- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ağırdan satıyor kendini bizimkiKız anneleri tarafından beğenilmek hoşumuza gider
Edalıysa demek Asya hanım kendini ağırdan alıyorne demekmiş gülmemek, haykırmamak,
Yaaa yazıkk benimki de kalkınca alıyım diyorum gelmiyor öyle tutup ayakta duracakmışçok tatlı Asya kuşum
Çok iştahlı ki sorma tüm duyguları sonuna kadar yaşıyor oğlumağlaması da böyle içini dağlar insanın. Gülmesi de böyle bir de dalgalı bir gülüşü var nasıl yapıyor bilmiyoruz anneee yine dalgalanıyor Göktuğ diyor kızlar
![]()
Valla yerim ya 2 kilo alır gelirim 1 haftaya nerde bulcam burda bi dahaYaa helvacıda da öyle bir hızla çalışıyorlar Maşşallahları var hemen açacaklar zaar vicdansızlardemeee kız hadi gözün aydın gidin bir havanız değişsin ya iyi olur ye gitsin gelince verirsin
![]()
Senin bu kızlarında masallahi varKızlar oğlanı uyuttum bir kek çırpaym dedim.Haşhaşlı susamlı bir kek tarifi buldum. Susam kalıba dökülecekmiş ben iç malzemeye kattım ya
bakalım nasıl olacak. acele acele yapıyım derken hep bir böyle şaşkınlık yapıyorum betüş de anne yaşlandın mı artık ondan mı yapamıyorsun yoksa bize yaptırmak için mi diyor cadı
Oğlanı da yıkadım uzun uyur derken biraz yağmur seyrettim oturdum falan kek işi bitmeden uyandı o da sallıyorum şimdi tekrar bakalım![]()
Bi bakayım canım sağolO ogretmen61 ben geçen yıl Şubat indiriminde e bebekten bebek arabası alırken oto koltuğunu da aradan çıkarayım diye almıştım . Joie every stage 0-36 almıştım . 2 kere uzun yolda kullandık , 3-4 kere de kısa mesafede , memnunum ben . Sena pusete hiç yatmadı , buna da binmez diye korkmuştum Ama şükür ki öyle olmadı . Geçen sene 1085 ti bu sene 2200 . Şubatta belki daha da düşer .
MisKokulum şimdi ben yenidoğan çekimi de yaptırmıştım oraya instadan görüyordum ayarladım online olarak. hiç gidip görüşme filan yok. zaten yenidoğan çekimini de nasıl ayarladım anlatayım. lohusa kafayla benim doğumda hiç doğru düzgün fotoğrafım yoook, doğum anında zaten yok, odada bile yok diye diye ağlayıp ağlayıp duruyordum sonra ben bebiş daha 20-25 günlük filandı Ankara’nın en ünlü fotoğrafçısına mesaj attım ne zaman çekimlere başlayacaksınız Pandemi bittikten sonra falan diye. o da biz başladık dedi hemen yer ayırttık gittik. ipek 28 günlükken yenidoğan çekimlerini yaptırdık. ondan takip edip duruyordum işte aralıkta yeni yıl fiyatları gelmeden rezervasyonunuzu yaptırın eski fiyatlardan yararlanın falan diyip duruyordu. ben de hemen yaptırdım o sıra. nasılsa çektireceğim bir yaş dedim doğum günü partisi yapamıycaz bu gidişle dedim en iyisi fotoğraf olsun dedim mart ayına. 11 aylıkken çekiyor orası daha iyi duruyormuş bebeler. bizimki Nisan’da doğdu aslında. mart ayına bir cumartesiye yer ayırdılar 200 TL kapora gönderdim. Toplamda da 1100 TL. Biraz fazla ama artık yaptık. iki konsept çekecekler. artı pastayı onlar hazırlayacak. ipek orada pastayı da patlatacak yiyecek9-36 aya bakıyorum ben aslında 3 yaşa kadar ancak kullanılıyor bir de arabada sabit sürekli yer kaplıyor ya kocaman koltuk insan bir atmak istiyorkızkardeşimin ikizlerinin var ondan alırım diye düşündüm 4 yaşındalar kilolar da fena değil Maşşallah ama halen kullanıyorlar onlar oturur oturmaz uyuyorlar hatta
