2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar işe başlayacağım diye kendime oversize model 2 kazak 1 sweatshirt 1 de pantolon görünümlü tayt aldım internetten hepsi de pek güzel çıktı. Uzuuun zamandır bebeye ve eve almaktan kendime bişey almamıştım pek sevindirik oldum. Sizlerle paylaşayım dedim 🤩🥳🥳
Bak sen deyince fark ettim hiç kendime bir şeyler almıyorum hamilelikten beri 😱 bana da psikolojik olarak çok iyi gelen bir aktivitedir alışveriş 😂 Sena ya alınca da kendime bekler gibi heyecanla kargo beklemem peki 🤦‍♀️ Gerçi bu aralar eve sardım . Bütün eşyaları komple değiştiresim var . Ne hoş olurdu her sene yenilensek 😁 kıyafetten eşyaya geldik , güle güle giyin bu arada 😊 işe başlamak da iyi gelir üstüne 👍

Helinnnnn Helinnnnn sana bir sorum olacak . Bizim Sena sürünüyor ancak bu sıralar sürünmekten çok yürümeye taktı . İlk zaman adım atabilsin diye biz elinden tutup yürütüyorduk ama şimdi her dakika elimizi tutup al beni yürüt diyor . Bu şekilde yürütmek de yürümeyi geciktirmez mi 😑 hiç tutunup kendim kalkayım derdi de olmuyor . Hemen bir el arıyor . El bulamazsa ıv ıv ıv ıv . Akşama kadar mızırdanıyor. Zararı olur mu bunun yürümesine . Yürüse de bizi de rahata çıkarsa . Belim dayanmıyor artık onu yürütmekten .

Jadesi Jadesi görünce aklıma sen geldin 😂

Eklentiler

• 3B25167F-FE1F-464A-B648-703C5CE69BCD.webp
    3B25167F-FE1F-464A-B648-703C5CE69BCD.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 30
Bak sen deyince fark ettim hiç kendime bir şeyler almıyorum hamilelikten beri 😱 bana da psikolojik olarak çok iyi gelen bir aktivitedir alışveriş 😂 Sena ya alınca da kendime bekler gibi heyecanla kargo beklemem peki 🤦‍♀️ Gerçi bu aralar eve sardım . Bütün eşyaları komple değiştiresim var . Ne hoş olurdu her sene yenilensek 😁 kıyafetten eşyaya geldik , güle güle giyin bu arada 😊 işe başlamak da iyi gelir üstüne 👍
Aynen ben de ipek e aldıklarımı da heyecanla açıyorum ama bu sefer benimki işe başlama heyecanı da sanırım. İlk gün şunu giyiyim falan diye yaz tatilinden sonra okulu açılan öğrenci gibiyim. Büyük ihtimal ilk günden sonra yerini büyük bir ayrılık hüznü ilk haftadan sonra da yorgunluk ve uykusuzluk alacak ama bakalım 🙈

Ben de eve ayrıca taktım kavanozlar hurçlar falan alıp düzenleme yapıp duruyorum. Evde kalmaktan kafayı sıyırdım sanırım her şey gözüme batar oldu biraz daha durursam kilerdeki bütün gereksiz eşyaları ve fazla yorgan yastıkları atıcam evden hepsi üstüme üstüme geliyor 🤣🤣🙈

Aynen ben de ipek e aldıklarımı da heyecanla açıyorum ama bu sefer benimki işe başlama heyecanı da sanırım. İlk gün şunu giyiyim falan diye yaz tatilinden sonra okulu açılan öğrenci gibiyim. Büyük ihtimal ilk günden sonra yerini büyük bir ayrılık hüznü ilk haftadan sonra da yorgunluk ve uykusuzluk alacak ama bakalım 🙈

Ben de eve ayrıca taktım kavanozlar hurçlar falan alıp düzenleme yapıp duruyorum. Evde kalmaktan kafayı sıyırdım sanırım her şey gözüme batar oldu biraz daha durursam kilerdeki bütün gereksiz eşyaları ve fazla yorgan yastıkları atıcam evden hepsi üstüme üstüme geliyor 🤣🤣🙈
Ben de baza altı gardrop giriştim . Bütün fazlalıkları çıkardım . Verilecek bir sürü kıyafet var . Oturma odasına taktım . Eşya alırken hiç beğenerek almamıştım . Şimdi gözüme gözüme batıyor .yastıklarını bari değiştirem, iki de tablo atam farklı bir hava katam bari 😁

Ne yapmış bu herifcik sana ağlama numarasını gözümde canlandırdım 🤣🤣

Sen de gel varsa instagram 😊
insta var da fiii tarihinden beri paylaşım yapmadım. öyle girip bir bakıyorum o kadar. aslında olabilir, aaa bu hiç paylaşmıyor bebesini demezseniz🙃🙂

