2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben bebek odası yapmaktan vazgeçtim. Bu evden taşınmayı düşünüyoruz boşuna masraf yapmamaya karar verdik eşimle. Zaten anne yanı belik alıcam yatağını kullanmayacak hemen. Eşyaları içinde bizim dolapta yer açmayı planlıyorum. İlerde ihtiyacıma göre düşüne düşüne sakin kafayla yaparım odasını diyorum😊
Size birkaç sorum olucak.
-Anne yanı beşik için şu yatağa birleşenlerden almayı düşünüyorum baby/plusun ebebekteki 650 lira civarındaydı sizce kullanışlımı 9-12 aya kadar yatabilir mi ?
-Bebek arabası için çok kararsızım bana travel sistem max 2000-2500 arası fiyatı olan, kullanışlı bir araba önerebilir misiniz?
-Ana kucağı almayı düşünüyorum ilk aylar için , pusette rahat edemiyor gibi geliyor bebekler bana sizce oyun halısı mı? Ana kucağı mı?
- Gecelik konusunda elbise mi yoksa alt üst takım mı daha kullanışlı oluyor doğumdan sonra?
Canım, anneyanı çok güzel ben kullanmadım ama bu sefer alacağım.
Ben bebek odası yapmaktan vazgeçtim. Bu evden taşınmayı düşünüyoruz boşuna masraf yapmamaya karar verdik eşimle. Zaten anne yanı belik alıcam yatağını kullanmayacak hemen. Eşyaları içinde bizim dolapta yer açmayı planlıyorum. İlerde ihtiyacıma göre düşüne düşüne sakin kafayla yaparım odasını diyorum😊
Size birkaç sorum olucak.
-Anne yanı beşik için şu yatağa birleşenlerden almayı düşünüyorum baby/plusun ebebekteki 650 lira civarındaydı sizce kullanışlımı 9-12 aya kadar yatabilir mi ?
-Bebek arabası için çok kararsızım bana travel sistem max 2000-2500 arası fiyatı olan, kullanışlı bir araba önerebilir misiniz?
-Ana kucağı almayı düşünüyorum ilk aylar için , pusette rahat edemiyor gibi geliyor bebekler bana sizce oyun halısı mı? Ana kucağı mı?
- Gecelik konusunda elbise mi yoksa alt üst takım mı daha kullanışlı oluyor doğumdan sonra?
Şu tarz bir puset, oto koltuğu üzerinde, puset iptal olmadan takılan bir model,hem puset hem anakucaklı oto koltuğu aynı anda duruyor, tak çıkar çok pratik, araba bagajına sığar. İlk etapta çok fonksiyonel.
Anneyanı almamıştım ama bu görseldeki tekerlekli anne yanı da olan beşiği alacağım. Bir de park yatağım var.
Hem anne kucağı hem oyun halısı öneririm. İkisinin kullanım alanları farklı. İkisini de eşit kullanmışımdır ben. Oyun halısında dönme çalışmaları yapıyor. Diğerinde sabit sadece kollar bacaklar hareket ediyor. Tuvalet, banyo, mutfak taşırsın yanında oynar, konuşursun😍
Ben gecelikçiyim, normal doğum yaptım ve hasta bezim eksik olmadı. Yalnız pijama takımlarıma 3 ay sonra kavuşup onları da çok giydim. Yani hem gecelik, hem pijama takımı😍

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-01-07-04-55.webp
    Screenshot_2019-12-01-07-04-55.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20191201-WA0000.webp
    IMG-20191201-WA0000.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 49
Geçmedi mi sorun yoksa inşallah yoktur fazla takma inşallah hemen geçer sende huzurla geçirirsin zamanını 🤲
Maalesef ya sebepsiz deselerde üzülüyorum corasprin 100 içiyorum ondan mı diyorum bilmiyorum doktor devam diyor sağlıcakla doğsun da inşallah geçer 😓

kızlar merhaba sizlere bikç sorum olcaktı cevaplarsınız sevinirim ben 20.haftam bitmek üzere 5 gün önce kanamam oldu doktoruma gittim bebek olması gereken yerden aşağıdaymış erken doğum riskin var dedi diğer günde detaylı ultrason günümdü ordada kesede kan pıhtıları ve bebeği besleyen her iki damardada darlık görüldü daha önce bu rahatsızlıkları yaşayan varmı aranızda acaba
Böyle bir gebem sorunsuz doğum yaptı dinlenerek ilaç filan verdi mi çok ayakta kalma dinlen

