- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Kim kendini hazır hissediyor ki38+1 heyecandan uyuyamadım korkuyorum ben1 nisan doğumum var 1 günüm kaldı kendimi bi türlü hazır hissedemiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim kendini hazır hissediyor ki38+1 heyecandan uyuyamadım korkuyorum ben1 nisan doğumum var 1 günüm kaldı kendimi bi türlü hazır hissedemiyorum
![]()
36+1 de benAyyy resmen 38.haftalık oldum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ayy ne güzel kavuşacaksın yavruna inan bana hazırsın ama sen hazır değilm sanıyorsun . Bebeği kucağına aldığın an anlayacaksın hazırmışım ben ya diyeceksin :)38+1 heyecandan uyuyamadım korkuyorum ben1 nisan doğumum var 1 günüm kaldı kendimi bi türlü hazır hissedemiyorum
![]()
Ben ben benKim kendini hazır hissediyor ki![]()
S Semasin cnm senin ilk iki sezaryen degil miydi? yanlis mi hatirliyorum?
eger oyleyse 2 sezaryen sonrasi ssvd tebrik ediyorum seni
Evet ilk ikisi sezeryan, ikincide de ssvd için çok çabaladım ama makat geliş olunca olmadı. Doktorum sezeryanlılara normal doğum yaptırıyor sancım gelirse şansımı deniycez biraz da o yüzden bebek iyice kilo almadan gelsin istiyor doktor. Hayırlsı inşallah.
Ay evet, riskli gebelik geçirince insanın aklında hep bir soru işareti oluyor. Çok şükür çoğumuz bu haftalara kadar sağlıkla geldik.36+1 de ben
O riskli 32li haftalrdan buralara gelmek benm için büyük başarı
Ayy ne güzel kavuşacaksın yavruna inan bana hazırsın ama sen hazır değilm sanıyorsun . Bebeği kucağına aldığın an anlayacaksın hazırmışım ben ya diyeceksin :)
Ben ben benkeşke günüm belli olsa da şafak saysam bende
![]()
Çok şükür canımPrincesssss güzel geçer inşallah doğumun . Kayseri’de mi doğum yapacaktın canım sen ?
agacsizkoalaa 37+1 den merhaba
Çok şükür 38 leri göreceğimi hiç düşünmemiştim
resmen 10 günüm filan kaldı
![]()
Çok sağ ol bana çok iyi geldi bu yazı kuzumKızlar normal doğumla ilgili çok güzel bir yazı. Vajinal doğum düşünenler okumalı bence.
LAMAZE SAĞLIKLI DOĞUM UYGULAMALARI 1 - DOĞUM KENDİ BAŞLAMALIDIR.Çoker,H. - DOĞUM - Blog | İstanbul Doğum Akademisi
Evet normal için sürekli bi çabam var ama olmuyor, diğerleri de sezeryan ama hep sancıyla 40+1 de geldiler planlı sezeryan olmadı yani :) fakirin umut dünyası işte çabalıyorum kendimce :)S Semasin aaa diğerleri sezeryan mıydı . Ya maşallah sana ben diğerlerini normal sanıyordum . Diğerlerinin sezeryan olmasına rağmen bunun inatla bu kadr geç gelmesi seni streslendiriyor sanırım . Hayırlısı olsun inşallah. En doğru doğum şekli nasılsa o nasip olsun sana inşallah. Sezeryan sonrası normal doğum cesaretin için seni kutluyorum![]()
Çok şükürAy evet, riskli gebelik geçirince insanın aklında hep bir soru işareti oluyor. Çok şükür çoğumuz bu haftalara kadar sağlıkla geldik.Valla bende doğsun istiyorum ama doğuma kendimi hazır hissetmiyorum.
