2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Deplasmandan bildiriyorum dakika bir gol bir kv zeynebe diyor ki bu kıza hiç bakmamışsın minicik kalmış ekmek falan yedirseydin ya diyor. Eşimde anne geçen sene bu zamanlar sağlıklı olsun diye ne dualar ediyorduk şimdi sağlıkla kucağımıza varsın ufak olsun dedi🥴
kayinvalidegin şanındandır galiba böyle laflar etmek. daha 4 aylik falandi biz de gittik, hosgeldjniz dediler, daha hosbes edemeden Asım ağladı emzirmeye diğer odaya geçtim, kayinvalidem pesimden geldi, sütün var mi diye soruyor? yol yorgunu dilimin ucuna kadar geldi, sana ne kadar lazımdı anne, şöyle sagayim demek ama tuttum kendimi. bi dur, de mi? afedersin mememe mememe eğilip sorulacak soru mu bu? çok patavatsizlar çok. Allah yardimcin olsun. cok basit şeyler, amaaan deyip geçmek lazım ama ben gecemiyorum.

gecende eşim heyecanla anlatiyor, sehpaların altından aşıp büyük bir çiçeğimiz var ona geçti diye, görümcem diyor ki koysanıza çiçekleri çocuğun yetisemeyecegi yere, ben de duyuyorum vayyy anasını dedim, biz bunu nasıl düşünemedik. eşim de bozuldu, bunlari yaramazlık olarak görmediğimizi bilakis büyüdüğü için sevindiğimizi anlayamıyorlar galiba.

benim kizlara da derlerdi aman cok zayif şöyle böyle, eşim bir kaç kere anneleri gibi minyon olacaklar, manken gibi zayıf olacaklar dedi de sustular. (1.55 ve manken, şştt çaktırmayın🤪🤪)

Gel birlikte baslayalim iste. Ben bugün sabah ekmek yemedim seker vs de kullanmadım. Oglende kizarmis tavuk yedim az birde az elma
Aksamda corba icicem 🤗
Şu ekmek olayı beni ilerletmiyor hiç🤦🏻‍♀️ Ekmek yemeden doymuyorum alışmamışım. Sen kararlıysan bi faydan olur belki banada. Sabah tartılayım bakalım😀 az yersem gidiyorda da ah bu boğaz.

Bugün aşıya gittik 5 saniye anca ağladı aşıya. Diğer ağlamaları hep ortama idi. Nasıl yabancıladı korktu. Nasıl alışacak benim ki bilmiyorum haftada 2 gördüğü babama bile ağlıyor😀 kilosu 9.4 çıktı. 1.200 gram almış 3 ayda. Nasıl sizce ? Hala anne sütü ana gıdamız. Biraz biraz iyiydi bakalım 2 haftadır katıya da alışır inşallah tez zamandan

Kızlar şansa bakın ki evin elektrikleri gitti akşam üstünden beri yok. jeneratörü de sadece kalorifere falan vermişler. kaldık öyle karanlıkta kocam bey de yine mesaide. Işıldak falan da yoktu bütün eve mum yaktım banyo mutfak oturma odası. öyle bebişle oturma odasında oynuyoruz yarı karanlık yarı aydınlık. her ufacık bir tıkırtıda sarılarak bana geliyor çocuğum. o da bir acayip karşıladı bu durumu 😕😕
Ah ben kıyamam ipektoşa🤣 tuhaflarına gidiyor ışık olmaması bizde yaşamıştık

Saol canım herşey iyi güzelde zaten çok kilo aldım Burda da böyle giderse vay halime sağlam bir diyete girmem gerekecek

Saol canım çok şükür umduğumdan güzel geçti yolculuk çabucak geldik

Sadece 3 kilocuk mu oda kilo mu ödemdir o ödem

👏🏻👏🏻👏🏻Alkışlıyorum süper valla inş icraatada geçer😉

Bugün yazacaktım alıntıyı atlamışım sevindim aranızı düzelmesini sen biraz daha naz yap tabi ki de. Kuyumcu gezinizin sonucu ne oldu bulabildin mi istediğin gibi birşey

