2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eki Görüntüle 2611105
İnsallah çok yoruldum hele 2 gündür hepten yoruldum. Bak bu yaramaz oglum
Oyy maşallah yakışıklıya ya Rabbim esirgesin :nazar::nazar::nazar:

Canım ya dupduru kuzucuk Rabbim esirgesin melek onlar melek💕
Benim 7 mayıs canım, başta riskli başladığı için nisan annelerine katıldım, erken doğum olur diye.. Sonradan çok şükür risk bitti ama ben buraya alıştığım için ayrılamadım 😊
Bende varım 5 mayıs sat ama erken doğum riskim olduğu için nisan annelerine başladım muhtemelen de nisan ortasında gelecek meleğim💕
@Fulyaa82
@dilzar
@SuRMeLi
Tahlilleri verdik bir aksilik olmaz ise yarın sabahtan sezeryanla gireceğim.

Dua edin kızlar çok korkuyorum ve heyecanliyim umarım herşey ıyi gecer ve sağlıkla alırız kucağımiza. Acaba nasıl birşey çıkacak sağlıklı olsunda off aklımda deli sorular 😊
Hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzucuk💕

Çok çok sağol kuzum
Rica ederim canım.
Ayy bunların demekki hepsi aynı ; biz aşk yaşayacağız kızımla sen izlersin falan modunda benimkide :))) hep baba kız mevzusu her akşam 🤣🤣🥰🥰🥰 gerçi ben sorun çıkartmayı düşünmüyorum bir arkadaşım tembihledi taktik çok iyi ; babası bu sana çok düşkün ille de seni istiyorrr deyip her türlü desteği gönül rızasıyla yaptırıyomuş 😂😂 benimsedim bu stratejiyi 👍👍
Ay çok akıllıca 👍 tuttum bunu 😅

Ooo süpermis ozaman. Bende yerim öyle birsey olsa,ama bende o şans yok. Benim yerimede ye o zaman afiyet olsun löp löp et olsun. Genede kiskancliktan et duasi yaptım sana. Bende şuan zayıfım ama bir yememe bakar.
Olsun kız bişi olmaz dikkatli ye canın çekenden bi lokmacık hemen et yapmaz😂
Güzel anneler selaaamm.. 🙋‍♀️ Biz cumartesi doğduk teyzeleri.. Doktorum hastaneler dolmadan, sokağa çıkma yasağı gelmeden alalım dedi. Normalde bugün doğacaktı.. Ama iki gün önce doğdu.. Ve bu virüs olmasaydı 6 nisanda dünyaya gelecekti. 2800gr..48 cm. Spinal sezeryan.. İkimiz de iyiyiz.. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun.. Hepinizi öptük.. 💕
Gözün aydın canım maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin🙏🌸
@Fulyaa82
@dilzar
@SuRMeLi

Dua edin kızlar çok korkuyorum ve heyecanliyim umarım herşey ıyi gecer ve sağlıkla alırız kucağımiza. Acaba nasıl birşey çıkacak sağlıklı olsunda off aklımda deli sorular 😊
Gözün aydın baharcım inşallah yarın sağ salim alıcaksın kucagına 😍

Ayy ne güzelmiş benim dağ gibi ütüm var gönderiyim sana 🤣🤣🙈🙈 hamile duası alırsın hem :)))))
Elimi sürmek istemiyorum yaa nefret ediyorum şu ütüden
Bak işte ütüden nefret ederim bende😂😂 bebeğin kıyafetlerini bile zor ütüledim ikinciye ütülermiyim inan hiç kestiremiyorum sadece ağız mendillerini ütülerim herhalde😂😂 baska bi işin varsa yolla onları yapim 😂

Merhaba kızlar. Birinci hastanesi Beylikdüzü radyoloji uzmanı Ayşe aktaşa detaylı ultrason yaptıran var mı

Kız resim atsaydın ya keşke. Bi de canm ben çoklu olarak düşünüyorum bunlara bi tane resim oluyor böyle ip bağlamış gbi flan yapıyorlar

Kız atmasaydı keşke resim atsaydın 😂bunlar tek resimlik ya ben bak söyle bisey gördüm hoşuma gitti
Al kuzum ondan da var, battı balık yan gider 🤣

Ayy bunların demekki hepsi aynı ; biz aşk yaşayacağız kızımla sen izlersin falan modunda benimkide :))) hep baba kız mevzusu her akşam 🤣🤣🥰🥰🥰 gerçi ben sorun çıkartmayı düşünmüyorum bir arkadaşım tembihledi taktik çok iyi ; babası bu sana çok düşkün ille de seni istiyorrr deyip her türlü desteği gönül rızasıyla yaptırıyomuş 😂😂 benimsedim bu stratejiyi 👍👍
Benim eşim de öyle, beni daha çok sevecek görürsün diyor hep 😄 Ben de ay keşke öyle olsun, veririm kucağına bakarsın diyorum 🤣

@Fulyaa82
@dilzar
@SuRMeLi

Saglikla gelsin kolayca gelsin inşallah canm korkma guzel olur insallah 🤗

Güzel anneler selaaamm.. 🙋‍♀️ Biz cumartesi doğduk teyzeleri.. Doktorum hastaneler dolmadan, sokağa çıkma yasağı gelmeden alalım dedi. Normalde bugün doğacaktı.. Ama iki gün önce doğdu.. Ve bu virüs olmasaydı 6 nisanda dünyaya gelecekti. 2800gr..48 cm. Spinal sezeryan.. İkimiz de iyiyiz.. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun.. Hepinizi öptük.. 💕
Hadi gözün aydin canim saglicakla büyüt bebegini 🤩

@Fulyaa82
@dilzar
@SuRMeLi

Allah hayirlisi ile saglikla kucaginiza almak nasip etsin insAllah 💕💗💕

Erken değilimi benim doktorum 38e bile zorda olmadıkça olmaz dedi🤔gerçi ben sezeryan düşünmüyorum ama yinede sormuştum

erken canim ama sehirden sehire fark oluyor demekki.burada vaka sayisi yogun olmali ki doktorum boyle biseye yoneldi.nornalde 39 planlamistik.ama diyor ki o zaman en pik zamanmis.eger azalsin diye bekletebilsem seni 40 da alabilsem sorun olmazdi diyor.yani 1. dogum olsa.ama bu 2. sezaryen oldugu icin bekletmem de cok riskli dedi.en fazla 39 olurmus.o zaman da riskli zamanmis kisacasi.bundan dolayi boyle bir tarih verdi ama duruma gore 37 +4 e sarkitabiliriz dedi.

Tikkabilla Tikkabilla canım ben de sarılık olmaması için savaşıyorum sürekli emzirmen gerekiyor benim sütüm geldiği, bebek de emdiği halde korkumuzdan geceleri 30 cc mama verdik ilk 4 gün, 2 gecedir vermiyorum bebeğim uyanıyor gece diye. Uyanmasa bile tel alarmını kuruyorum zorla bebeği uyandırıp emziriyorum uyanması için de altını açıyorum.
Canim emdigini nasil anliyosunuz ben kizimda hic anlayamadim devamli emziriyordum megersem emmiyormus 1 haftada 3 kez sarilik gecirmisti bizde emiyor diye anlamiyorduk sonra sagmak zorunda kaldim gecti

Back
X