• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Erva un kovasını devirdi elinde elekle heryere eledi 😑😑
Yetmedi gitti masadan su dolu bardagı yere düşürüp kırdı 😑😑😑
Yetmedi ağlayıp zırlayip kafasını yere vurdu ve burnu kanadı 🤧😔😔😔😔
Yetmedi Ali tuvalete yetişemedi altına etti onu yika tuvaleti yıka😑😑
Yeter miii yoook yetmedi... kuşlar balkonumda saksılara ali ile cimledigimiz birkac buğday ugruna saksilari devirip balkonu talan etmişler.camasirligimin ustunde kaktüs var😫😫😭
Kızlar kulaklarım çınlıyor 😑 tansiyonum mu oynuyor nedir fenalardayim😑
Vardır bir hayr diyorum vardır illa ki vardır😥
Ayy gerilim filmi gibi olmuş dünürüm ya peş peşe gelmiş hepsi. Bari insan bir gün olsa da formaliteden de olsa dinlensem diye bakıyor ne yapalım canları saolsun sağlık olsun.

Canım pudra yoksa nişasta da çok iyi geliyor.
Aaa bak bunu bilmiyordum neyse ki bepanthen işe yaradı sabah sönmüştü ama aklımda bulunsun👍🏻😉
Gecmis olsun kuzum, pişik olduktan sonra koruyucular pek ise yaramıyor, tedavi edici bir merhem gerek Aysecige. ilk doğduğunda hamazinc yazmıştı doktor, ben onu aldim, evde hep bulunur, tek seferde geçiriyor. mühendisoglunun listesinde yok ama cok etkili, Hic islak mendil kullanmama rağmen Asimcigin teni de cok havalı, ara ara oluyor pişik, kızarıklık çoğalınca sürüyorum ben.
Aynen canım koruyucu işe yaramadı ama bepanthen hemen söndürmüş sabaha gün içinde de sürdüm geçti çok şükür
Günaydın canlar,
Dün esimin abisi çocuklar gelmsti. Mutfaktayken bardak kırılma sesine kostum karya cay bardağına gitmis devirmis caylarida yeni koymustum eli baya yandı kuzumun :KK43:
Bende bir yerlerine cam saplandi sandım once Allah korudu:KK43: evde bir krem var onu sürdüm yatmadanda calpol icirdim hala kizariklik var hafiften insallah iz kalmaz ve acısı geçmiştir.
Çok geçmiş olsun canım ya Rabbim beterinden korusun bununla geçmiş olsun inş. En kontrolsüz zamanları her an herşey olabiliyor Rabbim esirgesin
Kuzum bizimki de pişik oldu ben pudra kullandım 2 güne indi kreme devam ettim dene istersen iyi geliyor 😔
Saol canım krem işe yaradı çok şükür geçti bugün

Yeter miii yoook yetmedi... kuşlar balkonumda saksılara ali ile cimledigimiz birkac buğday ugruna saksilari devirip balkonu talan etmişler.camasirligimin ustunde kaktüs var😫😫😭
Oyy oyyy Allah kolaylık versin canım çok zor gerçekten bir de bir başlıyor devamı öyle geliyor üst üste😒😒
Bugün teee 2008 Ekim annelerinş okudum büyük kızın grubuna yazdıklarımı🤪neden çünkü biraz motivasyona ihtiyacım vardı. O da mı böyle zorlamış beni diye okudum yok valla zorlamamış🤣 akıllıydı kızım ya 10, 5 aylıkmış 3 kelimeli cümle kuruyormuş. 18 aylık videosuna baktım adını soyadını söylüyor ben çok meşgulünüm anne sus diyor bana🤣🤣çok dilli akıllı bebekti yavrum. Göktuğ da dilli de o kadar değil tek kelime söylüyor epey de kelimesi var cümleye geçmedi henüz. Bir de canı sağolsun hiç durmuyor Erva gibi sürekli dökme, saçma, tırmanma peşinde. Mutfak masasına çıkıp oturuyor. Hiç görmedim böyle şey 2 çocuk büyüttüm diyorum🤭
Bugün babası dışarı çıkardı. Köpek görmüşler ev köpeği hayvan da kendini sevdirmiş bizimki iki eliyle bşr tutmuş kafasından tüylerini yolmuş bıraktıramamışlar 😞😞 eşim de mahçup olmuş ne yapacağımı şaşırdım valla rezil oldum dedi. Herkese öyle yapışıyor anında çekiyor bırakmıyor da. Bugün dayısı vardı daaa daa yııı diyor yanına oturuyor numaradan cici ciciş diyip saçlarını seviyor kafasını çeviriyor ki bakmasın yüzüne cici deyip yapışacak saçlara uyanık😩😩
Neyse ki atak dönemindeymişiz 20 gündür 💃bitişe 7 gün kalmış sonra 2 atak kalıyormuş 🎊🎊biraz sakinleşir inş bittikçe ataklar

