2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar benim de dogumum yarın ama benim sabahtan beri bel agrisi ve ara ara yoklayan sancilarim var takip edioz gecmezse gidicez bakalim☺ ya tarihi bile.bize birakmiycak benim kız sanırım zorluyor beni 😍 bana da dua edin lütfen kolay geçsin dogumum insallah yani en fazla 10 saate kucagimda insallah🙏🙏💫 ölecem heyecandan
Sezeryan mı olacak canım
Kızlar herbirinize çok çok teşekkür ederim mama veriyorum evde denemelere devam edeceğim. Sadece uykusu ağır dünyaya alışamadı bebegim uyandirıyorum 2 - 2,5 saatte bir.

Burada bir arkadaş sormuştu eşimle gitsem idare edebilir miyiz diye. Ben eşimleydim ve gerçekten çok zor oldu yengesi geldi en son yapamadık. Hem ağrın oluyor hem tecrübesizsin hemde bebekten adam hiç anlamıyor korkuyor hemşirelerde her dakika yanında olmuyor malesef. Bence eli is turanbir bayan olması şart.

Şunları yazarken bile gözüm kapanıyor kapatamıyorum son uykularınızı guzelce alın kızlar :) öpüyorum sizleri görüşmek uzere
Canım benim 2. Bebeğim olacak ama eşim tecrübeli olmasına rağmen kendisine güvenemiyor. Kardeşim kalacak yanımda inşallah

Kızlar benim de dogumum yarın ama benim sabahtan beri bel agrisi ve ara ara yoklayan sancilarim var takip edioz gecmezse gidicez bakalim☺ ya tarihi bile.bize birakmiycak benim kız sanırım zorluyor beni 😍 bana da dua edin lütfen kolay geçsin dogumum insallah yani en fazla 10 saate kucagimda insallah🙏🙏💫 ölecem heyecandan
Sağlıkla sıhhatle kavuşursunz inşaAllah kuzm 😍😍

İnşallah her şey yolunda gider canım.🙏🏻 Uyumaya çalış artık yorucu günler olacak🤤 Bir o kadar da güzel mis gibi bebek kokulu günlerine saatler kaldı. 😍

Ya kızlar bu diyeceğim garip mi gelir bilmiyorum. Şimdi bebeği bol bol emzireceğiz inşallah tabi, ben yanımda biri varken emzirme fikrine sıcak bakamıyorum ya😖 özel yerleri gösterememe durumumu bilir bir kısmınız eşimin bile görmediği yerlerden😀 Yani ben hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Eşim sorun değil de kv mesela ben hep mesafemi korudum onlara karşı. Şimdi açıp mememi onların yanında istemiyorum böyle şeyler. Ay bilemedim ya düşündükçe daralma geliyor. Kendi annem de yanımda olacak hadi o da neyse annem sonuçta zamanında her tarafımı gördü. Ama başkası varken açamam sağımı solumu gerilirim gibi geliyor😪😓

Inşallah bebegin hemen tutar göğsünü de bu sıkıntıları yaşamazsın ilk bebeğimde annem yanimdaydi tecrübesizlik vardı bir de sarılık olmuştu kızım örtmeyi bilemiyordum sonra emzire emzire kendimi muhafaza etmeyi öğrendim 2. Bebegimde kayinvalidem vardı ama o hiç emzirirken bakmazdı başını cevirirdi anlayış meselesi cnm inşallah anlayislidirlar sen emzirirken biraz arkanı dönersen anlarlar belki durumunu

Bende senin gibi düşünüyorum canım. Hadi annem, kardeşim neysede kv görümce onların yanında açamam bende.
Emzirme işini hep odada yalnız yaparım diye düşünüyorum evdeyken.
Bazıları da öyle bir veriyorki hiçbir şey görünmüyor iyi sakınıyorlar. Onun formülünü de bulmak lazım. 😅
Ben tecrubelendim artık iç çamaşırından göğsümü çıkarıyordum üstüne tişörtü çekiyordum bir elimle bebeği göğsüme yaklaştırıp diğer elimle tişörtü küçük açıp bebeğin ağzına hemen veriyordum göğsümü sizler de alışırsınız

Kuzum ne güzel heyacanlar bunlar tadını çıkar. Dua edeceğim senin için. Güzel haberlerini getir bize inşallah 🤲 Allah yardımcın olsun.

