2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
N Nehir8077 canim cok sinir oldum inan birse 20 yas 10 yas kocaman ol.uslar bunlar cocukta degilkii.
Bu kadar degil ama benim annemde biraz ayrim yapiyor yigenler arasinda neden kaynaklandiginida soyleyeyim guclu olan ayaklari üzerinde duran cocugunu ve onun akilli çocuklarını cok önemsemiyor ama digerlerinin surekli pesinde cunku zayiflar malesef cocuklarida buyumemis bebek gibi davraniyorlar..

Bu arada diyete bugun itibari ile basladim. Baslangic kilom 64 kizlar dogum gunune kadar min. hedef 8 kilo
Buda Karya ie benim kahvaltim :) resim kotu cıkmış karya ya 1 tane zeytin ve gun kurusu dut kurusu kuru erik kaynatıyorum. Bir tanede ceviz dövüp veriyorum kabizligina iyi geldi. Bendr de ekmek yok seker yok

N Nehir8077 aksam zencefille birsey yapip icince zayflamaya yardimci oluyor demistin neydi ?

nasıl bir insan nasıl bir an neymiş ya akşamdan beri okuyup okuyup sinir oluyorum Allah tan eşin sana söz bırakmıyor gereken cevabı veriyor.
Benim yeğenlerimde bana çok düşkündü büyük yeğenim evlendiğime çok üzülmüştüm hatta eşime çok gıcık oluyordu sonra tanıdı onuda çok sevdi iki yeğenim de çocuğumuz gibiydi Zeynep olacağı zaman kıskanmışlardı artık bizimle vakit geçiremezsiniz diye öyle olmadı hep beraber daha güzel vakit geçirdik şimdi zeynebi de ayşeyi de kardeşleri gibi sever kollarlar💕
Şöyle açıklıyim evde para hesabı bende. Esim sadece harçlık alır. Fatura market herşey bende. Eşim bekarken sürekli eksiklerini alıyormuş ya. Kayınvalide Beni arar sürekli,dayısına söyle şu kadar para lazım bu kadar para lazım şu eksik bu eksik derdi. Ben de eşimi hiç karıştırmadan, bıraktı gelsin alsın derdim gelirdi yeğeni verirdim. Bu masraflar ayda 500 bazen 1000 lirayı buluyordu. Eşimi arar teşekkür ederlerdi. Eşim de bana kızardı, verme ihtiyaçları yok derdi. Sonra benim çocuğum oldu. Çocuğumu bir şeyler almaya başladım. Çok veremesemde, vermeye devam ettim.Ayakkabı makyaj malzemesi istedi örneğin ayakkabıyı aldım makyajı almadım. Bu arada da kayınvalide evlendi oğlum değişti, önceden istemeden verirdi şimdi her ay istetiyor dedi. Hep kötüledi Ben de araları bozulmasın diye, tekrar vermeye devam ettim. Gel zaman git zaman,; eşim bir gün bana kızdı. Verme diyorum sen veriyorsun, ablam senin için ucuzcu, çocuklarına şok'tan BİM'den oyuncak alıyor.ben çocuklarıma marka giydirdim ve marka giydim demis. Sen hamile halinle gelip çalışıyorsun, hem evde çalışıyor, hem dükkanda çalışıyorsun. Verdin Verdin yarandın mı, yiyip içmeyi bilmiyor musun.essek gibi onlar içinmi çalışıyor sun dedi. Beni üzüyorsun senin ve çocukların hakkını koruyamadım için kendimden nefret ediyorum dedi. Onlar seni çocuklarına iğne almıyor, şerefsiz babam senin çocuklarına takı dahi takmıyor, annem ve babam onlara yeterince yardım ediyor, Sen daha kendini kullan duruyorsun, at benim üstüme vermiyor para dememi istedi. Ben de kestim vermeyi, kayinvalide beni o kadar seviyorlar ken, şimdi oğlumu aldı bizi unutturdu diyor. Oğlumu kıskanıyor, Eşime mesaj atmış her gün oğlunu arıyorsun kızını arıyorsun onları merak ediyorsun, annene ve yeğenlerini niye aramıyorsun. Onlar bizden daha mı kıymetli yazmış.Eşim de tabii ki onlar herkesten kıymetli onlar benim ailem yazmış.

Herneyse bizdeki durumun ozeti bu, o yuzden hırslı bakmıyor çocuklarıma bakmazsa bakmasin sorun yok.