Sabah ın nurunda uyandık bugun bir inat bir inat . Saçları bağlatmadı da en son çember taktım onu da çıkarıp attı .saçlar hep gözünün önünde . Kahvaltısını yapmadı , öğlen yemeğini zar zor yedi . Kudurdu etti de şükür ki kendi kendine uyudu . Yoksa bugun iyice kafayı yerdim . Sürekli elimden tut diye kaldırıp ev geziyoruz . Beni sür diyor ,dolan dolan bacaklarım titredi artık . Şuraya da bir küçük Emrah bırakalım . Çok cadı ama çok seviyorum beee 🤪
Oy Sena kuşummm. Senin dağılmış halini de severim rabbim korusun
Oglumla babasi gezerdi 1 yasta iken..ama kızla pek çıkmadılar..durmuyor kimsede 🙃🙃
Seni biz sen olduğun icin seviyoruz cancağzım 😍🤩😍🤩 olur da silmen gereken bir resim atarsın diye dedim canım😉 yazdigin mesajın sol alt kosesinde ...... boyle noktalara basip duzenleye tiklaman gerekiyor.

Oyyy kuzusuu pek tatlısın senn 🤩😍 bu ara hepsi huysuz ve tatlı bebekler oldular galiba..
Erva da yoruyor beni ağlıyor boyuna... bugun kendi kendine kaşıkla çorba icmek istiyor.baktim baş edemiyorum verdim eline kaşığı.eglendi etti ve tabi ki tabak yerde🙄😁
Iste benim cimcime🥰 büyüyorlar 🤧🧿🐥
Simdi bu guzel fotografların altına olmayacak ama biraz bunaldım yine bu ara.. evi bile toparlamak lüks😔 neyse ben de sizin gibi tamamlayayim..

Ama seviyoum beee😍😍😍😍😍
Oy gelinciğimm maaşallah çiçeğime
Iyi şukur aynen aşıdan snra olmasi iyi oldu vucudnda cikiyor az az geri sönüyor ama kaşıntı fazla ve bende çikarttim anne oğul öldük kaşıntıdan😂
Allah allah çıkarmamış musın küçükken. Çok kaşındırır tez günde acil şifaları olsun
Ben kiyma sonrasi kofte sonrasi da byle olunca anlayamadim o yuzden. Dedigini tam olarak anlayamadim. Aşı vurulduktan snra oldu ama

Evet aşıdan snra oldu suan cok cok yok az cikiyor geciyor anne ogul su cicegiyiz kaşınıyoruz losyon aldi eşim rahatlatti biraz o. Siz gec kalmadiniz mi aşisına?

Iyi kasintiya tam cozum bulamiyoruz ama malesef iştahsizlik da var diş de bi taraftan sorun yapiyor malesef ust uste geldi hepsi
Çocuklar dişle perişan oldular çıkaydı hepsi de rahatlasalardı
Hayırlı kandiller arkadaşlar ❣️ bu mübarek gecede isteyen herkeze Allah anne baba yapsın ins 🙏
Dualarımız kabul olsun Allah gönlümüzden geçeni nasip eylesin 🙏
Ne güzel bir dua. Aminnn
Kendi kendime nazar ettim resmen bugün tek uyku yaptı Ayşe çünkü dayısı yengesi geldi saat 2 de uyuyup 3 te uyanmıştı ve hala ayakta ve mızır mızır ishal ve onun etkisiyle çok fena pişik oldu desitin kullanıyorum ama banamısın demedi oturamıyor çok canı acıyor niye böyle oldu anlamadım dün yediği çayır çimende mi ki demiştim ama bugün de devam ediyor erik yemişti farklı olarak o mu yaptı acaba hiç böyle pişik olmamıştı ya kıpkırmızı ve kabarık oldu bez değiştirme fobisi oldu bana gelmek istemiyor altını değiştiricem diye
Ata da böyle ishal yaktı bacak aralarını pişti zorla değiştiriyorum bezi külot beze geçtim onu giydirmek daha kolay
Kadir gecemiz mübarek olsun canlarım..Allah tüm islam alemine hayırlara vesile kılsın insAllah 💕
Aminnn dünürüm

Anneler güzel anneler iyiki tanıdığım anneler gününüz kutlu olsun ❣️ yavrularımız la güzel günler görelim🥰🥰🥰🥰

