2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@Zeyay1420 gittik canım kuyumcuya benim lise yıllarında babamın hediyesi bir künyem vardı. Modeli eskimişti bir de takılan yerini birkaç kere değiştirdim hep düşüyordu kullanamadım. Kıyamıyordum ama onu değiştirdim. Üzerine biraz da koyup bileklik aldım😁 Bayadır aklımdaydı iyi oldu bu kavga bahaneysiyle😛 bir de eşimin telefon bozuktu yeni telefon aldım ona cuma günü. Bugün geldi. Bunu ben kullanamam seninkini bana ver bunu sen al dedi🤣zaten biliyordum öyle olacağını da mor almıştım 🤣🤣telefonun üstüne de yattım 😛 baya hediyelendim anlayacağın🥳🥳🥳
Ooo en azından birimiz karlı çıktı desene 🤣🤣🤣 ohh miss iyi yapmışsın💃💃💃💃 telefonu bilerek mor alman🤣🤣 kız sen deyince aklıma geldi benimki de telefon aldı bana doğum hediyesi dediydi aaa iftira attım kocama🤣🤣🤣 ben özel bişey yapmayınca silmişim beynimden 3 ay sonra alınca

Kızlar ben de dedim bana baget alsana diye. Ne bageti dedi. Sen ne anladım dedim. Ekmek dedi 🤣🤣 (ben demiştim) Öyle bir kahkaha attım ki şaştı kaldı. Sonra da bateri var tavuk var dedi 🤣🤣🤣 sonra zorla anlattırdı beni kullandın anlat çabuk dedi internetten bakarım dedi. Baktı çanta mı yüzük mü dedi. Neyse ben de anlattım. Ama sen bana baget alsana diyorsun çok anlamsız dedi. İlk aklıma bateri geldi ama baterisiz bageti napcaksın diye ekmek dedim daha mantıklı geldi diyor 😂😂😅😅 yani napcaksın kafama vurcak değilsin herhalde diyor 🤣🤣
Ahahahha ay seviyelere bak Nisan babaları sınıfta kaldı 🤣🤣🤣

Misss gibi bir karadeniz sabahından günaydın🌞💕
Bu da soba sıcaklığı görmüş pembiş yanaklı minik tavşan
Ohh valla oksijen doldu ciğerlerim görünce bile😍😍 ayşecik de pek güzel maşallah havası güzel gelir de bol bol uyur orda inş💖
Şekerim parem süper Bi taktik 👍🏻de ne kadar dayanırım bilmem bugün cevap vermeye başlarım gibi geliyor bu hızla devam ederse🤪
Şaka maka ver gitsin boşver stres atmaya gittin nasılsa stres olmaya değil😛😛
Ooo en azından birimiz karlı çıktı desene 🤣🤣🤣 ohh miss iyi yapmışsın💃💃💃💃 telefonu bilerek mor alman🤣🤣 kız sen deyince aklıma geldi benimki de telefon aldı bana doğum hediyesi dediydi aaa iftira attım kocama🤣🤣🤣 ben özel bişey yapmayınca silmişim beynimden 3 ay sonra alınca
Yaaa eniştenin hakkını yiyorsun gördün mü git helalleş hemen🤣🤣fırsatları kaçırmamak lazım jadem devir kötü devir😛😛 hemen avantaja çevirmeli 😉

Günaydın kizlar babam geldi hasret gideriyoruz arada bakabiliyirum bı kaç okuyup cikiyorum kendimi çok ozlettirmem inşallah🤗
Ohhh gözün aydın canım haydı naptı dedeyi görünce tepkisi nasıl oldu😁 benimki halen alışamadı uzaktan gülüyor kucağa gidince ağlıyor 🙂

Canim sen ne hayırlı evlatsın..güzel yüreklim benim 🥰 Allah sana da senin gibi hayırli evlatlar nasip etsin..Anne duasi almışsın, ayağina taş degmesin gözune yas değmesin...
Neselisin bir gülüp bir söylüyorsun..işte nerde cok neseli biri o insanın içini açtığında bir dert çıkıyor 😳
Üzüldü ama hakikaten sasırtti beni 😳🤠
Keske almasaydim ama o zaman kafam hic yerinde degildi diyor.😁
Hahahahah 😄😄 eşlerimiz ne kadar da benziyor 😁😆 yaa o işin şakasını yapmıştır canim banyo tasi nedir🤣
Bir ev arkadaşım vardi bana hediye banyo terligi almıştı 😆😆 hiç unutamam 😄😄 ayakların üşüyor canim dediydi kıyamadıydım 🥰 nerde tuhaf hediye bana gelmiş 🥰😄
Hay Allahım nasil bir kafa yapısıdır bu ya 😡 canim cocuklara kizma, Umut u dolduran onlari da dolduruyordur.canim inan yazdim yazdim sildim..ne yazsam belki seni doldurmak olacakti..bosver sen takilma..esine de helal olsun karsina evlatlarjna sahip cikiyor🧿 siz yuvanizda mutlu olun da ne olursa olsun tınlama ✨
Oo iskolik bir eş.. zordur eminim ama kötu huylari olmasindan iyidir bence canim..ama kucuk planlar yaparak hem onun hem senin biraz dinlenmeni saglayabilirsin.sanirim
bu is sende bitiyor💕
Fırsata çevir misss 🤣🤣🤣 barışmaniza sevindim 🥰🥰
Nasıl oldu minik kuş canım✨
Hahahahhaha 🤣🤣🤣 az once gene konuştuk bu konuyu bana diyor ki sanki hergun bir baget yuzuk alıyoruz da bizim.baget yuzugu şıp diye anlamamizi bekliyorsunuz bi de bize gülüyorsunuz, ohh ortami bulmuşsunuz valla diyor 😄😄😄 zavalli kocalarla amma dalga gectiniz diyor 😆😆😆😆 bi de bunu yaz diyor o daha da komik :KK70: hepinizin kocasınin sesi olmak istedi dayanamadi zaaar 🤣😁🤣😁🤣😁🤣😁
Hic ya tava da neler piser neler maydanozlu köfteler 🍳🥘🍗😁😁😁
Hahahhaha alemsin valla Asli 😄 baget ama hangi baget 😄 tavuk baget mi diye sorarsam dovme 🤪🤣
Anişteme bak be kocaları sesi 😝😝 hergün hediye almıyorsunuz doğru deseydin 🤣🤣🤣 Aman kız bak yaşlanmışım benimki aldı unutmuşum ben ihtiyacı hediyeye çevirince zaten alınacaktı🙄🙄

