Evet büyüdükçe aşı yaptırmak zorlaştı. Cokmu huysuz oldu ipek, bakalım bizleri neler bekliyor.Ben karadenize hiç gitmedim sayılır. Bir kere erzuruma giderken ordan geçmiştik yol üzeri gördüm çoğu yeri bir tek trabzonda içeri girdiğimiz için hamsiköyü gördüm çook güzeldi. Bi de sinop boyabat a bir köy okulu projesi için gitmiştim orası da harika bir yerdio zaman ilk fırsatta karadeniz turuna giresundan başlayacağım
Sen nerelisin dünürüm?
Haklısın bi de bebekken anlamıyordu vık ediyor bitiyordu şimdi bacaklarını tutarken başlıyor ağlamaya. Biz de atlattık çok şükür diye bakıyorum olaya. bir kaç aşı kaldı ondan sonra 4 yaşa kadar rahat. Yalnız bexero nun 2.dozunu unutmam mümkün değil hiç bir aşı öyle bir ağrı huzursuzluk yapmamıştı ipek e![]()
Umut aşı olurken 3 kişi tutuyoruz, umut sen nasıl bir annesin der gibi bakıyor bana. Hatta en son eşime, burun temizleme bende, sevmediği ilacı vermek bende,iğneye doktora aşıya getirmek bende. Nerede kötü şey var benle oluyor. Sen kahraman olarak kalıyorsun, çocuk benden nefret edecek dedim. Ama öyle birşeyki, durumu atlatır atlatmaz gene anneci oluyor. Ama korkmuyor değilim çocuklarım onlara zarar verdiğimi düşünecek diye.