2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkeslerin dünürü var 🥰 ee benim kızımı da isteyen olduydu bir ara ama 🙈🙈🙈baktı bu kız geceleri uyumuyor 🤣🤣 oğluşuma bakamaz bu kız dedi herhal 🤣🤣 🙈🙈
@nzh99 yeşimcan ne o dunürlukten vaz mi caydın 🤣🙈🙈
Dur once abisini evermem lazım 🤣🤣 bu yüzdeeen gelin olaraktan zeynebi gözume kestirdim 😍😍 Zeyay1420 Zeyay1420 zeyay kizına talibim..tamam küçük bir ogluşum var ama büyüyecek..hem boylu da bak 🙈🤣😍 hem zengin olurlar 🤣
Ahh canım şekerim parem 😍 yaş dediğin nedir ki gönüller bir olduktan sonra büyüyünce fark etmez o yaş aralığı ben seve seve kabul ederim ince fikirli naif alimden iyi bir damat mı bulucam ama sen benim cadı kızımı ne yapıcaksın emin misin 🥴 gerçi ders yapalım kitap okuyalım demezsen senden iyisi yok aslında tam senlik otur sürekli resim yap etkinlik yap kek pasta kurabiye yap onunla oyun oyna senden iyisi yok ama sen ders çalışalım mı kitap okuyalım mı deme🙈🙈

Kahvaltısinda ve akşam yemeginde babasıyla karşılıklı yiyorlar. Ben tabi ona yedirdigim için sona kalıyorum. Biri ona eşlik ederse daha iyi yiyor. Bir süre teklif et istemezse zorlama. Ananem annemi ve teyzemleri 2 yıl sadece emzirmis. Su bile vermemiş. Gayet sağlıklilar. Uzuldugumde aklıma bunu getiriyorum. Biraz büyüdüğünde elbet yiyecek. Benim kız da brokoli ve balkabağı düşmanı. Bunlara ağzını açmıyor. Bir ara yoğurt da yemiyordu ayran gibi ama biraz daha yoğun bardakla verdim. Bardakla içmenin hatrına alıştı.
Doğa delisi ❣️ alerjiniz nasıl oldu ?

Bence hic üstüne varma canım.benim oğlum o kadar olmasa da o da temizliğe takık..yemek yerken parmagi kirlense hemen yikamak istiyor.üstune bisey damlasa hemen degişmek istiyor.sadece burası böyle kalsa da bize zararı yok Umutçum.hem de ne güzel bütün oyuncakları gorebiliyoruz boyle, oyun saati bitince birlikte yerine koyarız diyebilirsin.muhtemelen oyuncaklarını duru ile paylaşmama sevdasi buna sebep.bizde koltuk altına arkasina atılıyor Elif almasin diye.senin ki gene sepete topluyormus😁🧿 derleme toplama konusunda seni izlemis muhtemelen ornek almiş.bi de su ile oynamak hoşuna gidiyor sanirim.Ali de bir ara böyleydi 😁 gecici bir donem sanirim.ben bualsik dizdirmeye yardim ederken boyleydi.sonra sadece temiz bulasigi dizmeye yardim ettirdim.kirlilere dokundurtmadim.simdi de surekli soruyor kirli mi diye 😁 ben cok takılacak bisey göremedim canımm..sen de takılma.donemsel bisey olabilir diye düşünüyorum.üstüne varma bakalım bu davranış yavas söner yani unutur.ama tezgaha çıkıp bulaşiklari sudan geçirmesi tek başına biraz tehlikeli geldi bana.düşerse elinde cam bardak tabakla ya da catal kaşıkla çok ağır sonuçlari olabilir.bence bu konuda onla konuş.sen yokken yapmasın.
Ya canım ben bu bildirimi almadım, henüz cvap vermediğini düşündüm. Bazı bildirimleri almıyorum. Bütün duvarı gezince görüyorum. Misinkide oyle oldu.
Bütün gün evdeyiz mecburen iş yapıyorum, sanırım ondan oldu. Dun aksam esimlede tartıştık. Ya çocuk çok küçük seninle kala kala boyle oldu, bırakmıyorsun benimle spora gelsin diyor. Birincisi coranadan korkuyorum, ikincisi oglumun birseyleri sökme huyu cok fazla. Orada aletleri sokmeye kalkacak, birseylerin altında kalır diye korkuyorum diyorum. Zarar gore göre alisacak diyor. Birde esim cok dikkatsiz çocuklara o bakarken hep birsey oluyor. Hem orada hersey demir ağır aletler anlatamıyorum. Ozaman umut uyanıkken hiç iş yapma diyor. E yemektemi hazirlamiyayim. Hazir soyle diyor hazir ne yiyecek bunlar. Oglum 5 aydir felam boyle ortalık topluyor, ıslak mendil gorsun hemen bi yerleri siliyor. Birde kızıma bebek yada kız oyuncağı hiç alamıyorum. Esim hemen atıyor. Umut oynar alma çocuğun piskolejisini bozar sin diyor. Ama bu sefer kiz araba top onlarla oynuyor. Çocuk büyütmek cok zor, şaşırdım valla.

