Genelde öyle oluyor canım yaNeden sağlıklı şeyler aşermiyorum☹

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde öyle oluyor canım yaNeden sağlıklı şeyler aşermiyorum☹
Benim de tek kötü alışkanlığım ballı yoğurt :)Genelde öyle oluyor canım yaBu grupta sağlıklı birşey aşeren bir ben varım sanırım. He tabiki sağlıksız şeyler de aşeriyorum ve arada yiyiyorum yani.
![]()
Anam kötü alışkanlığa da bakBenim de tek kötü alışkanlığım ballı yoğurt :)
Saglikla gelsin kolayca gelsin inşallah canm korkma guzel olur insallah![]()
Sagolun kizlar, ınsallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz❤Allah hayirlisi ile saglikla kucaginiza almak nasip etsin insAllah![]()
Hiç sağlıklı bişe istemedim düşündüm deGenelde öyle oluyor canım yaBu grupta sağlıklı birşey aşeren bir ben varım sanırım. He tabiki sağlıksız şeyler de aşeriyorum ve arada yiyiyorum yani.
![]()
Çok kötü çokBenim de tek kötü alışkanlığım ballı yoğurt :)
Aynn valla benim son hafta artıkAmin canim insallah ortam biraz rahatlarda oylr dogum yapariz hangi birini dusunecegini sasiruyor insan
Ama yiyince 3-4 tabak yiyorumAnam kötü alışkanlığa da bak![]()
Ayy bendeee sürekli abur cubur aşeriyorm ve yiyormNeden sağlıklı şeyler aşermiyorum☹
Selam canım ne güzel toprakla uğraştın içinde çiçekler açmıştırKızlar selamlar hepinizeçiçek soğanlarımi ektim. İnşallah yakında renk renk zambaklarım çıkacak
![]()
Şimdi yemek işine girişeceğim ama üşeniyorum.
Bu akşam türlü yemeği yapacağım. Yanına da pilav yaparım herhalde. Barsaklarım çalışsın biraz çok tembelleştiler bu ara terbiyesizler.
![]()
Çok bal katıyorum ve 3-4 tabak yiyorum, biraz daha ölçülü olsam sorun yokÇok kötü çok![]()
![]()
![]()
![]()
lütfen dalga geçtiğini söyle lütfen
Bende çok yanıyorum geceleri valla üstümü acarsam üşüyorum ortesersem terliyorumYa geceleri benim gibi çok terleyen var mı? Su içinde kalıyorum ben. Sabah uyandığımda falan saç diplerim, göğüs altlarım, bacak aram hep terlemiş oluyor. Hormonlar yandırdı beni![]()
Ay kiyamam baya baya huy değiştirmiş seninkiBenim adi oglum bugün 2 defa sütümü çaldı. Uykusunda bebeğe icireyim dedim uyanmiyor diye. Oğlum sağolsun kaptı biberonu elinden almak ne mümkün lık lık içti. Süt sağarken başımda bekliyor. Cok fena huy degistirdi tanıyamıyorum çocügumu. Birde meme emmek icin ağliyor ne yapcam ben ya saat 2 oldu ben daha uyuyamadim, 2 side uyanik bu saatte oglum asla uyanik olmazdi deli gibi oturuyoruz.
Eki Görüntüle 2611105
İnsallah çok yoruldum hele 2 gündür hepten yoruldum. Bak bu yaramaz oglum
Kişiden kişiye de değişiyor olabilir ablamda cok acıktıgını söylüyorYemek işi bana göre keyif işi. Emzirdikce acikma gibi birsey olmuyor. Suan aslinda tam tersi yemeklerim aceleye geliyor hizli hizli iki lokma atiyorum azima, belki iki cocuktan dolayıdır bilmiyorum. Emzirme istah açmadi bende kapadı aksine keyif almiyorum çünkü. Ben tatlı düşkünuyüm gebelik şekerimde vardı yiyememistim, belki ondandir bazen sadece tatli canim istiyor. Ama dayanacağim cok kilo almıştım hatta suan tam sıkılaşmadım, sen benim yerime yersin sizlere afiyet olsun![]()
Anladım canım doktoruna güven zaten su durumda bebeğin sıkıntılı bi ortama doğmasındansa erken doğup eve gelmesi daha iyicanim istanbula yakin bir sehirdeyim ve buraya istanbuldan hasta yollaniyormus diye duydum ondan dolayi cok kalabalikmis hastaneler. dr 38 i zorliycam dedi ama kendini erkene gore hazirla dedi.surekli telefonlasalim dedi.duruma gore hemen yarin gel diyebilirim dedi.
Ohhh maşallahValla daha yeni dağ gibi bir ütü bitirdimçok şükür artık günlük sil süpür dışında öyle yoracak birşeyim kalmadı. Bir camlar silinip perdeler asılcak ama onu da kocam yapıcak. Dün ayakkabılığı bile boşaltıp temizledik sıkıntıdan
birazdan çıkıp maskeyle evin etrafında azcık yürüyüp gelicez. Sonra ekmek yapıp, yemek hazırlamaya girişcez. Bugünü de böyle bitiririz işte.
![]()
Maşallah Allah analı babalı büyütsünGüzel anneler selaaamm..Biz cumartesi doğduk teyzeleri.. Doktorum hastaneler dolmadan, sokağa çıkma yasağı gelmeden alalım dedi. Normalde bugün doğacaktı.. Ama iki gün önce doğdu.. Ve bu virüs olmasaydı 6 nisanda dünyaya gelecekti. 2800gr..48 cm. Spinal sezeryan.. İkimiz de iyiyiz.. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun.. Hepinizi öptük..
![]()
Ben de düşünüyorum canım, birkaç tane de hamile halimi eklerim sanırımSagol canm atıyosun da bak sonra sıkıntı çıkmasın sana. Hem uygun hem de güzeller ya kesin alicam ben bundan çok hoşuma gidiyorlar ya çok güzel de anı hem. Fotoğraf koymayi seviyorum ben ya
Kızlar biz işi iyice güne çevirdik eşimle o kek yaptı ben kısır yiyoruzbu karantina acaba kaç ay daha sürecek
![]()
Sorma yaa, biz de her güne çeşit çeşit şeyler yapıyoruz. 5-6 ay daha sürer deniyor insanlarımız kendilerini izole edemediği için.. İzole sağlansa 2 ay yetermiş.Kızlar biz işi iyice güne çevirdik eşimle o kek yaptı ben kısır yiyoruzbu karantina acaba kaç ay daha sürecek
![]()
Seni savasin ortasinda dogurduk yavrm deriz artk bebelereSorma yaa, biz de her güne çeşit çeşit şeyler yapıyoruz. 5-6 ay daha sürer deniyor insanlarımız kendilerini izole edemediği için.. İzole sağlansa 2 ay yetermiş.