2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Noooo aslaaaa 😬
Bir paçavra gibi kullanılıp kenara atiliyoruz bebeler tarafından 🤣
He bide tipine baksan nasıl minnoş sevimli annesini mıncık mıncık seviyordur dersin ama nerdee saç çeksin, kulağıma gözüme parmak soksun, popişi dönüp yatsın...
Yaralıyım be dünür 🙄🙄🤣🤣🤣🤣🤣

9 ay aşısı bir karya birde duru olmayacak galiba, Çoğu kişi oldu. Bana çalışma sistemleri çok saçma geliyor. Kimi sağlık ocaklarına veriyorlar aşıyı olan oluyor. Madem 12 aylikkende oluyor herkesi yaşında yapın. Yada aşı yok demeyin 9 da yapın.
Ya aynen oyle sacmalik vallahi benimde hic asi kaldiracak gücüm yok su sira o yuzden isime geldi diyebilirim

Birkac gündür sana yazacağım ama çoğunlukla okuyamıyorum bile fırsatım olmuyor. Benim kız da kakasını hemen hemen 5 günde bir yapıyor. Doktoruyla konuşuyorum ara ara. İlerisi için kalıcı olacak bu durumu diye tedirginim. Doktoru 7 güne kadar müdahalede bulundurmuyor. Eğer katı yaparsa ya da çok ikinirsa ducosoft diye bir şurup önerdi. Kakasını yumusatsin çatlak olmasın diye. Zamanla bağırsaklarının adapte olacağını, normale döneceğini söyledi. Bizimkinin kakası katı değil. 3 ile 5. gün arası ben sisiyorum o yapasiya kadar ama onda bir sıkıntı olmuyor. Mutlaka doktorunuzla görüşün bir problem yoksa çok üzme kendini, zamanla hepsi düzelecek inşallah. Sonra uzuldugumuzle kalacağız. Mesela en son pazar yaptı kakasını bu 4. gün kaka yolu gözlüyorum, inşallah yarına yapar 🤦🏼‍♀️
Gercekten cok zor bugunde bir huysuz ki anlatamam bagirip bagirip duruyor ve tükendim artik disari cikardim biraz geldim uyuttum
Arada ıkınıyor gaz mi baska birsey mi bilmiyorum. Sabah avakado vereyim dedim ceviz koymustum pütürlü mu geldi sevmedimo ogurdu hep 3 kasiktan fazla veremedim. Disi cikiyor sanirim cok hırçınlasti. En yakin zamanda duzene girerler umarim.

Tecrubeli anneler simdi size bir sorum olacak. Benim evdeki baskul yalniz diye gidip baskul siparis ettim ama sonuc ayni karya bu ay kilo almamis gibi 140 gr flan almis gozukuyor oda tam dogru mu emin degilim. Kilosu iyi aslinda ama her ay ort 1 kilo alan cocuk nasil olurda hic almaz aklimi kurcaliyor. Bu aylarda normal mi acaba ? Belki doktorun tartisi yanlis diyecegim ama yarin goturucem zaten randevu aldim. Insallah onemli birsey yoktur.

He bide tipine baksan nasıl minnoş sevimli annesini mıncık mıncık seviyordur dersin ama nerdee saç çeksin, kulağıma gözüme parmak soksun, popişi dönüp yatsın...
Yaralıyım be dünür 🙄🙄🤣🤣🤣🤣🤣
Yok yookk belli Asyam biraz şey haşin 🤪😂 melek gibi ama aşk 😍😍 Benimki de kafamda selfi çubuğunu ikiye ayırdıydi😂😂 bı skeç vardı davaynan vurdu vurmayaydi iyiydi diyordu 😅 onun gibi selfi cubuguynan vurdu diye gezindim ortada 🤣🤣🤣

Bende biraz hava alayım tabi şu maskeden alınırsa. Market bile gezme olmuş, ahh ahh artık nelerle mutlu oluyorum.
aviary-image-1609857814184.jpeg

Ya aynen oyle sacmalik vallahi benimde hic asi kaldiracak gücüm yok su sira o yuzden isime geldi diyebilirim

Gercekten cok zor bugunde bir huysuz ki anlatamam bagirip bagirip duruyor ve tükendim artik disari cikardim biraz geldim uyuttum
Arada ıkınıyor gaz mi baska birsey mi bilmiyorum. Sabah avakado vereyim dedim ceviz koymustum pütürlü mu geldi sevmedimo ogurdu hep 3 kasiktan fazla veremedim. Disi cikiyor sanirim cok hırçınlasti. En yakin zamanda duzene girerler umarim.