Canım zaten araba varsa bebek arabası sanırım çok kullanılmıyor. Bizde araba yok o yüzden travel düşündük.
Araba olsa da lazım oluyor bebek arabası canım. Kucakta taşımak olmaz hem çantası battaniyesi sonradan yanında taşıdığın beslenmesi vs de oluyor. Sepetine koyunca rahat oluyor.

Maalesef ya sebepsiz deselerde üzülüyorum corasprin 100 içiyorum ondan mı diyorum bilmiyorum doktor devam diyor sağlıcakla doğsun da inşallah geçer 😓

Bende içiyorum ondan hemde 300mg canım hiç kanama yaşamadım. Zaten olursa durmaz demişti doktorum onunla ilgisi yoktur.

Canım, anneyanı çok güzel ben kullanmadım ama bu sefer alacağım.

Şu tarz bir puset, oto koltuğu üzerinde, puset iptal olmadan takılan bir model,hem puset hem anakucaklı oto koltuğu aynı anda duruyor, tak çıkar çok pratik, araba bagajına sığar. İlk etapta çok fonksiyonel.
Anneyanı almamıştım ama bu görseldeki tekerlekli anne yanı da olan beşiği alacağım. Bir de park yatağım var.
Hem anne kucağı hem oyun halısı öneririm. İkisinin kullanım alanları farklı. İkisini de eşit kullanmışımdır ben. Oyun halısında dönme çalışmaları yapıyor. Diğerinde sabit sadece kollar bacaklar hareket ediyor. Tuvalet, banyo, mutfak taşırsın yanında oynar, konuşursun😍
Ben gecelikçiyim, normal doğum yaptım ve hasta bezim eksik olmadı. Yalnız pijama takımlarıma 3 ay sonra kavuşup onları da çok giydim. Yani hem gecelik, hem pijama takımı😍
İlk etapta ana kucağı alıcam daha sonra ihtiyaca göre oyun halısıda almayı düşünüyorum 😊 Her yere taşıyabilmek ve sallanıyo olması çok kullanışlı geliyor gerçekten.
Bu tarz beşikler benimde çok hoşuma gidiyor çok tatlı 🥰
Elbiseye de pijama takımınada hevesim var sabahlıklı bir elbise birde önden düğmeli olan pijama takımı alacağım sanırım 🥰🥰
Ayy çok heyecanlı ya böyle şeyleri düşünmek alışveriş yapmak çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin 😍 Elimde kağıt kalem eskiden yaptığım bebek için ihtiyac listemi yeniliyorum 😂😂

Güzel konularda fikir alış verişi yapıyorsunuz kızlar.
Ben beşik olarak mobilya beşik ve anne yanı alacağım.
Bebek arabasına henüz hiç karar vermedim.
Pijama olarak alt üst takım düşünüyorum.
Oyun halısı da alırım doğduktan sonra. Çevremde hemen herkesin var işe yarıyor gerçekten.

Canım zaten araba varsa bebek arabası sanırım çok kullanılmıyor. Bizde araba yok o yüzden travel düşündük.
Araba var ama bebek arabasina koyup yürüyüşlere falan çıkardık eşimle . Önümüz yaz olacak ya bunaltir hep evde durmak. Bakalım artık ikinci el bulup 8-9 aylık olunca satarım belki ben de . Baston puset çok rahat kullanılıyor bebek tam oturmaya başladıktan sonra.

Back
X