2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar günaydın hepinize. Bugün çok enerjisiz hissediyorum kendimi. Sabah boğaz ağrısıyla kalktım. Arada öksürüyorum. Hiçbir şey yapasım yok. Ruhen de enerjim yok. Neden bilmiyorum.
@Jadesi canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah güzel haberlerle gelirsin🙏🏻

Canım kendine dikkat et.
Güzel tariflerin vardır senin onlardan yap iç.
Zaten sağlıklı besleniyorsun geçer inşallah hemen. Belki vucüdun o durumu ruh halinde etkilemiştir.

Günaydın kızlar
Sizlere birşeyler sormak istiyorum yurt dışında yaşayan arkadaşlardan duyduklarım göre orda hiçbir doktor bebekleri erken alalım diye uğraşmıyorlar burada neden bu kadar çok sezeryan yanlısı doktor var? Durum ve şartlar ne olursa olsun bekleyelim zamanında gelsin diyorlar bizim buradaki doktorlar bizi iyice strese sokuyorlar? Ben anlamadım zaten şuan hepimiz en hassas dönemdeyiz kafalarımız karışık bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım diye uğraşıyoruz bizi rahatlatıp süreci rahat atlatmamızı sağlayacakken iyice panik yaptırıp erkenden alma peşindeler! Biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama kafam çok karıştı 37 38 olunca bebeği hemen alalım diyorlar iyi tamamda bu çocuk doğduktan sonra mecbur kontroller olmayacak mı topuk kanı kalça filmi falan? E ozaman diğer poliklinik yerlerine girmiş olup daha riskli olmıcak mı?

Tabi ki kimse karışmak istemez. Ben sadece düşünceleri merak ettim. Herkesin durumu kendine özel sonuçta. Cumartesi gittiğimde doktorlada konuşucam. Sadece bunun kararını ben mi vermeliyim bebek mi seçmeli onu düşündüm. İnşallah kendisi gelmek ister bir an önce, hayırlı bir vakitte 🙏

Aynı karmaşadayım :((
Malum ben de biraz sektörü ve gittiğimiz hastaneyi iyi bildiğimden ötürü duyduklarım içimi karartyor :(
Hiç ama hiç sezaryen istemedim normal olması için de direnirim gibi geliyordu ama şimdi herşey çok farklılaştı.. benimde cts kontrolüm belki karşılaşırız 😉✋🏻
ve en iyisi sanırım doktora danışıp onun görüşüyle ilerlemek ; eminim o bize açık açık söyler durumu

Sen içini sıkma karartma Allah hayırlı olanı nasip edecek ben inanıyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Günaydın kızlar
Sizlere birşeyler sormak istiyorum yurt dışında yaşayan arkadaşlardan duyduklarım göre orda hiçbir doktor bebekleri erken alalım diye uğraşmıyorlar burada neden bu kadar çok sezeryan yanlısı doktor var? Durum ve şartlar ne olursa olsun bekleyelim zamanında gelsin diyorlar bizim buradaki doktorlar bizi iyice strese sokuyorlar? Ben anlamadım zaten şuan hepimiz en hassas dönemdeyiz kafalarımız karışık bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım diye uğraşıyoruz bizi rahatlatıp süreci rahat atlatmamızı sağlayacakken iyice panik yaptırıp erkenden alma peşindeler! Biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama kafam çok karıştı 37 38 olunca bebeği hemen alalım diyorlar iyi tamamda bu çocuk doğduktan sonra mecbur kontroller olmayacak mı topuk kanı kalça filmi falan? E ozaman diğer poliklinik yerlerine girmiş olup daha riskli olmıcak mı?

Riskten kurtulmak pek mümkün gelmiyor bana. Dediğin gibi doğumdan sonraki süreçte hastaneye gidip gelmelerimiz çok daha riskli olacak. Mecbur da gideceğiz.
O yüzden çok erken yapılmak istenilen müdahalelere bende karşıyım. Bunlar riskten korur mu sonrası için daha çok risk altında mı bırakır belli değil ki.

