- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
InşAllah duzelir annesiİlaç yazdı canım doktor bizde biraz bacak hareketleri falan yaptırdık bol bol komposto verdim akşama doğru yaptı inş düzene girer![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşAllah duzelir annesiİlaç yazdı canım doktor bizde biraz bacak hareketleri falan yaptırdık bol bol komposto verdim akşama doğru yaptı inş düzene girer![]()
Saol teyzoşuInşAllah duzelir annesigecmis olsun minigime
![]()
Tanıdık gelmezmiN Nehir8077 akşam valiz yerleştirilen ayşeyi kv bırakacaktık ne dese beğenirsin."aaa ben bakamam korkarım bişey olur diye"aldı geldi yanımızda oturdu kucağında ayşeyle ne getirdiğimizi merak ediyormuş
Zeynep Ayşe ile kendisine armut yıkayıp gelmiş ben yediremem korkarım boğazına kaçar diye bırak işini gel yedir çocuğuna dedi ya ben şok tanıdık geldi mi sanada,
![]()
Ay ne sütmüş insanı sogutuyorlar. Böyle insanın dilinin ucuna kadar lafı getirtiyor lar, her nedesense icimizde patlıyor. İyi gene seninki sütün varmı diye soruyor, benimki sendede süt yok demekki ek gidaya gectin diyor. Kiz neredeyse yasina geldi, ben 5 şe kadar vermedim. Şakır şakır akardı, lokma yemesine gerek yokki o zaman diyor. Her teldede soruyor ek gida verip vermedigimi. Tam manyak.kayinvalidegin şanındandır galiba böyle laflar etmek. daha 4 aylik falandi biz de gittik, hosgeldjniz dediler, daha hosbes edemeden Asım ağladı emzirmeye diğer odaya geçtim, kayinvalidem pesimden geldi, sütün var mi diye soruyor? yol yorgunu dilimin ucuna kadar geldi, sana ne kadar lazımdı anne, şöyle sagayim demek ama tuttum kendimi. bi dur, de mi? afedersin mememe mememe eğilip sorulacak soru mu bu? çok patavatsizlar çok. Allah yardimcin olsun. cok basit şeyler, amaaan deyip geçmek lazım ama ben gecemiyorum.
gecende eşim heyecanla anlatiyor, sehpaların altından aşıp büyük bir çiçeğimiz var ona geçti diye, görümcem diyor ki koysanıza çiçekleri çocuğun yetisemeyecegi yere, ben de duyuyorum vayyy anasını dedim, biz bunu nasıl düşünemedik. eşim de bozuldu, bunlari yaramazlık olarak görmediğimizi bilakis büyüdüğü için sevindiğimizi anlayamıyorlar galiba.
benim kizlara da derlerdi aman cok zayif şöyle böyle, eşim bir kaç kere anneleri gibi minyon olacaklar, manken gibi zayıf olacaklar dedi de sustular. (1.55 ve manken, şştt çaktırmayın)
Ay şekerpare yaaa. Ne diin kız sen. Sen kendine niye ektra is arıyorsun. Hergun gofretmi yeniyor sanki, ayda yilda bir belki. Sirf bunun icin ben hayatta almam. Daha umut gofretin tadını bilmiyor, dur yarın alivereyimde tanişsin.Kızlar nette gördum gofret makinasiyla evde gofret yapti adam..ben de vaayy bee dedim ve hemen heyecanla arastirdim.800 civarıymış...bir de tek ürün..yani başka başka çesidi de yok.alsak degecek mi yapabilecek miyim degmez bu paraya dedim.ama valla herhalde şöyle 200 civari olsa gozden çıkarmıştım yapamasam da denedim.diyecektim ama800 e bu riski alamadim
Ama ne guzel fikircocuklarıma evde gofret yapmak
Biskuvi makinasi almistim bir heves.ama bir turlu basaramadim.her sefer bir sinir krizi ile vazgeciyorumaticam diyorum..sonra atmiyorum yine deniyorum yine olmuyor
![]()
MasAllah kiz sana alma hic almaAy şekerpare yaaa. Ne diin kız sen. Sen kendine niye ektra is arıyorsun. Hergun gofretmi yeniyor sanki, ayda yilda bir belki. Sirf bunun icin ben hayatta almam. Daha umut gofretin tadını bilmiyor, dur yarın alivereyimde tanişsin.
