2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkesin hayali🙏 😀Bende bi ara iyi gittim ama sonradan durdum. Bi ara yine başlayım diyorum ama Boğazıma güvenemiyorum bir türlü 😀 4 5 kilo da ben vermek istiyorum.
Gel birlikte baslayalim iste. Ben bugün sabah ekmek yemedim seker vs de kullanmadım. Oglende kizarmis tavuk yedim az birde az elma
Aksamda corba icicem 🤗

Deplasmandan bildiriyorum dakika bir gol bir kv zeynebe diyor ki bu kıza hiç bakmamışsın minicik kalmış ekmek falan yedirseydin ya diyor. Eşimde anne geçen sene bu zamanlar sağlıklı olsun diye ne dualar ediyorduk şimdi sağlıkla kucağımıza varsın ufak olsun dedi🥴

Deplasmandan bildiriyorum dakika bir gol bir kv zeynebe diyor ki bu kıza hiç bakmamışsın minicik kalmış ekmek falan yedirseydin ya diyor. Eşimde anne geçen sene bu zamanlar sağlıklı olsun diye ne dualar ediyorduk şimdi sağlıkla kucağımıza varsın ufak olsun dedi🥴
Zeynebe mi ayşeye mi diyor anlamadım? Patavatsızlık no 1 😕

Kızlar şansa bakın ki evin elektrikleri gitti akşam üstünden beri yok. jeneratörü de sadece kalorifere falan vermişler. kaldık öyle karanlıkta kocam bey de yine mesaide. Işıldak falan da yoktu bütün eve mum yaktım banyo mutfak oturma odası. öyle bebişle oturma odasında oynuyoruz yarı karanlık yarı aydınlık. her ufacık bir tıkırtıda sarılarak bana geliyor çocuğum. o da bir acayip karşıladı bu durumu 😕😕

Bu kayınvalideler niye böyle ya😒 hepsinin mi kafası aynı çalışıyo🤨

Kızlar şansa bakın ki evin elektrikleri gitti akşam üstünden beri yok. jeneratörü de sadece kalorifere falan vermişler. kaldık öyle karanlıkta kocam bey de yine mesaide. Işıldak falan da yoktu bütün eve mum yaktım banyo mutfak oturma odası. öyle bebişle oturma odasında oynuyoruz yarı karanlık yarı aydınlık. her ufacık bir tıkırtıda sarılarak bana geliyor çocuğum. o da bir acayip karşıladı bu durumu 😕😕
ahhh bi an dedim işte romantik bir ortam eşinle sohbet fırsatı ama yine mesai dedin yikildim. cocuktan sonra mi iskolik oldu once de boyle miydi ?
benimki oyle degil 😍🥰 zayif der de aman saglikli olsun mutlu olsun yeter der. sürekli araştırır o da şu çizgi-film sevdasından nasıl kurtuluruz diye ama işte eve tikildik mecbur kaldigimin farkında allahtan.

ahhh bi an dedim işte romantik bir ortam eşinle sohbet fırsatı ama yine mesai dedin yikildim. cocuktan sonra mi iskolik oldu once de boyle miydi ?

benimki oyle degil 😍🥰 zayif der de aman saglikli olsun mutlu olsun yeter der. sürekli araştırır o da şu çizgi-film sevdasından nasıl kurtuluruz diye ama işte eve tikildik mecbur kaldigimin farkında allahtan.
Yok hep böyleydi çocuk doğduğundan beri pek yapamıyordu şimdi bakıcı başlayınca rahatladım diye tekrar başladı 😕
Hatta hamileliğimde hep saat 8-9 gibi gelirdi ben de o gelene kadar yemeğimi yerdim. O yok diye hep kendi sevdiğim şeyleri yapardım. Tam oturduğumda gelirdi. Tabi o zaman işime geliyordu kendim pişir kendim ye. Kızdığım zamanlarda oluyordu ama. Aman ne bileyim yaa. Kendine de yazık ama işte öyle.