Biraz sola yatıp dinleneyim bari bugun cok halsizim valla 🥴 bu enerjiyle nasıl doğum yaparım bilmiyorum 🤦🏼‍♀️

Aynen canım dinlen güzelce. İllaki toplarsın enerjini merak etme. 😇

Canım kendine dikkat et.
Güzel tariflerin vardır senin onlardan yap iç.
Zaten sağlıklı besleniyorsun geçer inşallah hemen. Belki vucüdun o durumu ruh halinde etkilemiştir.
Olabilir canım bakalım oturduğum yerden kalkarsam yapayım birşeyler. İçimden de gelmiyor bir şey yapmak. Zorla kahvaltı yaptım. Hava fırtına ve yağmur. Çok da severim bu havaları ama Modum düşük. Bi çay koyayım da içeyim bari. :KK14:

Aynı karmaşadayım :KK43:(
Malum ben de biraz sektörü ve gittiğimiz hastaneyi iyi bildiğimden ötürü duyduklarım içimi karartyor :KK43:
Hiç ama hiç sezaryen istemedim normal olması için de direnirim gibi geliyordu ama şimdi herşey çok farklılaştı.. benimde cts kontrolüm belki karşılaşırız 😉✋🏻
ve en iyisi sanırım doktora danışıp onun görüşüyle ilerlemek ; eminim o bize açık açık söyler durumu

Sen içini sıkma karartma Allah hayırlı olanı nasip edecek ben inanıyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Benim randevum yok aradan alacaklar ama ne zamana çağırırlar bilmiyorum cumartesi için 😊 belki karşılaşırız tabi.
Bende doktorla görüşüp öyle karar vermeyi düşünüyorum. Bakalım hakkımızda hayurlısı. 😊

Ya eşim kırarım kucağıma alamam diyor tek sorun orda onu da öyle gezdirecek değil zaten bebeğin yattığı şeyi yanıma yaklastiririm edim de bez şu bu isterim verir. Anlatınca kolay gelio
Bebegi tekerlekli besige koyuyorlar. Bana bebegi esim vermedi' ben kendim aldim. Bezle islak mendilde o besigin icinde duruyordu, bebek 3 kiloluk bisi zaten tek elle bile aliyordum, bence zor degil zaten. Esim bebegi tutamiyor yeni yeni başladi tutmaya.

eggplantlover eggplantlover Canım geçmiş olsun, inşallah bir an önce eski enerjine kavuşursun. Yat dinlen bugün bol bol..

Kızlar eşim ablasına yazmış dün, iyi niyetinizden şüphemiz yok ama biz 4-5 gün kimseyi almak istemiyoruz, zaten hastaneden geleceğiz virüs kapmış olma ihtimalimiz olabilir, size bulaştırmak istemeyiz demiş. Gerekirse yine iletişim kurarız demiş.

Benim randevum yok aradan alacaklar ama ne zamana çağırırlar bilmiyorum cumartesi için 😊 belki karşılaşırız tabi.
Bende doktorla görüşüp öyle karar vermeyi düşünüyorum. Bakalım hakkımızda hayurlısı. 😊

Canım bi de bişey diyeceğim ; ben pilates topu aldım eve üç gündür üstündeyim sanki bayağ bir etkili gibi geliyor; okuduğum yayınlar izlediğim videolar da hep bu yönde; eğer varsa imkan alıp sende yapsan ?
trendyolda pompası ile birlikte aldım ama ordan gelişi uzun sürdü belki decatlondan falan alabilirsin ; üstelik rahatlama oluyor üç dört hareketi yapınca iyi hissediyosun👍

Riskten kurtulmak pek mümkün gelmiyor bana. Dediğin gibi doğumdan sonraki süreçte hastaneye gidip gelmelerimiz çok daha riskli olacak. Mecbur da gideceğiz.
O yüzden çok erken yapılmak istenilen müdahalelere bende karşıyım. Bunlar riskten korur mu sonrası için daha çok risk altında mı bırakır belli değil ki.

Aynen canım dinlen güzelce. İllaki toplarsın enerjini merak etme. 😇
Bende öyle düşünüyorum vaktinde sağlıkla gelsin kavuşalım yavrularımıza biz ne kadar kaçmaya çalışsak da hastanelere gitmek mecburiyetinde kalcaz o yüzden kızlar bence herkes rahatlasın Allah sağlık sıhhat versin hepimize bebeklerimize Allah korusun hepinimizi Rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

eggplantlover eggplantlover Canım geçmiş olsun, inşallah bir an önce eski enerjine kavuşursun. Yat dinlen bugün bol bol..

