- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
Bende bu gün yaptm temizliğimi benimkide gelsinKocayı uyandiram da bi duş alam bari bentemizligimi vs yapsın hazırda bekleyim kurbanlık koyun gibi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu gün yaptm temizliğimi benimkide gelsinKocayı uyandiram da bi duş alam bari bentemizligimi vs yapsın hazırda bekleyim kurbanlık koyun gibi
![]()
Bence de gelecek bunun devamı. Merdiven falan çıkayım bariBende bilemedm ki kuzm Nisan kıvamlı olur diye biliyorum
Sen bol yürü evin içinde sguat yap hareket et bence devamı gelir bekle bakalım
Günümüz de yakinmis hadi gel doguralim bugünBende bu gün yaptm temizliğimi benimkide gelsin![]()
Ayy hayırlısıyla inşaAllahBence de gelecek bunun devamı. Merdiven falan çıkayım bari
Günümüz de yakinmis hadi gel doguralim bugün![]()
Kendimde olduğum sürece yazarım inşallahAyy hayırlısıyla inşaAllahbizi habersiz bırakma ha
Fotoğrafını dr una atma şansın yok mu canım benim bildiğim nişan böyle değil daha kıvamlı yada partiküllü ama inşallah yanılıyorumdur ve nişanın gelmiştir darısı banaKendimde olduğum sürece yazarım inşallah![]()
Evet Kayseri ailem burda mecburen cnm görev yeri izmir yoksa orda tek beceremezdimPrincesssss güzel geçer inşallah doğumun . Kayseri’de mi doğum yapacaktın canım sen ?
@agacsizkoalaa 37+1 den merhabaÇok şükür 38 leri göreceğimi hiç düşünmemiştim
resmen 10 günüm filan kaldı
![]()
Aticam canım biraz daha vakit geçsin diye bekliyorum. İnşallahFotoğrafını dr una atma şansın yok mu canım benim bildiğim nişan böyle değil daha kıvamlı yada partiküllü ama inşallah yanılıyorumdur ve nişanın gelmiştir darısı bana![]()
Napiyim canım bekliyorum. 9 falan olsun saat, doktoru aricam bakalım.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benimde bugün kontrol günü dr hasta olmus şu virüsten ne yapıcam bilmiyorumAticam canım biraz daha vakit geçsin diye bekliyorum. İnşallah
Napiyim canım bekliyorum. 9 falan olsun saat, doktoru aricam bakalım.
Aa ciddi misin? Ne yapacaksın peki?Güzel haberlerini bekliyoruz canım benimde bugün kontrol günü dr hasta olmus şu virüsten ne yapıcam bilmiyorum![]()
Hakkınızda hayırlısı olsunDoktor su olabilir dedisanırım bugün gidicem kızlar bakalım.
Maalesef ne yapacağımı bilmiyorum hiçAa ciddi misin? Ne yapacaksın peki?
Ya maşallah ne güzel doğurmuşsun canm hayırla sağlıkla büyüt bebeğiniAynı şekilde benim de bugün sabahtan beri tarif ettiğin ağrı vardı hiç de durmuyordu. Aradım ablamla konuşarak öğlenden sonraya hastaneye getirdi beni. Ayy sonrası tam bir macera
Meğerse nişan gelmiş benden geçenlerde çok pembe bir akıntı gelmişti. Oymuş nişan. Neyse baktılar ki ben 2cm acilmisimO arada karnımda foşş diye akmaması yüzünden anlayamadım iki gündür suyu da azalmış. Dün ve evvelki gün idrara benzer renksiz kokusuz sıvı gelmesi oluyordu ara ara ben de gebelikte hormanel vajina akıntısı sandım. O Minik oğlanın suyuymuş.
Daha doğum için erken oldu 36+3 te doğdu ve iyi çok şükür. Kendisi odama verildi bir iki kez emzirdim kilosu ortalam 2820 gr. 50cm.
Ben de bu gece hastanedeyim inş. Yarın gece eve çıkarız
Herkese iyi geceler canlarım![]()
Kız sayende hayatımda ilk defa nişan yada su görmüş oluyorum, artık hangisiyseKızlar sanırım nişanım geldi
Emin de değilim ama. Şimdi başta altıma kaçırdım sandım. Sonra bir daha hissettim aynı boşalmayı. Tuvalete koştum kesin suyum geldi diye. Açtım devam eden bir şey yok. Ama çamaşırım hatta pijamam ıslandı. Yere de damladı camasirimi indirirken. Yerdekinin resmini çektim, igrenenler olursa özür dilerimTecrübeli anneler nişan mı bu? Nişan pijamayi islatacak kadar çok gelir mi
Eki Görüntüle 2611589
Bence su ve nişan ikisi bi arada geldi su şmdilk azcık geldi ama akşama doğru birden gelcek gibiDoktor su olabilir dedisanırım bugün gidicem kızlar bakalım.
Su ve nişan birlikte su az gelmiş ama artar ya da farketmeden akıntı gibi azalmış da olabilir geciktirmeden git..Doktor su olabilir dedisanırım bugün gidicem kızlar bakalım.
Canım bu nişan değil suyun geliyo yavaş yavaş önce böyle pembemsi oluyo benimde ilk dogumumda nisan hiç görmedim bile direk bu şekild e suyum geldi pembe aynen böyleydi sonra birden boşalmıştı suyum o renksiz şeffaftı.. Bu renk sudan bi kaç saat sonra da sancim başlamıştı yani ben nişan görmeden suyu gelenlerdenim ve aynı bu şekildeydi hadi hakkında hayırlısı olsunKızlar sanırım nişanım geldi
Emin de değilim ama. Şimdi başta altıma kaçırdım sandım. Sonra bir daha hissettim aynı boşalmayı. Tuvalete koştum kesin suyum geldi diye. Açtım devam eden bir şey yok. Ama çamaşırım hatta pijamam ıslandı. Yere de damladı camasirimi indirirken. Yerdekinin resmini çektim, igrenenler olursa özür dilerimTecrübeli anneler nişan mı bu? Nişan pijamayi islatacak kadar çok gelir mi
Eki Görüntüle 2611589