Bahar diyetin hayirli olsun fazla kilon yokmuş, verirsin. Kahvaltınız afiyet olsun.
Yogurdun icine 1 tatlı kaşığı zencefil koyuyorum,
2. Tarif yogurdun icine dereotu doğruyoruz, bunlardan birini yapabilirsin. Dereotlu olan fazla odemide atıyor. Zencefil ozellikle yağ yakıyor. 2 sinide yapabilirsin peş pese yeme migden bulanmasın.

Zeyay farklı canım çocuk kıskançlığı değil,
Öyle olsa görüşerek geçerdi. 10 yasindaki dunyadan bir haber, 20 olanın kaprisini savunuyorlar. Ne yaparsa yapsınlar ben onlar icin eleimden geleni yapıyorum. Bak hava yagmurlu iki cocukla kasaba ekmeğe çıktım. Bu havada Allah görüyor ben elimden geleni yapıyorum. Allah herkezi hayırlı insaflı merhmetli insanlarla karşılaştırsın.

Teşekkürler helinim 🥰 inşallah tüm bekleyenler atanır ben çok istiyorum ama hep bı engel cikiyo bu sefer nasip olsun hayırlısıyla 🙏 baget aldır baget tüm Nisan annelerinin parmağı baget li olsun amiiin🤣🤣
isteyenin olsun valla. ben pek sevmiyorum ancaaaa kolye ama altın da sevmiyorum. alyans hassas nokta o olsun isterim.
Helinnnnn Helinnnnn yiğenin nasıl oldu varmı bir gelişme.
Helincim sen çok beklentiye girme, ne gelirse mutlu olursun. Erkeklere o olmaz gibi şeyler dediğinde, daha cok stres oluyorlar. Alacakları seyde kafaları karışıyor. Stresten hiç olmadık sey alıyorlar. İnşallah seni cok mutlu eden bir hediye ile gelir. L
bence de beklentiye girmim ya ama tutamıyorum kendimi 🙈
Kızlar kavgamızı anlattım rahatladım o gün size barışımızı da anlatayım🤪 sabah eşim sigara içmeye çıktı kapıyı kızım kapattı malum dışardan açılmıyor kapı kaldı soğukta kızım gitti içeri oyuna daldı. Bu vuruyor kapıya gittim kıza diyorum aç hadi falan derken biraz üşümüş olabilir🤪🤪 neyse girince geldi balkonda donsak açmıycan ha kapıyı falan. Odaya geldi konuşalım diye. Özür diledi işte ben böyleyim farkındayım sinirle ağzımdan ne çıktığının farkına varmıyorum da işte sen de çok yükseldin de şöyle seviyorumlar böyle bişeyler artık iyi tamam dedim yine de kendi çayımdan içtim sabah da🤣🤣hemen yelkenleri indirmek olmaz😁
Öğledensonra yengemle kuyumcuya gidecez bileklik beğenmişti ne zamandır almaya uğraşıyor illa beraber gidelim dedi dedim. İyi kendine de beğen dedi🤪🤪 para benim hesapta duruyor hep altın heaabına aktarmadım bu ay da daha napsam bunun üstüne bir tel de olsa bişey almam lazım sanki🤣🤣🤣
hatasının farkına varmış özür de dilemiş affet gari ❤ çok sevindim valla. evinizin huzuru bozulmasın canim 🙏 naz yap daha 😉
Dediğin gibi tam sığırmış kadın baharcım keşke küssen de hiç görüşmesen🤣🤣
Göktuğ iyi kuduruyor öyle sabah ablaları gülüşüyordu büyük küçüğü sırtına almış hangırdıyorlardı. Bu hemen indi kucağımdan emekliyor ki nasıl gülüyor onlara bakıp. Bu sefer onu aldırlar omuzlarına ama görmen lazım nasıl haykırmak kudurmak 🥰🥰kucaktan kucağa omuzdan omuza taşınıyor o gülmesin de kim gülsün 😝😝
yaaa ne güzel masallah size kahkahalar eksik olmasinnnn
Ben sana anlatırım yaparız birlikte 🙄 bende matta 5 falan yapmıştım off çok havalıyım😇
ah keşke keşke.
Selam kizlar karya bu gecede uyumadi :KK43: disinden sanirim cunju baska sıkıntısı yok gibi iki dis birden patlamak uzere hatta yan dis patlamis gibi nu ust disler cok yordu yavrumuu:KK43:

misskokulumm misskokulumm göktuğ cok sansli Masallah 💕
Esin bencede bir anlik öfkeyle kendine hakim olmadan istemeyerek söylüyor bende oyleyim esime neler söylüyorum senden nefret ediyorum niye evlendimki seninle bile demisligim var 😁 ama cok seviyorum bir tek ona nazim geciyor demek 😍
Zeyay1420 Zeyay1420 oyy gecmis olsun simdi nasil ?