Annler gününüz kutlu olsun kızlar 💐

Anneler günümüz kutlu olsun kızlar❤️

Canım annelerim. Anneler gününüz kutlu olsun. 💐💐💐🥰😘😍

Anneler gününüz kutlu mutlu olsun kızlar 🌹🌹

Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. Bu gruptaki tüm annelerin dünyanın en iyi annesi olmak için çabaladığına en yakından şahit olduğum için en çok kutlamayı hakeden anneler olduğunuzu düşünüyorum. Kuzucuklarınızla beraber mutlu uzun seneleriniz olsun 💐💐💐

Allahim annelik duygusunu hepimize yaşattığı icin binlerce kez şükürler olsun.
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Anneler gününüz kutlu olsun..❤

Anneler günümüz kutlu olsun canlar evlatlarımızın güzel günlerini görelim inşallah hep beraber ❤️❤️❤️

Anneler günümüz kutlu olsun güzel anneler 💕evlatlarımızın güzel günlerini göreceğimiz nice güzel günlere inş💕
Hepinizin anneler günü kutlu olsun can arkadaşlarım. Çocuklarımızı anneli babalı sağlıklı mutlu ahlaklı erdemli iyi merhametli insanlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin rabbim.Ebediyette bizleri bekleyen melek annelerimiz nurlar içinde yatsın mekanları cennet olsun rabbim kabir azabı vermesin.

Oyy oyyy Allah kolaylık versin canım çok zor gerçekten bir de bir başlıyor devamı öyle geliyor üst üste😒😒
Bugün teee 2008 Ekim annelerinş okudum büyük kızın grubuna yazdıklarımı🤪neden çünkü biraz motivasyona ihtiyacım vardı. O da mı böyle zorlamış beni diye okudum yok valla zorlamamış🤣 akıllıydı kızım ya 10, 5 aylıkmış 3 kelimeli cümle kuruyormuş. 18 aylık videosuna baktım adını soyadını söylüyor ben çok meşgulünüm anne sus diyor bana🤣🤣çok dilli akıllı bebekti yavrum. Göktuğ da dilli de o kadar değil tek kelime söylüyor epey de kelimesi var cümleye geçmedi henüz. Bir de canı sağolsun hiç durmuyor Erva gibi sürekli dökme, saçma, tırmanma peşinde. Mutfak masasına çıkıp oturuyor. Hiç görmedim böyle şey 2 çocuk büyüttüm diyorum🤭
Bugün babası dışarı çıkardı. Köpek görmüşler ev köpeği hayvan da kendini sevdirmiş bizimki iki eliyle bşr tutmuş kafasından tüylerini yolmuş bıraktıramamışlar 😞😞 eşim de mahçup olmuş ne yapacağımı şaşırdım valla rezil oldum dedi. Herkese öyle yapışıyor anında çekiyor bırakmıyor da. Bugün dayısı vardı daaa daa yııı diyor yanına oturuyor numaradan cici ciciş diyip saçlarını seviyor kafasını çeviriyor ki bakmasın yüzüne cici deyip yapışacak saçlara uyanık😩😩
Neyse ki atak dönemindeymişiz 20 gündür 💃bitişe 7 gün kalmış sonra 2 atak kalıyormuş 🎊🎊biraz sakinleşir inş bittikçe ataklar
Ne atakmış bebeler o ataktan diğerine zıplayıp duruyor. Bir dakika durmuyor. Allah canlarına sağlık versin akıl fikir versin inşallah. Dünyanın en güzel uğraşı verene hamdolsun

Ne atakmış bebeler o ataktan diğerine zıplayıp duruyor. Bir dakika durmuyor. Allah canlarına sağlık versin akıl fikir versin inşallah. Dünyanın en güzel uğraşı verene hamdolsun
Öyle canım işte ben kisi züğürt tesellisi huyu böyle bebemin kabul etmek lazım atak matak bahane🤣🤣 daha çok değişir gerçi huyları da Bi ara hiç durmuyordu şimdi yine yürüyor da eline bişeyler alıp oda oda dolaşıyor canı isterse