Yaa ne iyi oldu bak gelmen ebruuu gitme bir daha. Benim oğlanın bıngıldak kapanmış doktor söyledi canım ocean 400 kulladık geöen aya kadar düzenli. Hep apız çevresinde kırmızı döküntü vardu benim oğlanın gözüne kadar ilerledi hatta bir dönem biz de o mu bu mu derken d vitamini vermeyince geçtiğini farkettik. Sonra da vermedim hiç. Ne dersin başka alıyım mı vereyim mi yine 1 yaşa kadar🙄

Hadi geçmiş olsun canım bekliyorz hadi bakalım bir manas destanı🤪

Aman iyi olun da şükürüm arada bir el salla buraya da.Güneş Maşşallah çok hareketli. Külot beze geçsen rahat eder misin acaba ayakta değiştirirsin belki çişli bezi en azından kolay alırsın
Ah canım keşke olsaymışım o dönemde gitmeyeceğim artık çok üzüldüm bak az çok anlatıyordum size 🤦🏻‍♀️ Beni affedin daha çok aktif olacağım 🌸

Annesi fena olan gittiği yerde kaynana kiymeti bilir benden söylemesi 😄😄 Aslihaydo Aslihaydo Asli yasadın 😄😄 bu arada jadee çok fenasin hahaha 😄 ben de isterim bir köpüklü kahve 😝
Dünürüm on numara bes yıldız 🥰 onu Ali de çok sevecek bence 🤩😍 ayıpsın dilarasız olmaz 😝😄
Oyy kıyamam Asyama 🤩 hoşgeldiniz evinize..yayılın dinlenin simdi..inan cook iyi gelecek..yarın güzel birgün olsun💕💕
Yok örtünmesi lazim diye bisey yok da.hic degisiklik olmuyor gibi geliyor canım.Alinin 2 yasi gecmisti tam kapandiginda.
Bu gece şu saat oldu uyumadı.. Sanırım alerjiyle ilgili bu durum 😔 salla salla derman kalmadı 😑
Lokum çikolata unutmayalım önemli 🤣🙈🍫☕
Bizden de damadıma sevgiler iyi geceler💕🌜..gelin uyuyamıyor bu gece 😵
Amin canım..hepimize nasip etsin insAllah..ben de hep dua ediyorum..Allahım evlendigi günleri de görelim diye..ne kadar güzel bir dua imiş Allah analı babalı büyütsün demek 💕
MasAllah küçük prensime..yakisikli damadim benim 🤩🧿 ben de aldım bu toplardan ama toplamasi eziyet 🤦‍♀️ ama kaldırmadım oynuyorlar valla 😁 haa yarısı babaanne de..bu iskenceye onu da ortak ettim 🤣 bıkti kadin toplamaktan 😁🤣
Herkese benden kahve 🤣🤣🤣 asyakuş yapacakmış🐣🐣🐣

Ahh aynen sorma ya herseye mudahale ediyor. Aksam oturuyoruz yemek yiyecegiz kiza ceviz verdin mi sunu verdin mi bunu yaptin mi. Sunu söyle yap bu böyle olmasi lazim. Surekli akil veriyor. Gece soguktu bizim yattigimiz oda kac gündür de soguk annemde salonda uyuyordu kac gundur nasil yapim nasil edim derken dun gece karya hic uyumadi artik neyden bilmiyorum bu gecede salonda yatirayim dedim bana soylenip duruyor 1 haftadir yeni mi akln basina geldi macera ariyorsun diyor. Ay neyse canim surekli bu moddayiz annem geldiginden beri bu sekilde neden yapiyor anlamiyorumda cok canimi sıkıyor.
Ya evet annemde farkinda ve sinir oluyor. Boyle yaptigi icin kadinda durmak istemiyor :( karya zaten zavallim ortada bagiris cagiris kizda sasiriyor
Ben cevap verince hic susmuyor canimm ya uzatıyor ya tamam deyip kapatiyorum yada sonuc bagirmamla bitiyor. Cevap verecek enerjim bile yok artik :(
Evet canim dedigin gibi annem doğumumda gelmisti ve hala esimin o zaman yaptıklarını anlatir ben hatirlamiyorum bile. Yaptiklari hos degil insallah bir an once toparlar kendini. Inan benimde enerjim yok Karya uyumuyor geceleri yine basladik bir huzursuzlugu var ama anlamadim ya dis ya karni agriyor ama dis gibi :(
Bende hep bildiğim yaptığım şeyleri yaptın mı diye sorunca sinir oluyorum 🙄 çok biliyorsan gel büyüt o zaman 😒 annenin yanında olması kötü olmuş dediğin gibi sen unutursun o unutmaz 😔

