2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde karnımda rahatsız eden bir ağrı var nedense ilk günden beri de geçmiyor. Onun dışında bir sıkıntı yok ama :)
Küçük bir öneri kendi deneyimlediğim ; hergün 7-8 badem, 5-6 ceviz, 7-8 yeşil fıstık, 6-7 fındık yeyince kese büyüyor. Benim küçücük kese 5 gün arayla gidip çekilen ultrason görüntüsünde iki kat büyümüştü dikkatimi çekti. (İçinizin aldığı kadar daha az yerseniz de olur, badem benim mide bulantımı bastırıyor. Tuzlu olmasınlar bir de) Bir de bebişlerin bu ilk oluşum süreçlerinde de faydası olduğunu düşünüyorum.

Cecenn sizi yanlışlıkla katmışım mesajıma. Sorry.

Süper bunu hemen deneyeceğim

HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
sat:6 temmuz
tahmini doğum tarihi: 11 Nisan
3 çocuk.

Aynısını bende uyguladım salı günü kese 4mmdi alttan zorla görmüştük cumartesi gittiğimde doktor üstten görmemiz lazım 7 mm olması gerekiyo dedi ama bide baktı 9 mm olmuş çok çok iyi demişti

Benimde karnımda rahatsız eden bir ağrı var nedense ilk günden beri de geçmiyor. Onun dışında bir sıkıntı yok ama :)
O bende de var canım önce regl ağrısı gibiydi şimdi tuhaf bişiy çözemedim daha 6 haftaya yeni girerken oğluma hamileliğimden hatırlıyorum 3 aylık gibi oldu karnım kilom da çok diil halbuki 52 kiloyum 1.68 boyundayım niye böyle oldu anlamadım

Şimdi yemeye başladım canım inşallah şifa olur

Kızlar bu kadar zayıf olmayın yaa 52 kilo mu olur

Yemek çok yersen ekmek az yersen çok almıyorsun canım yemek bebeğe ekmek sana aldırıyor ☺
Ekmek 1 filim tahilli yiyom zaten ben tuo bebekle hamile kaldim.kalmadan once diyet yapiodim hala devam ettiriyom ama diyet seklinde degilde saglikli beslenme şeklinde ..bakalim neler olcak sonucu :)

Ekmek 1 filim tahilli yiyom zaten ben tuo bebekle hamile kaldim.kalmadan once diyet yapiodim hala devam ettiriyom ama diyet seklinde degilde saglikli beslenme şeklinde ..bakalim neler olcak sonucu :)
İnşallah canımmm inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi de kilo önemli diil alınsa da verilir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…