Tecrubeli anneler simdi size bir sorum olacak. Benim evdeki baskul yalniz diye gidip baskul siparis ettim ama sonuc ayni karya bu ay kilo almamis gibi 140 gr flan almis gozukuyor oda tam dogru mu emin degilim. Kilosu iyi aslinda ama her ay ort 1 kilo alan cocuk nasil olurda hic almaz aklimi kurcaliyor. Bu aylarda normal mi acaba ? Belki doktorun tartisi yanlis diyecegim ama yarin goturucem zaten randevu aldim. Insallah onemli birsey yoktur.
Normal canım artık kilo alımları yavaşlayacak ilk aylardaki gibi almiyolar hatta Haydo kilo verdi malum ishal ve kusma vardı yeni yeni aldı verdigi kiloyu daha 10.1 den 9.7 düşmüştü çok şükür şimdi 10.2 oldu tabi vermeseydi de artık bir kilo almiyodu biraz da hareketli ayda 300 Gr anca aliyo..

Hiç ihtiyaç duymadım 😂😂😂
Ya tutarsaaa 😅 çok sevdiğim bı tanıdığım var ablam derim hep tüp bebekle hamile kaldı bı tane de dondurulmuş embriyosu var doğum yaptı bir yıl geçti doğal yollardan hamile kalmış haberi bile olmamış 🤭adeti de öyle düzenli olmadığı için farketmemis en son doktora gitmişti karnım çok sert diye sert dediği de 5 aylık bebek 😅 şokun şokunu yaşadılar bebeği görmekle kalmadılar pipisini falan da gördüler hamileliğin yarısını bitirmişti stressiz falan 😂😂😂 hayalimdeki hamilelik ben de daha spermler yumurtayı ararken kusmaya başlayam ayilam bayilam 🤣🤣🤣🤣

Oğlanı yine düşürdüm ben ne salağım kızlar ya😔 altını değiştireyim dedim ben aptal yatağa bıraktım çocuğu banyo odanın içinde 2 adım ıslak mendli yıkayım döneyim dedim pat yerde yüz üstü Alllahtan halının üstüne düşmüş😔önüne oyuncak da bıraktım ama 2 sn ya yatağın ortasından nasıl hemen düştün acaba. Hiç bırakmıyordum aslında nasıl boşluğuma geldi çok üzüldüm. Baya ağladı zaten mızmızdı uyku saati gelmişti bu da üstüne geldi zor sustu. Eşim de bu durumlarda sağolsun daha da bir olayı gazlar. Bir yandan bebeği susturayım derken bir yandan adamla uğraştım. Almış kucağına daha bağırıyor bir çocuğa bakamadın diye diye🥴 onu kovdum odadan. sustu üstünü başını değştirdim uykusu çok vardı emerken uyudu yavrum. Daha pijamalarımı çıkaramadım sabah beri yüzümü yıkadım mı onu bile hatırlamıyorum. Kalkayım N Nehir8077 gibi kendime bir çeki düzen verip akşam yemeğini yapıyım oğlan uyanana kadar😒
Salaklıkla ne alakası var canım ya hepimizin başına gelebilir bu çocuklar bir fırtına tutmak ne mümkün ama gelse bunu eşlere anlat dün ayşede koltuk kenarından tutarak sıralamaya çalışıyordu ki geriye doğru düştü aklım çıktı çokda ağladı ben istermiyim düşsün canı yansın ağlasın neymiş efendim eş kişisi dikkat etmem gerekirmiş gözüm üzerinde olmalıymış o öyle bırakılırmıymış mış mış mış hepsi aynı yani anlayacağın
çok geçmiş olsun. kızma kendine bi anlık durumlar oluyor. eşin de yürek mi yedi kolaysa kendi yapsın bunca işi. hayır sinir oluyorum kızacaksa da sonra bari ya zaten o an insan kendine yeteri kadar kızıyor sakinlestirecegine yaptığı iş değil 😡