kafaları uzun geliyor tehlikeli artık bunları kullanma falan dedim de kandıramadım bakalım
alayım diyorum herşey pahalı geliyor bana da Kayserili miyim neyim
Bizim de tanıdık var ama çağıramayız ki canım boşver onları evde pasta keseriz süsleriz üzerimizi giyeriz resim çekiniriz bol bol. Aslında Nisan bebesi olaydı benimki dışarda yaparım diyordum teee doğumdan önce. Hava güzel olur açık havada mis gibi kutlarız diye planlıyordum. Şimdi mart ın 16 sı olunca soğuk olur mümkün değil geçen yıl taburcu olurken kar yağıyordutüm planlarımı alt üst ettiydi bebemmm
Yaaaa senin belli bak ne güzel ben de başlayım düşünmeye mademdış çekim mi düşünüyorsun peki
Bak ya hayinn seni ne zaman gittin de anlaştın acabadış çekim mi olacak kaç poz vs kaça anlaştın yaz bakem bir
Oo süper bence pasta da onlardansa güzel fiyat canım bence hem 2 konsept hadi bakalım belirle bize de yaz fikir olsunMisKokulum şimdi ben yenidoğan çekimi de yaptırmıştım oraya instadan görüyordum ayarladım online olarak. hiç gidip görüşme filan yok. zaten yenidoğan çekimini de nasıl ayarladım anlatayım. lohusa kafayla benim doğumda hiç doğru düzgün fotoğrafım yoook, doğum anında zaten yok, odada bile yok diye diye ağlayıp ağlayıp duruyordum sonra ben bebiş daha 20-25 günlük filandı Ankara’nın en ünlü fotoğrafçısına mesaj attım ne zaman çekimlere başlayacaksınız Pandemi bittikten sonra falan diye. o da biz başladık dedi hemen yer ayırttık gittik. ipek 28 günlükken yenidoğan çekimlerini yaptırdık. ondan takip edip duruyordum işte aralıkta yeni yıl fiyatları gelmeden rezervasyonunuzu yaptırın eski fiyatlardan yararlanın falan diyip duruyordu. ben de hemen yaptırdım o sıra. nasılsa çektireceğim bir yaş dedim doğum günü partisi yapamıycaz bu gidişle dedim en iyisi fotoğraf olsun dedim mart ayına. 11 aylıkken çekiyor orası daha iyi duruyormuş bebeler. bizimki Nisan’da doğdu aslında. mart ayına bir cumartesiye yer ayırdılar 200 TL kapora gönderdim. Toplamda da 1100 TL. Biraz fazla ama artık yaptık. iki konsept çekecekler. artı pastayı onlar hazırlayacak. ipek orada pastayı da patlatacak yiyecekiki farklı konsept var kıyafet arka plan. öyle bakalım nasıl olacak ben de heyecanlıyım
daha konseptleri seçmedim yaklaşınca seçerim
Hadi gözün aydın diyelim inşallah iyi geçer canım. Yemekleri güzelse dondurucuya köfte mantı sarma yaptır fırsat bu fırsatSelam kizlar nabersiniz :)
Dun esimin babasi aradi esimin annesi bu tarafa gelecekmis. ( memleketteler cok fazla görüşmüyoruz, esimin anneside oz annesi degil ama o buyutmus )Yani kaynanam geliyorviruste var cok gorusmek istemiyorum kimseyle ama mecbur napayim. Aslinda direk buraya gelip 1 hafta kalsaydi olurdu ama o kadar yoldan geliyor birde hasta insanlarla ugrasacak ne bileyim. Cok guzelde yemek yapar
![]()
Jadesi bende diyete baslayacaktim sozde ama halen baslayamadim
![]()
Hoşgeldin canım. Allah ferahlık versin. Kızkardeşine de akıl fikir ne deyim. Güneş cimcimesi de yoruyor seni ama geçecek bu günler de hep telkin et kendinimisskokulumm
Kalppare
Burdayim kizlar sağolun.