Şöyle açıklıyim evde para hesabı bende. Esim sadece harçlık alır. Fatura market herşey bende. Eşim bekarken sürekli eksiklerini alıyormuş ya. Kayınvalide Beni arar sürekli,dayısına söyle şu kadar para lazım bu kadar para lazım şu eksik bu eksik derdi. Ben de eşimi hiç karıştırmadan, bıraktı gelsin alsın derdim gelirdi yeğeni verirdim. Bu masraflar ayda 500 bazen 1000 lirayı buluyordu. Eşimi arar teşekkür ederlerdi. Eşim de bana kızardı, verme ihtiyaçları yok derdi. Sonra benim çocuğum oldu. Çocuğumu bir şeyler almaya başladım. Çok veremesemde, vermeye devam ettim.Ayakkabı makyaj malzemesi istedi örneğin ayakkabıyı aldım makyajı almadım. Bu arada da kayınvalide evlendi oğlum değişti, önceden istemeden verirdi şimdi her ay istetiyor dedi. Hep kötüledi Ben de araları bozulmasın diye, tekrar vermeye devam ettim. Gel zaman git zaman,; eşim bir gün bana kızdı. Verme diyorum sen veriyorsun, ablam senin için ucuzcu, çocuklarına şok'tan BİM'den oyuncak alıyor.ben çocuklarıma marka giydirdim ve marka giydim demis. Sen hamile halinle gelip çalışıyorsun, hem evde çalışıyor, hem dükkanda çalışıyorsun. Verdin Verdin yarandın mı, yiyip içmeyi bilmiyor musun.essek gibi onlar içinmi çalışıyor sun dedi. Beni üzüyorsun senin ve çocukların hakkını koruyamadım için kendimden nefret ediyorum dedi. Onlar seni çocuklarına iğne almıyor, şerefsiz babam senin çocuklarına takı dahi takmıyor, annem ve babam onlara yeterince yardım ediyor, Sen daha kendini kullan duruyorsun, at benim üstüme vermiyor para dememi istedi. Ben de kestim vermeyi, kayinvalide beni o kadar seviyorlar ken, şimdi oğlumu aldı bizi unutturdu diyor. Oğlumu kıskanıyor, Eşime mesaj atmış her gün oğlunu arıyorsun kızını arıyorsun onları merak ediyorsun, annene ve yeğenlerini niye aramıyorsun. Onlar bizden daha mı kıymetli yazmış.Eşim de tabii ki onlar herkesten kıymetli onlar benim ailem yazmış.

Herneyse bizdeki durumun ozeti bu, o yuzden hırslı bakmıyor çocuklarıma bakmazsa bakmasin sorun yok.

Bahar diyetin hayirli olsun fazla kilon yokmuş, verirsin. Kahvaltınız afiyet olsun.
Yogurdun icine 1 tatlı kaşığı zencefil koyuyorum,
2. Tarif yogurdun icine dereotu doğruyoruz, bunlardan birini yapabilirsin. Dereotlu olan fazla odemide atıyor. Zencefil ozellikle yağ yakıyor. 2 sinide yapabilirsin peş pese yeme migden bulanmasın.

Zeyay farklı canım çocuk kıskançlığı değil,
Öyle olsa görüşerek geçerdi. 10 yasindaki dunyadan bir haber, 20 olanın kaprisini savunuyorlar. Ne yaparsa yapsınlar ben onlar icin eleimden geleni yapıyorum. Bak hava yagmurlu iki cocukla kasaba ekmeğe çıktım. Bu havada Allah görüyor ben elimden geleni yapıyorum. Allah herkezi hayırlı insaflı merhmetli insanlarla karşılaştırsın.
Canım eşin ilgiliymiş belli sen de elinden geleni yapmışsın belli ki ama çocukları size karşı doldurmuş kayınvaliden demekki çocuğu oldu sizi unuttu evlendi artık sizinle ilgilenmiyor falan diye Bi aile büyüğü böyle yapar mı birleştirici olmalı ama bazı erkek anneleri oğullarını kaybettiklerini sanıp hazmedemiyor ne yazık ki. Allah evinizin ailenizin huzurunu dirlik düzenini bozmasın hayırlı mutlu geçim versin canım gerisi boş boşver

Hadi hayırlısı canım inşallah güzelce verirsin kolaylıklar.

2 kilo çok iyi devam 👏🏻

Yaparken ağlıyorsa çatlak olabilir bu da tutmasına sebep olur o da daha da katılaşmasına. Poposuna bepantol onarıcı merhem sürün

İyi yolculuklar sağlıkla gidin. Beni de yol tutar bilirim çok zor çocukla arka koltukta ilgilenmek gerçekten çok zorluyor.

Off canım çekti sacda pişmiş ateş kokulu bir gözleme katmer 😋😋
Şimdiden afiyetler olsun
Saol canım herşey iyi güzelde zaten çok kilo aldım Burda da böyle giderse vay halime sağlam bir diyete girmem gerekecek
Zeyay1420 Zeyay1420 canım sağ selamet gidin yolunuz açık olsun 💕
Saol canım çok şükür umduğumdan güzel geçti yolculuk çabucak geldik
BKGK BKGK Ben de de biraz göbek var .3 kilo versem en az hiç fena olmaz .
Sadece 3 kilocuk mu oda kilo mu ödemdir o ödem
Ben de meraktan eşime bana baget alır mısın dedim yüzük mü dedi 😎😎😂😂
👏🏻👏🏻👏🏻Alkışlıyorum süper valla inş icraatada geçer😉
Hayırdır canım napiyorsun hastanede?