Zeynep hep tombik Bi bebbekti hala öyle onada kilolu diye laf ederdi mamaya mı şişiriyorsun yürüyemecek kilodan falan diye ki sadece anne sütü alıyordu Zeynep. Şimdide ayşeye takılıyor çok minik büyümemiş vah kızım annen sana yemek vermedi mi ekmek vermedi mi diyip geziniyor dur o gitsin ben yediririm diyor bakalım ne zaman tersleşicez.
Evet akrabalarından küçük bir kızım var bende biliyorum hamilelikte neler dedi bir prof. bedensel ve zihinsel engelli doğacak mikrosefali kas ve iskelet sistemi bozuk daha neler neler öyle üzüldüm ki başka bir prof a daha gittik gayet sağlıklı ama plesantada sıkıntı var yapısal bir küçüklük var minyon tipli olucak diye 24 haftalıkken söyledi doktor doğuma kadar 9 doğurdum sakat mı doğacak diye hep 2 hafta geriden geliyordu ölçüleri ama sağlıkla doğdu algısı hareketleri yerinde sadece minik canı saolsun benim minik sincabım varlığına bin şükür💕

Aynen bizim ki hep böyle de bakalım yav he he diyorum şimdilik eşimde takılma diyor
Boşver ya konuşur konuşur cevap gelmeyince susar

Yok hep böyleydi çocuk doğduğundan beri pek yapamıyordu şimdi bakıcı başlayınca rahatladım diye tekrar başladı 😕
Hatta hamileliğimde hep saat 8-9 gibi gelirdi ben de o gelene kadar yemeğimi yerdim. O yok diye hep kendi sevdiğim şeyleri yapardım. Tam oturduğumda gelirdi. Tabi o zaman işime geliyordu kendim pişir kendim ye. Kızdığım zamanlarda oluyordu ama. Aman ne bileyim yaa. Kendine de yazık ama işte öyle.
bazen eşim de böyle yapıyor ben üzülüyorum ya . kalabalık ailede büyüdüm ondan mi bilmiyorum. ev arkadaşı gibi geliyor. bi de esim de fzt hastalardan konusunca da bazen derdim yeter hayat hep iş oldu. bu ara unv hallerimiz gozume geliyor neden bilmiyorum ama yurudugumuz sokaklar kafeler daha bi cok sey gezmeler offf nasil ozluyorum
Saol canım herşey iyi güzelde zaten çok kilo aldım Burda da böyle giderse vay halime sağlam bir diyete girmem gerekecek

Saol canım çok şükür umduğumdan güzel geçti yolculuk çabucak geldik

Sadece 3 kilocuk mu oda kilo mu ödemdir o ödem

👏🏻👏🏻👏🏻Alkışlıyorum süper valla inş icraatada geçer😉

Bugün yazacaktım alıntıyı atlamışım sevindim aranızı düzelmesini sen biraz daha naz yap tabi ki de. Kuyumcu gezinizin sonucu ne oldu bulabildin mi istediğin gibi birşey

Zeynep hep tombik Bi bebbekti hala öyle onada kilolu diye laf ederdi mamaya mı şişiriyorsun yürüyemecek kilodan falan diye ki sadece anne sütü alıyordu Zeynep. Şimdide ayşeye takılıyor çok minik büyümemiş vah kızım annen sana yemek vermedi mi ekmek vermedi mi diyip geziniyor dur o gitsin ben yediririm diyor bakalım ne zaman tersleşicez.
Evet akrabalarından küçük bir kızım var bende biliyorum hamilelikte neler dedi bir prof. bedensel ve zihinsel engelli doğacak mikrosefali kas ve iskelet sistemi bozuk daha neler neler öyle üzüldüm ki başka bir prof a daha gittik gayet sağlıklı ama plesantada sıkıntı var yapısal bir küçüklük var minyon tipli olucak diye 24 haftalıkken söyledi doktor doğuma kadar 9 doğurdum sakat mı doğacak diye hep 2 hafta geriden geliyordu ölçüleri ama sağlıkla doğdu algısı hareketleri yerinde sadece minik canı saolsun benim minik sincabım varlığına bin şükür💕