Haftasonu evde tek olunca zorlandim çocuklarla baya.
Bugün de gerizekalı kiz kardeşimle kavga ettik.
Bir sürü kötü şeyler yine ama boşverin.
Bana da dua edin olur mu kurtulabileyim dert edindiğim her şeyden.
Siz nasilsiniz neler yapiorsunuz.
Güneş bu aralar formunda yenmeyecek ne varsa yiyor, agzinaa atiyor ama yumurra olsun yemek olsun tukuruyor.
Babasi bugün kizdi vururmuş gibi yapti sözde severken güneş boynunu büktü dudagino buzdu aglamaya basladi.
Ben kizinca gülüyor kaale almiyor oysaki.
Dun 9 aylik olduk ama kontrol, asi hakkinda hala yaptığımız bir şey yok.
Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz kizlar
Onların hazır konseptleri var zaten onlardan birini seçerim herhalde çok güzel şeyler yapıyorlar zaten ben o kadar yaratıcı olamam mümkün değilOo süper bence pasta da onlardansa güzel fiyat canım bence hem 2 konsept hadi bakalım belirle bize de yaz fikir olsun![]()
Sağol canim missHoşgeldin canım. Allah ferahlık versin. Kızkardeşine de akıl fikir ne deyim. Güneş cimcimesi de yoruyor seni ama geçecek bu günler de hep telkin et kendini![]()
İyiyiz canım uğraşıyoruz çok şükür bizler. Göktuğ 2.uykuyu kısa yaptı sonra durmadı zır zır. Tekrar yatırdım mecbur 7 de yattı şimdi kalktı ama ateşi var biraz üşüttü mü naptım bugün banyodan sonraSağol canim miss
Aminn inşallah hepimize.
Evet o da yoruyor abisi de canlari sağolsun napalim geçecek tabiki.
Sen nasilsin ne yapiyor çocuklar.
Bim reklami gordum dr az omce seni andim vallahi bimci miss diye ben de gifeyim.carsamba erkenden diye dusundum
valla sırf sizin için koydum
❤Burda yazınca instagrama dönüyorum. Karyama İpek ime Civanıma maaşallah.![]()
BKGK S Susam_tanesi
Helinnnnn
burda şimdi kampanya yapmışlar 2 konsept 350 tl herşey onlara ait ama pasta değil. 40 - 50 dk diye belirtmişler sadece. hala ayarlamadım ama yapasım var.MisKokulum şimdi ben yenidoğan çekimi de yaptırmıştım oraya instadan görüyordum ayarladım online olarak. hiç gidip görüşme filan yok. zaten yenidoğan çekimini de nasıl ayarladım anlatayım. lohusa kafayla benim doğumda hiç doğru düzgün fotoğrafım yoook, doğum anında zaten yok, odada bile yok diye diye ağlayıp ağlayıp duruyordum sonra ben bebiş daha 20-25 günlük filandı Ankara’nın en ünlü fotoğrafçısına mesaj attım ne zaman çekimlere başlayacaksınız Pandemi bittikten sonra falan diye. o da biz başladık dedi hemen yer ayırttık gittik. ipek 28 günlükken yenidoğan çekimlerini yaptırdık. ondan takip edip duruyordum işte aralıkta yeni yıl fiyatları gelmeden rezervasyonunuzu yaptırın eski fiyatlardan yararlanın falan diyip duruyordu. ben de hemen yaptırdım o sıra. nasılsa çektireceğim bir yaş dedim doğum günü partisi yapamıycaz bu gidişle dedim en iyisi fotoğraf olsun dedim mart ayına. 11 aylıkken çekiyor orası daha iyi duruyormuş bebeler. bizimki Nisan’da doğdu aslında. mart ayına bir cumartesiye yer ayırdılar 200 TL kapora gönderdim. Toplamda da 1100 TL. Biraz fazla ama artık yaptık. iki konsept çekecekler. artı pastayı onlar hazırlayacak. ipek orada pastayı da patlatacak yiyecekiki farklı konsept var kıyafet arka plan. öyle bakalım nasıl olacak ben de heyecanlıyım
daha konseptleri seçmedim yaklaşınca seçerim
hoşgeldin canim. biz de dün 9 aylık olduk. cuma kızamık aşısı yapildi. 1 yasinda genek tahlil denildi ama 13 aylikken yaptiracam menenjit asiskyla birlikte. burda tahlil icin hastaneye yonlediriyor aile hekimi.misskokulumm
Kalppare
Burdayim kizlar sağolun.
