2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İşte bebek ne kadar emerse, yarım saat emzirdiğim oluyor elliyorum yumuşak geliyor elime boşaldı heralde diyorum acep yine de sağsam mı
Tam boşalıyorsa sağmana gerek yok, ilk aylar zor oluyor,ilkte de ikincide de aynı süreçler oluyor. Allaj kolaylık versin

Kızlar ben doğurdum 😌 Allah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış.🙂 Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş😢 Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Canım gözün aydın 🥰 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 en kısa zamanda yanına getirirler toparlasın biraz 😊

Evet canım 7 nisan saati bile belli 8.30 dedi doktor ama son kez cumartesi günü gidicez doktor net herşeyi anlatır .ama gün verdi olabilir mi diye endişe etmiyor değilim canım ya

Öncesinde olmaz inşallah canım az kaldı zaten 7 Nisana şükür artık Nisan da ilerleyebiliyoruz.😁

Ya kıyamam sana. Ben izlesem bende aynı olurum kesin o yüzden bakmıyorum hiç. Ağlayınca çirkin oluyorum. 😂

Gözün aydın canım. Böyle günü belirlenenlere özeniyorum ya. Ne güzel az kalmış sağlıkla gelsin inşallah.
Ay canım sorma çok çabuk ağlamaya başladım. Bebek görünce dayanamıyorum. Kendi bebeğimi kucağıma aldığımda kim bilir ne hale gelirim. Bol bol mendil götürmem lazım 🥰
Kızlar ben doğurdum 😌 Allah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış.🙂 Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş😢 Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻 İnşallah bir an önce gelir bebeğin yanına🌱🌸

Nst baya sancılı çıkıyodu meğersem bağladıkları şeyin üstüne yatmışım 🤦‍♀️
Onu düzelince sancı mancı çıkmadı
Eki Görüntüle 2613018
Kız seninkinin gelesi yok😂
Artık çok geç 🥺 ucu düşecek gibi kızarmış baloncuk olmuş
Emzirme aparatı alsan ucuna kelebek gibi avenyin var ben aldım onunla emzir biraz ucu düzelsin.
Gözün aydın canım maşallah güzel doğmuş kısa sürede gelir yanına canım merak etme❣️

Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla doğdu ya yanına da gelir inş..sağlıkla huzurla büyüsün 💕

Kızlar teyzesi kızıma örmüş bir de çıngırak yapıcakmış 😍 bunları ören küçük ablam bir de büyüğü var onun yeni çocugu oldu, bende hamileyim. Bunları ören ablamda çok istiyor bebek onun içinde dua edermisiniz Allah onada hayırlısıyla çok bekletmeden bir bebek versin 😍 bana çok destek oldu bu süreçte neler aldı hazırladı çok hevesli Allah isteyen herkese versin 🙏

Eklentiler

• IMG-20200402-WA0011.webp
    IMG-20200402-WA0011.webp
    86 KB · Görüntüleme: 54
Kız seninkinin gelesi yok😂

Emzirme aparatı alsan ucuna kelebek gibi avenyin var ben aldım onunla emzir biraz ucu düzelsin.

Gözün aydın canım maşallah güzel doğmuş kısa sürede gelir yanına canım merak etme❣️
Eczaneden silikon başlık almış eşim ama sevmedi bizim bebek onu emmedi hiç kullanamadım 😔

Back
X