Küçük bir öneri kendi deneyimlediğim ; hergün 7-8 badem, 5-6 ceviz, 7-8 yeşil fıstık, 6-7 fındık yeyince kese büyüyor. Benim küçücük kese 5 gün arayla gidip çekilen ultrason görüntüsünde iki kat büyümüştü dikkatimi çekti. (İçinizin aldığı kadar daha az yerseniz de olur, badem benim mide bulantımı bastırıyor. Tuzlu olmasınlar bir de)Benimde karnımda rahatsız eden bir ağrı var nedense ilk günden beri de geçmiyor. Onun dışında bir sıkıntı yok ama :)
Rica ederim canım benimHepimzin ki saglikli olur insllh.saol cnm cevp verdgin icin
Mazallah canım darısı başıma kese bebek kalp icin
Bulantı icin ilacı duymadım ama doktor önerdiyse iyi de geldiyse olumlu gördüm ama bir araştır istersen .
Çok şiddetli değilse normal diyorlar o ağrılar içinBenimde karnımda rahatsız eden bir ağrı var nedense ilk günden beri de geçmiyor. Onun dışında bir sıkıntı yok ama :)
Cecenn sizi yanlışlıkla katmışım mesajıma. Sorry.Küçük bir öneri kendi deneyimlediğim ; hergün 7-8 badem, 5-6 ceviz, 7-8 yeşil fıstık, 6-7 fındık yeyince kese büyüyor. Benim küçücük kese 5 gün arayla gidip çekilen ultrason görüntüsünde iki kat büyümüştü dikkatimi çekti. (İçinizin aldığı kadar daha az yerseniz de olur, badem benim mide bulantımı bastırıyor. Tuzlu olmasınlar bir de)Bir de bebişlerin bu ilk oluşum süreçlerinde de faydası olduğunu düşünüyorum.
Süper bunu hemen deneyeceğimKüçük bir öneri kendi deneyimlediğim ; hergün 7-8 badem, 5-6 ceviz, 7-8 yeşil fıstık, 6-7 fındık yeyince kese büyüyor. Benim küçücük kese 5 gün arayla gidip çekilen ultrason görüntüsünde iki kat büyümüştü dikkatimi çekti. (İçinizin aldığı kadar daha az yerseniz de olur, badem benim mide bulantımı bastırıyor. Tuzlu olmasınlar bir de)Bir de bebişlerin bu ilk oluşum süreçlerinde de faydası olduğunu düşünüyorum.
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Aynısını bende uyguladım salı günü kese 4mmdi alttan zorla görmüştük cumartesi gittiğimde doktor üstten görmemiz lazım 7 mm olması gerekiyo dedi ama bide baktı 9 mm olmuş çok çok iyi demiştiKüçük bir öneri kendi deneyimlediğim ; hergün 7-8 badem, 5-6 ceviz, 7-8 yeşil fıstık, 6-7 fındık yeyince kese büyüyor. Benim küçücük kese 5 gün arayla gidip çekilen ultrason görüntüsünde iki kat büyümüştü dikkatimi çekti. (İçinizin aldığı kadar daha az yerseniz de olur, badem benim mide bulantımı bastırıyor. Tuzlu olmasınlar bir de)Bir de bebişlerin bu ilk oluşum süreçlerinde de faydası olduğunu düşünüyorum.
O bende de var canım önce regl ağrısı gibiydi şimdi tuhaf bişiy çözemedim daha 6 haftaya yeni girerken oğluma hamileliğimden hatırlıyorum 3 aylık gibi oldu karnım kilom da çok diil halbuki 52 kiloyum 1.68 boyundayım niye böyle oldu anlamadımBenimde karnımda rahatsız eden bir ağrı var nedense ilk günden beri de geçmiyor. Onun dışında bir sıkıntı yok ama :)
Şimdi yemeye başladım canım inşallah şifa olurKüçük bir öneri kendi deneyimlediğim ; hergün 7-8 badem, 5-6 ceviz, 7-8 yeşil fıstık, 6-7 fındık yeyince kese büyüyor. Benim küçücük kese 5 gün arayla gidip çekilen ultrason görüntüsünde iki kat büyümüştü dikkatimi çekti. (İçinizin aldığı kadar daha az yerseniz de olur, badem benim mide bulantımı bastırıyor. Tuzlu olmasınlar bir de)Bir de bebişlerin bu ilk oluşum süreçlerinde de faydası olduğunu düşünüyorum.
Kızlar bu kadar zayıf olmayın yaa 52 kilo mu olurO bende de var canım önce regl ağrısı gibiydi şimdi tuhaf bişiy çözemedim daha 6 haftaya yeni girerken oğluma hamileliğimden hatırlıyorum 3 aylık gibi oldu karnım kilom da çok diil halbuki 52 kiloyum 1.68 boyundayım niye böyle oldu anlamadım
Şifa olsun sağlıkla büyüsün bebişler, inşallahŞimdi yemeye başladım canım inşallah şifa olur ☺
Canımmm benim kilo alamama gibi problemim var çok ta yerim ama alamıyorumKızlar bu kadar zayıf olmayın yaa 52 kilo mu olur
Aminnn canımm inşallahŞifa olsun sağlıkla büyüsün bebişler, inşallah
Ay ne guzel ya bnde 56.8 ile hamile kaldm bakalim nolcak devaminda :)Canımmm benim kilo alamama gibi problemim var çok ta yerim ama alamıyorumbakalım bu sefer nolcak oğlumda 56 ile hamile kaldım 64 de Doğum yaptım
Yemek çok yersen ekmek az yersen çok almıyorsun canım yemek bebeğe ekmek sana aldırıyorAy ne guzel ya bnde 56.8 ile hamile kaldm bakalim nolcak devaminda :)
Ekmek 1 filim tahilli yiyom zaten ben tuo bebekle hamile kaldim.kalmadan once diyet yapiodim hala devam ettiriyom ama diyet seklinde degilde saglikli beslenme şeklinde ..bakalim neler olcak sonucu :)Yemek çok yersen ekmek az yersen çok almıyorsun canım yemek bebeğe ekmek sana aldırıyor ☺
İnşallah canımmm inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi de kilo önemli diil alınsa da verilir inşallahEkmek 1 filim tahilli yiyom zaten ben tuo bebekle hamile kaldim.kalmadan once diyet yapiodim hala devam ettiriyom ama diyet seklinde degilde saglikli beslenme şeklinde ..bakalim neler olcak sonucu :)
Saglikli kilo onemli :)İnşallah canımmm inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi de kilo önemli diil alınsa da verilir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?