Böyle durumlarda iş eşlerde bitiyor resmen biz bişey desek yanlış anlaşılır gerçi eşimde dese onada alınır hemen pek kıymetlidir oğlu. Meme kısmına hiç girmiyorum çetele tutuyor gelince emzirdim mi bu çocuk az mı yedi tabi kilo almaz sen bişeyler daha ver yesin😵😵
Bende öyle ümit ediyorum🤪
Ohhhh sefan olsun canım iyi günlerde kullan tel. araya sıkıştırmışsın süpersin vallahi mor olmasına ayrıca bayıldım en sevdiğim renktir mor💜
Ah ah lokma sayan kaynana işe karışan kaynana ne gıcık olur😒😒 sanane ya sa na ne🙄🙄🙄🙄 neyse sen takılmamaya gayret et tatilden keyif alın 🥰🥰

Kızlar nette gördum gofret makinasiyla evde gofret yapti adam..ben de vaayy bee dedim ve hemen heyecanla arastirdim.800 civarıymış...bir de tek ürün..yani başka başka çesidi de yok.alsak degecek mi yapabilecek miyim degmez bu paraya dedim.ama valla herhalde şöyle 200 civari olsa gozden çıkarmıştım yapamasam da denedim.diyecektim ama 🤣 800 e bu riski alamadim 😁
Ama ne guzel fikir 🤩🤩 cocuklarıma evde gofret yapmak 🍫
Biskuvi makinasi almistim bir heves.ama bir turlu basaramadim.her sefer bir sinir krizi ile vazgeciyorum 😬😬😬 aticam diyorum..sonra atmiyorum yine deniyorum yine olmuyor 😒
Oy daha neler duyacak bu kulaklar 🤣🤣🤣 hiç duymamıştım ha paketli gıda olayı sorun Ama bizde çok tüketiyoruz malesef

Cocuklara cikolata vermemek gerekiyor aslında..toksin yapıyormuş..reflü sebebiymiş.. ben vermezdim de illa çevreden alip eline tutusturanlar oldu.alişti simdi ama oyle kendini paralamaz..yine de yiyor ve seviyor🙄 bitter en iyisi gene de 💕 ben seviyorum pasta vs islerini de geliştiremedim kendimi pek.yani bana göre cok zayıfım..çocuklar bir büyüsün de onlara neler yaparım insAllah 🥰 doğum günü için pek bir plan yapamıyorum mesela..yani öyle çeşit çeşit doktüremeyebilirim 😁 çünkü dogum günleri 1 ay ara ile.zaten kimseyi de çagirmayiz.malum pandemi 🤷‍♀️
Ben çok severim uğraşmayı yemek yapmaktan daha çok seviyorum hatta ama vakit yokki🤣 elmalı kurabiye istedi canım çok alakasız evde elma yok dur alak bugün gün yapak Kocamla 💃💃💃

Ohh valla oksijen doldu ciğerlerim görünce bile😍😍 ayşecik de pek güzel maşallah havası güzel gelir de bol bol uyur orda inş💖
Şaka maka ver gitsin boşver stres atmaya gittin nasılsa stres olmaya değil😛😛
Yaaa eniştenin hakkını yiyorsun gördün mü git helalleş hemen🤣🤣fırsatları kaçırmamak lazım jadem devir kötü devir😛😛 hemen avantaja çevirmeli 😉
Hemen alam gönlünü dur uyanınca 😈😈 aman oda iş bilip sanki hemen almış gibi yapsaydı bak gitmiş kafadan 🤣 nankör ben aaaa🎃🎃🎃

Ay ne sütmüş insanı sogutuyorlar. Böyle insanın dilinin ucuna kadar lafı getirtiyor lar, her nedesense icimizde patlıyor. İyi gene seninki sütün varmı diye soruyor, benimki sendede süt yok demekki ek gidaya gectin diyor. Kiz neredeyse yasina geldi, ben 5 şe kadar vermedim. Şakır şakır akardı, lokma yemesine gerek yokki o zaman diyor. Her teldede soruyor ek gida verip vermedigimi. Tam manyak.

İyi eşin susturmuş, inşallah bizler iyi kaynana oluruz.
amin inşallah.

5 yaşına kadar emzirmek sanki çok normal de, örnek gösteriyor. niye böyleler anlamak mümkün değil.

Back
X