2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sizlere güzel şeylerden de bahsedeyim porsiyon küçülmeye başladım yeni yılla birlikte abur cuburu kıstım baya baya biraz kuruyemiş atıştırıyorum fazladan ama olsun napayım azcık çayın yanına bişey lazım kurumeyce falan yiyorum dün akşam kendime tonbalıklı salata yaptım sadecee yemekte mesela🤣 diyet yapamıyorum ama böyle de kilo veriliyor denedim saha önce 10 kilo verdim yavaş yavaş gitsin acelem yok 😎

Oh cok şükür düzelme olduguna sevindim 🥰 biz de düne göre daha iyiyiz istah olarak ama mızmızlık hala aynı.
Ayy az önce çok korktum..emeklemeye yeni basladı oda oda gezmeye de dün aksam başladı ama ne bileyim ben kosa kosa gitmis ütünün kablosuna yapışmış.supurge yapiyordum.bi sessizlik var bu hic normal degil dedim.bi gittim oglum utuyu bırkaliyor kablosunu da asagi sarkıtmış onu da Elif cekeliyor 😱😱😱 kafasina düşebilirdi.utuyu hic oyle birakmam ama sicakken almayim dedim.1 saat once utu yapmistim.hata ben de oda kapısını açık unutmuşum 😣 sogumuş almayi unutmuşum 😔 aslinda Ali hic ütüye dokunmazdı..kızdim oglum naptın dedim.o da anne bebi utuye gelince düşmesin diye tuttum dedi ama nasil tutmaksa kablosunu asagi sarkitmis🙄
Ayy Allahim.korusun yavrularımızı..bi de evi guvenli hale getirmem lazim.her yerde minik oyuncaklar var 😬 oglumun kagitlari minik minik parcalama sevdasi var 😒

Artık daha dikkatli olmaliyim.yuuuh bana yuhh..😫
Allah korumuş ütude var ya her türlü tehlikeli. Benim de en korktuğum şey yanmak.
Bir yanık acısına, iki diş ağrısına ben katlanamıyorum. ütü ile işin bitince dolap üstüne yüksek yerlere koy bence. ben bayağıdır o şekil kullanıyorum. güvenli hale getirelim onlar illa buluyorlar. Geçen kimin çocuğuydu vida saklamak icin kullanılan tıpayı bulmuş.
Bizde olmadık bir ara evet dediler sonra ben tekrar sordum yok dedi cuma bir daha arıyacsğım 9. Ay aşıs için
Aşı işi biraz karışık heralde. Hadi bakalım neye karar verecekler.
Canım Duruya geçmiş olsun. Kıyamam morarmiş demek 🤕
Sağol canım benim. morardı ama beni korkutan boynu oldu.

Bence asyada diş çıkariyor. Bazi cocuklar cikarmaz cikarmaz, bir kerede peş peşe çıkarır. Diş çıkarmaya çalışırken memeden ayrılmıyor lar. Ben gecen hafta kesmeyi bile düşünmüştüm. Uçlarım yanma acıma olmuştu, hatta hala devam ediyor. Sunmek ne kelime, jole gibi oldu mahfetti beni. Bak arkadasimin bebeği geç çıkardı, ama ne çıkarma. 2 hafta ful kriz gecirdi peş pese döktü hepsini. Baktık baktık dis yok bunda dedik, biranda döktü. Oda çocuğu cok zorladi. ben duru'dan dişten şüphelenir Ken dişle alakalı hiçbir görüntü yoktu orada. Dün akşam dişi şişti kızardı ucu göründü.
Ya baharım keyfi yerinde maşallah o yüzden diş diyemiyorum ilk dişleri damağa atarken ateş iştahsızlık falan huysuzluk hat safadaydı o dişti ama böyle de emin olamadım 🙄 hayırlısı ile 2 tavşan diş göreyim diye bekliyorum pek tatlı oluyorlar sıpalar ha ısırma faslı olacak o zaman düşünürüz 🤣🤣🤣

Sizlere güzel şeylerden de bahsedeyim porsiyon küçülmeye başladım yeni yılla birlikte abur cuburu kıstım baya baya biraz kuruyemiş atıştırıyorum fazladan ama olsun napayım azcık çayın yanına bişey lazım kurumeyce falan yiyorum dün akşam kendime tonbalıklı salata yaptım sadecee yemekte mesela🤣 diyet yapamıyorum ama böyle de kilo veriliyor denedim saha önce 10 kilo verdim yavaş yavaş gitsin acelem yok 😎
Güzel seyler hayatimizda hep var zaten, var olmayada devam etsin insallah. Nasilsa ututacağımiz seyler icin uZulmeye değmez. Ben sana bakıyorum bakıyorum kilonu göremiyorum. Hatta yüzün baya zayıf. Kaç kilo vereceksinki.

