2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bende gittim kontrole bebek 3 kilo olmuş salı gününe kadar doğdu doğdu doğmazsa gel duruma göre suni sancı yada 2 gün daha bekletirmiş inş sezeryan olmaz bu kadar bekledim 38+6 ım şimdi bana dua edin kızlar doğurayım artık çok sıkıldım nts de normal iki sancı vardı bir 90 biri 80 di
Bebek hareketlerini sordum uyuyordur dedi annesi rahat ol dedi suyu vs Her şey normal dedi dün kprkmuştum gerçekten
Hastanem 50 yaşın altında bir refakatçi alıyor neyse ki annem 46 🙂
Yas sinirlamasi mi varmis canim ben izmirde oturuyorum umarim burda yoktur cunku annem 55 kayinvalidem 60 yasinda baska kalacak kimsede yok

Olsun kız bişi olmaz dikkatli ye canın çekenden bi lokmacık hemen et yapmaz😂

Gözün aydın canım maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin🙏🌸

Gözün aydın baharcım inşallah yarın sağ salim alıcaksın kucagına 😍
İste sorun bende bir lokma ile geçiştiremiyorum. Ya hep ya hic tadina bakarsam kesin durduramam kendimi. Iyice kilomu sabitliyeyim belki bi kac ay sonra kacamak yaparim.

erken canim ama sehirden sehire fark oluyor demekki.burada vaka sayisi yogun olmali ki doktorum boyle biseye yoneldi.nornalde 39 planlamistik.ama diyor ki o zaman en pik zamanmis.eger azalsin diye bekletebilsem seni 40 da alabilsem sorun olmazdi diyor.yani 1. dogum olsa.ama bu 2. sezaryen oldugu icin bekletmem de cok riskli dedi.en fazla 39 olurmus.o zaman da riskli zamanmis kisacasi.bundan dolayi boyle bir tarih verdi ama duruma gore 37 +4 e sarkitabiliriz dedi.
Hangi şehirde yaşıyorsun? Bende haftaya gidicem 38de her hafta gelme dedi doğum belirtisi olmadığı takdirde diye. Gerçi 2.sezeryansa eğer beklemekte istememiş olabilir. Geçen hafta 2700dü benim bebek haftaya kaç olur bilmiyorum. Eğer haftaya gittiğimde çok daha karışık olursa bu virüs olayları banada 38lerde alalım diyebilir o zaman gelsin konusuruz demişti. Sezeryandan da korkuyorum. Seninle günümüz yakın hastalıkda pik mi yapmış olur normali beklersem bilmiyorum ki🤔 keşke 38de kendiliğinden gelse🙏

O zaman ben seni gaza getirmiyim 😂 sen yine de dikkatli davran emzirirken de insan hep yemek istermiş sanırım🙄
Yemek işi bana göre keyif işi. Emzirdikce acikma gibi birsey olmuyor. Suan aslinda tam tersi yemeklerim aceleye geliyor hizli hizli iki lokma atiyorum azima, belki iki cocuktan dolayıdır bilmiyorum. Emzirme istah açmadi bende kapadı aksine keyif almiyorum çünkü. Ben tatlı düşkünuyüm gebelik şekerimde vardı yiyememistim, belki ondandir bazen sadece tatli canim istiyor. Ama dayanacağim cok kilo almıştım hatta suan tam sıkılaşmadım, sen benim yerime yersin sizlere afiyet olsun 😘

Hangi şehirde yaşıyorsun? Bende haftaya gidicem 38de her hafta gelme dedi doğum belirtisi olmadığı takdirde diye. Gerçi 2.sezeryansa eğer beklemekte istememiş olabilir. Geçen hafta 2700dü benim bebek haftaya kaç olur bilmiyorum. Eğer haftaya gittiğimde çok daha karışık olursa bu virüs olayları banada 38lerde alalım diyebilir o zaman gelsin konusuruz demişti. Sezeryandan da korkuyorum. Seninle günümüz yakın hastalıkda pik mi yapmış olur normali beklersem bilmiyorum ki🤔 keşke 38de kendiliğinden gelse🙏

canim istanbula yakin bir sehirdeyim ve buraya istanbuldan hasta yollaniyormus diye duydum ondan dolayi cok kalabalikmis hastaneler. dr 38 i zorliycam dedi ama kendini erkene gore hazirla dedi.surekli telefonlasalim dedi.duruma gore hemen yarin gel diyebilirim dedi.

