2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oyy miniğim benim 🥰 kız bişey in yok çılgın devam et yemeyye 4 kilo nedir 😘
❤️😘
Merhaba iyiyim teşekkür ederim bu kadar zaman sonra beni hatırlaman mutlu etti 😊 bebişde çok iyi yaramazlıklara devam 9.aylıkken başladı yürümeye erkenci 😃 yalnız ben seni çıkaramadım nickin mi değişti 🙄

Jadecim selamını aldım geleyim bir canlı canlı selam vereyim dedim 😃 iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl yaramazlıklara başladı mı 😍
Hoşgeldin canım ayy böyle de bir değişik oldu ya Diğer kızlarda gelsin küs müs kimse kalmasın
Canım bebeğini hatırlıyordum maşşşalah hala aynı çok tatlı🥰😀

Ohh sizde de başladı demek yaramazlıklara 🤭 bende elime telefon alınca aynılarını yaşıyoruz 😂 Duru ayaklandı yürüyor koşuyor bile her türlü çekmece dolap karıştırma işleri var🤭 banyoya girip tuvalet kağıdını mutfaga kadar getiriyor bu gibi yaramazlıklar var 😂
Bizim ki yürümüyor elimden tut gez modunda sürekli tek el bir de artistlik elden gitmesin 😂🤪 benimle iş karıştırıyor 🤩

Ben karadenize hiç gitmedim sayılır. Bir kere erzuruma giderken ordan geçmiştik yol üzeri gördüm çoğu yeri bir tek trabzonda içeri girdiğimiz için hamsiköyü gördüm çook güzeldi. Bi de sinop boyabat a bir köy okulu projesi için gitmiştim orası da harika bir yerdi 🤩🤩 o zaman ilk fırsatta karadeniz turuna giresundan başlayacağım 😍😍
Sen nerelisin dünürüm?

Haklısın bi de bebekken anlamıyordu vık ediyor bitiyordu şimdi bacaklarını tutarken başlıyor ağlamaya. Biz de atlattık çok şükür diye bakıyorum olaya. bir kaç aşı kaldı ondan sonra 4 yaşa kadar rahat. Yalnız bexero nun 2.dozunu unutmam mümkün değil hiç bir aşı öyle bir ağrı huzursuzluk yapmamıştı ipek e 😕😕
ben Amasyaliyim dünürüm yine karadeniz ama icerden. iklimi bitki örtüsü ve dahi kültüru de daha çok iç Anadoluya benziyor.

Karadeniz turuna niyetlenirseniz, mutlaka beklerim.

D dilzar canım Asım paşamızın doğum günü kutlu mutlu olsun inş güzel ablaları ve ailesi ile sağlıkla nice güzel yılları olsun büyüsün büyüsün büyüsün kocaman olsun inş😍💕
teşekkür ederim cancagizim. aminn diyorum hepimizin evlatlari icin. 🥰🥰

eveeet biz de 1 yaşını dolduranlar grubuna katildik. ama ne katılmak dogum günü çocuğu diye bugun hic uyumadi tosbik. evde bir hazırlık telas olsa ona yoracagim ama o da yok.

büyük bir kaza da atlatti. ben mutfağı supurmeden önce sandalyeleri masanın üstüne ters koyuyorum. kizlara da kardeşinize bakin diye tembih ettim. sözde ne bakmak ama çocuk mutfaha gecmis iki sandalyeyi birden düşürmüş. Allahtan kafasına gelmemiş. az agladi, o da korkudan bence. cani aciyinca daha cok ağlıyor. hadi o gecti.

ben pazar günü kolumu yakmistim. tencerenin kapağı takıldı. yemeğin buğusuyla yandı kolum. silverdin vs idare ediyorduk. bugun tekrardan ağrımaya başladı. zonk zonk da atıyor. ve işin tuhafi kolum tümden agriyor. korktum enfeksiyon vs olmasın diye. gittik acile. boca ettiler kremi, bir de sardılar sargı beziyle geldik. onu evde de yapardım ama, 3 gun gel pansumani hastanede yaptır, durumuna bakılacak dediler. öylee iste. dogum gününden cok revir gününe dönse de bugünümüzü şükür diyorum

Kızlar forum erkek bebek ağırlıklı mı kız bebek ağırlıklı mı😌🐥 Dünür olunmuş bakıyorum bu arada😁
anket var ama ankette hic tanımadıklarımiz bile var. orani hic bilmiyorum ki. basi bağlı olmayan kim kaldı, ona göre belli olur kiz mi erkek mi fazla aslinda 😄😄

eveeet biz de 1 yaşını dolduranlar grubuna katildik. ama ne katılmak dogum günü çocuğu diye bugun hic uyumadi tosbik. evde bir hazırlık telas olsa ona yoracagim ama o da yok.