Ne zararı var bilmiyorum araştırmadım. Kadindogum doktoru onu önerdiği icin ona taktirdim. 8 ay oldu takalı 10 yıllık demişti.
Tekrar çoçuk düşünülürse falan rahim ağzı kapanıyor olmuyor falan gibi birde adet düzensizliği denildi benim de doktorum önerdi

Kızlar ben delirmek üzereyim artık bizim kız uyumuyor u yu mu yor. Gündüz uykuları düzene girdi ite kaka 1 saat uyuyor onunda yarısında meme emip dalıyor tekrar bu bile kabulüm 2 uyku yapıyor bazen 2.5 bazen 3 saat uyuyor gündüz ama gece bi haller oluyor. Mesela bugün 9 gibi uyudu 11 e kadar 5 kere kalktı 11 de tamamen ayıldı 12.45 gibi uyudu taa tek sese ışığa her şeye uyanıyor yemin ederim 2 bardak çayı zor içer oldum uyku arası ayılıp oynamak istiyor. Bi kere 1 de kalktı 1 kere 4 te kalktı napacağımı şaşırdım artık var mı böyle olan ya napıyorsunuz ben gece beslenmesini de beceri kesemem en son kendimi kesecem😒
Sinirleniyorum kızıyorum biraz yüzüme bakıp gülünce alıp sarıp sarmalıyorum kıyamıyorum ama kendime hiç vaktim yok hiç ders çalışmaya oturuyorum 50 kere kalkıyor sabah boşluklarda yemek bile zor yapıyorum temizlik hak getire çok doldum uzun yazdım ama bana akıl verin lütfen. Şimdi mart anneleri şubat anneleri hepsine bakcam ya benim gibi olan var mı düzeldi mi diye memelerim sündü emzirmekten

Benim kız doğduğundan beri gece uykusuna tek seferde dalmiyor. 8-9 gibi yatırıyorum. Beni yanına yatirana kadar yarım saatte bir kalkıyor. Çayım soğuyor, okulla kendimle ilgili işlerimi yapamıyorum, aglayasim geliyor. Bazen ben olsam bile uyumuyor. Döne döne yatakta ters dönüyor. Ben 4. ayda emzige alistirdim. Her seferinde meme vermiyorum. Bazen emzikle gecistiriyoruz. Çok ağlarsa önce meme peşine emzik. Bazı geceler emziği hep ağzında olsun istiyor. Ben, memem ve emzik kızımın uyku arkadaşi olarak takılıyoruz. Düzeldi demeyi çok isterdim ama düzelmedi. Emzik mememi biraz rahatlatıyor sadece.

Sagol canim zaten bu hafta doktora götürecegim

Bu arada 9. Ay asisi icin aradim yarindi bizim hemsire bende sizi arayacaktim gelmeyin asi 1 bucuk aydir gelmiyor. Yasinda yapariz bir problem olmaz dedi. @Sonsuzsukurler sen soruyordun canim en son
Birkac gündür sana yazacağım ama çoğunlukla okuyamıyorum bile fırsatım olmuyor. Benim kız da kakasını hemen hemen 5 günde bir yapıyor. Doktoruyla konuşuyorum ara ara. İlerisi için kalıcı olacak bu durumu diye tedirginim. Doktoru 7 güne kadar müdahalede bulundurmuyor. Eğer katı yaparsa ya da çok ikinirsa ducosoft diye bir şurup önerdi. Kakasını yumusatsin çatlak olmasın diye. Zamanla bağırsaklarının adapte olacağını, normale döneceğini söyledi. Bizimkinin kakası katı değil. 3 ile 5. gün arası ben sisiyorum o yapasiya kadar ama onda bir sıkıntı olmuyor. Mutlaka doktorunuzla görüşün bir problem yoksa çok üzme kendini, zamanla hepsi düzelecek inşallah. Sonra uzuldugumuzle kalacağız. Mesela en son pazar yaptı kakasını bu 4. gün kaka yolu gözlüyorum, inşallah yarına yapar 🤦🏼‍♀️

Tekrar çoçuk düşünülürse falan rahim ağzı kapanıyor olmuyor falan gibi birde adet düzensizliği denildi benim de doktorum önerdi
İyiymiş o zaman tekrar düşünmüyorum kapansın. Adette ilk 3 ay duzensizlik oldu, günlerin de degilde, az oldum cok oldum. 3 ay sonra eski duzene girdi 28 gunde bir oluyorum. Hiç şaşmıyor.

