2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Uludagin tepesinde nile kar yok.
Azicik bir seyle oynadi umut.
Onda da kopek gezmis lekeliydi bastigi yerler neydi anlamadim kan çamur.
Bi de bunu dusuneyim simdi.
Uf

Olsuuun iki yıl sonra hunharca acısını çıkarırız bahar 🙏😅 yani 3 yaş rahatlamaya başlanan yaş diye
Sana inanırım sen o yoldan geçtin. Hadi bakalım inşallah.
Bu arada kızının da maśallahi var, super ya bayıldım Oglumuzda izliyor. Yaramazlık loading

Sizler nasilsiniz kizlar
Günes 1 saaattir emiyor uyudu yatirdim yine emdi simfi bu aksam uykusu mu oluyor gece uykusunami basladi
Uyanir ama bi saate oyunabaslar nasil yapmak lazim arkadsslar

Ya aynen oyle sacmalik vallahi benimde hic asi kaldiracak gücüm yok su sira o yuzden isime geldi diyebilirim

Gercekten cok zor bugunde bir huysuz ki anlatamam bagirip bagirip duruyor ve tükendim artik disari cikardim biraz geldim uyuttum
Arada ıkınıyor gaz mi baska birsey mi bilmiyorum. Sabah avakado vereyim dedim ceviz koymustum pütürlü mu geldi sevmedimo ogurdu hep 3 kasiktan fazla veremedim. Disi cikiyor sanirim cok hırçınlasti. En yakin zamanda duzene girerler umarim.

Tecrubeli anneler simdi size bir sorum olacak. Benim evdeki baskul yalniz diye gidip baskul siparis ettim ama sonuc ayni karya bu ay kilo almamis gibi 140 gr flan almis gozukuyor oda tam dogru mu emin degilim. Kilosu iyi aslinda ama her ay ort 1 kilo alan cocuk nasil olurda hic almaz aklimi kurcaliyor. Bu aylarda normal mi acaba ? Belki doktorun tartisi yanlis diyecegim ama yarin goturucem zaten randevu aldim. Insallah onemli birsey yoktur.

Yoktur bence bir sorun canim.
Karya zaten kiloyu aldi simdi o ona yeter belki zayiflar bile hareketlendikce.
Artik her ay 5001kilo allirlarsa sorun olur demisti doktor yani şişman oldukca.
9 10 11 oluyor iste 1 yas civari bebeker diye hatirliorum.
Degisir ama onemli olan boy kafa buyumesidir aslinda

Jadesi Jadesi
Jadem ben de bazen zorla çekiyorum ağzından memeyi.
Uyuyor bırakmıyor 1 saati geçse bile.
Çekiyorum mecnur bakiorum süt var diyorum acaba yanlis mi yaptim ac diye mi emiyordu.

Ah bi dillenseler de anlatsalar ne istiyorlar, ne sorunlari vaar

Sizlere güzel şeylerden de bahsedeyim porsiyon küçülmeye başladım yeni yılla birlikte abur cuburu kıstım baya baya biraz kuruyemiş atıştırıyorum fazladan ama olsun napayım azcık çayın yanına bişey lazım kurumeyce falan yiyorum dün akşam kendime tonbalıklı salata yaptım sadecee yemekte mesela🤣 diyet yapamıyorum ama böyle de kilo veriliyor denedim saha önce 10 kilo verdim yavaş yavaş gitsin acelem yok 😎
Ooo süpersin jademm.
Darisi basima inşallah
En güzel yöntemle yapiyorsun valla

Şimdi yatirdim yanimda uyuyor.
Kesintisiz mi uyumasi gerekir artik.
Yani gerekir de bana kalirsa birazdan uyanir oynamaya başlar.
Abisi babasi gelsin bakalim sese uyannacak mi.
Tekken ben de sizlerle konusayim dedim neredesiniz kizlaar heyyo

Kalppare Kalppare sanki hiç girmemissin bugün
misskokulumm misskokulumm sen de yoksunn

Bugün dağa çıkarken acele etsin diye umuta
oglum haydi aksam oluyor akşam olunca ayilar geliyor daga dedim

Anne senin gibi mi sen de cok sismansin ya dedi, babasiyka ikisi sırıttılar hep😅

Babasinin oglu gicik oglu gicik oldugunu söylemiş miydim kizlar

Şimdi yatirdim yanimda uyuyor.
Kesintisiz mi uyumasi gerekir artik.
Yani gerekir de bana kalirsa birazdan uyanir oynamaya başlar.
Abisi babasi gelsin bakalim sese uyannacak mi.
Tekken ben de sizlerle konusayim dedim neredesiniz kizlaar heyyo

Kalppare Kalppare sanki hiç girmemissin bugün
misskokulumm misskokulumm sen de yoksunn
Bu saatte uyuyan bebek sabaha kadar uyumalı kesintili bile olsa odadan çıkarmadan tekrar uykuya döndürmelisin. Böyle böyle alışır. Ben gündüz uykuları kısa diye tekrar döndüre döndüre şimdi biraz daha uzun uyuyor.

Peki uyumadan önce emmiyor mu uyumadan doyduğundan emin olsan uyuyunca da hemen çeksen
Emerek uyuyor.
Uykuus gelince memeye saldırıyor.
Acligindan emdigi olmuyor sanki.
Belki de actir disarida olunca bir sey yieyemedik bugun. Cikmadan biraz yoğurt biraz et doner biraz pilav yedi ama ckk az.
Ama her zaman böyle emerek uyuyor.
Gece de kalkiyor meme vermezsem agliyorz araniyor.
Arabada bugün ee ee ninni söyledi uyuyacakti kebdi birden aklina vurdu memeye saldirdi kucagimda.
Hic anlamiyorum.yani

Back
X