- 20 Nisan 2017
- 3.317
- 7.527
- 158
Yürümek istemiyor tek başına . Bir elinden tutacakmışım gezecekmişiz. Dikkat dağıtmak ne mümkün . Camdan baktırayım diyorum , başka şeylere yöneliyorum yok . Kucağımda meme diye aşağı sarkıyor ağlayarak . Bugun gece de uyandı meme diye zor uyudu .Meme yürümek miymişkalksın yürüsün dur diyen mi var sanki
yok ben yapmıyorum her istediğini hayır diyoruz o da parmak sallıyor bana ama yine devam ediyor istediği şeye. Ben de dikkatini dağıtıyorum çoğunlukla unutuyor zaten ne istediğini. şimdi onlar da bizi ve sınırlarımızı deniyor.çok akıllılar ipleri şimdi verirsek yandık ki ne yandık. Bu akşam yine geldi ben yakalayamadan lavaboyu yaladı kızdım napıyorsun hayır diye şirinlik yapıp devam etmeye çalıştı sahte gülücükler atıyor. Tuttum ellerini hayır yapmıycaksın bir daha dedim aldım koydum yatak odasına iyice ağladı anladı kızdığımı babası aldı götürdü sustu hemen biliyor suçunu.
Dzüelecek annesi inşallah yavaş uavaş nazlı kızımızben ağladığı şeyi vermiyorum eline ağlayabilirim anneciğim diyorum bakmıyorum ona tepki vermiyorum
ama beynim böyle oluyır
neyse çocuğum meme meme diye gezmedik demezsin
sal annesi yürüsün ya kızımız
![]()
İyi yoruluyormuş sizinkiBizde de aynı durum söz konusu yemekleri reddiyor 2 aydır 100 gr tam tek almış gerçi hastalıkla da boğuştu kabızlık perişan etti kızımı
Ben O durumu daha çok ağzına birşeyler almak istiyor bu yemek dışındaki her şey olabilir izin vermeyince ağladığında yaşıyorum daha hayır demeden o kığğ diyor ama ağzına atıyor bende elinden alınca etini koparıyorlar sanki ağlayıp duruyor genelde camdan baktırıyorum unutsun diye
Yürümeye bizimde çok hevesli odanın kapısını kapattım 4 yanını minder yastık doldurdum gezip duruyor yoruluyor birde uyutmak rahat oluyor ama feci düşmeler oluyor arada![]()