2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
zaten bir ilk aylar bir son gunler gecmiyor insana..bir gun bir yil gibi 😍😍🤭
ne bileyim hep yedigim seylerdi.hafif beslenmistim ama..dogum belirtisi diyen de var ama hic sanmam.baska bi belirti yok cunku 🤣🤣🤣🤷‍♀️
Aynen öyle. 😅 Belki rahim inceliyordur geçende bende öyle okumuştum.
Ben de gittim bugun hastahaneye , nst günümdü çünkü . İdrar yolu enfeksiyonum vardı antibiyotik kullandım fakat hala geçmemiş . Bir kutu antibiyotik daha verdi . Ultrasonla da baktı çok şükür bebeğimiz iyi . Siz görüş günümüz deyince özeniyorum valla , benim kız kendini yine göstermedi . Bizim günlerimiz saklanma günleri 😁 nst miz de iyi çok şükür . 10 nisan sabahtan gel anestezi şeklini o zaman konuşalım dedi . Demek ki 10 nisanda almaz daha beni sezeryana herhalde 🤔 neyse her seferinde hazırlıklı gidiyorum zaten. Bizde haberler böyle . Benim bel ağrılarım da düzenli değil .
Boşver bebişin iyi ya yüzünü görmesende olur. Şurda ne kaldı zaten doğuma artık istesede saklayamayacak 😂

Kızlar biraz kendime geldi modum. YouTube da bir doğum videosuna denk geldim onu izledim. Ay ben bir salya sümük görseniz😓😪 çok duygulanıyorum ya o bebeğin ilk ağlayışı, minnak elleri, savunmasızlığı... Zor susturdum kendimi valla. Ben hastane çantama birkaç kutu mendil eklemeliyim anlaşılan. o_O bi duşa atayım kendimi yüzüm gözüm şişti😪

Ya kıyamam sana. Ben izlesem bende aynı olurum kesin o yüzden bakmıyorum hiç. Ağlayınca çirkin oluyorum. 😂

Kızlar bugun son kontrolum yapildi,6 Nisan Pazartesi sabah 10 da sezeryana alicak genel anestesi olucak 1 gece yatis olucak iki gunun aksami taburcu olucam, Bebek gayet saglikli masallah dönmus ama kanala girmemis suyuda iyi dedi 38+6 da alalim dedi, organizasyon yasak dedi doktorum zaten iptal ettim dedim, sadece fotografciya izin verdiler oda hastanenin fotografcisina bizde onunla anlastik, 55 yas ustu refakatci kabul etmiyorlar annem kalicakti kalamiycak 58 yasinda, sabah kizkardesim gecede gorumcem kalicak, moralim bozuldu hersey kisitlanmis iyice artik bebegime odaklandim saglikla gelsin heyecan sardi simdiden😍 insallah saglikla doğar oglum evimize cikariz biranönce🙏

Gözün aydın canım. Böyle günü belirlenenlere özeniyorum ya. Ne güzel az kalmış sağlıkla gelsin inşallah.

Kızlar ben doğurdum 😌 Allah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış.🙂 Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş😢 Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah

Kızlar ben doğurdum 😌 Allah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış.🙂 Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş😢 Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Rabbimin butun dualari uzerinizde olsun canim insallah en kisa surede yanina getirirler

Perçinler olsun canım dualarımz sizinle Allah analı babalı büyütsün

Kızlar nasılsınız dünden beri belim çok agrıyor artık sayılı zamanlarım var biliyorum ama cumartesi günü hocadan net bilgi alıcam ama artık kollarım uyuşuyor rahimde baskı hissediyorum midem sanki sıkıp bırakıyorlar gibi bir baskı var hatta dün bütün gün midem agrısı çektim .birde kızlar sizlerinde öle mi bacaklarından kalçama bir agrı var sanki kısa süreli olsa bile uyuşuyor 😶 kızlar sezeryan olucam bunlar sezeryan da olsa olur mu ? Birde spinal ve epidural varmış ama şuan hangisi olucak bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin de yavrum . 🙏 bizde durumlar böle 🙅

Gözün aydın canım, inşallah tez zamanda yanına da getirirler . Evinize çıkarsınız, anneli babalı büyüsün sağlıkla inşallah

Kızlar doğurdum :KK54:
Sayfalar ve etiketler çok birikmiş okuyamadım ama hepinize teşekkür ederim 😍 Çok şükür iyiyiz ikimiz de. Ben biraz yoruldum sadece çünkü gece 12 den beri hiçbir şey yiyemedim icemedim, içtiğim suyu bile çıkardım. E aç ve susuz sancı çekip ıkınmak biraz zor oldu tabii 😅 Epidural yüzünden belimde ağrı var onun haricinde toparladim bayağı. Miniğimin selamı var size teyzeleri😍💃

Canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Gözün aydın olsun inşallah Allahım nazarlardan korusun sizi :nazar: :nazar: :nazar:

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. İnşallah hemen getirirler yanına yavrunu🤲

gözün aydin canim. sağlıkla huzurla büyüt inşallah bebegini. hemen yanina geliverir insallah kuzucugun. 💕💗💕💗

Oluyor canım dediğin ağrılar. Birde senin zaman çok az kalmış normal aslında hissettiğin her şey. Tam Gün olarak belli miydi ne zaman olacağı?

Evet canım 7 nisan saati bile belli 8.30 dedi doktor ama son kez cumartesi günü gidicez doktor net herşeyi anlatır .ama gün verdi olabilir mi diye endişe etmiyor değilim canım ya

Back
X