Kerem ile Aslı Leyla ile Mecnun Asya ile Haydo 🤣 evine hoşgeldin jadem gerçekten insanin evi bambaşka ♥️🥰 asya bile biliyo huzurlanmis hemen yavrum
Oo sekerparem elin degmisken tüm kismetleri kaptın süpersin 😍💃💃 Hemi de Ata gibi damat Hemi de yeşım gibi dünür oh😎
Canım bazen göze alınan darbelerin izi gözde kalır ben gibi olur ya geçmez ya da uzun süre sonra geçer öyle belli bı yere çarptı eli girdi farkında olmamış olabilirsin Allah korktuğuna ugratmasin🙏 internete bakma 😅
Aminn canim🙏
Biz de seni özledik balım 😍😍
Ben de kızımda almıştım bir haftanın sonunda cinnet geçirdim üstüne basıp kaç defa düştüm🥴 o topun çıkmadığı tek nokta kalmamıştı her yerdeydi kabus gibi topladım geri o havuz dışında her yerde top oluyor ama havuzda bir tane bile olmuyor niyeyse en sevmediğim oyuncak 😂😂 sen sabirlisin bence dayanirsin canım bende yok o sabır 🤪
Asyo ile haydo🤣🤣🤣 dizi adı gibi 😝😝😝 Hoşbulduk canım şimdi ev beni bekler hanım kızı uyutup dalıyorum işlere soğukta da hiç çekilmiyor 😒😒😒

Size hayırlı olsun biz arkadaş olarak katılırız nikaha napalım😄😄 belki orda bi gelinin kız kardeşi yakalarız 🙈😂😂
Ahh ahh aklım kayarda yine bu topa girerim diye korkuyorum deme öyle 🤣 tamam en azından bu yakışıklı deniz çocuk birini bulmaz benden şeytana uyarsam rezervini sana yapayım 😝😝😝

Okula gitmeden karne aldık tuhaf ya sanki bir filmin içindeyiz Allahim bitsin şu pandemi 🙏
Hayırlı olsun karneniz canım inşallah gelecek dönem yüzyüze güzel bir eğitim dönemi olur hepimiz için
kızlar iki gündür birbucuk yasindaki yeğenim nöbet geçiriyor. nedeni belli değil henüz arastiriliyor. dua edin nolur iyi olsun 🙏
Çok geçmiş olsun canım gelişmelerden haberdar et bizi de Allah sağlık sıhhat versin yavruya😔

BKGK BKGK eşin annenin yanında ilgili baba haline bürünüyor sanırım 😒 sakin bir zamanında konuşsan anlar belki kendi de farkında değildir. Karyanın dişler geliyor bence ondan huzursuzluğu da. Benim oğlan çok huysyzdu geöen hafta hastalık çıktı işte altından.konuşamıyorlar ki dertlerini söylesinler kuzular. Şimdi daha iyi şükür emekleyince de iyi oldu kafasına göre geziyor o oda bu oda dolaşıyor.
Benim eşime de git memleketinde kal biraz tatilde diyroum gitmiyor.😒 İyice yüzgöz olduk kaç aydır. Gidince evin anahtarını değiştirecem de diyorum tabi🤪🤪 korkıyor mu napıyorsa yok gitmeyecem diye tutturdu.🤣🤣

Asyo ile haydo🤣🤣🤣 dizi adı gibi 😝😝😝 Hoşbulduk canım şimdi ev beni bekler hanım kızı uyutup dalıyorum işlere soğukta da hiç çekilmiyor 😒😒😒
🤣🤣🤣Kolay gelsin dunurcanim yavaş yavaş yap yorulma
Hayırlı olsun karneniz canım inşallah gelecek dönem yüzyüze güzel bir eğitim dönemi olur hepimiz için
Amin canım teşekkür ederim 😍

BKGK BKGK eşin annenin yanında ilgili baba haline bürünüyor sanırım 😒 sakin bir zamanında konuşsan anlar belki kendi de farkında değildir. Karyanın dişler geliyor bence ondan huzursuzluğu da. Benim oğlan çok huysyzdu geöen hafta hastalık çıktı işte altından.konuşamıyorlar ki dertlerini söylesinler kuzular. Şimdi daha iyi şükür emekleyince de iyi oldu kafasına göre geziyor o oda bu oda dolaşıyor.
Benim eşime de git memleketinde kal biraz tatilde diyroum gitmiyor.😒 İyice yüzgöz olduk kaç aydır. Gidince evin anahtarını değiştirecem de diyorum tabi🤪🤪 korkıyor mu napıyorsa yok gitmeyecem diye tutturdu.🤣🤣
Evin anahtarlarını değiştirmek bu iyiymis. Ay misss az degilsin he, adama korku salmışsin😄

Back
X