canim tabi ki sorumluluk alsınlar ama bizim kontrolümüzde. sağolsun eşime derim oyun oynar, gezdirir, altını değiştirir, üstünü giydirir, banyo yaptırır, çamaşır asar toplar, bulaşık yıkar kahvaltı hazırlar amaaaaaa ben diyince 😁 elinden gelenler bunlar bende diyorum valla napim. çünkü öyle temizliği düzeni istediğim gibi yapamaz uyuturken ağlarsa ben dayanamam tek sıkıntım sigarası. balkona çıkıyor sigara diye yarım saat yok 🙄
Eşimle tanışıyorlar mı acaba aynı modelden bende var elinden geldiğince yardımcı olur ama mutlaka elinde tel. Çay ve sigara yarım saat balkon keyfi yapacak hemde günde kaç kere ben sıcak çay içmeye fırsat bulamazken o balkonda olunca deli oluyorum bende😱😱😱
@Helinnnnn @Sonsuzsukurler
Valla dismi bilmiyorum ama 2 haftadir mahfoldum en son mama verirken yapmasini bekledim artik cunku sicak dus yaptirdim gun kurusu verdim suyunu icirdim bol bol o sira tam kapi calmaz mi acmiycam halen basiyor @sekerpare5939 adamin biri gelmis esimi soruyor yangin tupu icinmis binanin esim yok evde o sizi arar diyorum kiz kucagimda bir yandan telefon nosunu istiyor verdim gitti bende ama ne sinir oldum. Kizda kakasini yapmadi ikinma bile yoktu en son oturdum agladim artik lavobasa elimi yuzunu yikarken sonra baktim yurutecte ıkınıyor aldim hemen actim altini yi e sert yapmis 1 parca kulak cubugu zeytinyagiyla uyardim yapti cok şükür en son sivi geldi ama onu bile ıkına ıkına yapti. Neden boyle oldu gercekten anlamis degilim. Bir an once duzene girsin insallah 😔 insanin evladi olunca ne farkli oluyormus. Bende ay basi olucam cok duygusallastim yine ahh kadin olmak herseyiyle zor.
Bence de canım kadın olmak çok zor anne olmak tarifsiz mükemmel Rabbim acılarını göstermesin ama çok zor bu yıl herşey üstüste geliyor bende çok darlandım bunaldım herşey sanki üstüme geliyor kendimi hep yorgun üzgün ve sinirli buluyorum aynaya bakınca gördüğüm ben çok yabancı tanıyamıyorum sanki 10 yaş yaşlandım bu yıl😔

Daha iki gün önce önüne koyduğumuz kap kacaklar ile oyalanan Ayşe kız artık pire gibi emekliyor nasıl oldu anlamadım Bi anda emeklemeye başladı hiç durmuyor sürekli hareket halinde zaten yorgunum diyordum pert oluyoruz peşinde sürekli etraftan bişey topluyoruz gidip illaki kendine zarar verecek bişey buluyor ne kadar toplasakta Zeynep faktörü var ya ders yapıyor ya etkinlik illa bişeyler oluyor yere örtü seriyorum onu üzerinde bari olsun yerlerde sürünmesin diye arkamı dönmeden çıkıyor örtü sınırlarından🤦‍♀️

Ya tutarsaaa 😅 çok sevdiğim bı tanıdığım var ablam derim hep tüp bebekle hamile kaldı bı tane de dondurulmuş embriyosu var doğum yaptı bir yıl geçti doğal yollardan hamile kalmış haberi bile olmamış 🤭adeti de öyle düzenli olmadığı için farketmemis en son doktora gitmişti karnım çok sert diye sert dediği de 5 aylık bebek 😅 şokun şokunu yaşadılar bebeği görmekle kalmadılar pipisini falan da gördüler hamileliğin yarısını bitirmişti stressiz falan 😂😂😂 hayalimdeki hamilelik ben de daha spermler yumurtayı ararken kusmaya başlayam ayilam bayilam 🤣🤣🤣🤣
Benimde normal yollardan olmuyor ama belli mi olur 🙄 ben pek kusmasdm ya çok az oldu ama ne baş ağrısı çektim be öldüm öldüm resmen

Daha iki gün önce önüne koyduğumuz kap kacaklar ile oyalanan Ayşe kız artık pire gibi emekliyor nasıl oldu anlamadım Bi anda emeklemeye başladı hiç durmuyor sürekli hareket halinde zaten yorgunum diyordum pert oluyoruz peşinde sürekli etraftan bişey topluyoruz gidip illaki kendine zarar verecek bişey buluyor ne kadar toplasakta Zeynep faktörü var ya ders yapıyor ya etkinlik illa bişeyler oluyor yere örtü seriyorum onu üzerinde bari olsun yerlerde sürünmesin diye arkamı dönmeden çıkıyor örtü sınırlarından🤦‍♀️
Salonda 3 koltuk bi TV ünitesi kaldı benimde 🤣🤣 onlarında etrafı yastıklarda dolu halı TV ünitesinin önüne taşındı bir yerde battaniye serili derken salon bu kadar boş ama bi o kadar dolu🙄

Emekleme yürüme kısmı anneler için çok yorucu oluyormuş 🤦🏻‍♀️

Ne hoş olur öyle bir hamilelik 😁 adamcağıza da sürpriz yapabilirim en azından 😁

Back
X