Kızlar eşim ablasına yazmış dün, iyi niyetinizden şüphemiz yok ama biz 4-5 gün kimseyi almak istemiyoruz, zaten hastaneden geleceğiz virüs kapmış olma ihtimalimiz olabilir, size bulaştırmak istemeyiz demiş. Gerekirse yine iletişim kurarız demiş.
Teşekkür ederim canım🌸
Eşin iyi demiş oh kafan rahatlamıştır biraz🌷

Yok canım çatı muayenesinden sonra lekelenmem olmuştu o da normalmiş zaten. 1 parmak açıklığım vardı ama o noldu hiç bilmiyorum. Her gün squat yapıyorum, sıcak duşa giriyorum. Merdiven çok yapamıyorum çünkü apartmanda inşaat var hep toz toprak.

Küçük şehir, büyük şehir ayrımını bilmiyorum canım ama öyle dedi.

Eşimde aynısınu söylüyor ama son kararı yine bana bırakıyor. Doğum yapacak olan sensin önemli olan senin ne istediğin diyor. Çok arada kaldım bende. Ne güzel dönünce normal doğuma odaklamıştım kendimi. Şimdi bakan böyle deyince napsam bilemedim. Hele ki vakaların yüzde 60'nın İstanbulda olduğunu duyunca.
Aslında normal normal doğuracak potansiyelin var ama düzenleme geliyor özel hastane için . İstanbul için münferit çözüm bulunmazsa durum vahim. Bizim burda söylenen vaka sayısı az ama yarın meçhul. Ben haftaya doğuracağım ayın 8 inde inşallah. Özel hastane ama yeni düzenleme ile ne olacağı meçhul. En doğru kararı sen vereceksin Koalacım. Çok mantıklı ve ne istediğini bilen bir kişiliksin. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı yarınlarımız olsun.

Canım bi de bişey diyeceğim ; ben pilates topu aldım eve üç gündür üstündeyim sanki bayağ bir etkili gibi geliyor; okuduğum yayınlar izlediğim videolar da hep bu yönde; eğer varsa imkan alıp sende yapsan ?
trendyolda pompası ile birlikte aldım ama ordan gelişi uzun sürdü belki decatlondan falan alabilirsin ; üstelik rahatlama oluyor üç dört hareketi yapınca iyi hissediyosun👍
Ya ben onu almak için geç kaldım sanırım ama şimdi youtubedan hamile egzersizlerini açtım yapıyorum. Açıklık sağlayacak hareketler yaptım şimdide yoga yapıcam. Bir şekilde uğraşıyorum işte 😅
Aslında normal normal doğuracak potansiyelin var ama düzenleme geliyor özel hastane için . İstanbul için münferit çözüm bulunmazsa durum vahim. Bizim burda söylenen vaka sayısı az ama yarın meçhul. Ben haftaya doğuracağım ayın 8 inde inşallah. Özel hastane ama yeni düzenleme ile ne olacağı meçhul. En doğru kararı sen vereceksin Koalacım. Çok mantıklı ve ne istediğini bilen bir kişiliksin. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı yarınlarımız olsun.
Canım öncelikle teşekkür ederim 😍 valla kendiliğinden gelsin diye elimden geleni yapıyorum. Artık gerisi allaha ve bebişime kalmış 🤷‍♀️ ne güzel haftaya kucakşayacaksın demek bebişi. 🥰 İnşallah hepimiz, hayırlı vakitte sağlıkla kavuşuruz. 🙏

Ediyorum canım dua, hatta bol bol kızımlada konuşuyorum. Bak herşeyin iyiyse, kendini hazır hissediyorsan gönder artık şu sinyali kavuşalım diyorum 😅 inşallah bana bırakmadan kendisi gelir.

İnşallah canım benim. En çok istediğim şey. 🥰

Yok kuzu aksine çok normal doğum taraftarı bir doktor. O bana hala bekle diyor ama bir yandan şu virüs muhabbetinden dolayı seçenek sunuyor. Çünkü Benim tahmini doğum tarihim 21'i. O zamana kadar ne olur ne biter kimse bilmediği için o da bir şey diyemiyor.

Olsun sen squat yapamasanda aktif bir yaşamın var en azından. 😅 İnşallah sağlıkla kavuşalımda sezeryanı normali önemli değil.

Aynen son günler hiç geçmiyor. :işsiz:

gunde defalarca yere atilan oyuncaklari toplamak icin egilip kalkiyom sguat sayilir herhalde 🤣🤣🤣🤭🤭🤭
amann dogru soyluyorsun kavusalim artik..ayy dayanamiyom yaa... 🤣🤭😍😍
bugun istifra ettim birden ben de anlamadim 🙄 sonra aynaya baktığımda aklima ilk aylar geldi.dedim vayy be ne gunler atlattik kizimlaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Back
X