2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben karadenize hiç gitmedim sayılır. Bir kere erzuruma giderken ordan geçmiştik yol üzeri gördüm çoğu yeri bir tek trabzonda içeri girdiğimiz için hamsiköyü gördüm çook güzeldi. Bi de sinop boyabat a bir köy okulu projesi için gitmiştim orası da harika bir yerdi 🤩🤩 o zaman ilk fırsatta karadeniz turuna giresundan başlayacağım 😍😍
Sen nerelisin dünürüm?

Haklısın bi de bebekken anlamıyordu vık ediyor bitiyordu şimdi bacaklarını tutarken başlıyor ağlamaya. Biz de atlattık çok şükür diye bakıyorum olaya. bir kaç aşı kaldı ondan sonra 4 yaşa kadar rahat. Yalnız bexero nun 2.dozunu unutmam mümkün değil hiç bir aşı öyle bir ağrı huzursuzluk yapmamıştı ipek e 😕😕
Evet büyüdükçe aşı yaptırmak zorlaştı. Cokmu huysuz oldu ipek, bakalım bizleri neler bekliyor.
Umut aşı olurken 3 kişi tutuyoruz, umut sen nasıl bir annesin der gibi bakıyor bana. Hatta en son eşime, burun temizleme bende, sevmediği ilacı vermek bende,iğneye doktora aşıya getirmek bende. Nerede kötü şey var benle oluyor. Sen kahraman olarak kalıyorsun, çocuk benden nefret edecek dedim. Ama öyle birşeyki, durumu atlatır atlatmaz gene anneci oluyor. Ama korkmuyor değilim çocuklarım onlara zarar verdiğimi düşünecek diye.

😥 Kıyamam ona ya sen de bişeler sar istersen yemesin ahşapı😑
Yavrumun baya sıkıntısı var ama ahşap öyle kalkacak cinsten değil 8. Ayda salyası kesilmişti şapır şapır akıyor şimdi Bi de bi huzursuz Bi sinirli sorma güler yüzlü kızım gitti yerine sürekli ehhh ehhh hııı hııı diyen biri geldi😞

Yavrumun baya sıkıntısı var ama ahşap öyle kalkacak cinsten değil 8. Ayda salyası kesilmişti şapır şapır akıyor şimdi Bi de bi huzursuz Bi sinirli sorma güler yüzlü kızım gitti yerine sürekli ehhh ehhh hııı hııı diyen biri geldi😞
Geçmiş olsun kuzuma, hastalık mslesef huysuzlastiriyor. İylessin geçer o sınırı, tekrar gülücükler saçar.

Evet büyüdükçe aşı yaptırmak zorlaştı. Cokmu huysuz oldu ipek, bakalım bizleri neler bekliyor.
Umut aşı olurken 3 kişi tutuyoruz, umut sen nasıl bir annesin der gibi bakıyor bana. Hatta en son eşime, burun temizleme bende, sevmediği ilacı vermek bende,iğneye doktora aşıya getirmek bende. Nerede kötü şey var benle oluyor. Sen kahraman olarak kalıyorsun, çocuk benden nefret edecek dedim. Ama öyle birşeyki, durumu atlatır atlatmaz gene anneci oluyor. Ama korkmuyor değilim çocuklarım onlara zarar verdiğimi düşünecek diye.
Haklısın yaa travma yaratacak şeyleri yapmaktan ben de hiç hoşnut değilim. Burnuna sprey sıkmayı bıraktım mesela çok kızıyor ağlıyordu zaten burnuna dokundurmaz oldu. İlaçları da kandırarak veriyorum pek gerek de olmadı çok şükür.

Huysuzluk değil de çok ağladı ne kdar canı yandıysa artık bilmiyorum. Aşı olurken bile bazen ağlamaz yani canı tatlı değildir sadece bacakları tuttuğumuz için sinirlenir ağlar veya da ilaç yakıyorsa azıcık vıyk yapar hemen kucağa alınca susardı ama o bexero 2.dozda eve geldik bir kaç saat sonra bir ağladı bir ağladı sarılıyorum kucaklıyorum olmuyor en son emerken sustu uyudu ağrı kecisi etkisi geldi herhalde ya da meme iyi geldi bilmiyorum. İnşallah sizinkiler öyle olmaz.

