Oyy oyyy Allah kolaylık versin canım çok zor gerçekten bir de bir başlıyor devamı öyle geliyor üst üste

Bugün teee 2008 Ekim annelerinş okudum büyük kızın grubuna yazdıklarımı

neden çünkü biraz motivasyona ihtiyacım vardı. O da mı böyle zorlamış beni diye okudum yok valla zorlamamış

akıllıydı kızım ya 10, 5 aylıkmış 3 kelimeli cümle kuruyormuş. 18 aylık videosuna baktım adını soyadını söylüyor ben çok meşgulünüm anne sus diyor bana

çok dilli akıllı bebekti yavrum. Göktuğ da dilli de o kadar değil tek kelime söylüyor epey de kelimesi var cümleye geçmedi henüz. Bir de canı sağolsun hiç durmuyor Erva gibi sürekli dökme, saçma, tırmanma peşinde. Mutfak masasına çıkıp oturuyor. Hiç görmedim böyle şey 2 çocuk büyüttüm diyorum

Bugün babası dışarı çıkardı. Köpek görmüşler ev köpeği hayvan da kendini sevdirmiş bizimki iki eliyle bşr tutmuş kafasından tüylerini yolmuş bıraktıramamışlar

eşim de mahçup olmuş ne yapacağımı şaşırdım valla rezil oldum dedi. Herkese öyle yapışıyor anında çekiyor bırakmıyor da. Bugün dayısı vardı daaa daa yııı diyor yanına oturuyor numaradan cici ciciş diyip saçlarını seviyor kafasını çeviriyor ki bakmasın yüzüne cici deyip yapışacak saçlara uyanık

Neyse ki atak dönemindeymişiz 20 gündür

bitişe 7 gün kalmış sonra 2 atak kalıyormuş

biraz sakinleşir inş bittikçe ataklar