Yas sinirlamasi mi varmis canim ben izmirde oturuyorum umarim burda yoktur cunku annem 55 kayinvalidem 60 yasinda baska kalacak kimsede yok
Belki hastaneden hastaneye değişiyordur canım arayıp sor istersen

Yemek işi bana göre keyif işi. Emzirdikce acikma gibi birsey olmuyor. Suan aslinda tam tersi yemeklerim aceleye geliyor hizli hizli iki lokma atiyorum azima, belki iki cocuktan dolayıdır bilmiyorum. Emzirme istah açmadi bende kapadı aksine keyif almiyorum çünkü. Ben tatlı düşkünuyüm gebelik şekerimde vardı yiyememistim, belki ondandir bazen sadece tatli canim istiyor. Ama dayanacağim cok kilo almıştım hatta suan tam sıkılaşmadım, sen benim yerime yersin sizlere afiyet olsun 😘
ayy bahar ben çok acıkıyorum emzirirken. ama öyle böyle değil. gece emzirmeye kalkıyorum ya uyku arasında ekmek peynir yiyip yatıyorum. ağzım boş kalmıyor hiç. kuru meyve kuru yemiş vs vs.

fazla yemeyin su için süt olur diyorlar ya bende o da işlemiyor. azıcık ihmal etsem öğün atlasam hemen azalir. kişiden kişiye değişiyor galiba bu süt isi.

Kızlar napıyosunuz evde yapmaya iş bulamıyorum artık yaa 🤦🏼‍♀️😂😂 yetişmiyodu önceden şimdi napsam acaba diye aranıyorum sıkıntıdan😂😂
Valla daha yeni dağ gibi bir ütü bitirdim😅 çok şükür artık günlük sil süpür dışında öyle yoracak birşeyim kalmadı. Bir camlar silinip perdeler asılcak ama onu da kocam yapıcak. Dün ayakkabılığı bile boşaltıp temizledik sıkıntıdan 😂 birazdan çıkıp maskeyle evin etrafında azcık yürüyüp gelicez. Sonra ekmek yapıp, yemek hazırlamaya girişcez. Bugünü de böyle bitiririz işte. 😂

Bide ozel mi dedi boyle allahim benim devlet allah bilir ne der
Canım her yerde refakatçi işi sıkıntı rabbim kolaylıklar sağlasın ibirçoğumuzun ilk bebek birde çok zor olacak gerçekten sağlıkla atlatıp evimize gelelim de zorlukları geçtim ben artık

Valla daha yeni dağ gibi bir ütü bitirdim😅 çok şükür artık günlük sil süpür dışında öyle yoracak birşeyim kalmadı. Bir camlar silinip perdeler asılcak ama onu da kocam yapıcak. Dün ayakkabılığı bile boşaltıp temizledik sıkıntıdan 😂 birazdan çıkıp maskeyle evin etrafında azcık yürüyüp gelicez. Sonra ekmek yapıp, yemek hazırlamaya girişcez. Bugünü de böyle bitiririz işte. 😂

Ohh kız ne güzel valla. Benide hergün düşündüren ve yoran yemek.
1 haftalık mı yapsam ne yapsam. 😂😂
Keşke kapsülle beslensek. 😑

Bu arada benim doktorum da sezeryan fikrine yanaşmamış. 2. 3. Doğumu olsa belki planladık ama önce normal olması için uğraşacağım demiş. Şuan hastane temiz virüslü hasta yok olsa bile doğum katı ayrı sterilize halde korkmayın falan demiş görümceme. Yarın kontrole gidicem kendimde görüşcem ama fikri bu yönde.
1 hafta daha geçsin normal doğum için elimden geleni yapıcam bende. Squat, spor, hurma, ne varsa işte.

Canım her yerde refakatçi işi sıkıntı rabbim kolaylıklar sağlasın ibirçoğumuzun ilk bebek birde çok zor olacak gerçekten sağlıkla atlatıp evimize gelelim de zorlukları geçtim ben artık
Amin canim insallah ortam biraz rahatlarda oylr dogum yapariz hangi birini dusunecegini sasiruyor insan

Back
X