Desene imtihan gibi bi gün olmuş tam anneler günü işte 🙄🙄🙄 gerçek annelik nasıl olur böyle bende temizlik yaptım bütün gün prenses annelere selam olsun😂
Dün tam anneler günüydü jade 😄 son olarak Ali firini 300 e çekip yemegimizi yakinca gün şanına yakışır bir biçimde son buldu🥴Allahtan cok yanmamiş.hemen duyup kapattım.bi acaip bi gündü.kiz kardesime anlattim.gulmekten yerlere yatti.birkac saatte bu kadar aksilik olamaz kusuruma bakma diyor bir de kakir kakir gülüyor 😒😁😁😁
oyy geçmiş olsun, vukuat günü diyorsun. bu durumlarda Allah sabir versin bize.
Amiin dilzarım aminn..bugun de ne kadar hos basladi bi bilseniz🥴 erva kabizdi sabah 6 da etti.cani yandi herhalde..uyumak istiyor ama uyumuyor 1 saati gecti salliyorum.degisik bir sşekilde viyk viyk diye ses cikarip yüzünü büzuyor..taklidini yapinca da gülüyor 😁 cani acısa ağlardı herhalde ya di mi?
Ayy gerilim filmi gibi olmuş dünürüm ya peş peşe gelmiş hepsi. Bari insan bir gün olsa da formaliteden de olsa dinlensem diye bakıyor ne yapalım canları saolsun sağlık olsun.
Dünürüm senin damat firini 300 e cekerek yemegimizi yakarak günü kapattı 😁🥴 Allah tan kokuyu hemen aldım da yenebilir durumdaydı 😄
10.5 aylık 3 kelimeli cümle mi🤩😍🥰 vay maşAllah 🤩🤩🤩🧿🧿🧿
Her çocuk baska oluyor işte yaa..bir elin parmakları gibi..her biri kendine özgü 🙃 ya ben kendi adıma konuşayım.birinci cocukta ki gibi odaklanmiş bir şekilde ilgilenemiyorsun.mesela ben alinin pesinde gezerdim oyun oynayalim diye.erva benim pesimde geziyor yani ben firsat bulunca nerde olursak oraya hemen oturup elinde ne varsa 5 10 dk oynuyoruz.bulabildiigm fırsatlari degerlendirmeye calisiyorum.yani ali de hersey planli iken erva da bi o kadar spontone.boyle bir düzen iste.ee insan sorguluyor haliyle acaba geri kalır mı diye 🙄 annem de ısrarla ali daha konuşkandi diyor ama degildi.ali ile cok uğraştım ben.dil gelisimi icin.masAllh subhanAllah simdi iyi.
Iki cocuk cok yordu beni.yetemezsem diye korkuyorum.ama etrafimdaki herkes de iyi gidiyorsun bravo falan diyor.acaba gazlamak icin mi diyorlar 😁🙄
Erva cok hırslı abisi ne yaparsa aynısını yapmak istiyor.gucu yetmiyor diye tavsan dislerini sikip çeneyi kitliyor eller yumruk kafa titiriyor (bu sahne çoğunuza tanıdık gelmistir eminim 🥴😁 klasik sinirli bebek 🥰 yerim yerim)

Göktuğ paşa demek kopecigin kaafasini yolmuş.ozur dilerim ama düşününce bi gulme gelmedi desem yalan olur🤭 ah goktug Allah dan akıllı bir hayvana denk gelmissiniz😊 isirir falan Allah korusun.ama iste mevzu bebek olunca çoğu köpek sakinleşiyor. kopeklele bebekler arasidna tuhaf bir bağ var ya 🥰

N Nehir8077 baharım nasılsınız sanki sen de yoksun
İyi diyeyim iyi olayım Duru azilari patlatıyor, çok zorladı. Ne gece uykusu ne gündüz uykusu. Gün içinde 3 kere uyuyan kız uyuyamaz oldu. Dolvenle tutuyorum el ağızda sürekli ağlama krizi. Pek giremedim. Eşimde çalışıyor bu ara çok uykusuz kaldım. Anlamadığım birşey adda diye ağlıyor. Dişi agrirken dışarı çıkıyoruz ağlaması yok. Benimi kandırıyor anlamıyorum. GoZlede görünüyor dişler, yada dışarda unutuyor. Ata kuzum nasıl sizler ne yapıyorsunuz.

Son düzenleme:
Günaydın balımcan🥰😍 nerelerdesin bakalim🤔
Buralardayım hayatım sen nasıl birgün gecirmissin öyle. Herşey üst üste okurken yoruldum. Hepsini anladimda o kadar şeyin üstüne Ali'nin çıkmasına gülmedim desem yalan olur. Zaten ne zaman ekstra işler çıksa bu büyük çocuklarda illa bir şekilde adını yazdırıyor. Sana bol bol sabır güç kuvvet diliyorum. Tabi en başta sağlık.

Göktuğ'um neler yapıyor öyle kaç zamandır yola yola insan bırakmadı, şimdide köpeğe mi el attı. Yaramaz annesi yaramaz. Vallahi bir şekilde unutturmak lazım, ileride daha zor oluyor. Ben umuta gıcık oluyorum. Hala çekiyor kaç yaşına geldi. Umuttan ağzım yandı duruya hiç izin vermiyorum. 1 yaş sonrası bırakır denmişti, bende fazla tepki vermemiştim. Şimdi laf dinlemiyor. Allah'tan kızım ile eşimin saçı yok onlar rahat ediyor. Ama ben umutun yanına uzanamiyorum.
Ben artık ataklara hiç bakmıyorum,

Back
X