Valla bu konularda ben kimse atak yapmadan öncelik yapıp kendim konuşuyorum. Mesela virüsün yaygınlığı artmaya başlayınca hemen kayınvalideme yazdım.(doğuma 1 günlüğüne de olsa gelmek istediğini bildiğim için).
Tatlı bir dille anlattım. Ki zatn kayınvalidem de anlayışlı. Anne sen çalışıyorsun kayınpederm de çalışıyor hem sizin için hemde bizim için gelmeniz çok riskli olur . Benmde çok heves edip yapamadığım şeyler oldu Virüs yüzünden biliyorsun dedm . Haklısın kızım ben zatn çok kararsız kalmıştım dedi ve gelmeyecek

Uzun olmasın dye böyle kısaca yazdm ama konuşarak herşey hallolur canm sıkma canını.
Ve gerekiyorsa bebeğin ve kendin için karşındakini kırmaktan çekinme. Anlamayana anlatacaksın demişler
kız açma tabi müsade iste. Emzireceğim müsade eder misiniz annelerim de :)
Bende oğlumu doğurduktan snra çok çekinmiştm göğsümğ eşimden başkası görmemişti çnkü o bile karanlkta görmüştür o zamanlar

Tabi şmdi farklı herşey 5 senelik evliym görmediği yer kalmadı

Bir de emzirdikçe normalleşiyor senn için de göstermek zamanla annene kayınvalidene gösterebilirsin. Ama sen yine de kimsenin yannda emzirmemeye çalış. Süte çok nazar değiyor