Aynen bizim ki hep böyle de bakalım yav he he diyorum şimdilik eşimde takılma diyor
bilmiyor mu bu süreçleri de böyle konusuyor. boşver canim sen minnoş olsun sağlıklı olsun sizlerle olsun. şükür bugününe 🙏
misskokulumm misskokulumm bilmem kaç bin bakımına geldim 😂. Omurilikte siringomiyeli var . Her yıl mr çekiliyorum . 2 yıldır gitmemiştim 🤦‍♀️ Burda beyin cerrahı yoktu , gelmiş . Ben de gidem bari sakin olur virüsten dolayı dedim ama yanılmışım . Hastahane kaynıyor . Eski haline dönmüş baya kalabalıktı .
canim nerdesiniz siz ? bu ara uzak durun hastanelerden. çoğu pozitif olupda rahatlıkla gezen tipler var. girmeyin kalabalığa. tedbirli olun.
Bugün aşıya gittik 5 saniye anca ağladı aşıya. Diğer ağlamaları hep ortama idi. Nasıl yabancıladı korktu. Nasıl alışacak benim ki bilmiyorum haftada 2 gördüğü babama bile ağlıyor😀 kilosu 9.4 çıktı. 1.200 gram almış 3 ayda. Nasıl sizce ? Hala anne sütü ana gıdamız. Biraz biraz iyiydi bakalım 2 haftadır katıya da alışır inşallah tez zamandan
masallah iyi bence canim. artık kilo takibi yapmıyorum bile ben. az alacaklar hatta diş dönemi verecekler. sağlıklı olsunlar da artık zayıf şişman olduğu kadar 👍

Ekmeği kessem direkt gider de ekmeksiz de doymuyorum 😁
Şu ekmek olayı beni ilerletmiyor hiç🤦🏻‍♀️ Ekmek yemeden doymuyorum alışmamışım. Sen kararlıysan bi faydan olur belki banada. Sabah tartılayım bakalım😀 az yersem gidiyorda da ah bu boğaz.
Ahh evet ekmek hamur isi tatli bende cok seviyorum ama yemedim bugun esimde hemen kesme yavas basla diyor ama vermem lazim dana gibi oldum

Affet kız her ailede oluyor tartışmalar. En cokta cocuklardan kaynaklaniyor. Stresten insan bir birine sariyor. Adam ne yapsın ozur dilemiş, seni seviyorum demiş. Bak birde kendinede bir sey almani istemiş.
Allah evinizden huzuru eksik etmesin, her kavganiz biraz daha yakinlastirsin, kiymet bildirsin insallah.
Affettik artık canım napalm atsan atılmaz satsan satılmaz😛😛

Deplasmandan bildiriyorum dakika bir gol bir kv zeynebe diyor ki bu kıza hiç bakmamışsın minicik kalmış ekmek falan yedirseydin ya diyor. Eşimde anne geçen sene bu zamanlar sağlıklı olsun diye ne dualar ediyorduk şimdi sağlıkla kucağımıza varsın ufak olsun dedi🥴
Oyy oyyy boşver diycem de benim kv de cevap vermedikçe uzatırdı bir uygun cevap veririm uygun bir zamanda o olurdu.bir yaz gittik kızkardeşim iki yıllık evli çocuk olmuyor tedavi görüyorlar kimseye söylemiyoruz falan. Bu baba yalnızken sordu önce yok mu çocuk diye yok daha düşünmüyorlar dedim. Sonra babaannesi varken sordu yine aynı şeyi söyledim. En son kalabalık bir misafir grubu vardı evde kızkardeşleri falan bir daha aynı soru😑aha dedim tutmayın beni🤣napacan anne nufusuna mı alacaksın çocuk olunca dedim Bi bozuldu bir daha o oldu soramadım ama haketmişti🤣🤣
Kızlar şansa bakın ki evin elektrikleri gitti akşam üstünden beri yok. jeneratörü de sadece kalorifere falan vermişler. kaldık öyle karanlıkta kocam bey de yine mesaide. Işıldak falan da yoktu bütün eve mum yaktım banyo mutfak oturma odası. öyle bebişle oturma odasında oynuyoruz yarı karanlık yarı aydınlık. her ufacık bir tıkırtıda sarılarak bana geliyor çocuğum. o da bir acayip karşıladı bu durumu 😕😕
Yaa benimki gölgelere çok meraklı susam ışığı kapatıp telefonun ışığıyla gölge oyunu yapıyoruz duvarda seviyor baya.🥰
misskokulumm misskokulumm bilmem kaç bin bakımına geldim 😂. Omurilikte siringomiyeli var . Her yıl mr çekiliyorum . 2 yıldır gitmemiştim 🤦‍♀️ Burda beyin cerrahı yoktu , gelmiş . Ben de gidem bari sakin olur virüsten dolayı dedim ama yanılmışım . Hastahane kaynıyor . Eski haline dönmüş baya kalabalıktı .
Geçmiş olsun canım. Evet hastaneler aynı eskisi gibi artık insanlar da alıştı kapacak mecbur gidiliyor hastaneye
Geçmiş olsun canım. Bence gayet güzel almış kiloyu daha ne olsun🤗