şekerparem benim arel hamurişi yemiyor ya yani kek kurabiye evet ama börek poğaça hayır. pizza hayır. ne yapsak ki ?
Benim oğlum da pizza yemiyor canim daha.çünku onlara karışık geliyor.çogu çocuk öyle karışık yiyecekleri sevmez.patatesli börek denedin mi? Ama sadece haşlama patates tuz belki az karabiberle.o biraz yalın bir tat olduğu için tercih edebilir.mesela okulda pizza yerine sosis ve kasarla basit düzeyde pizza yapılırdi.poğaça börek yaparken yumurtasını Arel sürsün mesela..çörek otu susam vs serpistirsin..börek sararken ver bir yufka ona da kalem börek yapın.belki dikkatini çeker.hem daha küçük 2 yaş zor bir dönem..zamanla yeni yeni tatlara açılacaklar.bakmayin bizim bebeler simdi yiyor ama büyüdükçe mırın kırın başlıyor maalesef 🙈 börege diger alternatif kizartma kalem(sigara) borek,pişi veya gözleme.çocuklar kızarttma da seviyor.yagli falan ama ben yapıyorum valla 😁
y kiyamam cani aciyor demek ki. ya hersey anlik. ve bazen kaçırıyoruz ne yazik ki. civanda da yanaginda kızarıklık var kesin vurdu bi yere ama şahit olmadım.
Yaa kıyamam civanım nasıl oldu simdi canım?
nerden temin ediyorsun canim bi yol goster belki yapariz bizde
Canım ben normalde klasik lokum alip nisasta ve pudra sekerini esit olcude karistirarak yoguruyordum.gida boyasi ile sekillendiriyordum.lokumlar tazeyse çok da ugrastirmiyor aslinda.ama yine de cocuklarla gozum almıyor.ben de bi arastirdim kenton üretiyormuş.kenton helal sertifikali ürünlerı olan bir marka.krem santimi de ondan alıyorum.migrosta varmış ben sefamerve den aldim bir defa.şoyle soyleyeyim 1 paketi bir pastayı kapliyor.eger ustune figur dusunurseniz 2 ya da 3 paket alınabilir.açarken de seker hamuru acma videolari var.yapistirma islemi de su ile oluyor canim.💕💕
ya nasil yaptın bende isterim yapmak. arele pankeklerle yaptıydım meyveli felan ama şekli çekici değildi bence
Valla helincan evde kek yapsam vs iş uzuyor ben bim in pandispanyasini kenton krem santiyi kullaniyorum.lezzetli oluyor.yemek yaparken vs musait olduunda baslangic tarzi videolar izle.yaparsin niye yapamayasin.sadece seker hamurunun zemini okusturmak geriyor beni.orda da biri destek olunca iyi oluyor.

Bu herifcikler bitirdi bizi dilzar🤣
Attan bizde de var annemlerin depoda duruyor. Getireyim diyordum hiç bulaşmayım o zaman ben de🤣
yaa sorma, çok fenalar ama çok da tatlılar yaa. bak uyuyunca yine sevesim geldi.

ama miss ati öldür hakkını yeme 😜😜demişler, çok işime de yarıyor, ne zaman bunalsam ablalara diyorum, azcik atla gezdirin diye. şıp kesiliyor mizirikligi, bir canlı dersim cumaya geliyor, onda küçük kizim ilgileniyor mecbur, durmazsa ata bindir diyorum. aspirin gibi.

bugun ablama dert yandım, diştendir yavrumun huysuzlugu diyor. de get dedim ne dişi, bizim at diş granülu mü dişçi mi? binince zıp kesiyor ağlamayı.

şaka bir yana, üstteki tek dişi yarmis, elletmiyor damaklari aciyor galiba. at hevesine susuyor yavrucak. 😑😑

misskokulumm misskokulumm

Kalppare Kalppare

Burdayim kizlar sağolun.

Haftasonu evde tek olunca zorlandim çocuklarla baya.

Bugün de gerizekalı kiz kardeşimle kavga ettik.
Bir sürü kötü şeyler yine ama boşverin.

Bana da dua edin olur mu kurtulabileyim dert edindiğim her şeyden.

Siz nasilsiniz neler yapiorsunuz.

Güneş bu aralar formunda yenmeyecek ne varsa yiyor, agzinaa atiyor ama yumurra olsun yemek olsun tukuruyor.

Babasi bugün kizdi vururmuş gibi yapti sözde severken güneş boynunu büktü dudagino buzdu aglamaya basladi.

Ben kizinca gülüyor kaale almiyor oysaki.

Dun 9 aylik olduk ama kontrol, asi hakkinda hala yaptığımız bir şey yok.

Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz kizlar
Canim ben de aşi yaptırmadim.dusunmuyorum da. 1 yaş da nasilsa olacak. Iyi olmaniza sevindim canim.hic girmeyince merak ettik

Kalppare Kalppare Maşşallah sana ne maharetlisin 🧿 hiç yapmadım pasta krema vs. Hele şeker hamuru falan ellerine sağlık. Nasıl oldu Elifcik kafasının arkası kızarmış yazmıştın.okuyorum yazıyım diyorum unutuyorum.
Benim ev de krem, beyaz kızları büyüttüm kazasız belasız büyük kızım duvar boyamıştı bikaç kez silmedim fotosunu çektim günlerce kaldı istediğinde sildik beraber. Çok takılmam böyle şeylere. Eşya da sürekli eskiyor zaten. Göktuğ 5-6 yaşına gelene kadar kullanırız sonrası Allah kerim😁 gece eşim mutfak halısına kuşlarının ilaçlı suyunu dökmüş sarı sarı. Topladık salonun halısını falan da verdik yıkamaya. Göktuğ çok mutlu evde örümcekle uçuyor adeta🤣

Şimdik sana ne diycez:rolleyes:😁
Senin arzuna kalmış, benim için farketmez. Ben gene baharım yani. Nehirde yabancı değil duru nehir kızın adı.
Adımı değiştirmemde biraz payın var aşkısı. Geçen gün yazdinya, burada bari rahat edeyim diye. Baktım kimse kendi adını yazmıyor nick ine, ben resimde paylaşıyorum, bu kadarda şeffaf olmiyayim dedim. Hem değişiklik güzeldir.

Ben de baza altı gardrop giriştim . Bütün fazlalıkları çıkardım . Verilecek bir sürü kıyafet var . Oturma odasına taktım . Eşya alırken hiç beğenerek almamıştım . Şimdi gözüme gözüme batıyor .yastıklarını bari değiştirem, iki de tablo atam farklı bir hava katam bari 😁
Öyle değişiklikler güzel oluyor havası değişiyor hemen. En çok yastık seviyorum ben 😊😊
insta var da fiii tarihinden beri paylaşım yapmadım. öyle girip bir bakıyorum o kadar. aslında olabilir, aaa bu hiç paylaşmıyor bebesini demezseniz🙃🙂
İsteriz isteriz 😍😜

Hayırlı olsun canım yeni adın💃
Sağol canım benim Talib olursan, senin gelinin adı. Hem şimdiden dilin alışsın. Oğluna bayıldım gülüşüne kurban olduğum. Gelde o evde mutsuz ol, mümkün mü bu. Allah bir ömür güldürsün kısmeti hep açık olsun.

migrenim benimle sağolsun yine. civan 9bucukta uyudu hemen abisine geçtim ama halim yok yattım yanına sarıldı öptü uyumuşuz birlikte 12yi geçiyorduki civanın ağlama sesine gözüm açıldı. bi koşu geldim emzirdim uyudu. sayfalar birikmiş valla çok birikmesin diye migrene rağmen okudum aklım kalıyor yoksa. 😁. alıntılarımı yaptım sabaha cevap zamanı. öperim sizleri iyi geceler

dilzar gel insta çok güzel olacak 🥰

meraktan çatlıyor gibi hissediyor🤣🤣 siz biciriklari görüp de yazınca .
ayy bitirdi beni bugun bu herifcik(Trabzonlu cok sevdigim bir arkadaşım erkek bebeklere cocuklara derdi.ben de Asima diyorum arada) vizzzz vizzz susmadi da doğru dürüst uyumadi da. yeni uyudu bakalim uyanmadan kac dakika duracak. bir de yalandan ağlama biliyor artık. ati var oyuncak, inince ağlıyor. hep binecekmis. biz de sürecekmisiz. az ye de hizmetçi tut dedim, sakladım ati, gördükçe ağlıyordu bindirin beni diye. belim sırtım ağrıdı. yeter garii😜😜😜
Keşke burda da paylaşabiksek video hep beraber atardık 😊

Insallah :)
Tesekkur ederiz 💕
Hadi bakalm gule gule giy :)
Afiyet olsun, acaba dis mi geliyor 🤔
Yok cnm ya aramiz cok iyi degil fazla görüşmüyoruz. Zaten babasina bakmaya geliyor. Kizi görmek istiyor, acikcasi evime bile istemiyorum o kadar yoldan geliyor korkuyorum virusten vs.
Diyete de kaldigin yerden devam edersin daha yaza cok var surada 3 5 kilo fazlamiz var zaten 😘
Deme ay napacan işte sevmediğin ot burnunda demekki 😊
Kilo veririz ya elbet 🎀 sağlık olsun devam ederim gelince

Back
X