her yer farklı ya anlamadim ki burda da suçiçeği aşısı yokmuş 4 aydır dikkat edin ya da başka şehirde temin edebilirseniz gidin dediler
senden heves edip baktım baktım çıktım. 20kg gidince aslinda pantolon da bol geliyor ihtiyaç ama bedenim ne ki şimdi benim alamadım yine. sen de güle güle giy çalışmak yorucu ama iyi geleceğine eminim.
daha önce de çekim yaptık güzeldi. albüm yok bu arada bizde. albüm için instada bi sayfa var kizlar orasi guzel yapiyir gibi oraya gonderirim diye dusundum
ay kıyamam ya nazar mi diş mi bu. biz de bu gece milyon kez uyandık sallama da yok ya paso memede esim en son siz napionuz ya diyor 7bucukta da.uyandi valla simdi yine emerek uyutuyorum
herifcik güzelmiş

atın ekmeğini bizde yiyoruz arel daha bağımlı bi araba bi at sırayla takiliyorlar
canım sürekli siz elinden tutup yurutuyorsaniz olmaz. emeklemeden yürümeye niyetli sanirim

emekleme önemli yürüse bile sonrasında bol emeklemeli surunmeli oyunlar oynarsınız beyin gelişimi için etkisi var. yürüme konusunda elinden değil de koltuk altından destekle govdeyi ve yükün hepsini alma ara ara yokla onu. koltuk kenarinda arkasinda dur onune sevdigi bir oyuncagi koy agirlik aktarimi yap yani soyle bi sag bacaga bi sol bacaga bastir yere birsey dusurur gibi yap onu destekle egilip almaya calissin ya da 20-30 cm lik bi minder dusun kenarina oturt oyun gibi elinden tut ama cekme ayaga kalkmasi icin cabala bazen bi ayak onde digeri arkada.seklinde yine yuk aktraimi yapabilirsin yani yine hersey oyun ama.biz oyun icinde kaslarini uyaralim e tabi arada onun gonlunu de hoş edin tutun elinden yurutun
ilk başta ozlem aliyor sonra bi vicdan yapıyorsun ama eve onu cok ozlemis bir sekilde gittigin icin cok kaliteli enerjisi yuksek bir anneyle vakit gecirme imkani oliyor e sosyallik de sana iyi gelecek sen ona oyle guzel olacak merak etme. yorgunluk olacak o ladsr da olsun.
ben evde zorlansam da 3 yaşa kadar yanında olabilir miyim diye düşünüyorum sonrası kreş zaten.
civan huzursuz bizi uedi bitirdi valla. deneyecem hamursekeri olayini. merakliyimdim ama usengecimdir bakalim artik ne zamana. teskkurler ben ss aldim.
bizde oyleydik ates yoktu sadece
canim bakici nasil uyutuyor?