Kızlar herbirinize çok çok teşekkür ederim mama veriyorum evde denemelere devam edeceğim. Sadece uykusu ağır dünyaya alışamadı bebegim uyandirıyorum 2 - 2,5 saatte bir.

Burada bir arkadaş sormuştu eşimle gitsem idare edebilir miyiz diye. Ben eşimleydim ve gerçekten çok zor oldu yengesi geldi en son yapamadık. Hem ağrın oluyor hem tecrübesizsin hemde bebekten adam hiç anlamıyor korkuyor hemşirelerde her dakika yanında olmuyor malesef. Bence eli is turanbir bayan olması şart.

Şunları yazarken bile gözüm kapanıyor kapatamıyorum son uykularınızı guzelce alın kızlar :) öpüyorum sizleri görüşmek uzere

Bende eşimle gideceğim. Gideceğimiz yerde uzak olacak şuanki duruma göre. 😔
Gözüm korktu şimdi. Oda yengemide mi görürsek diyor ben istemiyorum onunda çocukları var çünkü. Off be hayırlısı ile bir doğursak her şey geçse gitse ya.

Yaa bende kaynanayı eve postalayıp eşim dursun istiyorum o da kabul etti. Ben doğuma gireceğim zman kaynanam odayı komple temizleyecek malum virüs. Çocuğu giydirecek ben gelene kadar da. Snra eşim duracak yasak bir kişiden fazlası giremeyecekmiş çünkü bende eşim ve çocuğum la beraber olmak istedim. O dokunamam korkarım dedi hakli gibi de haksız gibi de🙄 bana çocuğu koyduğumuz şeyi yaklastirirsa ben alırım bi lavaboya kalkmaya zorlanırım belki yardımcı olur öyle şeylerde.

Yaa bende kaynanayı eve postalayıp eşim dursun istiyorum o da kabul etti. Ben doğuma gireceğim zman kaynanam odayı komple temizleyecek malum virüs. Çocuğu giydirecek ben gelene kadar da. Snra eşim duracak yasak bir kişiden fazlası giremeyecekmiş çünkü bende eşim ve çocuğum la beraber olmak istedim. O dokunamam korkarım dedi hakli gibi de haksız gibi de🙄 bana çocuğu koyduğumuz şeyi yaklastirirsa ben alırım bi lavaboya kalkmaya zorlanırım belki yardımcı olur öyle şeylerde.
Bebek ilk doğduğunda çok fazla altına kaka yapıyor cnm sadece al emzir olayı olmuyor kendin iyice bir düşün yanında kim olacak

Allahımmm en tatlı heyecanlar 🥰 bu gece uyku yok sana 😅

Ben tecrubelendim artık iç çamaşırından göğsümü çıkarıyordum üstüne tişörtü çekiyordum bir elimle bebeği göğsüme yaklaştırıp diğer elimle tişörtü küçük açıp bebeğin ağzına hemen veriyordum göğsümü sizler de alışırsınız

İnşallah ya alışırız kavrarız bir şekilde. Hayırlısıyla bir alalım da kucağımıza. 😇

Kızlar doğurdum :KK54:
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederim 😍 Çok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii 😅 Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri😍💃
Ayyy canımmm
Gözünaydın; Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
Nisan anneleri grubunun hakkını veren ilk anne olarak kayıtlara geçtin ; yakışııırrr🥰🥰🥰🧿

İlk fırsatta bebiş fotosu bekliyoruz ;sevgillleeerrrr❤️❤️❤️❤️

Bebek ilk doğduğunda çok fazla altına kaka yapıyor cnm sadece al emzir olayı olmuyor kendin iyice bir düşün yanında kim olacak
Ya çok mu zor olur ki. Bende eşimden o gün ayrı durmak istemiyorum. Eşim de pek oğlundan uzak durmak istemiyo demedi ama yanımda durmayı istedi o da. Ne bilim 1 gün sadece ama. Pf halledemez miyim ki ben ya🙄🤔🙄🤔🙄🤔

Nasil yarin ben simdi duyuyorum sezeryan günü mu aldin sen canm

Ins
Inşallah herşey çok güzel geçer canm. Saglicakla gelir miniğin. Kolay dogum olir insallah cumlemizin 🙏.Galiba sezeryan olacaksın gün verildiğine göre.

Back
X