Bu aralar korkma olayları biraz daha fazla sanki

Zeyay1420 Zeyay1420 gittik canım kuyumcuya benim lise yıllarında babamın hediyesi bir künyem vardı. Modeli eskimişti bir de takılan yerini birkaç kere değiştirdim hep düşüyordu kullanamadım. Kıyamıyordum ama onu değiştirdim. Üzerine biraz da koyup bileklik aldım😁 Bayadır aklımdaydı iyi oldu bu kavga bahaneysiyle😛 bir de eşimin telefon bozuktu yeni telefon aldım ona cuma günü. Bugün geldi. Bunu ben kullanamam seninkini bana ver bunu sen al dedi🤣zaten biliyordum öyle olacağını da mor almıştım 🤣🤣telefonun üstüne de yattım 😛 baya hediyelendim anlayacağın🥳🥳🥳

Kızlar ben de dedim bana baget alsana diye. Ne bageti dedi. Sen ne anladım dedim. Ekmek dedi 🤣🤣 (ben demiştim) Öyle bir kahkaha attım ki şaştı kaldı. Sonra da bateri var tavuk var dedi 🤣🤣🤣 sonra zorla anlattırdı beni kullandın anlat çabuk dedi internetten bakarım dedi. Baktı çanta mı yüzük mü dedi. Neyse ben de anlattım. Ama sen bana baget alsana diyorsun çok anlamsız dedi. İlk aklıma bateri geldi ama baterisiz bageti napcaksın diye ekmek dedim daha mantıklı geldi diyor 😂😂😅😅 yani napcaksın kafama vurcak değilsin herhalde diyor 🤣🤣

SonsuzUmut SonsuzUmut limon videosu çekeyim dedim bugün neler etti benim oğlan 🤣 yemek yedi iyi karnı doydu limon vereyim de hem oyalansın hem çekeyim dedim. Limonu n kabuğunu yaladı başladı ağlamaya ama hırslı hırslı anladım ben bu mandalina istiyor dedim kızım mandalina soyarken ağlama arttı. Neyse limonu elinden alıyım da elini yüzünü bir yıkayım dedim katıldı ağlamaktan🤣🤣 mama sandalyesinden de kalkmayacakmış iyi dedim oturttu o hırsla 2 mandalina yedi 😂😂 bakayım bir sakin gününde tekrar deneyim inşallah.

Kızlar ben de dedim bana baget alsana diye. Ne bageti dedi. Sen ne anladım dedim. Ekmek dedi 🤣🤣 (ben demiştim) Öyle bir kahkaha attım ki şaştı kaldı. Sonra da bateri var tavuk var dedi 🤣🤣🤣 sonra zorla anlattırdı beni kullandın anlat çabuk dedi internetten bakarım dedi. Baktı çanta mı yüzük mü dedi. Neyse ben de anlattım. Ama sen bana baget alsana diyorsun çok anlamsız dedi. İlk aklıma bateri geldi ama baterisiz bageti napcaksın diye ekmek dedim daha mantıklı geldi diyor 😂😂😅😅 yani napcaksın kafama vurcak değilsin herhalde diyor 🤣🤣
Çok mantıklı cevaplar vermiş enişte 🥳🥳🥳

Back
X