Kizlar dogum gunu yapacak misiniz ? Yapacaksanjz ne düşünüyorsunuz ?
ben yapacam . her zamanki gibi bi mersinde bi tarsusta kutlanır. foto çekimi için randevu da aldım. kıyafet bakıyorum. kutlama bizde pasta demek birlikte olmak demek başka ekşin yok 😎
Evet canım emeklemeye başlayınca tehlike hep ee bide abla faktörü var herkes abiden çekiyor benim minnak yavrumda ablasından🥴
Ben ilk baştan beri hediye hatırlanma konusunda hep hassas davrandım önemsediğimi hissettirdi oda unutmaz saolsun 💕
Bende tam r sözelciyim hele tarih pek severim tarih okumayı çok isterdim ailede herkes sayısalcı dayım kuzenlerim mat öğr ama bende sıfır elde var sıfır 👍🏻

Ahh yattımda ne oldu 3 e kadar deliksiz uyumuşum sonra hep cızır cızırdı Ayşe kafasını vurduda mı bişey oldu stresinden oda bende sabahı ettik

Saol canım sabah hala şişti kafası ama keyfi yerinde

Yaa sorma o halde benim elimde tel varken öyle düşse bıdı bıdı bıdı hiç susmaz ama

Şimdi yola çıktık yorumları okurken bende şansımı denedim sordum sıralama aynen şu şekilde tavuk ekmek müzik aleti ama bunlardan hiç biri senin işine yaramaz kesin başka bişey var onun için soruyorsun diyor🤪

Tam bir hayal kırıklığı dolaplara bırakılan notlardan sonra beklentim yüksekti benim ya şaşırttı enişte bey beni🥴

O nasıl bir insan nasıl bir an neymiş ya akşamdan beri okuyup okuyup sinir oluyorum Allah tan eşin sana söz bırakmıyor gereken cevabı veriyor.
Benim yeğenlerimde bana çok düşkündü büyük yeğenim evlendiğime çok üzülmüştüm hatta eşime çok gıcık oluyordu sonra tanıdı onuda çok sevdi iki yeğenim de çocuğumuz gibiydi Zeynep olacağı zaman kıskanmışlardı artık bizimle vakit geçiremezsiniz diye öyle olmadı hep beraber daha güzel vakit geçirdik şimdi zeynebi de ayşeyi de kardeşleri gibi sever kollarlar💕
bizim abi zarar vermez de elindekileri alıyor ağlatıyor ama abi de bebe daha minnak ne diyim birşey diyemiyorum
Bu arada ben de merak ettim eşim ne diyecek acaba diye az önce mesaj attım gelen cevap
yaaaa en azından seçeneklerde varmış helal olsun alkisliyorummm

Kızlar Bi 10 dk yolumuz kaldı çok güzel geçti az az iki mola verdik çocuklarda sıkıntı çıkarmayınca koştur koştur geldik ayşecik çorbasını içti ikinci uykusunu uyuyor şimdi tek sıkıntı pusette durmadı en son kucağımda uyudu💕

Bu hastahanelerin hali nedir yahu ne kadar kalabalık 😟
Hayırdır canım napiyorsun hastanede?
Ben de meraktan eşime bana baget alır mısın dedim yüzük mü dedi 😎😎😂😂
👏👏👏👏👏 enişteye
Kızlar Bi 10 dk yolumuz kaldı çok güzel geçti az az iki mola verdik çocuklarda sıkıntı çıkarmayınca koştur koştur geldik ayşecik çorbasını içti ikinci uykusunu uyuyor şimdi tek sıkıntı pusette durmadı en son kucağımda uyudu💕
Hadi öyle geçmiş olsun canım darısı dönüş yoluna inş.iyi eğlenceler 🥰

Valla bravo 👏🏻 Nisan anneleri bagetle donanacak 😅 ben hala sormadım bilmeyeceğine eminim de gider bakar alır falan ben baget istemiyorum 🤣🤣
Ben ilk evlilik yıl dönümünde yüzük aldırmıştım daha da bişey göremedim😄 o sıralar sürekli zensiz olmaaaaaz diye dolaşıyordum evde sonunda dayanamadı aldı 😄

Back
X