2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
icecreamm icecreamm Geldim geldim 😁 canım hiç merak etme , endişelerini çok iyi anlıyorum . Ben de 15. Haftamda serklaj oldum ve o günden beri yatışlardayı m . En son benim de rahim ağzı uzunluğu 31 di diye hatırlıyorum. Ben daha fazla endişe etmemek için ne öncesinde ne de serklaj sonrasında doktora uzunluğu sormadım. Kendileri söyledikleri oldu bir kaç kere . Sana da tavsiyem sorarak daha fazla kendini korkutma . Biz elimizden geleni yaptık takdir Allah ‘tan . Yatma konusunda da yatak döşek geçirme derim , normal evinin içinde günlük hayatına devam et . Çok fazla ayakta kalma, temizlik işlerine filan girme . Ben normal yemeğimi yaptım , bulaşıkları makinaya attım bunun dışında pek bir iş yapmadım . Şu anda da çok şükür ki bu haftaları gördüm 🤗 ilk hedef 28 sonra 32 sonra 37 derken geldik 38 e 😊 inşallah sen de göreceksin bu haftaları 👍 kendine dikkat et , merak ettiğin şeyler olursa özelden de yazabilirsin👍
Ayy cnm nasıl sevindim senin adına anlatamam yaaa🥰🥰
Rabbim sağlıkla kavuştursun maşallah sonada ulaşmışsın
Bende 19 haftalığım Bugun genellikle yatarak geçiriyorum drda uzunlukta ziyade açıklığa bakıyo zaten daha önceden 23+4 haftalı erken doğumum var Oyüzden 12de serklaj uygulandı inş bende sen gibi ve bizim gibi olan arkadaşlarımızda sonuna kadar giderler inş😍

Eki Görüntüle 2612114 peki ben bu danayı napcam benden başkasıyla yatmıyor böyle benim kızı kıskanıp dövmese bari😥
Yok yok bir şey yapmaz merak etme, asıl kızın ona yapacaklarından kork sen 😅

Bu da benim suratsız.. 😄 Alt bezleme ve küvette yıkama egzersizi de yapsam mı diyorum Mia üzerinde :D
LRM_EXPORT_90978275846886_20200330_144425307.webp

Canım belki bizim bilmediğimiz, anlamadığımız bir şeyden ötürü sezeryan demiştir doktor sana. Bilemiyoruz ki işin içini. Bende normal istiyorum ama olmayabilir de yapacak birşey yok böyle bir durumda. Hakkımızda hayırlısı neyse hep öyle olsun. 🙏 En güzel dua bu bence doğum için. 😊

Canım inşallah kendiliğinden gelir 🙏

Haftanda müsait acaba dürtükledi mi doktor 🤔 hadi bakalım takibini yap ağrıların. 🥰
Insallah canim allah razi olsun guzel duan icin 🤗

Maşallah kilosu da doğmaya çok müsaitmiş🧿 Benim bebiş geçen hafta 2250 çıkmıştı. Haftasıyla uyumluymuş. Sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻🌸
Evet canim o yuzden doktor daha fazla beklmek istemiyor ilk cocuk biraz korku vr neyden korktugunuda bilmiyo insan bkalim darisi basina insallah canimm 🤗

Kız ajahha cok güldüm 😂😂😂 Urfa ne alaka cidden🤦🏼‍♀️ ne aldın urfadan cabuk söyle 😂😂😂😂 balıklı gölden su mu getirttin acılı ciğer mi ney bulmam lazımmm😂😂😂
Kız valla hatırlamıyorum 😬 hatırlasam kendimede sana da getirtirim 😂😂

Bende en geç haftaya gelsin istiyorum ama bakalım 😅

[/QUOTE]
Ay hurma da yedim anam açılma yapiyo diye o da tırt cıktı. Ay ne talihsiz kızım valla erken gelecek dediler şimdi de gelmio sıpa 😂

Günaydın bugün görüş günü bizde kalktım düşümü aldım kahvaltı mı yapıp doğru küçük hanımı görmeye dua edin bize herşey yolunda olsun biraz daha dayansın.kafa ölçüsü 2 hafta geriden geliyordu ona kafam takılıyor umarım sıkıntı olmaz😣
Güzel haberlerle gel inşallah canım🙏🏻🙏🏻
Evet canim o yuzden doktor daha fazla beklmek istemiyor ilk cocuk biraz korku vr neyden korktugunuda bilmiyo insan bkalim darisi basina insallah canimm 🤗
Amin canım🙏🏻 Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🌸

Kızlar selamlaarr :anneadayı: Ne çok şey yazılmış oku oku anca bitirebildim. 1 Nisan şakası yapılmamış neyseki oh😁 @BlupBlupBlup naptı acaba ya. Merak ettim. Her şey yolundadır umarım.
Bugün kendime yapacak bir şey bulamadım. Planlarınız neler kızlar?
Planım yok . İşi gücü de bıraktım ohhhhh.. Tüm gün yayılıp yatıyorum 🤷🏻‍♀️

Kızlar selamlaarr :anneadayı: Ne çok şey yazılmış oku oku anca bitirebildim. 1 Nisan şakası yapılmamış neyseki oh😁 @BlupBlupBlup naptı acaba ya. Merak ettim. Her şey yolundadır umarım.
Bugün kendime yapacak bir şey bulamadım. Planlarınız neler kızlar?
Yemek yapıcağimmmmm 😅

Biz çıktık herşey yolunda çok şükür kafa ölçümüz hala iki hafta geride ama sıkıntı değil plasentadan dolayı yapısal bi küçüklük dedi inş.öyledir herşeyden korkar olduk haftaya kontrol var yine 2.5 kilo olmuş kelebeğim gelecek hafta gidince doğum planlaması yapıcaz 37 yi doldurunca kavuşursa inş.bi aksilik olmazsa💕💕💕

Back
X