2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çalışan kızlar doğuma kadar aldığımız raporu önce ödüyorlar mı bilginiz var mı?Acaba hepsini bir mi ödeyecekler?

Kızlar emzirirken meme ucum çok acıyor artık bunu kabullendim ağlaya ağlaya emziriyorum bazen, hadi buna alıştım 2 gündür emzirdikten sonra inanılmaz bir sızı oluyor göğsümde. ne yapsam geçer neden olur bir fikri olan var mı hayattan soğudum ya 🥺

Kızlar emzirirken meme ucum çok acıyor artık bunu kabullendim ağlaya ağlaya emziriyorum bazen, hadi buna alıştım 2 gündür emzirdikten sonra inanılmaz bir sızı oluyor göğsümde. ne yapsam geçer neden olur bir fikri olan var mı hayattan soğudum ya 🥺

Krem falan kullanıyor musun canım ya da gögüs kalkanı?
İlk zamanlar bu acıyı hepimiz yaşayacağız galiba kaçınılmaz gibi.
Ama daha tecrübeli arkadaşlar cevap verirse belki işe yarayan bir şey vardır.

Oyy bende tecrübeli olmama rağmen yaşadım da. Gögsünü kahverengi yerinin yarısına kadar ver ağzına. Ağzını açar açmaz birden ver memeni 😍😍Lansinoh kremi sürekli kullan her emzirmeden sonra sür. Ben öyle geçirdim.

O sızı bulunmaz bir nimet kuzum bebek emdikçe süt gelir, birikir. Sızlaması Normal yani..

En iyi ve kolay çözüm lansinoh, başka bişeyle uğraşma bence, zaten göğsün iyileşsin alışınca bi daha sorun olmuyor

Bebegi tekerlekli besige koyuyorlar. Bana bebegi esim vermedi' ben kendim aldim. Bezle islak mendilde o besigin icinde duruyordu, bebek 3 kiloluk bisi zaten tek elle bile aliyordum, bence zor degil zaten. Esim bebegi tutamiyor yeni yeni başladi tutmaya.
Ay benim ki de 6 aylık olana kadar almam dio adam korkarmış 😂😂

En korktuğum 😕 Zaten benim şu anda bile meme uçlarım çok acıyor dokununca, emince kesin yara olacak ve acıdan nasıl dururum bilemiyorum. Göğüs kremi de almadım ben.. Sudocrem var pişik için almıştım, sanırım o da kullanılabiliyormuş meme için..

Hava güzel olursaaa ve bizim buralarda pek öyle tenha da değil de kalabalık yer değil dolandım bi güzel yürüyüş yaptım ama belim koptu ya. Fırsatı değerlendirmek lazım :anneadayı::KK28:

Sizi muhtemelen göğsün süt üretimiyle ilgilidir. Ben lansinoh kullandım göğüs yarası için. İyi geldi. Mucizevi bir şekilde geçirmedi ama 11 gün sonra bayagi azaldı. Ayva cekirdegini suda bekletince jel gibi oluyor onu da kullanabilirsin. Tahminin üstündeki yağ da iyi geliyor. Ama iyice sil emzirmeden önce bebeğe zarari olabilir.

Daha da iyilesmezse koruyucu değil iyileştirici bir ürün kullanabilirsin canım. Kadın doğum uzmanları yazıyor garmastan mi neydi o iyi geliyordu.

Göğüs acısı da zor bayağı. Üçüncü olmasına rağmen benim de bir hafta sürdü. Şimdi ilk alırken açıyor sonra geçiyor

Ya ben onu almak için geç kaldım sanırım ama şimdi youtubedan hamile egzersizlerini açtım yapıyorum. Açıklık sağlayacak hareketler yaptım şimdide yoga yapıcam. Bir şekilde uğraşıyorum işte 😅

Canım öncelikle teşekkür ederim 😍 valla kendiliğinden gelsin diye elimden geleni yapıyorum. Artık gerisi allaha ve bebişime kalmış 🤷‍♀️ ne güzel haftaya kucakşayacaksın demek bebişi. 🥰 İnşallah hepimiz, hayırlı vakitte sağlıkla kavuşuruz. 🙏
İnşallah senin ve bebeğin için en güzeli ve en hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kuzularımız

Back
X