Bir doğum korkusu sardı sanırım beni
![]()
Seni bu konuda destekleyen bir doktorunun olması çok güzel ya doktor yönünden de şanslısın maşallah :)Evet normal için sürekli bi çabam var ama olmuyor, diğerleri de sezeryan ama hep sancıyla 40+1 de geldiler planlı sezeryan olmadı yani :) fakirin umut dünyası işte çabalıyorum kendimce :)
Ayyy herşey sil baştan,anlatınca gözümde o kadar büyüdü ki tekrardan bunları yaşamak,akıl işi değil gerçekten çocuk yapmak ama onlarsız da olmuyor işteYa kafasına ne demeli
Bebegi dogurmak birsey büyütmek yok süt yetti yok yetmedi hadi arttirici araştır. Artmadi mama bul . Sarilik olmasin . Derken Meme reddi en cildirtan sey biberonu cikar . Çıkkkss yine cozüm yok sebep bulunmuyor . Gaz oldu gaz çıkarıcı
Uyku sorun uyku eğitimi derken ek gida zamanıyedi yemedi döktü hadi cani sagolsun ama temizlemek
iştahsız bu cocuk iştahaçıcı araştır olmadi digerini dene atak donemi dis dönemi hastalik ..oturma donemi pat düştü . Herseyi agzina alma donemi aman hijyenik olalım. Emekleme ayy her yere kaciyor carpiyor . Yurume donemi pat düştü pat çarptı. Derkeeeeennn ... oh 2 yas geldi bebeklik sıkıntısı bitti bazi seyler duzene girdi... o da ne iki yas sendromu sebepsiz hırçınlık düzensizlik bağırma ağlama kendine zarar verme veeeee anne çıldırdı
Cocuk demek aslinda basli basina problemle cabalamak demek ahh o sevgisi yok mu hepsini seve seve yaptırıyor
Fena döküldüm suan sabahtir beri oglumla ugrasmaktan psikolojim söküldü![]()
Bende korkuyorum her iki doğumdan da canım,bir an önce zaman gelse doğursak ya sancısı ağrısı acısı bir an önce geçse bu konuda benimde sinirlerim bozukEvet cok bi fark yok ama uyluk kemiği bastan beri önden gidiyor biraz. Ben normal doğum istiyorum ama suan durum cok karısık ya sezeryana da dönebilirim her an. Ondanda korkuyorum ameliyat sonrasındankeşke 38de gelse kendiliğinden falan.
Seni bu konuda destekleyen bir doktorunun olması çok güzel ya doktor yönünden de şanslısın maşallah :)
Ben doktor konusunda baya bi şanssızım seseryana itiliyorum direk
Evet benm yaşadığım şehirde yok malesef . Hayırlısı olsun sağlıklı bi şekilde doğsun da başka birşey istemiyorum artıkDestekleyen doktor bulmak gerçekten zor ama giderek sayıları artıyor, ankarada olduğum için şanslıyım büyükşehirlerde destekleyen doktor daha çok
Allah Anali babali buyutsun darisi bizim basimizaSlm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor
Aynı şekilde benim de bugün sabahtan beri tarif ettiğin ağrı vardı hiç de durmuyordu. Aradım ablamla konuşarak öğlenden sonraya hastaneye getirdi beni. Ayy sonrası tam bir maceraaz oncelerde müthıs bir sancı mi agri mi anlayamadigim agrilar hissettim alt karinda.ayakta duramadin.uzandim.aralikli oldu.tam gecti dedim.ayaga kalktim yurumekte siddetli zorlabdim.belim kiriliyor bacaklarim titriyor.tutunmafan ayakta bile duramiyorum.bebk hareketli.kasilma da yok.bu dogum sancisi mi? ben oglumda hic sancisiz gitmistim.sanci nedir bilmiyorum.
ya @Tbfth ben 30032020 de mi dogurcam.hay ne şom agzim var benim![]()
Kalppare
Evet ilk ikisi sezeryan, ikincide de ssvd için çok çabaladım ama makat geliş olunca olmadı. Doktorum sezeryanlılara normal doğum yaptırıyor sancım gelirse şansımı deniycez biraz da o yüzden bebek iyice kilo almadan gelsin istiyor doktor. Hayırlsı inşallah
Aynı şekilde benim de bugün sabahtan beri tarif ettiğin ağrı vardı hiç de durmuyordu. Aradım ablamla konuşarak öğlenden sonraya hastaneye getirdi beni. Ayy sonrası tam bir macera
Meğerse nişan gelmiş benden geçenlerde çok pembe bir akıntı gelmişti. Oymuş nişan. Neyse baktılar ki ben 2cm acilmisimO arada karnımda foşş diye akmaması yüzünden anlayamadım iki gündür suyu da azalmış. Dün ve evvelki gün idrara benzer renksiz kokusuz sıvı gelmesi oluyordu ara ara ben de gebelikte hormanel vajina akıntısı sandım. O Minik oğlanın suyuymuş.
Daha doğum için erken oldu 36+3 te doğdu ve iyi çok şükür. Kendisi odama verildi bir iki kez emzirdim kilosu ortalam 2820 gr. 50cm.
Ben de bu gece hastanedeyim inş. Yarın gece eve çıkarız
Herkese iyi geceler canlarım![]()