büyük bir kaza da atlatti. ben mutfağı supurmeden önce sandalyeleri masanın üstüne ters koyuyorum. kizlara da kardeşinize bakin diye tembih ettim. sözde ne bakmak ama çocuk mutfaha gecmis iki sandalyeyi birden düşürmüş. Allahtan kafasına gelmemiş. az agladi, o da korkudan bence. cani aciyinca daha cok ağlıyor. hadi o gecti.

ben pazar günü kolumu yakmistim. tencerenin kapağı takıldı. yemeğin buğusuyla yandı kolum. silverdin vs idare ediyorduk. bugun tekrardan ağrımaya başladı. zonk zonk da atıyor. ve işin tuhafi kolum tümden agriyor. korktum enfeksiyon vs olmasın diye. gittik acile. boca ettiler kremi, bir de sardılar sargı beziyle geldik. onu evde de yapardım ama, 3 gun gel pansumani hastanede yaptır, durumuna bakılacak dediler. öylee iste. dogum gününden cok revir gününe dönse de bugünümüzü şükür diyorum
Öncelikle bebişinin yaşı kutlu olsun güzel sağlıklı ömürleri olsun inşallah 💕🐥🙏🏻 Çok geçmiş olsun ya hem bebitoya hem sana allah korumuş valla çok dikkat etmek lazım artık. Muzırluk zamanları. Sen de dikkat et canım ya buhar yanığı da beterdir😔

❤️😘

Hoşgeldin canım ayy böyle de bir değişik oldu ya Diğer kızlarda gelsin küs müs kimse kalmasın
Canım bebeğini hatırlıyordum maşşşalah hala aynı çok tatlı🥰😀
Hoşbuldumm 😍 nasılsın bebeğin nasıl 😊 teşekkür ederim büyüdü bizimki kocaman oldular 😍
Bizim ki yürümüyor elimden tut gez modunda sürekli tek el bir de artistlik elden gitmesin 😂🤪 benimle iş karıştırıyor 🤩
Yaa baksen yaramaza 😂 duru elinden asla tutturmuyor zaten dokunulmaktan pek hoşlanmıyor kendileri 🤭

Tamam bekliyorm bakalm nasl bseymis. Evet kafayi flan carpmasibyok cnku emekliyodu parkeydi galiba eli kaydi disi de kesti oylendusunuyorm. Smdi şiş inmiş de hâlâ kötü duruyo
Çok geçmiş olsun canım dişler çıktıktan sonra düşmeler daha bir tehlikeli oluyor. Nasıl şimdi Kadircik??
Kızlar instagram da gezerken şu postla karşılaştım çok iyi geldi bana sizinle de paylaşmak istedim 💝

O kadar doğru ki hiç geçmeyecek gibi olup o kadar hızlı geçiyor ki günler ❤️ D dilzar ne güzel söyledi bir 11 yıl daha kalmayacak evde diye. Öyle valla amacımız çocuklukları, gençlikleri güzel anılarla, sevgiyle dolsun yavrularımızın🥰🥰
anket var ama ankette hic tanımadıklarımiz bile var. orani hic bilmiyorum ki. basi bağlı olmayan kim kaldı, ona göre belli olur kiz mi erkek mi fazla aslinda 😄😄
Alemsin kız ankette erkek fazla görünüyor ama dediğin gibi eşit gibi sanki oranlar.

Çok geçmiş olsun canım sana da Asım kuzuma da. O kremden sen de boca et yanık yere sarıver olmazsa hergün git gel sıkıntı.
Doğum gününüz de tekrar kutlu olsun🥰🥰🥰