Ben bir tek Bihter çikolata alıyorum, haftada iki 3 veriyorum az birşey. Sen marifetlisin ilgin olması iyi birşey aslında. Kendini geliştirirsin, bugün çocuklara yarın, başkaları neden tanışmasın senin pasta boreklerinle. Kişi kendinden bilirmiş işi, benim pek yetenegimde yok, hevesimde. Ama sen bu yeteneğinin üzerine git bence. Çok seven varMasAllah kiz sana alma hic alma
Benim ki de o yaslarda tanıştı maalesefya illa istiyor çocuklar.ben de evde yapabilmenin peşindeyim..ya şaka bi yana ciddi anlamda bu pasta börek isine meraklıyim..biliyor musun cocuklarla pek yapamıyorum diye bazen geriliyorum.kötü alışkanlik gibi
![]()
Cocuklara cikolata vermemek gerekiyor aslında..toksin yapıyormuş..reflü sebebiymiş.. ben vermezdim de illa çevreden alip eline tutusturanlar oldu.alişti simdi ama oyle kendini paralamaz..yine de yiyor ve seviyorBen bir tek Bihter çikolata alıyorum, haftada iki 3 veriyorum az birşey. Sen marifetlisin ilgin olması iyi birşey aslında. Kendini geliştirirsin, bugün çocuklara yarın, başkaları neden tanışmasın senin pasta boreklerinle. Kişi kendinden bilirmiş işi, benim pek yetenegimde yok, hevesimde. Ama sen bu yeteneğinin üzerine git bence. Çok seven var
Aynen sekerparem az acılar çekmedim bundan sonrası güzel olsun sağlık olsun huzur olsun gerisi bosşCanim sen ne hayırlı evlatsın..güzel yüreklim benimAllah sana da senin gibi hayırli evlatlar nasip etsin..Anne duasi almışsın, ayağina taş degmesin gözune yas değmesin...
Neselisin bir gülüp bir söylüyorsun..işte nerde cok neseli biri o insanın içini açtığında bir dert çıkıyor
Üzüldü ama hakikaten sasırtti beni
Keske almasaydim ama o zaman kafam hic yerinde degildi diyor.![]()
Oooo aşmış seninkşEveet kizlar esime Bana baget alsana dedim diyorki o ne ayakkabi mi![]()
Şekerim parem süper Bi taktikZeyay1420 zeyay deplasmanda basarılar diliyorum dünürcanım
Cok gol yemeden rakibi oyalayaraktan 90 dakikayi tamamlamaya bak![]()
İyidir aslında Bi sıkıntımız olmaz da konuşmayı sever bu zamana kadar hep kontrol ondanmış kardeşlerinin en büyüğü o hala hep ona sorarlar abla şöyle mi olsa böyle mi yapsak görümce keza öyle istiyor ki ben de hep onun dediklerini yapayım yapmayacağımı bilse de rahat edemez söylemeden benden kırmadan şaka yollu cevap veririm hep#direnZeyay1420 baya sinir bozucu bir tip kv sanırım sakın su koyverme baktın olmuyo hemen buraya yaz sinirini at
baktın öyle de olmuyo soyle çatır çatır
![]()
Ohh canım tadını çıkar ama unutma bizi de arada gel yaz babacığının da ellerinden öperimGünaydın kizlar babam geldi hasret gideriyoruz arada bakabiliyirum bı kaç okuyup cikiyorum kendimi çok ozlettirmem inşallah![]()