- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Ay Allh iiliginu versin emiSelam canlar nasılsınız
Ben doğurdum
Şaka şaka![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Allh iiliginu versin emiSelam canlar nasılsınız
Ben doğurdum
Şaka şaka![]()
9.5 kg aldım. 10 diyelim düz hesapHiç sağlıklı bişe istemedim düşündüm de
Kaç kilo aldn?
Kıyamam bebitom ya bu şakalar beni mutlu ediyor napimAy Allh iiliginu versin emiben de foto cikacak die bakiorm asagidki saka yazisini gordum
![]()
Öffd evet bende nefret ediyorum her gün ne yemek yapsam derdinden. Neyse ki eşimin canı makarna istemişOhh kız ne güzel valla. Benide hergün düşündüren ve yoran yemek.
1 haftalık mı yapsam ne yapsam.
Keşke kapsülle beslensek.![]()
Aynen bende öyleyimBende çok yanıyorum geceleri valla üstümü acarsam üşüyorum ortesersem terliyorumarasi yok
Çıktım geldim valla, çok iyi oldu. Ama formdan düşmüşüm.Kişiden kişiye de değişiyor olabilir ablamda cok acıktıgını söylüyorkız sen kilo almamıştın hiç ya ben hatırlıyorum seni
Anladım canım doktoruna güven zaten su durumda bebeğin sıkıntılı bi ortama doğmasındansa erken doğup eve gelmesi daha iyi
Ohhh maşallahkız cıkma olsun yaa ben korkuyorum
![]()
Kız allah seni napmasınSelam canlar nasılsınız
Ben doğurdum
Şaka şaka![]()
Hahahhaa sen o kadar sağlıklı yiyorsun 10 almışsın, ben sağlıksız abur cubur yiyorum 11 almışım9.5 kg aldım. 10 diyelim düz hesap![]()
Haha iyi şakaydı dimi kankaÖffd evet bende nefret ediyorum her gün ne yemek yapsam derdinden. Neyse ki eşimin canı makarna istemişbugün bir çorba, bir makarnayla kapatcam.
Aynen bende öyleyim
Çıktım geldim valla, çok iyi oldu. Ama formdan düşmüşüm.5000 adım attım pert oldum.
Kız allah seni napmasınbende o boşlukta resim çıkacak yüklenmedi herhalde diye bekliyorum
![]()
Hahaha :)))Selam canlar nasılsınız
Ben doğurdum
Şaka şaka![]()
Ay boşuna adrenalin salgılattın bana ziyan oldu hormonumSelam canlar nasılsınız
Ben doğurdum
Şaka şaka![]()
İnanmıcam bundan sonra sanaHaha iyi şakaydı dimi kanka![]()
Aaaaa hakkaten ben onu unutmuşum keşke bir nisanda yapsaydım tühHahaha :)))
Tam hayırlı olsun yazıyorken şakayı görmek , e dursaydın 1 nisan vardı![]()
Ay boşuna adrenalin salgılattın bana ziyan oldu hormonum![]()
kıyamam ya tamam tamam bidaha şaka yapmıycam bebitolar,şimdi gerçekten doğum yaparım inanmazsınız falanİnanmıcam bundan sonra sana![]()
Doğum belgeni atmadan hayırlı olsun yok sanakıyamam ya tamam tamam bidaha şaka yapmıycam bebitolar,şimdi gerçekten doğum yaparım inanmazsınız falan![]()
Bnmkisi de gittikce yukari cikio sankiBenim karnım aşağı inmedi ama midemin üstü falan iyice boşaldı. İçeri bastırınca yumuşacıkİnşallah bu doğuma yaklaştığımızın belirtisidir.
![]()
Ben de oyleyim valla ne yalan solimKıyamam bebitom ya bu şakalar beni mutlu ediyor napim![]()
Tamam kanka direkt buraya foto atcam inşallahDoğum belgeni atmadan hayırlı olsun yok sana![]()
Az kaldı kuzum inşallah 10 gün sonra sezeryan olacağım sağ salim kucağımıza alabilelim hepimiz inşallah kazasız belasızBen de oyleyim valla ne yalan solim
Ama senn surec skntili olnca soka giriodum az daha![]()
Amin insllh cnm. Rabbim skntilarini gostermesnAz kaldı kuzum inşallah 10 gün sonra sezeryan olacağım sağ salim kucağımıza alabilelim hepimiz inşallah kazasız belasız
13 Nisan pazartesiye gün aldık kızlarTesekkur ederim. Hadi hayırlısı iyi haberlerle gel.
Kız hergün 1 lt süt içiyorsun bundada herlde ineğin olsa sütü kururdu heraldeAyy bendeee sürekli abur cubur aşeriyorm ve yiyormoğluma hamileyken de hep tost yerdim hemde koca 1 ekmeğe kaşar,sucuk,patates, domates, ketcap, mayonez,Ne varsa koyar yerdm . Bunda tost yememek için tost makinemi istanbulda anneme bıraktım
Yatmadan önce de ekmek arası salatalık yerdim sonra 1 ltre süt![]()