👏👏👏👏👏 enişteye

Hadi öyle geçmiş olsun canım darısı dönüş yoluna inş.iyi eğlenceler 🥰
Bugün yazacaktım alıntıyı atlamışım sevindim aranızı düzelmesini sen biraz daha naz yap tabi ki de. Kuyumcu gezinizin sonucu ne oldu bulabildin mi istediğin gibi birşey
Zeynebe mi ayşeye mi diyor anlamadım? Patavatsızlık no 1 😕
Zeynep hep tombik Bi bebbekti hala öyle onada kilolu diye laf ederdi mamaya mı şişiriyorsun yürüyemecek kilodan falan diye ki sadece anne sütü alıyordu Zeynep. Şimdide ayşeye takılıyor çok minik büyümemiş vah kızım annen sana yemek vermedi mi ekmek vermedi mi diyip geziniyor dur o gitsin ben yediririm diyor bakalım ne zaman tersleşicez.
Evet akrabalarından küçük bir kızım var bende biliyorum hamilelikte neler dedi bir prof. bedensel ve zihinsel engelli doğacak mikrosefali kas ve iskelet sistemi bozuk daha neler neler öyle üzüldüm ki başka bir prof a daha gittik gayet sağlıklı ama plesantada sıkıntı var yapısal bir küçüklük var minyon tipli olucak diye 24 haftalıkken söyledi doktor doğuma kadar 9 doğurdum sakat mı doğacak diye hep 2 hafta geriden geliyordu ölçüleri ama sağlıkla doğdu algısı hareketleri yerinde sadece minik canı saolsun benim minik sincabım varlığına bin şükür💕
Aynen bizim ki hep böyle de bakalım yav he he diyorum şimdilik eşimde takılma diyor

Saol canım herşey iyi güzelde zaten çok kilo aldım Burda da böyle giderse vay halime sağlam bir diyete girmem gerekecek

Saol canım çok şükür umduğumdan güzel geçti yolculuk çabucak geldik

Sadece 3 kilocuk mu oda kilo mu ödemdir o ödem

👏🏻👏🏻👏🏻Alkışlıyorum süper valla inş icraatada geçer😉

Bugün yazacaktım alıntıyı atlamışım sevindim aranızı düzelmesini sen biraz daha naz yap tabi ki de. Kuyumcu gezinizin sonucu ne oldu bulabildin mi istediğin gibi birşey

Zeynep hep tombik Bi bebbekti hala öyle onada kilolu diye laf ederdi mamaya mı şişiriyorsun yürüyemecek kilodan falan diye ki sadece anne sütü alıyordu Zeynep. Şimdide ayşeye takılıyor çok minik büyümemiş vah kızım annen sana yemek vermedi mi ekmek vermedi mi diyip geziniyor dur o gitsin ben yediririm diyor bakalım ne zaman tersleşicez.
Evet akrabalarından küçük bir kızım var bende biliyorum hamilelikte neler dedi bir prof. bedensel ve zihinsel engelli doğacak mikrosefali kas ve iskelet sistemi bozuk daha neler neler öyle üzüldüm ki başka bir prof a daha gittik gayet sağlıklı ama plesantada sıkıntı var yapısal bir küçüklük var minyon tipli olucak diye 24 haftalıkken söyledi doktor doğuma kadar 9 doğurdum sakat mı doğacak diye hep 2 hafta geriden geliyordu ölçüleri ama sağlıkla doğdu algısı hareketleri yerinde sadece minik canı saolsun benim minik sincabım varlığına bin şükür💕

Aynen bizim ki hep böyle de bakalım yav he he diyorum şimdilik eşimde takılma diyor
Gerçekten ne kadar zor olmuştur düşünemiyorum. Zaten o süreçte her şeyin en kötüsünü düşünüyor insan. Böyle şeyler duymak mahvetmiştir sizi. Çok şükür sağlıkla doğmuş ya. Minyon olsa nee zayıf olsa ne 🙏🏻🙏🏻

misskokulumm misskokulumm bilmem kaç bin bakımına geldim 😂. Omurilikte siringomiyeli var . Her yıl mr çekiliyorum . 2 yıldır gitmemiştim 🤦‍♀️ Burda beyin cerrahı yoktu , gelmiş . Ben de gidem bari sakin olur virüsten dolayı dedim ama yanılmışım . Hastahane kaynıyor . Eski haline dönmüş baya kalabalıktı .

Back
X