Ben ne yapayım kız yaş 40 bı ayağım çukurda. Bebeler yolun başında ☺️
Senin de maşallahın var çok beceriklisin üstesinden geliyorsun 😊😊 geç evlenmişsin benim kendi tercihim oldu daha genç anne olmak isterdim ama bir yandan da o günleri de yaşamış olmaktan mutluyum. Amaan bilmiyorum her tercih ayrı bir sonuç doğuruyor. İnsan her şekilde mutlu olmayı bilmeli galiba.. ☺️

Geçmiş olsun Ayşeciğe gülücükleri tekrar gelsin inşallah. Gördüm fotosunu beşiği kemirirken bile çok tatlı sincap 🤩🤩

Oyy kiyamam yaaaa baaall baaalll🥰🥰🥰 tatli çocuk masAllah sanaaa 🥰🥰🥰🧿🧿🧿
O nefes nefese kalma bende der var..maskeden mi acaba ya? Ee tabi biraz hızlı da hareket ediyoruz bebekelr evde diye🤔
Yaa Allahım bu ne tatlışko bi gülümsemedir ya Rabbim 🥰🥰😍😍 o disler ne öyle hee kız ben seni yerim yaaa balböceği 😍😍😍😍🧿🧿
Canım acaba Kestane bali mi? Oralarda da kestane bali oluyor diye biliyorum.evet cok kuvvetli bir bal diye duymuştum.ilac niyetine yeniliyor oyle kahvaltılık değil.
Buda küçük şeker bir pare 🥰 öldürüyor beni dişleri gülünce sağ alt ve üst var hala 🤣🤣

Saol canım öyle güçsüz ki gözleri yarım bakıyor fişten sanırım çok zorladı yavrumu
İnş geçer o zaman aşının etkisiyle huzursuzluğu😞oda az zorluk yaşamadı son zamanlarda ne kadarcık ki bünyeleri etkileniyor lar hemen
Güzel dileklerin içinde çok saol umarım hayırlısı ile pozitif sonuç alıp sağlıkla kucaklarına aldılar diye haber vermek nasip olur sizede
Canım evet tek başına çocuk bakmak bu zamanda çok zor heleki tam hareketlendi ler ama kendilerini kontrol edemiyor zarar veriyorlarken sabırlı olmak zorlaşıyor ama o daha çok minik annesi ve bu dünyada ki en tanıdık gelen en güvendiği huzur bulduğu kişi sensin baktın sinirleniyorsun karya ya bağırmadan odağını dağıt yada yüksek sesle şarkı söyle müzik aç eşlik et ona
Amin canım evet aynen öyle Rabbim esirgesin acılarını göstermesin
Alt dişler bellide üstleri bizim kide göstermiyor bakmak isteyince de sımsıkı kapatıyor ne biliyorsa🤦‍♀️
İnş canım 💕
Oyyy bana bile iyi geldi Ayşe yi hemen iyileştirir. Deniz diş kaşıntısı için beşik kenarı kemirmek iyi geliyor dedi sanırım nasıl canı acıyorsa yavrumun yatağının kenarlarını diliyor hep🤦‍♀️
Bizimki de kafayı çeviriyor direk 🙄

Zeyay1420 Zeyay1420 N Nehir8077 ya benimki şöyle oluyor dun hep bu sebepten bagirdim mesela. Yurutecte ya sarkiyor benimde elim dolu oluyor o sira aayyy karyaaa yapmaaa diye bagiriyorum sonra o halen ayni seyi yapiyr mecbur mudahale ediyorum akabinde neden yapiyorsun sarkma diye sesimi yükseltiyorum. Bu sira sarki soylesem durdurabilir miyim kendimi bir deneyeyim:)
Şarkı benim anlık kurtarıcım altını değiştirirken çok kullanıyorum dene muhakkak🤣 bu arada nasıl güzel geziyor maşallah 🧿🧿🧿