Son düzenleme:
Kahveye beklerim o zaman yeşile bakarık🥰yeşil dedim de Karadeniz geldi aklımabaöbaşka bir yeşili var oraların🥰
Senş tebrik ediyorum azmin sonu 😘😘 vay be ben dernekte tek başıma oturuyum o zaman çay demleyim de 🤣 benimki de bu sıra bi bana bi babasına gidip gögsüneyavaşça kafayı koyuyor mest oluyoruz ona bile düşün 🤣
Ben de yazın beklerim Samsun’a gel benim misafirim ol adaşım yazın 1 buçuk ay oradayız orman içinde evimiz mutlu oluruz misafir etmek isteriz çok mutlu olurum
Bende vermedim bal dokunursa nasıl anlıyorum. Evde Kastamonu'dan gelme bal var, eşim tattir dedi geçen. Bende marketten alalım bu dokunur, gerçek bal vermeyelim demiştim. Hatamı ettim.
Bali gönderen oğluna bir çay kaşığını geçme dokunur demişti, o yüzden çekindim kıza vermeye.
Markettekilerde katkı maddesi olabilir baharım. Biz yerken istemişti tattırdık. 2 yaş sonrası deniyorsa acelesi yok beklesinler
Iste ben bağırıp kızıyorum bazen nasil durdurucm kendimi onuda bilemiyorum:KK43:
Ne diyim kuzum sana. Hamdolsun Allah vermiş sağlıklı bebelerimiz var. İnan bizim yerimizde olmak isteyen ne çok insan vardır. Çocuk sabır işi emek emek keyfini çıkara çıkara zevkle büyütmek lazım. Ben çok keyif alıyorum evet çok zor ama bir gülüşü beni benden alıyor. Siz ana kız arkadaş gibi olun ben yapı olarak kızan bağıran depilşmdir zaten de Ata ya hiç kızamam herhalde.rabbim sabır versin güç versin. Geniş bir yürek versin Baharcım
Biz hep geriden geliyorduk 40+3 de 2.800 doğdu minnak🙂
Benden de gitmişti hepsi ama süreç içerisinde ger i geldi şimdi +4 benimle 😂
Ata da küçük doğdu ama 35 in sonundaydı.
Tamam canim sagol cevapladigin icin🌺🌺 bazis doktorlar erken baslamisti diye hatirladim da🤔

Gecmis olsun kıyamam 😔😔

Bunu esime diyince kıs kis gülüyor ama 😁 ona benziyormuş..ve evet hakli 😒 gerci kardesim de ayni sen diyor.bakalim ortaya ne cikacak?

şura ya aramız😝 beklerim 🥰🥰 kız hadi bana gelin toplanmak be ne ortam olur ama 💃💃💃
Ne ortam olur valla yaaaa 😄🥰🥰🥰🥰

Tamam canim
Sagol cevapladigin icin 💗

Evet agir geldi yazmistin hatta.ama toparladi cabucak sanirim 💗

Hay Allah eniste bey nazara mi geldi dersin?
Erkektir özüne dönmüştür dünürüm 😁 biliyorsun her isi kadin halletsin mantığı var erkeklerde😒😄

Tamam canim dünürüm sagol cevapladigin iciin 💗
Komşuların nazarı Ata da yoruyor yoksa o özünde de yardımcıdır. Hamilelik boyunca tüm ev bazen yemek de dahil ondaydı. Sağlık olsun ne diyeyim
Ayşe yine isyanlarda çok zor uyuttum kendini Bi o tarafa Bi bu tarafa atıyor kucağımdan inmiyor hazır 3 aydır tükenmiş olan salyaları geri geldi çeşme gibi akıyor mübarek 😞sabahta sınav görevim var okula gidicem onun streside var uyuyamadım da doğru dürüst😞
Oy kuzum bu dişler ne yordu kuzuları şimdi nasıl acaba
Saol canım öyle güçsüz ki gözleri yarım bakıyor fişten sanırım çok zorladı yavrumu

İnş geçer o zaman aşının etkisiyle huzursuzluğu😞oda az zorluk yaşamadı son zamanlarda ne kadarcık ki bünyeleri etkileniyor lar hemen
Güzel dileklerin içinde çok saol umarım hayırlısı ile pozitif sonuç alıp sağlıkla kucaklarına aldılar diye haber vermek nasip olur sizede

Canım evet tek başına çocuk bakmak bu zamanda çok zor heleki tam hareketlendi ler ama kendilerini kontrol edemiyor zarar veriyorlarken sabırlı olmak zorlaşıyor ama o daha çok minik annesi ve bu dünyada ki en tanıdık gelen en güvendiği huzur bulduğu kişi sensin baktın sinirleniyorsun karya ya bağırmadan odağını dağıt yada yüksek sesle şarkı söyle müzik aç eşlik et ona

Amin canım evet aynen öyle Rabbim esirgesin acılarını göstermesin

Alt dişler bellide üstleri bizim kide göstermiyor bakmak isteyince de sımsıkı kapatıyor ne biliyorsa🤦‍♀️

