Evet canım emeklemeye başlayınca tehlike hep ee bide abla faktörü var herkes abiden çekiyor benim minnak yavrumda ablasından

Ben ilk baştan beri hediye hatırlanma konusunda hep hassas davrandım önemsediğimi hissettirdi oda unutmaz saolsun

Bende tam r sözelciyim hele tarih pek severim tarih okumayı çok isterdim ailede herkes sayısalcı dayım kuzenlerim mat öğr ama bende sıfır elde var sıfır

Ahh yattımda ne oldu 3 e kadar deliksiz uyumuşum sonra hep cızır cızırdı Ayşe kafasını vurduda mı bişey oldu stresinden oda bende sabahı ettik
Saol canım sabah hala şişti kafası ama keyfi yerinde
Yaa sorma o halde benim elimde tel varken öyle düşse bıdı bıdı bıdı hiç susmaz ama
Şimdi yola çıktık yorumları okurken bende şansımı denedim sordum sıralama aynen şu şekilde tavuk ekmek müzik aleti ama bunlardan hiç biri senin işine yaramaz kesin başka bişey var onun için soruyorsun diyor

Tam bir hayal kırıklığı dolaplara bırakılan notlardan sonra beklentim yüksekti benim ya şaşırttı enişte bey beni

O nasıl bir insan nasıl bir an neymiş ya akşamdan beri okuyup okuyup sinir oluyorum Allah tan eşin sana söz bırakmıyor gereken cevabı veriyor. Benim yeğenlerimde bana çok düşkündü büyük yeğenim evlendiğime çok üzülmüştüm hatta eşime çok gıcık oluyordu sonra tanıdı onuda çok sevdi iki yeğenim de çocuğumuz gibiydi Zeynep olacağı zaman kıskanmışlardı artık bizimle vakit geçiremezsiniz diye öyle olmadı hep beraber daha güzel vakit geçirdik şimdi zeynebi de ayşeyi de kardeşleri gibi sever kollarlar