2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ohh kız ne güzel valla. Benide hergün düşündüren ve yoran yemek.
1 haftalık mı yapsam ne yapsam. 😂😂
Keşke kapsülle beslensek. 😑
Öffd evet bende nefret ediyorum her gün ne yemek yapsam derdinden. Neyse ki eşimin canı makarna istemiş 😂😂 bugün bir çorba, bir makarnayla kapatcam. 😂
Bende çok yanıyorum geceleri valla üstümü acarsam üşüyorum ortesersem terliyorum🙄 arasi yok
Aynen bende öyleyim 😅
Kişiden kişiye de değişiyor olabilir ablamda cok acıktıgını söylüyor😂 kız sen kilo almamıştın hiç ya ben hatırlıyorum seni😂

Anladım canım doktoruna güven zaten su durumda bebeğin sıkıntılı bi ortama doğmasındansa erken doğup eve gelmesi daha iyi🙏

Ohhh maşallah 😂 kız cıkma olsun yaa ben korkuyorum 🤦🏼‍♀️
Çıktım geldim valla, çok iyi oldu. Ama formdan düşmüşüm. 🙈 5000 adım attım pert oldum.😅
Selam canlar nasılsınız

Ben doğurdum

Şaka şaka :KK53::KK53::KK45:
Kız allah seni napmasın 😂 bende o boşlukta resim çıkacak yüklenmedi herhalde diye bekliyorum 😂😂😂😂

Öffd evet bende nefret ediyorum her gün ne yemek yapsam derdinden. Neyse ki eşimin canı makarna istemiş 😂😂 bugün bir çorba, bir makarnayla kapatcam. 😂

Aynen bende öyleyim 😅

Çıktım geldim valla, çok iyi oldu. Ama formdan düşmüşüm. 🙈 5000 adım attım pert oldum.😅

Kız allah seni napmasın 😂 bende o boşlukta resim çıkacak yüklenmedi herhalde diye bekliyorum 😂😂😂😂
Haha iyi şakaydı dimi kanka 🤣🤣

Benim karnım aşağı inmedi ama midemin üstü falan iyice boşaldı. İçeri bastırınca yumuşacık :halay: İnşallah bu doğuma yaklaştığımızın belirtisidir. 😂
Bnmkisi de gittikce yukari cikio sanki 😒 bugun de ilk defa evi supurrkn kukuda agri hissettim :rolleyes:

Doğum belgeni atmadan hayırlı olsun yok sana 😂😂
Tamam kanka direkt buraya foto atcam inşallah 🤣🤣 sağ Salim doğurabilelimde Allah’ın izniyle.benimde karnım çok aşağı indi çocuk fırlayıp çıkacak gibi.3 cm açıklıkla geziyormuşum resmen.ama normal istemiyorum.muhtemelen 10. Gün sonra falan sezeryan olcam hayırlısı inşallah

Ben de oyleyim valla ne yalan solim 🙈
Ama senn surec skntili olnca soka giriodum az daha 😀
Az kaldı kuzum inşallah 10 gün sonra sezeryan olacağım sağ salim kucağımıza alabilelim hepimiz inşallah kazasız belasız

Tesekkur ederim. Hadi hayırlısı iyi haberlerle gel.
13 Nisan pazartesiye gün aldık kızlar 🙏🏻 38+1 de almış olacak yani.
2.850 şuan beyfendi doktorum da erken alıp da riske girmeyelim dedi aslında haftaya alınsın istiyordum. Bu riskli bir haftayı da atlatmış oluruz dedi.
Fotoğraf çekimimiz iptal 😔
Refakatçi 1 kişi ve genç olmak zorunda 🙄
Ziyaretçi asla yok ✊🏻
normalde 2 gece kalacaktık onu da 1e düşürmüşler🙄
Şehirdeki pandemi hastanesi olmayan tek özel hastane olduğu için diğer hastanedekiler bizim hastaneye saldırmış resmen neyseki doktorum onlar yokken sen vardın diye teselli etti beni 😁

Ayy bendeee sürekli abur cubur aşeriyorm ve yiyorm 😂 oğluma hamileyken de hep tost yerdim hemde koca 1 ekmeğe kaşar,sucuk,patates, domates, ketcap, mayonez,Ne varsa koyar yerdm . Bunda tost yememek için tost makinemi istanbulda anneme bıraktım😂
Yatmadan önce de ekmek arası salatalık yerdim sonra 1 ltre süt 🤣
Kız hergün 1 lt süt içiyorsun bundada herlde ineğin olsa sütü kururdu heralde 🤣🤣🤣

Back
X