Aman Allahım ya gelinciğiiimmm çok tatlısın♥️♥️♥️😇 Haydom da gördü yüzünde güller açtı bir yan gülüş attı yarenine 😍 ısırmak istiyorum hele o dişler 🥰😘🤗
Arka fon murat gogebakan-kalbim yaraliiii gonlum yaraliii 🤣🤣
Teşekkürler canım ♥️😍
Bak aynılar 🤣🤣 aşıklar tam gaz aynı olmaya devam ediyor 🥰🥰 yerim o yare gülen ağzı🤗😘

bende 14 almistim ama arelden daha 5 kilom vardı vermediğim etti mi 19 . 1 er kilo çocuk başına benim hediyemdir 😂 55 olduk aimdi. ama 70 den sonrasi agir cekim gibiydi 76 yi gordu ya bu beden 😫
miss ben hic kilolu olmadım hayatımda gebeliklerde de arel de 13 civan da 14 aldım. ama üst üste olunca daha vermeden almaya devam etmistim. nasil verdim bence ilk 6 ay boyunca hem civani emzirdim hem sut sagip arele icirdim o ara cok cok hizli gitti zaten. simdi durum ayni vermiyorum bence. kiz daha yas 33 zaten genc kiz gibisin de ne 😁😘
aynen gelecek parlak susamcim❤
yasaklar kraliçesi jadeeeee🤩 bizde bazı şeylerde kaçamak yaptık ama baldan tırsıyorum
hepsi birden ağlarmış aboooo🤯🤯🤯
yaaaa nasıl tatlı ışır yerimeee
hiç belli değil insta da. tekrar bi baktım yok değil valla masallah 👏👏👏
Ay helin bende 76 olmuştum aboo ilk defa o rakamları gördüm bünyem şaşırdı🤣 çoo güzel vermişsin ohhh
Ben 1 yaş öncesi verilmemesi gereken her şeyi verdim 😝en son balı denedim nedense bi gözüm korkmuştu ondan 🤣
Benim şansıma 2. De sevmez beni ağlar ben o riske hiç girmeyim🤯🤯🤯😱
Issırmam mı Aaa aşk olsun hemen hemen ısırıyorum 🥰

Jadesi Jadesi Asya kuzusu tam bal insan yiyip bitirmek ister ama izin vermiyor diyorsun resmen sabır testine sokuyor sizi 😂
Susam valla en iyi sen anlarsın beni 🥰🥰🥰 ipek böceğime de ben hastayım hele o gözleri koca koca 🧿🧿🧿 bu sıra biraz açıldı ya artık çok tepki vermiyor sevmemize ama kendi sevmiyor bizi 🤣🤣🤣

Aynen etli butlu bir bebiş değil. Kıtlamalık tam😍😅 Cherry de iyi. Bebişi olay valla ısır ısır doyamazsın maşallah 🎈❤️🧿 tabiki söylerim selamını🥰
Ahahha ya o zaman müsadenle bende bi kırtik alırım🥰 ay Nisan bebelrinin hepsi olay valla ben kimi tutup ıssırsam doyamam sanırım😝

tesekkur ederim baharcigim.
Karadeniz demişsen o zamaaaan buraya bekleriz. Güneyde fındık bahçesi ki şimdi yesillendi,kuzeyde Karadenizimiz var. gelin buyurun yaylaları, kuzalan şelalesi, mavi golüyle karadenizin el değmemiş tarafi Giresun. @ogretmen61 sen duyma sakın, 🤣🤣Ayder, Uzun Göl güzel de insan faktörü cok girmiş tatil yeri gibi pek sevemedim ben. Giresun daha keşfedilmemiş ,kesfedilmesin de zaten.
ne reklam yaptım heee, sanki memleketim😉
Ahh ne güzel nasıl isterim gelmek kanım Karadeniz havası çekiyor 🥰 çok geçtim giresundan ama hiç bulunmadım 🤣
Dediğin gibi ayder uzungöle o kadar çok gittim ki el değmeyen yerleri tercih ederim 🥰 biz de şark dönüşü Sinop istiyoruz bakalım

Back
X