2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaa ne güzel 😂😂
1 ay daha net sürecek gibi napacaz ne edeceğiz bilmiyorum. 😅
Kızz bin kilo olcaz hayır evden de cıkamıyorum ye yat ye yat nereye kadar 😂😂
Sorma yaa, biz de her güne çeşit çeşit şeyler yapıyoruz. 5-6 ya daha sürer deniyor insanlarımız kendilerini izole edemediği için.. İzole sağlansa 2 ay yetermiş.
Can sıkıntısından mutfaga sardık😂 yaa deme öyle 5-6 Ay cok fazla yaa 😲 hadi şimdi evdeyiz havalar cok iyi değil yazın ne yapacağız bebekte olacak😞

Ayy bendeee sürekli abur cubur aşeriyorm ve yiyorm 😂 oğluma hamileyken de hep tost yerdim hemde koca 1 ekmeğe kaşar,sucuk,patates, domates, ketcap, mayonez,Ne varsa koyar yerdm . Bunda tost yememek için tost makinemi istanbulda anneme bıraktım😂
Yatmadan önce de ekmek arası salatalık yerdim sonra 1 ltre süt 🤣

Selam canım ne güzel toprakla uğraştın içinde çiçekler açmıştır🥰🌺
Kolay gelsin :)
Kız eski usul tavada üstüne tabak bastırarak da tost yapabilirsin, ben=kötü arkadaş :D

Seni savasin ortasinda dogurduk yavrm deriz artk bebelere 😒
Off off sorma..

Can sıkıntısından mutfaga sardık😂 yaa deme öyle 5-6 Ay cok fazla yaa 😲 hadi şimdi evdeyiz havalar cok iyi değil yazın ne yapacağız bebekte olacak😞
Ben de dün okudum, sonra izledim. Daha sonra instagramda canlı yayın yapıyordu bir doktor o da aynı şeyi söyledi maalesef.. Ben de bebeği bol bol yürüyüşe çıkarırım diye plan yapıyordum güzel havalara doğacak diye..

Kızz bin kilo olcaz hayır evden de cıkamıyorum ye yat ye yat nereye kadar 😂😂

Aynen canım.
Kimse yok dışarıda 5 dk yürüyüp gelsem diyorum bazen eşim izin vermiyor.
Hiç yemediğim şeyler yedim bende bu dönem.
Canım fena halde sıkılıyor maalesef. 😐

Canim emdigini nasil anliyosunuz ben kizimda hic anlayamadim devamli emziriyordum megersem emmiyormus 1 haftada 3 kez sarilik gecirmisti bizde emiyor diye anlamiyorduk sonra sagmak zorunda kaldim gecti
Kakasından çişinden Bi de memede uyumasından anlıyoruz canım rengi de çok sararmadı tabi bunlar olmasaydı bi sorun var diye düşünürdük biz de 😊

Aynen canım.
Benim eşim de akşam çıkıp cadde boyunca yürüyüp gelelim böyle yürümeye yürümeye napacaksın diyor ama cesaret edemiyorum.

Off off sorma..

Ben de dün okudum, sonra izledim. Daha sonra instagramda canlı yayın yapıyordu bir doktor o da aynı şeyi söyledi maalesef.. Ben de bebeği bol bol yürüyüşe çıkarırım diye plan yapıyordum güzel havalara doğacak diye..
İnsanlar hala durumun ciddiyetinde değil malesef. Bu böyle giderse aslında yaza da evde otururuz. Bende hiç böyle hayal etmemiştim bahar ayına doğacak ne güzel yazın denize bile götürürüz diyorduk😞
Aynen canım.
Bende cıkma istiyorum ama eşim izin vermiyor evde yürüyüş bandı var onda yürü diyor. Ama işte onu istemiyorum 😞

Kızlar ya biraz uzun anlatacağım belki de okursanız sevinirim. ablam 28 haftalık hamile kan uyuşmazlığı var 2nci çocuğu olacak Allah nasip ederse. Kan uyuşmazlığı iğnesi için gittiğinde dusuk pozitif çıkmış test bu da çocuğun anne ile kanı uyuşmadığı ve eğer bu durum devam ederse öleceğini söylemiş 😔 çarşamba gnu tekrar test yapmak için gidecek eğer yine aynı şekilde olursa başka büyük bir şehire sevk çekilecekmiş orda test yapılacakmış burda yokmuş ondan. Pozitif çıkarsa alacaklarmış. Aranızda hiç böyle birşey duyup da sorun olmadan doğum yapanlar oldu mu hiç.? 😔😔😔😔😔

Benim eşim de akşam çıkıp cadde boyunca yürüyüp gelelim böyle yürümeye yürümeye napacaksın diyor ama cesaret edemiyorum.
İnsanlar hala durumun ciddiyetinde değil malesef. Bu böyle giderse aslında yaza da evde otururuz. Bende hiç böyle hayal etmemiştim bahar ayına doğacak ne güzel yazın denize bile götürürüz diyorduk😞

Bende cıkma istiyorum ama eşim izin vermiyor evde yürüyüş bandı var onda yürü diyor. Ama işte onu istemiyorum 😞

DR.BANU Çiftçi yi takip ediyorum kızlar. Sizde ediyorsunuz belki. Daha geçen canlı yayın yaptı. Akşamları sakinken sitenin etrafında çıkıp yürüyebilir gebeler diyordu. O aşırı spor yanlısı hareketsiz kalsın istemiyor gebeler.
Maske, eldivenle çıksak kimseyle görüşme yok nasılsa hareket çok önemli bu dönemde.

Selam canlar nasılsınız

Ben doğurdum

Şaka şaka :KK53::KK53::KK45:
Allah iyiliğini versin ya😂😂 bak akşama doğurursun sonra çat diye 😂😂
DR.BANU Çiftçi yi takip ediyorum kızlar. Sizde ediyorsunuz belki. Daha geçen canlı yayın yaptı. Akşamları sakinken sitenin etrafında çıkıp yürüyebilir gebeler diyordu. O aşırı spor yanlısı hareketsiz kalsın istemiyor gebeler.
Maske, eldivenle çıksak kimseyle görüşme yok nasılsa hareket çok önemli bu dönemde.
Aslında cok doğru söylüyorsun hareket cok önemli. Hele ki normal doğum istiyoruz hareketsiz nasıl olacak bende bilmiyorum 😞

Allah iyiliğini versin ya😂😂 bak akşama doğurursun sonra çat diye 😂😂

Aslında cok doğru söylüyorsun hareket cok önemli. Hele ki normal doğum istiyoruz hareketsiz nasıl olacak bende bilmiyorum 😞
Çok şükür 36+5 olduk cano bu saatten sonra istediği zaman gelebilüğ artık 😁

Back
X