İnş canım 💕

Oyyy bana bile iyi geldi Ayşe yi hemen iyileştirir. Deniz diş kaşıntısı için beşik kenarı kemirmek iyi geliyor dedi sanırım nasıl canı acıyorsa yavrumun yatağının kenarlarını diliyor hep🤦‍♀️
İnşallah pozitifi paylaşmak nasip olur.
Kız nazar mı ettik kocana ☹️ yiyen çocuk kahvaltı yapsın ya aynen hepsinin yeri ayrı mamada da alıyor tabi 🤗
Sağol güzel teyzesi 🥰🥰🥰
Biraz nazara geldi biraz yoruldu sanırım
@Helinnnnn genç kız gibi derken hiç doğum yapmamış gibisin demek istedim canım yaş genç canım yaşa laf yok ☺️ben de 37 oldum. Bak ilk kez buraya yazıyorum 37 offf 40 a ne kaldı inanamıyorum ya geçen zamana🙄
Allah hayırlı sağlıklı yaşlar versin. Zaman su gibi akıyor
Bence sen gururla yaz 37 yim diye. 37 yaşında boyunca kızın var ne mutlu sana 🥳 bak bana 32 yaşımda daha yolun çook başımdayım 💆🏼‍♀️
Senin yaşa +10 la annelikte yolun başında olsam da, heryaşın ayrı güzelliği ve özelliği olduğu kanısındayım. Önemli olan yaş almak ruhu genç tutabilmek. Heryaşımı sevdim ama 40 ın başları bambaşka oldu. bu yaşta anneliği bahşeden rabbime hamdolsun
Kızlar instagram da gezerken şu postla karşılaştım çok iyi geldi bana sizinle de paylaşmak istedim 💝

Susamım çok etkiledi beni. Dairede okudum. Gözlerimden akıverdi. 1 yılda ne kadar hızla değişip büyüdüler. Her anları o kadar özel ve güzel ki...Her öğrendiği ile mutlu olmak, küçücük dünyasında kapladığımız kocaman alan. Sağlıkla büyüsünler anneli babalı inşallah
Ben karadenize hiç gitmedim sayılır. Bir kere erzuruma giderken ordan geçmiştik yol üzeri gördüm çoğu yeri bir tek trabzonda içeri girdiğimiz için hamsiköyü gördüm çook güzeldi. Bi de sinop boyabat a bir köy okulu projesi için gitmiştim orası da harika bir yerdi 🤩🤩 o zaman ilk fırsatta karadeniz turuna giresundan başlayacağım 😍😍
Sen nerelisin dünürüm?

Haklısın bi de bebekken anlamıyordu vık ediyor bitiyordu şimdi bacaklarını tutarken başlıyor ağlamaya. Biz de atlattık çok şükür diye bakıyorum olaya. bir kaç aşı kaldı ondan sonra 4 yaşa kadar rahat. Yalnız bexero nun 2.dozunu unutmam mümkün değil hiç bir aşı öyle bir ağrı huzursuzluk yapmamıştı ipek e 😕😕
Samsun a beklerim Susamım bizim misafirimiz olun
Yavrumun baya sıkıntısı var ama ahşap öyle kalkacak cinsten değil 8. Ayda salyası kesilmişti şapır şapır akıyor şimdi Bi de bi huzursuz Bi sinirli sorma güler yüzlü kızım gitti yerine sürekli ehhh ehhh hııı hııı diyen biri geldi😞
Kıyamam Ayşeme geçecek inlsllah Ata da öyle genelde şu sıralar dişler yoruyor çok bebeleri
Ben ne yapayım kız yaş 40 bı ayağım çukurda. Bebeler yolun başında ☺️
Baharım hiç öyle düşünmüyorum ben. Küçücük Bebeğim var diyorum kendime daha iyi bakıyorum Allahım yavrularımızı sağlıkla büyütmeyi, anneli babalı, meslek sahibi yapmayı mürvetlerini görmeyi nasip etsin .

Hahahah Çınar çıtı pıtıdır ama bambamdır güçlüdür kuvvetlidir😅😅
Bilmezmiyim 😂😂 yapıştırır bi tekme🤭
Cherrygum Cherrygum hoşgeldiniz siz de canım durucuk büyümüş maşşallah pek güzel olmuş 🧿🧿 iyi olmanıza sevindim ❤️ablanın bebeği de olmuştu aynı dönem o nasıl büyümüştür o da☺️
Hoşbulduk canım sağolasın büyüdüler valla kocaman oldular 😍 siz de pek güzel olmuşsunuz Allah bağışlasın herkesin yavrusunu 🧿 evet o da büyüdü konusuyor bile çat pat çok fena çok😂

Bence sen gururla yaz 37 yim diye. 37 yaşında boyunca kızın var ne mutlu sana 🥳 bak bana 32 yaşımda daha yolun çook başımdayım 💆🏼‍♀️
Dediğin gibi hepsinin farklı farklı avantajları var erken evlenip anne oldum 24 yaşında ama. Keşke biraz tek başıma bekar hayatı yaşasaydım gezip tozsaydım dedim. Tam kızlarla geziyorduk rahatça oğlan oldu bu kez de😂 ben de çok istiyorum Karadenizi nasip olursa.

Back
X