Kızmayın ama rahatladım bir çopunuzda olmasına çünkü diğer türlü kendimden şüphe edecektim kesin yanlış yapıyorum bişeyleri diye. çoğumuz giremiyor bu sıra bence aynı durumda olduğumuz için bazen girip zor okuyorum cevap veremiyorum falan 😒🙄
Bizim Sena bile böyleyse hepimiz yaşıyoruzdur sıkıntıyı . Üstüne bir de yemiyor iyice geriliyorum . Sabah çocuğa sinirlendim mama sandalyesinde bırakıp babasına verdim . Bahar gibi bende kendime vakit ayırmak istedim ilk defa . Kendimi duşa attım da biraz olsun yumuşadım 😁

İlk regl olduysan bence bu ay taktırma. Bir ayı bulmaz ikinci olursun zaten. İlk oluşta çok düzgün gelmiyor. 3. gün takdirirsan daha rahat takılır en geç 4. gün. Adet süresi uzadıkça rahim ağzı kendini kapatıyor çok ağrılı takılır.
Yok benim normalde de az olur çoğunlukla o yüzden dedim iyi olduğum bir ayda giderim inşallah 😊

Yok ya doğal yönteme güven mi olur 🤣 sen uyma ona zaten annemmm🐣🐣🐣
Noooo aslaaaa 😬
Ne güzel yazmışsın 🥰 öyle anne olunca hayata bakış çok farklıymış
Yatarak emiyor benimki memeyi çekmeye çabalıyorum resmen bi dövüş var aramızda meme ucum sünüyor kavgada kendi kendine bırakması çok zor çok nadir yapıyor onu 😒 o zamanda sevişmesi biten hırt kocalar gibi dönüyor götünğ bana 🤣 inciniyorum 😎
Bir paçavra gibi kullanılıp kenara atiliyoruz bebeler tarafından 🤣

Güzel seyler hayatimizda hep var zaten, var olmayada devam etsin insallah. Nasilsa ututacağımiz seyler icin uZulmeye değmez. Ben sana bakıyorum bakıyorum kilonu göremiyorum. Hatta yüzün baya zayıf. Kaç kilo vereceksinki.
Ben yüzden ve bacaklarda göstermem kilo 🤣 o konuda şanslıyım göbeğim var onuda kıyafetle kamufle ediyorum genelde 6 7 kilo gitsin yeter ya o yüzden çok kasmıyorum kendimi
Dediğin doğru hayatta güzel çok şey var onları görmek sürekli odaklanmak lazım, 🐣🥰

Benim kız doğduğundan beri gece uykusuna tek seferde dalmiyor. 8-9 gibi yatırıyorum. Beni yanına yatirana kadar yarım saatte bir kalkıyor. Çayım soğuyor, okulla kendimle ilgili işlerimi yapamıyorum, aglayasim geliyor. Bazen ben olsam bile uyumuyor. Döne döne yatakta ters dönüyor. Ben 4. ayda emzige alistirdim. Her seferinde meme vermiyorum. Bazen emzikle gecistiriyoruz. Çok ağlarsa önce meme peşine emzik. Bazı geceler emziği hep ağzında olsun istiyor. Ben, memem ve emzik kızımın uyku arkadaşi olarak takılıyoruz. Düzeldi demeyi çok isterdim ama düzelmedi. Emzik mememi biraz rahatlatıyor sadece.
Evet kendi işini yapamıyorsun oturamıyorsun zaten sabahta yapamıyorsun derken sinir geliyor 🙄 bizde emzikte yok full meme artık memeler isyan ediyor 😊

canım kıyamam ilk cocuk diye de biraz gerginsin..bence de karya bilerek tutuyor olabilir.eger ağladığını üzüldüğünü hissederse kaka yapmak kötü bisey anne üzülüyor diye kendini sartlayabilir.inan çoğu şeyi fark ediyorlaŕ.yuzune acı duyarak bakma. Bi de çatlak ihtimali de bana kuvvetli geldi.kapıda ısrarla duran adam da çok sinir bozucu gerçekten 😠

Canım Duruya geçmiş olsun. Kıyamam morarmiş demek
🤕

oyy oyy karşıda ki çocuk olunca daha bir zor 🤷‍♀️ insAllah zamanla anlarlar seni 💕

Hahahahahshruodowiahxuue :KK70: yaa Umut yaaa
:KK70:

Resmi gördum asiri güldüm 😅🤣kıyamam yavruya 🥰

Yaa mis alemsin..ortancalıkla ne ilgisi var😅kimbilir nasıl zor bir dogumdu..yoksâ hiç bakmaz miydi takvime.iyi ki dogmuşsun mss...annen cok şanslı 🥰💕

Biz de olmadık 🙋‍♀️
benim kızlarım degil kj sekerparem, onlar alıştı, iyiler o konuda. bunlar komşu çocukları. 😊😊

Bizim Sena bile böyleyse hepimiz yaşıyoruzdur sıkıntıyı . Üstüne bir de yemiyor iyice geriliyorum . Sabah çocuğa sinirlendim mama sandalyesinde bırakıp babasına verdim . Bahar gibi bende kendime vakit ayırmak istedim ilk defa . Kendimi duşa attım da biraz olsun yumuşadım 😁
Bende sinirimi taşma noktasında babası evdeysr bağırmayım diye ona satıp gidiyorum 🙄 demekki hepimizde varsa dönemsel deyip avunalım geçer en kısa zamanda i şallah 🤲

Back
X