama olmuyor bu hafta memlekete gitçem yine sınava kadar kalacağım eşimde Haziran 1 ay askere falan Gitçek o zaman zaten gitçektiö şimdiden gideyim biraz da inat ettim ya olacak ya olacak
Okuyorum yazdıklarını da yazmaya konuşmaya fırsat bulamıyor insan siz nasıldınz güneş kız yaramazlığa devam mı😘
Azmini severim ya harikasın kuzum bende seneye öyle yapmayı düşünüyorum 🤔 bana örnek ol 🥰

Bim macerasıyla başladığım güne eve yetişip dersle devam ettim dersten sonrada Ayşe uyurken mutfağı topladım süpürdüm sildim Ohh dedim yemeğe kadar başka bişey yapmayacağım Ayşe uyandı Zeynep le beraber ayşeyi oynattık bu ara ali babanın çiftliğine takmış durumda ablası ona hayvan resimleri çizip seslerini öğretiyor😍eşim geldi çok yoruldum demiştim gitmiş hazır bişeyler almış kızartmalık 🤬kendince işimi kolaylaştırmak istemiş ama kızarma olunca heryer battı yine yemeğini yiyen kalktı ablamla Ayşe uyumaya gitti ben o güzelce temizlediği mutfağın içinde bulaşıklar ve silinecek ocak tezgah ve boşaltılacak bulaşık mak kaldım başbaşa hiç yerimden kalkasım yok😭😭😭
Bir annenin dramı😣😣
Ben olsam kızartmazdım ay baharatlayıp fırına verseydin keşke🤪tembel işi😁
ben de yemeğimi yapıp dersleri de bitirince kendime vakit ayırdım biraz bakım yaptım 😎 uyuyor minnoş da sofra kuracam şimdik💃

Back
X