Haftasonu evde tek olunca zorlandim çocuklarla baya.
Bugün de gerizekalı kiz kardeşimle kavga ettik.
Bir sürü kötü şeyler yine ama boşverin.
Bana da dua edin olur mu kurtulabileyim dert edindiğim her şeyden.
Siz nasilsiniz neler yapiorsunuz.
Güneş bu aralar formunda yenmeyecek ne varsa yiyor, agzinaa atiyor ama yumurra olsun yemek olsun tukuruyor.
Babasi bugün kizdi vururmuş gibi yapti sözde severken güneş boynunu büktü dudagino buzdu aglamaya basladi.
Ben kizinca gülüyor kaale almiyor oysaki.
Dun 9 aylik olduk ama kontrol, asi hakkinda hala yaptığımız bir şey yok.
Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz kizlar
gecmis olsun kuzuma. inşallah sabaha birşey kalmaz. bu gece güzel güzel uyur da dinlenir sabaha zımba gibi uyanırİyiyiz canım uğraşıyoruz çok şükür bizler. Göktuğ 2.uykuyu kısa yaptı sonra durmadı zır zır. Tekrar yatırdım mecbur 7 de yattı şimdi kalktı ama ateşi var biraz üşüttü mü naptım bugün banyodan sonra37.7 ölçtüm yanakları kızarmış inşallah yüselmez daha fazla. Bir sıcak çorba yapayım da içireyim bakalım
Dışarısı güzel fikrimizi aynen evde küçük bir pasta keseriz artık çekirdek aile olarak9-36 aya bakıyorum ben aslında 3 yaşa kadar ancak kullanılıyor bir de arabada sabit sürekli yer kaplıyor ya kocaman koltuk insan bir atmak istiyorkızkardeşimin ikizlerinin var ondan alırım diye düşündüm 4 yaşındalar kilolar da fena değil Maşşallah ama halen kullanıyorlar onlar oturur oturmaz uyuyorlar hatta
kafaları uzun geliyor tehlikeli artık bunları kullanma falan dedim de kandıramadım bakalım
alayım diyorum herşey pahalı geliyor bana da Kayserili miyim neyim
Bizim de tanıdık var ama çağıramayız ki canım boşver onları evde pasta keseriz süsleriz üzerimizi giyeriz resim çekiniriz bol bol. Aslında Nisan bebesi olaydı benimki dışarda yaparım diyordum teee doğumdan önce. Hava güzel olur açık havada mis gibi kutlarız diye planlıyordum. Şimdi mart ın 16 sı olunca soğuk olur mümkün değil geçen yıl taburcu olurken kar yağıyordutüm planlarımı alt üst ettiydi bebemmm
Yaaaa senin belli bak ne güzel ben de başlayım düşünmeye mademdış çekim mi düşünüyorsun peki
Bak ya hayinn seni ne zaman gittin de anlaştın acabadış çekim mi olacak kaç poz vs kaça anlaştın yaz bakem bir