- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 34
Of missim ya ağız dolusu sövüyorum şuan inan.Yazmayım içiniiz karartmayım şu dönemde diyorum ama şiştim ya. Bu akşamki damar yolu bulma daha kötü geçti yaklaşık 45 dk ağlattılar. Yenidoğan yoğun bakıma götürdüler oranın ışığını kullanacaklarmış ben de giremedim kapıda bekledik öyle. En son bir hemşireye dedim yeter lütfen bıraksınlar istemiyorum ağızdan alsın tedaviyi diye. Sorumlu hemşire biz sakinleşmek için zaman harcıyoruz henüz çok teşebbüste bulunmadık dedi son kez deneyelim sonra hocayı ararız dedi. Pekii dedik. Neyse olmuş bantlamışlar geldi oğlan kan ter içinde kalmış yalandan üzerine bişeyler giydirip hemeb emzirdim uyudu 8 gibi. Ben de duş aldım yattım yanına yok dön dön uyuyamadım bir bakıyım serumuna sağına soluna dedim. Şükür rabbime iyi ki demişim. Kol olmuş bir davul hemen çağırdım bu normal mi diye çıkardı hemşire damara değil deri altına gitmiş ilaçhemen geri götürecek dedim kalsın lütfen istemiyorum çocuk çok hırpalandı. Yok çok ağlarsa getiririm hemen diye. Eşimi aradım böyle böyle napıyım çocuk içerde yine almadılar beni ağlıyor kolu davul olmuş ne yapayım diye. Eşim hastaneyi aramış ortalığı ayağa kaldırmış. O sıra ilk denemede oldu bizim damar yolu verdiler ilacı. Biz şikayet edince hemşire geldi sesi titriyor eşiniz aramış ben isteyerek yapar mıyım falan kendi oynatmıştır kolunu ondan olmuştur büyük ihtimal bebeklerdr olabiliyor. Ben de istemem hiö şikayet etmeyi sevmem ama çok üzüldüm acımaz dedi arkadaşınız ama ben hemşire arkadaşıma sordum acır soğuk ıygula dedi dedim. Tabi hemen soğuk uygulayalım şöyle yapalım böyle yapalım getirdiler biraz masaj yaptım. Eşim çıkmış geldi o sıra aşağıda tartışmış. Tartışsa ne fayda
çok şükür gördüm ben ya farketmeseydim yavrum ya.
Aynilarini oglumda ben cok yasadigim icin hele iyice hirslandim suan.
Beceremiorsa biraksaymmis.
O an beklerken cocuk hastayken isanin eli kolu da bağlanıyor sirf iyilessin kotulesmesin diye canimbenim ne cok uzulmussundur
Esinin agzina saglik cok iyi yapmis.
Zaten gicik oluorum sokmuyorlar ya odaya rabbim yasatmasin missim
Beterinden korusuninsalalh
Gelmis gecmis olsun
Insallah sabaha duzelsin artik yavrum
Cok sukur gormussun canim tebrik ederim seni dikkatinden dolayi
Simdi uyuyor mu yavrum
Off cok uzuldum uzuluorim ya bebekler cocuklar hic hastalanmasin o hastanelere gitmesin yatmasin nolur allahim nolur.