- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk zaman o kısımda yağ varken dedigin gibi, orası kabarıktı. Hissizlik degilde elledigimde tuaf oluyordu. Ne zaman göbek tam anlamı ile gitti, orası sıkılaştı düžleşti. Hissizlige benzeyen şey zayıflayınca geçti. Ben birde ödem olmasın diye fucidin krem kullandım, doktor vermişti.Yaa ben de üstte koca bir bombe ve hissizlik var hiç dokunamıyorum halen. Ne iyiymiş seninki![]()
Çoğumuz öyleyiz canım bende etini sıkıyormuşum gibi ağlayınca deliriyorum bazen sesim yükseliyor benimde sonrası pişmanlıkAlmila ile uyumak işkence oldu bana işin en kötü yanı sinirlerime artık hakim olamıyorum sesim yükseliyor sonrada ağlıyorum oturup ay çok kötüyüm ya ben nasıl böyle biri oldum
Vallahi resimleriniz oğlun kadar olmasa da çok güzeller. Maşallah diyelim deniz beye.Kaçırmayız ayıpsın![]()
Hemen o bir bebek bilmiyo bilse yapar mı hiç diye telkin ediyorum kendimi on dakika sonra pişman olursun sus de içinden hele bebisin uyuyunca gelen vicdan azabıİşte ondan korkuyorum bende ya işin başında çözmek istiyorum . Nasıl tutuyorsun kendini napsaö bilemedim
Teşekkürler baharcımVallahi resimleriniz oğlun kadar olmasa da çok güzeller. Maşallah diyelim deniz beye.
masallah paşaya, coook yakışıklı.Bizimki de giyinmekten nefret ediyor ama uğraşıyorumsonucu güzel olunca değiyo canım
![]()
Aşidan once kan aldilar resim attim bakarsanBizimki de öyleydi canım asi dan dolayı değerler hep yüksek yada düşüktü sen bı atsana
Hayr aşıdan once alindi kanminikbebegim9640 baktım sonuçlarına aşıdan sonra alındıysa kan değerler normal. Hiç kafana takma
Tek anladığım kansızlık yok canım digerleri hakkında bişey diyemicemAşidan once kan aldilar resim attim bakarsan
Hayr aşıdan once alindi kan![]()
Iyi kansizlk hafif var demisti diger sehirdeki ebe bitmis sukur demek kiTek anladığım kansızlık yok canım digerleri hakkında bişey diyemicem
Bizimki de giyinmekten nefret ediyor ama uğraşıyorumsonucu güzel olunca değiyo canım
![]()
V Bizim de durumumuz iç açıcı değil , olur eder diye diye günler geçiyor bakalım.Çok güzel tabaklar yiyor yani bunları maşallahbenim oğlan pek geriden geliyor ek gıda konusunda hadi hayırlısı
![]()
Bizde de yeme konusu beni geriyor ve sabredemiyorum kendi kendime söyleniyorum bazen . Kendime gelmem lazım bir an önce . Hiç iyi hissetmiyorum kendimi . Tedavi , riskli gebelik derken hep evdeydik . Süreç de etkiledi herhalde ondan bu hale geldim. Çok üzülüyorum bu duruma da . Yalnız değilsin .Almila ile uyumak işkence oldu bana işin en kötü yanı sinirlerime artık hakim olamıyorum sesim yükseliyor sonrada ağlıyorum oturup ay çok kötüyüm ya ben nasıl böyle biri oldum
Ben de çok beğendimAy ben de yapayım bari hiç de anlamam ama
Diş çıkmış demek canım bu gözün aydınKızlar bardağa tık tık yapıyorsa diş çıkmış demek midir çıkacak demek midir? Elime gelmedi ama bişey bardağa geliyor. Bi aydınlatın beni yaa cahallık zor iş![]()
Suratıma suratıma vurdun dünürüm yağlarımıİlk zaman o kısımda yağ varken dedigin gibi, orası kabarıktı. Hissizlik degilde elledigimde tuaf oluyordu. Ne zaman göbek tam anlamı ile gitti, orası sıkılaştı düžleşti. Hissizlige benzeyen şey zayıflayınca geçti. Ben birde ödem olmasın diye fucidin krem kullandım, doktor vermişti.