- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün gittim ama bize 9 ay için yapılmayacak 1 yaş da yapılacak denildi aşıvalla sırf sizin için koydumteşekkürler
❤
burda şimdi kampanya yapmışlar 2 konsept 350 tl herşey onlara ait ama pasta değil. 40 - 50 dk diye belirtmişler sadece. hala ayarlamadım ama yapasım var.
hoşgeldin canim. biz de dün 9 aylık olduk. cuma kızamık aşısı yapildi. 1 yasinda genek tahlil denildi ama 13 aylikken yaptiracam menenjit asiskyla birlikte. burda tahlil icin hastaneye yonlediriyor aile hekimi.
gecmis olsun kuzuma. inşallah sabaha birşey kalmaz. bu gece güzel güzel uyur da dinlenir sabaha zımba gibi uyanır![]()
Bence güzel olurKızlar oğlanı uyuttum bir kek çırpaym dedim.Haşhaşlı susamlı bir kek tarifi buldum. Susam kalıba dökülecekmiş ben iç malzemeye kattım ya
bakalım nasıl olacak. acele acele yapıyım derken hep bir böyle şaşkınlık yapıyorum betüş de anne yaşlandın mı artık ondan mı yapamıyorsun yoksa bize yaptırmak için mi diyor cadı
Oğlanı da yıkadım uzun uyur derken biraz yağmur seyrettim oturdum falan kek işi bitmeden uyandı o da sallıyorum şimdi tekrar bakalım![]()
Fiyat çok iyiymiş konseptlerini beğeniyorsan hiç durma derim bunlar hep hatıra sonuçtavalla sırf sizin için koydumteşekkürler
❤
burda şimdi kampanya yapmışlar 2 konsept 350 tl herşey onlara ait ama pasta değil. 40 - 50 dk diye belirtmişler sadece. hala ayarlamadım ama yapasım var.
hoşgeldin canim. biz de dün 9 aylık olduk. cuma kızamık aşısı yapildi. 1 yasinda genek tahlil denildi ama 13 aylikken yaptiracam menenjit asiskyla birlikte. burda tahlil icin hastaneye yonlediriyor aile hekimi.
gecmis olsun kuzuma. inşallah sabaha birşey kalmaz. bu gece güzel güzel uyur da dinlenir sabaha zımba gibi uyanır![]()
Olmuş vallahi çok beğendik ıslak gibi bir kek oldu revanimsi ama şerbetsizBence güzel olur.
Ne zaman başlıyorsın canım işe kim bakacak kuzuyaKızlar işe başlayacağım diye kendime oversize model 2 kazak 1 sweatshirt 1 de pantolon görünümlü tayt aldım internetten hepsi de pek güzel çıktı. Uzuuun zamandır bebeye ve eve almaktan kendime bişey almamıştım pek sevindirik oldum. Sizlerle paylaşayım dedim![]()
Ooo sana destek olur ne güzel anlaşıyorsanız işte mis gibi rahat edersinSelam kizlar nabersiniz :)
Dun esimin babasi aradi esimin annesi bu tarafa gelecekmis. ( memleketteler cok fazla görüşmüyoruz, esimin anneside oz annesi degil ama o buyutmus )Yani kaynanam geliyorviruste var cok gorusmek istemiyorum kimseyle ama mecbur napayim. Aslinda direk buraya gelip 1 hafta kalsaydi olurdu ama o kadar yoldan geliyor birde hasta insanlarla ugrasacak ne bileyim. Cok guzelde yemek yapar
![]()
Jadesi bende diyete baslayacaktim sozde ama halen baslayamadim
![]()
Canım yoğunluk oluyor aradamisskokulumm
@sekerpare5939
Burdayim kizlar sağolun.
Haftasonu evde tek olunca zorlandim çocuklarla baya.
Bugün de gerizekalı kiz kardeşimle kavga ettik.
Bir sürü kötü şeyler yine ama boşverin.
Bana da dua edin olur mu kurtulabileyim dert edindiğim her şeyden.
Siz nasilsiniz neler yapiorsunuz.
Güneş bu aralar formunda yenmeyecek ne varsa yiyor, agzinaa atiyor ama yumurra olsun yemek olsun tukuruyor.
Babasi bugün kizdi vururmuş gibi yapti sözde severken güneş boynunu büktü dudagino buzdu aglamaya basladi.
Ben kizinca gülüyor kaale almiyor oysaki.
Dun 9 aylik olduk ama kontrol, asi hakkinda hala yaptığımız bir şey yok.
Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz kizlar
En baştakini çok beğendim çekinşnce paylaş bizimle görelimOnların hazır konseptleri var zaten onlardan birini seçerim herhalde çok güzel şeyler yapıyorlar zaten ben o kadar yaratıcı olamam mümkün değil
Bunlar bir kaç örnek erkek bebeler için de var size de fikir olsun
Eki Görüntüle 2758980 Eki Görüntüle 2758981 Eki Görüntüle 2758982 Eki Görüntüle 2758979 Eki Görüntüle 2758978
Insallah :)
Tesekkur ederizBurda yazınca instagrama dönüyorum. Karyama İpek ime Civanıma maaşallah.![]()
BKGK S Susam_tanesi
Helinnnnn
Hadi bakalm gule gule giy :)Kızlar işe başlayacağım diye kendime oversize model 2 kazak 1 sweatshirt 1 de pantolon görünümlü tayt aldım internetten hepsi de pek güzel çıktı. Uzuuun zamandır bebeye ve eve almaktan kendime bişey almamıştım pek sevindirik oldum. Sizlerle paylaşayım dedim![]()
Afiyet olsun, acaba dis mi geliyorOlmuş vallahi çok beğendik ıslak gibi bir kek oldu revanimsi ama şerbetsiz
Helinnnnn sağol canım baya huysuzlandı çorbasını içmedi muz yedirdim birazcık uyuyacak bakalım ateş bi düşüyor bir yükseliyor. Bu gece uzun olacak besbelli bir de huysuz ki
![]()
Yok cnm ya aramiz cok iyi degil fazla görüşmüyoruz. Zaten babasina bakmaya geliyor. Kizi görmek istiyor, acikcasi evime bile istemiyorum o kadar yoldan geliyor korkuyorum virusten vs.Ooo sana destek olur ne güzel anlaşıyorsanız işte mis gibi rahat edersin
Aman bahar ben başladım hemen sabotajdevam ederim gideyim geleyim de bakalım
Geçmiş olsun göktuğa inşallah kötü olmadan atlatırsın nasıl da soğuk kapmış minnoş yaaOlmuş vallahi çok beğendik ıslak gibi bir kek oldu revanimsi ama şerbetsiz
Helinnnnn sağol canım baya huysuzlandı çorbasını içmedi muz yedirdim birazcık uyuyacak bakalım ateş bi düşüyor bir yükseliyor. Bu gece uzun olacak besbelli bir de huysuz ki
![]()
Ocak sonu başlıyorum. Bakıcı bakacak geçen hafta başladı alışma sürecindeyizNe zaman başlıyorsın canım işe kim bakacak kuzuya
Peki senin fındığın çorap giyme çabası![]()
Paylaşırım tabi kiEn baştakini çok beğendim çekinşnce paylaş bizimle görelim![]()
Ne yapmış bu herifcik sana ağlama numarasını gözümde canlandırdımmeraktan çatlıyor gibi hissediyorsiz biciriklari görüp de yazınca .
ayy bitirdi beni bugun bu herifcik(Trabzonlu cok sevdigim bir arkadaşım erkek bebeklere cocuklara derdi.ben de Asima diyorum arada) vizzzz vizzz susmadi da doğru dürüst uyumadi da. yeni uyudu bakalim uyanmadan kac dakika duracak. bir de yalandan ağlama biliyor artık. ati var oyuncak, inince ağlıyor. hep binecekmis. biz de sürecekmisiz. az ye de hizmetçi tut dedim, sakladım ati, gördükçe ağlıyordu bindirin beni diye. belim sırtım ağrıdı. yeter garii![]()
Teşekkür ederiz Yeşim teyzesi sen de koy Ata kuzunun videolarını izleyelim biz deBurda yazınca instagrama dönüyorum. Karyama İpek ime Civanıma maaşallah.![]()
BKGK S Susam_tanesi
Helinnnnn
Bu herifcikler bitirdi bizi dilzarmeraktan çatlıyor gibi hissediyorsiz biciriklari görüp de yazınca .
ayy bitirdi beni bugun bu herifcik(Trabzonlu cok sevdigim bir arkadaşım erkek bebeklere cocuklara derdi.ben de Asima diyorum arada) vizzzz vizzz susmadi da doğru dürüst uyumadi da. yeni uyudu bakalim uyanmadan kac dakika duracak. bir de yalandan ağlama biliyor artık. ati var oyuncak, inince ağlıyor. hep binecekmis. biz de sürecekmisiz. az ye de hizmetçi tut dedim, sakladım ati, gördükçe ağlıyordu bindirin beni diye. belim sırtım ağrıdı. yeter garii![]()
Ben de en baştakini beğendim ama marta nisana kar konsepti de pek olmaz sankiEn baştakini çok beğendim çekinşnce paylaş bizimle görelim![]()