2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şuanda hepimiz öyle zor bir durumdayız ki. Kimseye tavsiye vermeye de cesaret edemiyor insan. Durum böyle olmasaydı size ilk doğum için tavsiyem kesinlikle normali bekleyin olurdu. Ben ilk doğumumu neredeyse doktorun yanıltmasıyla diyeyim sezeryan oldum. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım çocuğumu ama sonrası benim için çok kolay geçmedi. Herkes aynı şeyi yaşayacak demek değil bu biraz da psikolojik olarak hazır değildim sezaryene son anda gibi oldu. Şimdi aradan on yıl geçti ssvd için bekliyorum. Hamilelik takibine başladığım doktorum son anda yan çizdi. 37. Haftamda doktor değiştirdim.
İlk doktorum beni inanılmaz korkuttu. Felaket senaryoları yazdı bırak sezaryeni normali hayatta kalamıycaz sandım bir an. Şİmdiki doktorum sa bir o kadar pozitif. Ama şimdi de ben sizinle aynı şeyi düşünüyorum. Tekrar sezaryen olup sonrasını zor geçirmekten de, normali bekleyip bu ortamda riske girmekten de korkuyorum. İki arada bir derede kaldım. Bugün kontrolüm var hastanelerin halini sorucam. En son görüştüğümde Doğum yaptırdığı hastanede doğum katının gayet güvenli olduğunu. Zaten hastanelerin buralarda gerekli önlemleri aldığını anlattı. Ama durum gittikçe kötüleşince hastaneler ne halde bilemiyorum. Döndüğümde yine yazarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayırlısı inşallah ben de 2ssvd için bekliyorum

Herkese günaydın 🥰🥰 bugün kimler doğuruyor Jadesi Jadesi 'den başka 😍 yok mu sürprizli bir bebek? 😜
Ben bir ihtimal doğurabilirim belki sancılar yoklamaya başladı 😱 Bugün de kontrol günümdü nst de sancı çıkıyor ama doğuracak kadar değilmiş. Evin yolunu tuttuk biraz daha şiddetlenmesini bekliyoruz bakalım 😳

Ben bir ihtimal doğurabilirim belki sancılar yoklamaya başladı 😱 Bugün de kontrol günümdü nst de sancı çıkıyor ama doğuracak kadar değilmiş. Evin yolunu tuttuk biraz daha şiddetlenmesini bekliyoruz bakalım 😳
Ayyy hadi bakalım, bol bol yürü hareket et. Çömel kalk bakalım. Güzel haberler bekliyoruz senden de 😅

Görmeye gittim uyuyordu canım antibiyotik tedavisine başlamışlar. Kanda da çıkmış enfeksiyonu iyiki yatırmışız dedi doktoru. En az 5 gün dedi bakalım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sütüm etkileniyor hemen. Bugünlet de geçecek inşallah. Kızım 1 ay kalmıştı çok şükür sağlıklı koca kız oldu diyorum kendi kendime
Canım nolur moralini yüksek tut yavrunun şuan senin duana ve sütüne ihtiyacı var stres direk sütü etkiliyor kuzucuk emin ellerde ve gereken herşey yapılıyordur eminim sağlıkla alıp döneceksin inş.evine💕

Yok canım yordun mu kendini?
Birde bel ağrısı deyince benim aklıma artık direk doğum geliyor. 😅
Yok canım zaten evde işlerim bitti hiç bişey yapmadım yorulacak aksam duş aldım yattım sabah kalktım belim sanki kopacak😞 hala daha cok agrıyor doğurcak mıyım acaba😂

Cherrygum Cherrygum benim dört gündür belim ayrılacak gibi , hatta bazen nefes alırken bile batıyor . Tuvalet sıkıntım var işte ıkınırken kalçama da aynı şekilde ağrı saplanıyor bacağımı hareket ettiremiyorum .

Nst için gidiyorum bakalım bugün hastahane ne durumunda 🤔

Cherrygum Cherrygum benim dört gündür belim ayrılacak gibi , hatta bazen nefes alırken bile batıyor . Tuvalet sıkıntım var işte ıkınırken kalçama da aynı şekilde ağrı saplanıyor bacağımı hareket ettiremiyorum .

Nst için gidiyorum bakalım bugün hastahane ne durumunda 🤔
Acaba sancı mı bu bilmiyorum çok kötü olursam öğleden sonra mecbur bende giderim doktora. Ay cok ağrıyor belim sanki adet sancısı çekiyorum 😞

Yok canım zaten evde işlerim bitti hiç bişey yapmadım yorulacak aksam duş aldım yattım sabah kalktım belim sanki kopacak😞 hala daha cok agrıyor doğurcak mıyım acaba😂

Haberci bir ağrı olabilir canım. Belden başlar diyorlar genelde. Bir bak bakalım geçmezse gidersin.

Hanımlar merhaba, pkolu olduğum için net bir adet tarihim yok fakat dün erken gebelik testi yaptim bugün kan verdim degerim 23 çıktı doktor sınırda dedi başına böyle bişey gelen varmi

Kızlar günaydın hepinize. Bugün çok enerjisiz hissediyorum kendimi. Sabah boğaz ağrısıyla kalktım. Arada öksürüyorum. Hiçbir şey yapasım yok. Ruhen de enerjim yok. Neden bilmiyorum.
Jadesi Jadesi canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah güzel haberlerle gelirsin🙏🏻

101 e gelen ürünlerden battaniyeyi çok amaçlı örtüyü falan öneririm hanımlar sabah aldırdım eşime güzel kullanışlılar. Reflü yatağınıda beğendim. Tavsiye ederim ☺️

Back
X